|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
Cytat:
zebys wiedziala jezzzuuu padam wlasnie skonczylysmy robic tort.........sredniom zadowolona ale przeciez wiedzialam ze tak bedzie biorac sie za robote z Maja ![]() sie chwale bo co mi pozostalo
|
|
|
|
|
#512 |
|
Zadomowienie
|
Halo dziewczynki moje kochane! Piszę późno bo nie spałam do piątej nad ranem, dopiero jak tż wrócił to zasnęliśmy. A dziś fatalnie się czułam, ale udało się nam jakoś miło ten dzień razem spędzić. Bigos ugotowany, pranko zrobione, mieszkanie posprzątane, można się opie.przać przed kompem;D
Bikuś, nic się nie bój, będziesz czuła tylko ulgę, że to już za tobą. A powiedz mi, masz z kimś kontakt telefoniczny jakby się zaczęło? Bo jak nie to ja się piszę na stałą asystę kochana, choć poznałyśmy się dość późno;-* Butter, coś jest w tym kluczu organizacji, że jak jest dużo na głowie, to się człowiek lepiej spręża;-) Aaby, nie ma za co;-) służę pomocą;-) i czekam na pytania;D widzisz, że jak mogę mówić o paćkach albo pielęgnacji to jestem w swoim żywiole Natali- ani się nie wygłupiaj tylko dołączaj, patrz że nas tu łączy codzienność i milion innych spraw, a połowa w ciąży też nie jest i tak na dobrą sprawę nie wiadomo kiedy będzie;D Metko- witaj z nami w kolejnym cyklu starań;D w kupie raźniej;D ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- a ślub tak jak w podpisie w 2013?;-) czy coś mnie ominęło?;-) witaj na nowym wątku isabelle;-) |
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie nie wiem co jest grane
Chyba cisnienie niskie i dlatego , w ciazy napewno nie jestem ![]() Cytat:
|
|
|
#514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Kotek ale fajny tort!
![]() Zrobisz mi taki?
|
|
|
|
#516 |
|
Zadomowienie
|
to ja chyba jestem jako jedyna na tym forum kulinarnym dnem;D Moja mama nigdy nie gotowała, a ja umiem jedynie parę swoich klasycznych potraw;P i dwóch ciast buahahah. A takie pytanie z innej beczki- starające się i przyszłe mamusie- co was wszystkie sprowadziło na wizaż? Czy każda ma powiązanie z kosmetyką? Czy może jeszcze co innego?;-)
|
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha chcesz takiego krzywego Filemona?? spoko moge zrobic nie ma problemu co wiecej zdobienie zrobie wedle zyczenia ![]() dziekuje ![]() Cytat:
a na wizaz trafilam daaaaaaawno daaaawno temu. Wpisalam cos w google i akurat wyskoczyl mi wizaz...zaczelam szperac i trafilam na watek pierscionkowy (o zareczynach a wtedy bylam po rozstaniu z owczesnym Tztem) |
||
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My z Julcią mieliśmy mały wypadek ( znaczy tż, bo ja nie pojechałam ehh. Na strachu się skończyło, całe szczęście.
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż pojechał z Julcią do galerii na kulki i po kulkach Julka się zbuntowała i nie wiem jak to się stało, ale nagle jej ręka znalazła się pomiędzy jednym, a drugim ruchomym schodkiem (ruchome schody w centrum handlowym), wciągnęło jej kawałek ręki
Byli w szpitalu, na szczęście nic nie złamane. Za to mocno spuchnięta, poździerana, sina Biedna płacze co chwilę i mówi "ała ręka" Jak przyszli do domu to aż się popłakałam
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisz tu szybko
|
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że nic się nie stało ![]() Biedna Julcia |
|
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedna Julcia
|
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
strippi dobrze ze nic gorszego sie nie stało
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
No
( Julka włożyła palce w otwór nie składający schody, tylko z boku. Był duży, cała ręka się tam zmieściła. Ehh ( a chcieli tylko wjechać na parking do samochodów ( Teraz to już windą będziemy jeździć, mimo że od nich podchodzi mi wszystko do gardła. Ja strasznie nie lubię jeździć do galerii, dlatego pojechali sami. Najgorsze, że na mieście nie ma fajnych klubów z kulkami dla dzieciaków, a w galerii jest super i Julka uwielbia tam się bawić, tak to byśmy tam w ogóle nie chodzili.
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
kotek fajny torcik,
ide lulac, dobranoc
|
#529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozniej zagladnelam tutaj na watek i tak tu siedze ponad 4 lata ![]() Cytat:
|
|
|
#530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co dodawałaś do masy (to krem czy śmietana), że różne kolory ma? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopiero znalzlam chwilke zeby wpasc do was
ide poczytac---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Stokrotka hehe my juz tu 4 Polki w ciazy jestesmy i jkos w odstepie 5 m-cy wsyztskie rodzimy ![]() Madzia to super juz niedlugo Maja bedzie raczkowac i chodzic wtedy dopiero sie bedzie dzialo ![]() Bikus spokojnie i naa Ciebie przyjdzie juz niedlugo czas Striipi az mi ciarki przeszly, biedna t Twoja mala mam ndzieje ze bedzie lepoiej z jej raczkaWszystkie juz spia .... Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-09-29 o 23:16 |
