|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XV
Cytat:
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
kolejne wyniku konkursów i dalej nic nie wygrałam, chyba dam sobie spokój z braniem udziału
![]() a czy któraś z Was używała peelingu Wellness & Beauty sól morska, który teraz jest w promocji? |
|
|
|
#813 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
bylam dzisiaj na zakupach w rossmanie kupilam ocet jablkowy peeling solny, dezodorant do butow,balsam do ciala nie z promocji, zmywac isany, worki na kanapki, wkladki facelle wiecej grzechow nie pamietam
ale cena milo mnie zaskoczyla zaplacilam 40 zlotych wszytsko oprocz balsamu bylo z promocji. chcialam zobaczyc olejki alterry ale nniestety nie bylo ich u mnie
|
|
|
|
#815 |
|
Strażnik Wizażu
|
Chyba balsamem
madziuuula pisała o olejku
|
|
|
|
#816 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny!
A ja dziś skromnie Tylko dwa żele pod prysznic z Isany i dwa kremy do rąk. Czy któraś z Was używała balsamu do ciała mandarynkowego z Wellnes? I może coś powiedzieć o zapachu, konsystencji i działaniu?
|
#817 |
|
Przyczajenie
|
a czy są u was może te odżywki z morelą i pszenicą z alterry niby je wycofali a w gazetce są lub olejki inne niż z papają?
|
|
|
|
#818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale nieźle nadaje się do olejowania, choć wolę pomarańczowy Alterryz trudem go wykańczam ![]() ciekawe co będzie w kodach dla rossmanniaczek na październik ![]() może coś z marek własnych Ross dlatego ja na razie z zakupami się wstrzymuję
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-09-29 o 22:47 |
|
|
|
|
#819 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#820 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, czy teraz jest jakaś promocja na oleje pod prysznic Nivea Diamond Touch? kocham go
|
|
|
|
#821 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, czy ktoras z was moglaby polecic jakas niedroga, a skuteczna maseczke z glinka? zalezy mi na tym, zeby dobrze pochlaniala sebum, bo moja skora po lecie wyglada strasznie
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Dermaglin, aktualnie można dostać w biedronce po 3,99 tylko w innym opakowaniu
|
#823 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
hmm, moze rzeczywiscie algi lepiej sie sprawdza, ale nigdy nie probowalam
![]() maly ot: znalazlam w kosmetyczce brata garnierowy 3w1, tj maseczka, peeling i zel wlasnie z GLINKA, mam nadzieje, ze uratuje mi moja biedna cere |
|
|
|
#826 |
|
Rozeznanie
|
tez napadłam wczoraj na Rossa
![]() szampon BD dla dzieci żel Isana pod prysznic z miodem maska Alterra gąbka do mycia twarzy odżywka do paznokci z Jedwabiem z Wibo i jakieś rękawice do mycia naczyń i ścierki ![]() a mama się skusiła na żel z Isany i zestaw do golenia dla taty ![]() miałam jeszcze kupić fliud z Syngried ale wszystkie były zapieczętowane i odcieni ocenić sie nie dało ![]() Co ciekawe wychodząc z Rossa zauważyłam dość spory kiosk w którym była masa kosmetyków nie do znalezienia w drogieriach. Przez blisko 15lat go nie zauwazyłam
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoś może regulamin nowego konkursu na wizazu? bo nie mogę znaleźć
|
|
|
|
#828 |
|
Rozeznanie
|
Rossmaniaczki-kociary, czy kupowała któraś z Was kupowała żwirek dla kotów Winston? Jest znośny?
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
ło kurde
![]() ![]() ja nigdy w zyciu nie dostalam gratisu
|
|
|
|
#830 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
właśnie Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- zagłosowane
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na Ciebie tez juz wczesniej ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- a ja mam takie pytanie widzialam ostatnio w moim rossie, wode termalna 3 rodzaje, cena 27 zlotych bodajze za 400 ml czyli spoko cena. uzywala ktoras moze?? albo pamietacie moze firme? Edytowane przez maneo444 Czas edycji: 2012-09-30 o 12:14 |
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno 40 ml?
![]() Bo za Iwostin 250 ml płacę 20zł więc za 40 ml 27 zł to trochę dużo
|
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oczywiscie, ze ma alko, a jakze by inaczej ona jest dostepna w rossie i do tego bardzo popularna, dlatego chyba moge wkleic linka z kwc, oto ona:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html pomoc pomogla, juz sie nie swiece jak wiadomo co, tylko tyle, ze wysuszyla mi skore i troche sciaga jutro popedze po maseczki te za 3,99 z B, a przy okazji rozejrze sie w drogeriach za algowymi a tak a propos, piszesz, ze masz jakas niemiecka z dobrym skladem, jak mozesz to podeslij mi prosze jakies `namiary` na nia, chetnie sie rozejrze i kupie
|
|
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Czy u Was jest może w promocji sól do kąpieli Wellness&Beauty o zapachu Chai i Wanilia? Pytam, bo chętnie bym sobie kupiła, ale niestety u mnie jest w normalnej cenie
|
#836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najbardziej lubię używać tego produktu jako maseczki
|
|
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#838 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a co sądzicie o tych podpaskach facelle ? Widziałam je w gazetce , ale za nim kupię chciałam spytać o opinie?
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Jest szansa żeby dostać jeszcze tą słynną Rimmel by Kate 16? Kupiłam ją w maju, krótko się nią nacieszyłam, bo okazało się, że ją zgubiłam ;(
|
|
|
|
#840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) bo srednio mam czas czytac teraz sklad, w kazdym razie tez jestem zadowolona z dzisiejszego efektu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye

Używałam go całą ciążę i owszem rozstępów nie mam ale jego tłustej warstwy nie mogłam ścierpieć, nawet z ciuchów sprać ciężko było tzn z piżamy i gdyby nie to, że skuteczny i przystępny cenowo a ilości hurtowe mi tego schodziły rzuciłabym w kąt
madziuuula pisała o olejku

ale nieźle nadaje się do olejowania, choć wolę pomarańczowy Alterry