|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
lece spaciulac-dobranoc
|
|
|
|
#452 |
|
Zadomowienie
|
Aaa co do termometrow to ostatnio u szwagierki oglądałam taki do czola babyono czy jakos tak i szczerze mówiąc fajny jest, szybo mierzyl i podawal raczej prawdziwe wyniki a byl sprawdzany na czterech osobach po kolei. Ale niestety nie mam porównania z innymi bo ten byl w zasadzie pierwszy tego typu ktory mialam możliwość zobaczyć
|
|
|
|
#454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurde nie wiem jiz samaco on tam mówił. Ja mam je tak mniej wiecej od podbrzusza do kilku cm nad pepkiem wiec nie wiem czy ono jest niskoschodzace ? Kurde niepotrzebne zamieszanie zrobilam.. |
|
|
|
|
#455 |
|
Wtajemniczenie
|
Halwaya ale zes mnie wystraszyl
![]() Arien super ze z Iza wsyztsko ok i jaka duza dziewuszka ![]() Anita Ty zboczuchu, ale desperatka z Ciebie zeby az takie propozycje ![]() Jk juz tak czytam to z kazdym postem paatrze czy ktoras rodzic nie zaczyna... |
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak u was - ale u mnie piękny księżyc
![]() Dobranoc dziewczynki
|
#457 |
|
Zadomowienie
|
u mnie leje.... czekam na tżta i idę z psem
|
#458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla malutkiej,ze tak slicznie je,a skoro plynu coraz mniej to chyba dobrze ![]() madzia gratulacje 34tyg ![]() tesciowa kwiatek kupila,bo z drugiej strony polki jeszcze staly, a faktycznie sie oplacalo ,bo 40zl taniej Kamalika w tym obi,co sie na marki jedzie ale sie dzis napracowalismy tz przecial klodke w piwnicy i po 20 latch nieuzywania postanowilismy ja wykorzystac! syf byl,ale jakie skarby np rower wigry 3 posprzatane, ☠☠☠☠☠☠☠y z domu wyniesione wlasnie obejrzalam : People like us (oparty na prawdziwej historii, takie najbardziej lubie) - polecam, dla mnie fajny (tz chrapal,bo zbyt wolna akcja dobrej nocki
Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-09-30 o 00:15 |
|
|
|
|
#459 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej nadrobiłam cały dzień i uciekam spać. Tylko pytanie czy usnę - męczy mnie masakryczna zgaga - już nie wiem co robić
|
|
|
|
#460 |
|
Zadomowienie
|
A ja spac nie moge.. Ciekawe do ktorej bede sie tak meczyc.... Kurde jestem podekscytowana bo jedziemy dzis do tesciow po wózek i reszte ciuszkow no i jakies ☠☠☠☠☠☠☠y zeby poprac juz wszystko
) ale sie cieszę ze bede miala to w domu ja mam w domu tylko ciuszki ale co chwile musze je przejrzec, pokładac od nowa itp teraz jak juz bedzie wozek to w ogole chyba caly czas bede nim jeździć po domu ![]() ---------- Dopisano o 05:23 ---------- Poprzedni post napisano o 04:09 ---------- Ja dalej nie spie :/ chyba zaraz z psem wyjde :|
|
|
|
|
#461 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny.. ja od rana bez humoru....jakoś mam natłok myśli o wszystkim o porodzie mężu o jego sex koleżankach .. ech...
Cukier z rana wysoki 114 ech .. nie zjem śniadania jak na razie Moje maleństwo fika już jakieś 2 i półgodzinki jedyna pociecha... beznadziejny ten poranek
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#462 |
|
Zadomowienie
|
Kia-mia,
wózeczka, pewnie ze wszystko związane z malenstwem cieszy i ekscytuje![]() Dorcia, Jakie sex kolezanki ![]() Moje zakupy w zarze mega udane Dla Kajki nic chociaż swierzbilo mnie żeby kupić jej kiecke na chrzest...
