Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-28, 21:26   #3781
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez olcikk_92 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,ja operacje miałam w nocy z środy na czwartek,trwała 8godzin, b to było nie tylko wypełnienie ale i podniesienie i wycięcie skory. Średnio biorę 2 ketonale na dzień i mam pare pytań :

1. Mam krwiaka małego,któraś z was miała? Wie jak długo on sie utrzymuje i boli?
2. Mam gorączkę i dreszcze,czy to normalne?
3. Od ketonalu boli i wariuje mi żołądek, mialyscie tak? Wiecie jak temu zaradzić?
Dzięki z góry
co do ketanolu sprobuj go brac z jakimis tabletkami oslonowymi,popytaj w aptecea 2 dziebnnie to nie za duzo??choc nie wiem jaka jest dawka dzienna bo na mnie ten lek nie dzialamoze sprobuj brac cos w zelowych kapsulkach szybciej dziala typu nurofen,ibum...
siniaki,krwiaki sa czeste po op
co do goraczki to wiem ze bywa
ale wiecej nie pomoge bo nie wiem

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez jwoww92 Pokaż wiadomość
Ja ogólnie super to zniosłam, od operacji wzięłam może z 4-5 ketanolów. już od 3 dni nie biorę. wszyscy w domu są w szoku, a najbardziej moja mama, ona przez 2 tyg, nie mogła sama wstać..
Pytam ,bo dostałam takie zlecenie, to nie żadne moje widzi-mi-się.
jak masz okreslone zalecenia od lekarz to co sie matrwisz ze musisz dlugo czekac na basen widocznie tak ma byc
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 21:51   #3782
olcikk_92
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Dopuszczalna dawka to 300mg,czyli 3 tabletki,ale staram sie zmieścić w dwóch. Bez nich bym nie dała rady przez tego krwiaka i wyciera skórę.

Ale skoro gorączka sie zdarza to mnie pocieszylas
Stary 2012-09-28, 21:58   #3783
jwoww92
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
co do ketanolu sprobuj go brac z jakimis tabletkami oslonowymi,popytaj w aptecea 2 dziebnnie to nie za duzo??choc nie wiem jaka jest dawka dzienna bo na mnie ten lek nie dzialamoze sprobuj brac cos w zelowych kapsulkach szybciej dziala typu nurofen,ibum...
siniaki,krwiaki sa czeste po op
co do goraczki to wiem ze bywa
ale wiecej nie pomoge bo nie wiem

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

jak masz okreslone zalecenia od lekarz to co sie matrwisz ze musisz dlugo czekac na basen widocznie tak ma byc

ech, właśnie chodzi o to ,że nie wiem jeszcze jakie są zalecenia i jakie przeciwwskazania, dopiero jutro idę do mojego lekarza. Ale chciałam się wcześniej dowiedzieć się, dlatego też pytam
jwoww92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-28, 23:55   #3784
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
belsenko ale się naoglądałam zostawiłam komentarze może się przydadzą przy następnych zakupach
ojjjj! komentarze bezcenne przydadzą się i z tego co zauważyłam to nie tylko mi

Cytat:
Napisane przez jwoww92 Pokaż wiadomość
ech, właśnie chodzi o to ,że nie wiem jeszcze jakie są zalecenia i jakie przeciwwskazania, dopiero jutro idę do mojego lekarza. Ale chciałam się wcześniej dowiedzieć się, dlatego też pytam
każdy lekarz ma swoje zalecenia odnośnie basenu i odnośnie pielęgnacji, masaży, biustonoszy więc najlepiej wypytaj o wszystko dokładnie, żebyś później nie miała wątpliwości

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny,ja operacje miałam w nocy z środy na czwartek,trwała 8godzin, b to było nie tylko wypełnienie ale i podniesienie i wycięcie skory. Średnio biorę 2 ketonale na dzień i mam pare pytań :

1. Mam krwiaka małego,któraś z was miała? Wie jak długo on sie utrzymuje i boli?
3. Od ketonalu boli i wariuje mi żołądek, mialyscie tak? Wiecie jak temu zaradzić?
Dzięki z góry
małe krwiaczki i siniaki są zupełnie normalne, kilka tygodni mogą się utrzymywać. Gorączka też norma. Co do ketanolu nie pomogę, wzięłam 1 czy 2 tabletki...Może zadzwoń lub napisz emaila do kliniki i zapytaj co możesz brać w zastępstwie lub czym złagodzić dolegliwości żołądkowe?