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem...padam na gębę...
Kotku, co Ty, tort jest świetny ![]() Żabciu, to jak nie jesteś w ciąży, to marsz do lekarza, sprawdź czy wszystko ok Mysia, super, że Cię zwolnili z egzaminu...ja muszę się z wszystkimi użerać ![]() Strippi, matko, co za historia, całe szczęście, że nic o wiele poważniejszego się nie stało. Mam nadzieję, że rączka się szybko zagoi buziaki dla Julki i dla zatroskanej mamy Mala, szczerze, kompletnie nie pamiętam, jak trafiłam na wizaż. Pewnie przypadkiem Najpierw siedziałam długo, z Kotkiem i Debrah, na wątku pierścionkowym no a teraz też tutaj ![]() My dopiero wróciliśmy do domu..uczelnia, potem szybko do sklepu (musiałam sobie koniecznie coś kupić-mam mega dzień mega paszteta, więc musiałam kupić coś nowego), potem na urodziny...i wróciliśmy!Szybka kąpiel i walnę sie pod pierzynę...TŻ jeszcze musi pracować, ale posiedzimy razem |
|
|
|
#533 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#534 |
|
Zadomowienie
|
Nie śpią wszystkie, nie śpią;-)
Strippi, masakra...szczerze współczuję. Ale nie wyrzucaj tego sobie, ani centrum handlowemu. Mąż pewnie też nie czuje się z tym dobrze. Ale prawda jest taka, że w różnych miejscach mogła sobie zrobić takie kuku, toż to tylko małe dziecko CAŁE SZCZĘŚCIE ŻE NIC POWAŻNIEJSZEGO SIĘ NIE STAŁO;-*Dzięki kotku za podniesienie morali, ale tym gorzej o mnie to świadczy, bo nic nie robię w tym kierunku by się poprawić;-) Aczkolwiek mam teraz takie postanowienie na zimę, jak już studia skończyłam;-) A pytam o wasz pobyt na forum bo strasznie mnie ono intryguje. Jak się patrzę na główną stronę, a tak 18 tyś przeglądających jednocześnie. To jest niesamowite, Tak ogromna wiedza i doświaczenie tysięcy kobiet skumulowane w tym jednym miejscu. A choćby i po tym wątku widać, że forum odeszło od swojego pierwotnego założenia skupienia się na kosmetyce - i dobrze. Nie sądziłam, że trafię na was dziewczęta;-) Ale właśnie dzięki wam zaglądam tu teraz codziennie i wybił mi 500- tny post od 4 lat buahahah |
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane
Najadłam się strachu, a co dopiero mąż Moja malutka pocierpiała mam nadzieję, że szybko jej się zagoi ![]() a chcieliśmy jej sprawić przyjemność po 2 tyg choroby i zabrał tż na kulki, które uwielbia. Tam są takie wielkie zjeżdżalnie i wielki basen z kulkami, tor wspinaczkowy, różne samochody itd itd dla niej to raj. ehh
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet mój tż ma do niej na tel więc jakby co to on bedzie pisał ![]() Ale dziękuję za propozycję Właśnie wróciliśmy z grilla
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Milego wieczorku ze dwoje ![]() Widze ze wykorzystujecie ostatnie dni we dwojke Pozniej bedzie sie ciezko gdziekolwiek wybrac jeszcze z taka malizna
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale najważniejsze że nic się nie stało, opuchlizna zejdzie i wszystkos zybciutko się zagoi ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- a ja przy niedzieli od rana pranie robie :P A co sie bede, nazbierało się a pogoda ma jeszcze przez kilka dni byc wiec piorę :P W środe przyjeżdza i mój mąż i moja mama !!!!!! YUPIIII!!!!!!!!! No i mam cichą nadzieję że uda nam się w tym czasie przeprowadzić!!!! WIęc jakby mnie nie było na forum to wiecie :P A! no i nie wiem co będzie z netem n nowym domu, mam niby Play bezprzewodowy w razie co w zapasie ale czy jest tam sygnał? nie wiem. A właśnie poradźcie mi bo szukam tv i netu, znlazłam fajny pakiet w Netii. Ma któraś z Was Netię? Jakie opinie?
|
|
#539 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() : oklaski:Cytat:
Cytat:
Niech szybko o tym zapomni Dobrze ze nic grozniejszego sie nie stalo.Buziaki dla WasCytat:
![]() To fajnie,ze maz i mama przyjada ![]() Trzymam kciuki za przeprowadzke ![]() Dzien dobry ![]() Jestem i ciesze sie,ze weekend mam za soba Teraz wyleze i mam nadzieje,z e powroce do swiata zywych i nie kaszlacych![]() Szefowa mnie wczoraj zaskoczyla, bo dala mi swoj dobry syrop na recepte ![]() Dzis leze caly dzien pod kolderka
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Codziennie pilnuje telefonu! ![]() Dzień dobry w niedzielę! ![]() Idę wszamać jakieś śniadanko
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

... albo chociaz 4
wlasnie skonczylysmy robic tort.........sredniom zadowolona ale przeciez wiedzialam ze tak bedzie biorac sie za robote z Maja 

( znaczy tż, bo ja nie pojechałam ehh. Na strachu się skończyło, całe szczęście.

ide poczytac
buziaki dla Julki i dla zatroskanej mamy