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
ja wczoraj padłam na twarz, po tym malowaniu. Ale mamy fajny zielony domek. Tyle, że nie dałam rady wszystkiego posprzątać i mamy niepomyte podłogi i okna na niedzielę. Może się świat nie zawali przez to ![]() Widziałam, że Laurka Muminka łądnie je i przybiera na wadze
|
#464 |
|
Zadomowienie
|
karolamankowa, sex koleżanki na telefon moja droga... tak .... przez to że nie toleruje sexu oralnego. To se znalazł przyjaciółke do łóżka... jak znalazłam smsy to zadzwoniła niej . nie wiem czy nadal maja kontakt Wiem że to nie była tylko jedna koleżanka,
długa historia która nie pozwala mi normalnie funkcjonować
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png Edytowane przez dorcia2120 Czas edycji: 2012-09-30 o 08:25 |
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Widziałyście gazetkę z kosmetykami z biedronki??? Mają być pieluchy dada, chyba po 28zł i mleczko nivea chyba po 15, albo 16. Nie znam normalnych cen tych produktów, więc nie wiem czy to jakaś duża promocja czy nie
|
|
#466 |
|
Zadomowienie
|
tak dziewczyny .... trochę się zmienił, ale .... nie umiem jakoś o tym zapomnieć. Jak już jest ok to coś się stanie i wszystko wraca
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Dorcia, a dlaczego Ty to wszystko znosisz?? Mówisz, że ma sex koleżanki, czepia się Ciebie, wydziera na Ciebie. Ja bym się postawiła i trochę go do pionu postawiła. Może dlatego tak się cholernie głupio zachowuje, bo wie ze sie nic nie stanie.
|
#468 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem czy teraz ma z jakąś kontakty, telefonu już tak nie pilnuje, on się boi.. a w domu leżą już dokumenty jak na razie na unieważnienie ślubu bo jest jeszcze taka możliwość u nas. Jak by nie patrzeć bardzo sie od siebie różnimy i dopiero to wychodzi
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Morning dziewczynki
![]() Właśnie witam się z wami popijąc kawkę i jedząc ciasto zeberke Kurcze - mam tak, że dzień muszę zacząć miksem kofeiny i węglowodanów :/ Jak tż wstanie to jemy normalne śniadanie..Cytat:
dokładnie - nie podoba się - niech idzie sobie - po co się chłop tak męczy? Eh, ja wiem, że łatwo się mówi, ale ja nie potrafiłabym wybaczyć i na pewno nie układałoby się gdybym wiedziała o takich ekscesach.. więc albo akceptuje - albo won - niestety.
|
|
#470 |
|
Zadomowienie
|
wiem o tym ... zobaczymy jak to będzie
cukier mi rośnie wraz ze stresem i złym humorem
|
|
|
#471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wózeczek - tak pierwszy pojazd naszego maleństwa ![]() Ja pochowałam wszystko do komody, ale czasami jak przechodzę - to zaglądam.. ale na razie jakoś tak z dystansem.. wózkiem kilka razy po domu jeździłam.. i korci mnie iść potrenować wkładać fotelik do samochodu Cytat:
![]() unieważnienie ślubu? jak to?
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Dorcia, dopiero po ślubie wyszły te ekscesy???
Mnie też korci, żeby kupować różne ciuszki itp, ale na szczęścike tż mnie stopuje. U nas mało prawdopodobne, żeby z Mikołaja zrobiła się Mikołajka, ale tż racjonalniej myśli w kwestii małych ubranek ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- a co do wózków, to zaczęłam się rozglądać i myślimy nad Tako Jumper x, albo Tako Laret. Widziałam, że parę z Was ma ten 1. Macie jakieś porównanie jeśli chodzi o te 2 modele?
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Być może coś tam przegapili hehe ale pożyjemy - zobaczymy. Co do wózków to zobacz opinie na ceneo - wejdź, poczytaj co tam ludzie piszą o danych modelach. Wyrobisz sobie sama zdanie. Ale z przymrużeniem oka, bo niektórym za nic nie dogodzisz ![]() Jumper x: http://beta.ceneo.pl/2261635 Laret: http://beta.ceneo.pl/13860459
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-09-30 o 09:29 |
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ufam jej![]() podczytałam na tym ceneo i jumper chyba wygrywa.