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość

A maluszkiem może zarażę którąś z WAS

Wiecie, cudownie jest mieć dzieci... nawet czwóreczkę (i to koniec ) Pomyśleć, ile wnuków będę kiedyś miała ... niektóre moje koleżanki (chodziłyśmy razem do szkoły, do tej samej klasy) już są babciami... a ja... młoda mama
ło jezuuuu oby na mnie nie padło

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-28 o 23:58
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 07:28   #3785
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość

i jak idziesz kupić strój kąpielowy a pani w sklepie szczena opada, podaje opaski a one wszystkie na cyckach się trzymają i wyglądają zarąbiście a pani mówi "no jak natura dała takie piersi to można każdy stój nosić"
I jak się ciuchy przymierza to jest zupełnie inaczej, wszystko nagle jakoś tak ładnie leży a tam gdzie była wolna przestrzeń i zapadnięcia teraz fajne wypełnienie. No bez dwóch zdań życie jest pieknę jak się ma cycki....

ach... jak cudnie to ujęłaś

Cytat:
Napisane przez paularetka Pokaż wiadomość
... Jade az do Poznania bo po przeszperaniu forow i wszelkich mozliwych informacji o lekarzach ten moj M.K. i J.J. mieli mega duzo dobrych opinii trafily sie jakies szczegolne przypadki ale ogolnie jakos tak pewniej sie czuje ) na bank dam Wam na forum znac jakie efekty wyszly i jak tam znioslam bol bo chyba kazda z nas jest ciekawa ;] a jak ktos bedzie zainteresowany to i fotki przesle a co tam w koncu CYCKI beda moja DUMĄ chcialam negocjowac wieksze ale doktorek powiedzial kategryczne NIE ;]
BUZIAKI i pozdrowienia aaaa i jeszcze one more bede raportowac jak wyniki badan przed operacja bo moze sie okaze ze nie moge miec? cholera wie usg chyba milion lat nie robilam a mam tylko 26/albo aż ;p
napisz do kogo

I znów nastał taki dzień że zostaliśmy parę dni bez netu,odcięci od świata Strasznie zmęczona po pracy byłam więc szłam szybciutko spać a w wolne sprzątałam.Lepiej nie będę wyciągać wniosków jakim zjadaczem czasu jest internet

Ja też muszę zacząć robić listę pytań bo pewnie zaniemówię z wrażenia na wizycie,albo mnie zatka dokumentnie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 07:37   #3786
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
Możecie mi napisać, czy na drugi dzień po basenie też macie jakieś takie niewładne ręce? Normalnie kubka z kawą nie jestem w stanie utrzymać, mam wrażenie, jakby moje ręce i dłonie były pozbawione mięśni i siły . Wiem, sflaczała jestem strasznie, te baseny to jedyny większy wysiłek, jaki muszę wykonywać

Katarzynka, zatka i odetka, zobaczysz . A kiedy masz tę konsultację i u kogo?
Stary 2012-09-29, 09:14   #3787
horo_2
Zadomowienie

hej dziewczynki
witam się z rana i życzę pięknego słonecznego dnia

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 10:54   #3788
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Witam sie i ja

Im blizej operacji tym wiecej mysli i dylematow zwiazanych z rozmiarem implantu hehe tak wiem juz to przerabialysmy ale dalej sie boje ze wyjda szpiczaste rakiety z tego UHP i ze bedzie ta tzw autostrada pomiedzy bo podstawy ten implant az tak duzej nie ma ;/ eh... my kobiety to mamy przerabane

Horo lepiej nie zarażaj jeszcze, tak moglabys zarazic mnie za kilka lat

Katarzynkoo rob liste. ja tak zrobilam i bez krempacji wyjelam ja przy doktorku i z niej czytalam bo bylam tak przejeta ze jezyka zapomnialam
Stary 2012-09-29, 12:37   #3789
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki z góry
Cytat:
Dopuszczalna dawka to 300mg,czyli 3 tabletki,ale staram sie zmieścić w dwóch. Bez nich bym nie dała rady przez tego krwiaka i wyciera skórę.

Ale skoro gorączka sie zdarza to mnie pocieszylas
Krwiaki nie są niczym niepokojącym- no ale Ty dalej napisałaś, że tak Cię krwiak boli że musisz brać ketonal . I jeszcze coś dalej napisałaś ( to podkreślone) ale chyba jakiś błąd się wkradł .
Ile masz gorączki parę godz po wzięciu ketonalu?? bo też to brzmi niepokojąco.
Jeśli chodzi o ból żołądka i mdłości to niestety najlepiej w takim wypadku zmienić lek na inny- np. na ten sam ale w czopkach . Leki osłonowe nie wiele tu pomogą.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 12:44   #3790
olcikk_92
Raczkowanie

Napisałam tam ze wycinali mi skórę i dlatego tez ból jest dużo większy niż przy zwykłym powiekszaniu piersi,zabieg był bardziej złożony i mam wiele dodatkowych cięć. Ketonalu brać muszę bo inaczej bym nie zasnela,a szwy ciągnął bardzo,zwłaszcza w okol sutkow.

Mam dreszcze,gorączkę jakies 5 godzin po ketonalu,to jest powyzej 37,5 stopni. Ketonal bardzo mi pomaga, ale jest pare ubocznych skutków. Mam nadzieje ze w ciagu tygodnia to sie unormuje,krwiak przestanie boleć i cycki opadna bo póki co są stozkowate, czarne i bardzo twarde...

Edytowane przez olcikk_92
Czas edycji: 2012-09-29 o 12:46 Powód: Dodatkowe inf
olcikk_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 13:05   #3791
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisałam tam ze wycinali mi skórę i dlatego tez ból jest dużo większy niż przy zwykłym powiekszaniu piersi,zabieg był bardziej złożony i mam wiele dodatkowych cięć. Ketonalu brać muszę bo inaczej bym nie zasnela,a szwy ciągnął bardzo,zwłaszcza w okol sutkow.

Mam dreszcze,gorączkę jakies 5 godzin po ketonalu,to jest powyzej 37,5 stopni. Ketonal bardzo mi pomaga, ale jest pare ubocznych skutków. Mam nadzieje ze w ciagu tygodnia to sie unormuje,krwiak przestanie boleć i cycki opadna bo póki co są stozkowate, czarne i bardzo twarde...
Tak,tak ja pamiętam że Ty jesteś też po plastyce piersi.
Kiedy masz teraz kontrol?
Obserwuj gorączkę - ta jaką masz teraz nie jest niepokojąca

Ojej teraz doczytałam że napisałaś powyżej 37,5 !! Tzn ILE DOKŁADNIE?

Nie mogę Ci priva wysłać- coś się tnie Napisz mi na priv jeśli możesz kiedy dokładnie miałaś operację i u kogo robiłaś?