|
|
#475 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Muminku - trzymam kciuki za Was - to chyba dobre wieści, jest coraz lepiej i tak już będzie ![]() Cytat:
Cytat:
Czy dasz sobie rade sama? Masz oparcie w rodzinie? To na pewno dałoby Ci komfort psychiczny i troszkę ułatwiło drastyczne cięcia.... A co do cukru - zjedz sniadanie - przecież to najważniejszy posilek dnia - nie mozesz głodzic siebie i dziecka, bo cukier troszke wyzszy |
||
|
|
|
#476 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
maskara jakas ! co za facet... ja to bym takiego od razu przez okno z trzeciego pietra wyrzuciła a z tym cukrem to naprawdę przewalone macie współczuję, ale jakoś musisz to przetrwać dla maluszka Cytat:
Ja niestety nie orientuję się w cenach :/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie też korci na zakupach, ale na szczęscie tylko korci. Z ciuszkami poczekam do grudnia, bo będą fajne przeceny a ja i tak już większość mam, więc w ogóle nie opłaca się kupować teraz tego wszystkiego w normalnych cenach. No i poza tym musialabym już w jakiś większych rozmiarach zacząć kupować, bo przeważnie mam najwięcej na 56. A co do wózków to niestety nie jestem w temacie. Ja raczej nie oglądałam w ogóle, bo mam pożyczony Ja będę miała Mothercare Xcursion, własnie zaraz tż mi go przywiezie to sobie dokładnie go pooglądam bo na razie wszystko było u teściów to nawet dokładnie nie dało się tego pooglądać.. kurde już się nie mogę doczekać ;pppp Aaa w ogóle od 4 do 8 nie spałam, a później tż już zaczął hałasować i wstałam o 9 ;P to sobie pospałam
|
|||||
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Miałam iśc dzisiaj z mężem na mecz, ale po wczorajszym dniu całodziennego latania, nie byłam w stanie się podnieśc z łóżka ![]() No, ale kupiliśmy wyprawkę !!! Brakuje tylko materaca do łóżeczka, kilku pieluch tetrowych (za mało wzięłam), kilku ręczniczków ( kupiłam 3 z kapturkiem, ale chce dokupic jeszcze jeden i kilka zwykłych), apteczki dla maluszka, pieluch jednorazowych, chusteczek nawilżających i dla mnie gatek poporodowych..no i jeszcze trochę ciuszków muszę dokupic. Wózek zamówiliśmy i za kilka dni będzie do odbioru Wydaliśmy kupę kasy, wózek wyszedł wiecej niż myśleliśmy, bo wzięliśmy ISOFIX.. Mój mąż mnie zaskoczył, ponieważ zaciagnął mnie do H&M na ciuszki dziecięce i nie mógl się opanowac tak więc wziął dla małej futerkową kamizelkę, polarkowa bluza z kapturkiem i półśpiochami, legginsy miętowe i skarpetki hello kitty Powiedział, że jego córeczka musi wyglądac jak gwiazda i chce dla mniej wszystkiego co najlepsze ![]() No i zaczęliśmy wczoraj 34 tydzień ............... Gratuluje wszystkim udanych wizyt i gratuluje rozpoczęcia nowych tygodni ![]() No i witam nową mamusię
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję 34 tygodnia ))) ja zaczynam dziś 29 tydzień aaa jaki szał zakupowy czekamy na zdjęcia !!
|
|
|
|
|
#479 |
|
Zadomowienie
|
Lecę chrzcić, dziewuszki dobrego dnia życzę
--------------dopisane 10:25-----------poprzedni post 10:24---------------- I zapomniałam dodać, że dzisiaj nam trójka na przód wchodzi!
Edytowane przez magdaef Czas edycji: 2012-09-30 o 10:25 |
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki, witam sie chora i z łóżka...
![]() Muminku trzymam kciuki z Laurkę!!! Kamilka za udane zakupy!!!Dorcia, nie wiem co powiedziec... nóż się w kieszenie otwiera!!!! Jakis film sobie chyba obejrze
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

:brzy dal:

dla malutkiej,ze tak slicznie je,a skoro plynu coraz mniej to chyba dobrze
chyba zaraz z psem wyjde :|

114 ech .. nie zjem śniadania jak na razie