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-09-29 o 13:11
Stary 2012-09-29, 13:26   #3792
olcikk_92
Raczkowanie

Kontrole miałam wczoraj i ogolnie stiwerdzono ze jak na taki zabig wyglada to dobrze. Kolejna wizyta we wtorek, ale szwy zdejma mi za pare tygodni.
Wczoraj miałam 37,5 równo plus dreszcze, po jakiejś godzinie mi przeszło. Ogolnie ból jest spory ale do wytrzymania, cale piersi wygladaja zle, ale trudno sie dziwić

Ps. Priv dostałam i odpisalam
Stary 2012-09-29, 13:56   #3793
anika75
Zadomowienie

Dziewczyny, dziękuję za miłe komentarze, brzuchol też dziękuje . No i oczywiście cycki
Myu, tu odpowiem - do dr dzwoniłam . Powiedziała, że to rzeczywiście zrost. Powiedziała też dokładnie to, o czym napisałaś - że na tym etapie łatwo się go pozbyć z pomocą basenu . Śmigam więc na ten basen dwa razy w tygodniu, przepływam ponad 20 basenów (po kilkunastu zapominam ile zrobiłam ). Bezpośrednio po basenie czuję, że ten dołek jest jakby mniejszy i luźniejszy, ale może to złudzenie. Ogólnie jakoś bardzo się tym nie przejmuję, dr skutecznie mnie pocieszyła, ma kobietka gadane
Stary 2012-09-29, 16:23   #3794
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Witam sie i ja

Im blizej operacji tym wiecej mysli i dylematow zwiazanych z rozmiarem implantu hehe tak wiem juz to przerabialysmy ale dalej sie boje ze wyjda szpiczaste rakiety z tego UHP i ze bedzie ta tzw autostrada pomiedzy bo podstawy ten implant az tak duzej nie ma ;/ eh... my kobiety to mamy przerabane
oj tam, ojtam...no to co, że przerabiałyśmy. Nie zaszkodzi jeszcze raz przewałkować temat. A dlaczego mają wyjść spiczaste?

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
Możecie mi napisać, czy na drugi dzień po basenie też macie jakieś takie niewładne ręce? Normalnie kubka z kawą nie jestem w stanie utrzymać, mam wrażenie, jakby moje ręce i dłonie były pozbawione mięśni i siły . Wiem, sflaczała jestem strasznie, te baseny to jedyny większy wysiłek, jaki muszę wykonywać
nie mam żadnych takich objawów Na drugi dzień czuję się normalnie. Pływam dosyć intensywnie już tak jak przed zabiegiem, klasyczną krytą żabką bez obijania się równe 40 min.
Aaaa i chodzę jeszcze na jogę, wprawdzie tam się "opierdzielam" i nie ćwiczę tak jak przed zabiegiem tzn. nie staję na rekach, głowie, mostków też nie próbuje i generalnie wszystko co wymaga opierania się na rękach lub leżenia na brzuchu jest przezemnie pomijane ale nóżki rozciągam, brzuszek ćwiczę i jest git a wczoraj wisiałam na linie głową w dół. Instruktorka mi pomogła wejść bo sama oczywiście ze względu na ręce jeszcze nie daje rady. I mimo, że lekarz na kontroli powiedział, że mogę już wszystko to jednak mam spore obawy przed dociążaniem rąk.

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Kontrole miałam wczoraj i ogolnie stiwerdzono ze jak na taki zabig wyglada to dobrze. Kolejna wizyta we wtorek, ale szwy zdejma mi za pare tygodni.
Wczoraj miałam 37,5 równo plus dreszcze, po jakiejś godzinie mi przeszło. Ogolnie ból jest spory ale do wytrzymania, cale piersi wygladaja zle, ale trudno sie dziwić

olcik wejdź w mój album i zobacz jak u mnie było tragicznie tuż po zabiegu a jak jest teraz, miałam ciut podobny zabieg. Tez mam cięcie dookoła otoczek i pionowe na szczęście na jednej piersi. A z tego co mi dr kiedyś tłumaczył to cięcia i szycia na skórze nie bolą, ich nie czuć bo tam jest się zdrętwiałym. Boli i ciągnie przecięty mięsień. Trzymaj się jakoś

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-29 o 16:17
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 17:22   #3795
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Katarzynka, zatka i odetka, zobaczysz . A kiedy masz tę konsultację i u kogo?
w najbliższy piatek
Poznań J.K
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 19:00   #3796
olcikk_92
Raczkowanie

Belseno,wydslalam ci zaproszenie by moc zobaczyć jak to wyglądało u ciebie. Chętnie zobaczę i porownam czy to wyglada tak jak powinno. Powiedz mi proszę ile czasu czekalas aż piersi opadły i troszkę zmieńily kształt ? ( obecnie mam stozkowate,skierowane w kierunku pach;()
Stary 2012-09-29, 19:13   #3797
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiekszanie biustu?

Cytat:
Napisane przez Tigressa Pokaż wiadomość
W moim przypadku byla to jakas bardzo popularna herbatka z allegro... Musialabys sprawdzic sklad tego i tego - czy to sie pokrywa
Tigressa milo Cie widziec
Stary 2012-09-29, 19:15   #3798
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Skoro jesteś dopiero co po kontroli to z pewnością nic złego się nie dzieje. Następna we wtorek- więc wszystko jest pod kontrolą. Temperatura jeśli nie przekracza 38 stopni to ni ma powodów do niepokoju- tak może być nawet do 10 dni po operacji. Jednak należy ją kontrolować - co ważne mierzymy ją przed wzięciem leków przeciwbólowych.
Jesteś już ponad tydzień po operacji- staraj się odstawić ketonal i zastąpić go czym innym (typu paracetamol). Piszesz, że ból już jest do wytrzymania więc dasz radę z pewnością Czym szybciej odstawisz to świństwo tym szybciej organizm będzie mógł wszystkie siły skierować do gojenia.
A piersi nie wyglądają teraz może niezbyt wyjściowo- no ale tak właśnie musi być Jestem pewna, że jeszcze będziesz z nich dumna

Stary 2012-09-29, 19:16   #3799
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Tigressa milo Cie widziec
Byłam niedawno w Twoim albumie
Ja juz dawno nie robilam zadnej sesji, więc muszę nadrobić
Tigressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 19:19   #3800
olcikk_92
Raczkowanie

Nie ttydzień po operacji tylko 3 dni, operacje miałam 26/27 września . Powoli bede odstawiac ketonal tak jak mówisz bo żołądek cierpi,obecnie przezrzuclam sie na połówki tabletek

Po wzieciu ketonalu nie mam gorączki, raczej jakies 2 h przed wzięciem,kiedy poprzednia przestaje dzialac. Dziś póki co nie mam takich problemów

Piersi wygladaja tragicznie i nie naturalnie ale ńie oczekuje cudów w tak krótkim czasie. Ciekawa jestem tylko czy one opadna w ciagu np 2 tygodni?

Edytowane przez olcikk_92
Czas edycji: 2012-09-29 o 19:21 Powód: Literowka
olcikk_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 19:23   #3801
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
witam się z rana i życzę pięknego słonecznego dnia
A ja witam sie z wieczorka
Stary 2012-09-29, 19:30   #3802
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tigressa Pokaż wiadomość
Byłam niedawno w Twoim albumie
Ja juz dawno nie robilam zadnej sesji, więc muszę nadrobić
Nooooo wlasnie mialam pytac o fotki i o panny Jak one sie czuja Bo to, ze wygladaja pieknie, to jestem pewna Jak zrobisz sesje to daj znac, bo strasznie jestem ciekawa, jak sie zmienily
Stary 2012-09-29, 19:32   #3803
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ttydzień po operacji tylko 3 dni, operacje miałam 26/27 września . Powoli bede odstawiac ketonal tak jak mówisz bo żołądek cierpi,obecnie przezrzuclam sie na połówki tabletek

Po wzieciu ketonalu nie mam gorączki, raczej jakies 2 h przed wzięciem,kiedy poprzednia przestaje dzialac. Dziś póki co nie mam takich problemów

Piersi wygladaja tragicznie i nie naturalnie ale ńie oczekuje cudów w tak krótkim czasie. Ciekawa jestem tylko czy one opadna w ciagu np 2 tygodni?
Tak, tak- to ja pokręciłam wszystko. Jesteś dwie doby po operacji a nie tydzień. Ale pisałaś , że operacja była bardzo rozległa i założyłam z góry że dwie doby leżałaś w szpitalu pod okiem lekarza.
Co do wyglądu piersi -wiesz, chyba nie byłoby dobrze gdyby już za dwa tygodnie opadały na miejsce. Przy takich cięciach niech one sobie będą tam gdzie są teraz minimum przez 6 tygodni. Nie poganiaj ich teraz życzę Ci duuuuużo cierpliwości Zobaczysz, że kilka tygodni wszystko zacznie wyglądać inaczej

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
A ja witam sie z wieczorka
A kto to zawitał Gdzie Ty się podziewasz zabiegana kobieto?
Już Cię miałam szukać

Stary 2012-09-29, 19:38   #3804
zabulek1
Wtajemniczenie

I Ciebie milo widziec
No wlasnie nie wiem sama gdzie ja sie podziewam Na internet niestety czasu brak, ale czasem wchodze i czytam Tyle tutaj nowych dziewczynek, ze jakos ciezko wbic sie w temat
Czlowiek coraz starszy i te dni jakies krotsze Nie mam czasu ani na zumbe, ani na silownie, ani na neta Na basen z dziecmi chodze, zeby chociaz cos robic
Stary 2012-09-29, 19:44   #3805
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, dziękuję za miłe komentarze, brzuchol też dziękuje . No i oczywiście cycki
Myu, tu odpowiem - do dr dzwoniłam . Powiedziała, że to rzeczywiście zrost. Powiedziała też dokładnie to, o czym napisałaś - że na tym etapie łatwo się go pozbyć z pomocą basenu . Śmigam więc na ten basen dwa razy w tygodniu, przepływam ponad 20 basenów (po kilkunastu zapominam ile zrobiłam ). Bezpośrednio po basenie czuję, że ten dołek jest jakby mniejszy i luźniejszy, ale może to złudzenie. Ogólnie jakoś bardzo się tym nie przejmuję, dr skutecznie mnie pocieszyła, ma kobietka gadane
Super, że dzwoniłaś. My tu możemy sobie tylko gdybać- nie ma jak opinia
lekarza. Basenik - super że chodzisz. Po miesiącu zobaczysz i ocenisz jak działa Piersi masz superanckie - i wielkość też jest fajna. Niech się jeszcze ślicznie ułożą a będą na okładkę
A Pani dr potrafi uspokoić - hihi normalnie jak terapeuta

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
I Ciebie milo widziec
No wlasnie nie wiem sama gdzie ja sie podziewam Na internet niestety czasu brak, ale czasem wchodze i czytam Tyle tutaj nowych dziewczynek, ze jakos ciezko wbic sie w temat
Czlowiek coraz starszy i te dni jakies krotsze Nie mam czasu ani na zumbe, ani na silownie, ani na neta Na basen z dziecmi chodze, zeby chociaz cos robic
To co Ty porabiasz jak na siłownię, zumbe i neta nie masz czasu ? Pracujesz na trzy zmiany czy mężów masz dwóch ?

Stary 2012-09-29, 19:49   #3806
zabulek1
Wtajemniczenie

Pracuje i po pracy pracuje w domu A po pracach domowych pracuje z hantlami, a potem przychodzi TZ i razem pracujemy na sofie
Musze sie pochwalic, ze ladnie juz mam plecki wyrzezbione I rece pomalu wygladaja ladnie, a to wszystko teraz rzezbie sobie w domu AAA i od 2 miesiecy jem codziennie tunczyka z zielonym pesto na sniadanie, to taki moj nowy test Jeszcze mi nie zbrzydl
Stary 2012-09-29, 19:56   #3807
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość

olcik wejdź w mój album i zobacz jak u mnie było tragicznie tuż po zabiegu a jak jest teraz, miałam ciut podobny zabieg. Tez mam cięcie dookoła otoczek i pionowe na szczęście na jednej piersi. A z tego co mi dr kiedyś tłumaczył to cięcia i szycia na skórze nie bolą, ich nie czuć bo tam jest się zdrętwiałym. Boli i ciągnie przecięty mięsień. Trzymaj się jakoś
Jestem pewna że wizyta olcika w Twoim albumie bardzo poniesie Ją na duchu Ty masz już to za sobą i muszę powiedzieć , że byłaś bardzo dzielna. Ty Piersi masz już prawie dorosłe- no a olcik ma jeszcze dużo przed sobą.
Hi- a pamiętam jak pisałaś, że może Twoje zdjęcia komuś pomogą Pomogą, pomogą i to jeszcze jak

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Pracuje i po pracy pracuje w domu A po pracach domowych pracuje z hantlami, a potem przychodzi TZ i razem pracujemy na sofie
Musze sie pochwalic, ze ladnie juz mam plecki wyrzezbione I rece pomalu wygladaja ladnie, a to wszystko teraz rzezbie sobie w domu AAA i od 2 miesiecy jem codziennie tunczyka z zielonym pesto na sniadanie, to taki moj nowy test Jeszcze mi nie zbrzydl
hihihi- no to jednak ćwiczysz solidnie a już myślałam że Cię podmienili
Plecki masz wyrzeźbione ? a to nowina miesiąca a kiedy Ty miałaś je nie wyrzeźbine ? no proszę Cię - Ty już nas nie dobijaj
A jak jesz tego tuńczyka dokładnie? okres grilowy się skończył i rybki tyle nie będę jadła więc może tuńczyk z pesto

Stary 2012-09-29, 20:09   #3808
zabulek1
Wtajemniczenie

No tunczyka moge polecic z czystym sumieniem. Ja sobie zamawiam tunczyka przez restauracje takiego prawie w calosci Bo takiej tunczykowej mielonki z puchy nie tkne, kij wie co tam jest I kawalek codziennie i sumiennie jem Z lyzka zielonego pesto Zadna robota z przyzadzeniem posilku Juz po tych 2 mc moge podzielic sie tym, co zaobserwowalam Brak jakichkolwiek problemow ze skora i paznokcie twardze jak stal
A zeby byla roznorodnosc czasem, to mam na zmiane czerwone pesto Samo zdrowie hehehe

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

I zapomnialam zapytac
Szukam stanika najlepiej zlotego, moze byc ozdobiony jakimis swiecidelkami Jakby ktoras miala jakiegos linka, to bede wdzieczna Nie moge znalezc w sklepie u mnie na wsi, a i w necie szukanie mi nie idzie

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2012-09-29 o 20:11
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-29, 20:13   #3809
MyaDiva
Zakorzenienie

Takiego z puszki też nie jadam Więc co - surowego Ci dowożą i gotujesz czy suchi jesz? i co z pesto robisz? Ty mi tu pisz dokładnie bo już mam chętkę

Stary 2012-09-29, 20:22   #3810
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Takiego z puszki też nie jadam Więc co - surowego Ci dowożą i gotujesz czy suchi jesz? i co z pesto robisz? Ty mi tu pisz dokładnie bo już mam chętkę
Wiesz co on jest w puszce, takiej ogromnej, ale nie jest w kawalkach, tylko w calosci, tzn. takie duze filety, wiec mam pewnosc, ze to tylko mieso, a nie np oczy i ogony pesto tez zamawiam takie duze, ja akurat lubie to - orzechy, bazylia i oliva z oliwek, albo takie zmiksowane suszone pomidory w olivie. No ale to zalezy, co kto lubi. Mi ten zestaw przypasowal, wiec sobie mieszam tunczyka w miseczce z pesto i gotowe. Ja bardziej zaczelam tak jesc ze wzgledu na wartosci odrzywcze No ale strasznie mi zasmakowalo Lubie sobie czasem poeksperymentowac i rzadko................ale sie zdarza, ze cos jest jadalne Tu w trafilam w dziesiatke

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości