|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
Obudził mnie cholerny sąsiad, który nie szanuje, że niektórzy jednak niedziele obchodzą i od 7:30 napieprza wiertarką.. wczoraj już mnie zagotował bo wiercił do 23:00 i byłam skłonna zadzwonić na policję nie dość, że mieliśmy przeżycia wieczorem, to jeszcze on stresował mi dziecko, bo Julka strasznie się boi wiercenia wrrrrrrr Za to Julcia dziś w dobrym humorku, ogląda swoje ulubione bajki na mini mini Nie pamięta o wczorajszym zajściu. Nawet nie zwraca uwagi na rączke zabandażowaną. UfffDziś idziemy na obiad do mojej mamy więc znowu nie muszę gotować i myć hehehe
|
|
#543 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie i ja
![]() Bikus jak po grillku ![]() Malensffo pamietaj odrazu dawaj znak jak Bikus cos bedzie pisac Striipi super ze z malutkiej raczka lepiej i ze nie rozpamietuje tego zbytnio |
|
|
|
#544 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki moje kochane;-) wszystkie dalej nie czują się najlepiej że taka tu cisza? ja idę we wtorek po antybiotyk bo nie wytrzymam tego dłużej, a i tak wycieńczę organizm i tyle. pytanie tylko co w tedy z moim planowaniem;-(
To się cieszę, że wsparcie jest Bikuś. A jak grill właśnie? Strippi- dzieci na szczęście mają krótką pamięć do takich zajść Today- a ty jak się czujesz |
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy właśnie z maratonu po sklepach...o matko...mam dosyć!
![]() Today rozumiem, że mam wstać o 2 w nocy, jak smsa dostanę? ![]() I jak tam u ciebie? |
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
my dzis bylismy w zoo fajnie bylo chociaz szymcio jeszcze za maly, wrocilismy, zjedlismy obiad i czas na plac zabaw![]() milego popoludnia
|
#547 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się niedzielnie
![]() Natalko fajnie, że wpadłaś do nas Przecież jeszcze jest cały szereg innych tematów jak np. jedzenie, moda, slub, remonty no i tematy kupopodobne No i nie możesz zapomnieć także o konkursach, gdzie można wygrać magiczny tosterBiki. Cieszę się, że już trochę lepiej się czujesz Malamaluczka ja na wizaż trafiłam w momencie przygotowań do ślubu. Później (po ślubie) zafascynował mnie dział dietetyka & fitness. Ale jak patrzę na siebie w lustrze to widzę, że jednak zdecydowanie za słabo się wciągnęłam w te wątki. A i nie możesz być kulinarnym dnem jak umiesz 2 ciasta zrobić! Mi tam żadne nie wychodzi Metko przykro mi z powodu nieudanego cyklu mam nadzieje, że ten będzie szczęśliwszy. Musi być!Strippi najważniejsze, że Julce nic poważnego się nie stało. Ucałuj ją od zmartwionych e-ciotek Stokrotko widzisz jak zleciał ten czas bez męża. Najważniejsze, że znowu jest przy Tobie Rozumiem, że w tym cyklu staranek nie było za bardzo co? Mysia trzymam kciuki za Ciebie No my wczoraj zorganizowaliśmy imprezkę. W sumie bawiliśmy się do 3 nad ranem. Troszkę za dużo wypiłam ... I dziś cały dzien leniuchuję na kanapie![]() ![]() A gdzie się podziewa nasza Nikita..?
|
|
|
|
#548 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cześc dziewczyny.
Cytat:
Mam nadzieję, ze i ja przy dzidzi będę miala tyle sił. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak, ślub w 2013. ![]() Cytat:
No i jakoś tam potem zaniedbałam. Szukałam, szukałam czegoś innego. No i znalazłam ten wątek. Póki co ciężko mi się zaaklimatyzować, bo niewiele mogę się wypowiadać o dzieciach, ale dziewczyny tutaj są otwarte też na inne tematy. ![]() Cytat:
Edytowane przez 201606201204 Czas edycji: 2012-09-30 o 17:49 |
|||||
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisaj mam naprawde wielkiego doła, matko , dawno sie tak parszywie nie czułam. Najchętniej bym wyła cały czas Niedawno wróciłam ze szkoły, TZ zrobił mi pysznego łososia bo wie, że bardzo lubie, i stara mi sie humor poprawic... Oby sie ten dzien już skonczył
|
|
#550 |
|
Konto usunięte
|
Nie, niech się nie kończy, bo jutro to pracy.
|
|
|
|
#551 | |||
|
Konto usunięte
|
Witam po weekendzie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#552 |
|
Zadomowienie
|
mysiu, może twoje złe chorobowe samopoczucie na to wpływa tak czy siak. Nie powinnaś jednak była iść do tej szkoły. Olej wszystko, ciesz się TŻtem a zaraz wszystko wróci do normy;-)
dzięki za odpowiedzi dziewczyny, Natali- tu cię nikt nie przegoni;D Ale jaja, nikt z wypowiadających się do tej pory nie trafił na to forum z powodu wizażu czy kosmetyki;D |
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#554 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No i zostałam tu dopiero jak kierowałam się konkretnym tematem.
|
|
|
|
|
#555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pokaż zdjęcia ze środka ![]() Dzisiaj od 8-12 byłam na uczelni, potem pojechaliśmy z mężem na grzybki, albo raczej wymieniliśmy rodziców, bo oni byli od rana no i rodzice mieli 2 wiadra grzybów a ja z tż uzbieraliśmy koszyczek - taki mniejszy i 3/4 wiaderka ![]() a ile obierania
|
||
|
|
|
#556 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Fajnie jak tyle grzybków znaleźliście. Choć ja też obierania nie znosze.
|
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadnijcie o czym przypomniałam mamie???
![]() Ale mama się trochę wymigała i nauczyła mojego męża robić naleśniki Powiem wam, że wyszły mu super! Nawet ja nie umiem tak ładnie smażyć naleśników ![]() Zjadłam dwa z dżemem malinowym, słodką śmietną i nesquickiem ![]() ![]() I stwierdziłam, że moje dzieci się chyba wściekną w tym brzuchu jak to do nich dojdzie |
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziele sie cudowna wiadomoscia .... Dominik ma swoj pierwszy ząbek !! Moj maly mezczyzna dorasta ... ♥
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() nie nadrabiam, niedawno wróciliśmy ze spacerku ![]() dziewczyny wyskoczę jak filip z konopii ale czy przy planowaniu bejba miałyście jakieś lęki obawy? czy to naturalne? bo tak się zastanawiałąm nad tym
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Malamuczka &Malenstffo dziekuje ze pytacie, nie jest najgorzej, zaczelam brac magnez i moje nogi wrocily do normalnosci, nie mma juz takich skurczy i nawet nie jestem taka przemeczona Mlaenstffo oczywiscie i najlepiej golebia do mnie slij z wiadomoscia, zebym poinformowana byla. Zaaabcia super ![]() ![]() klask i: dla Dominiczka ale szybciutko mu zebolki wyszly.
|
|
|
|
|
#563 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Nawet o tym dziś pisalam czy wczoraj, że zaraz po ślubie bym chciala zacząć starania, ale się boję. Liczę, ze to normalne i z czasem minie. |
|
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gołębia mówisz?? Hmmm...jak jakiegoś złapię, to spoko |
|
|
|
|
#565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#566 |
|
Konto usunięte
|
A który to wątek z którego tyle Was się zna?
|
|
|
|
#567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby reszta zabków wychodzila tak szybko i bezbolesnieKto zauwazyl pierwszy? Jakis prezencik sie szykuje?![]() ![]() Metko Wylezalam sie dzis ![]() jeszcze zrobie kanapki Tz i spadam spac
|
|
#568 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale najlepsze jazdy mam jak obydwie mają niespokojną noc... zdarzało się, że byłam wybudzana co pół godziny - godzinę ... na szczęście są to pojedyncze nocki i zdarzają się bardzo rzadko Cytat:
i boję się zrobić test ![]() mnie się podoba ![]() Cytat:
) i przypadkowo trafiłam na jakiś wątek, chciałam w jakiejś kwestji się wypowiedzieć, to się zarejestrowałam, a potem zauważyłam, że są jakieś wątki mamusiowe, to się zaangażowałam w odpowiednim ![]() potem zahaczyłam o wątek dot związków z obcokrajowcami i o PM 2009 (stamtąd kojarzyłam zawsze Madzialenkę dzięki jej avatarowi )![]() Cytat:
![]() Cytat:
a przy drugim zastanawiałam się, czy to rzeczywiście dobry pomysł zaczynać wtedy kiedy zaczęliśmy... Strippi, biedna Julka, oby rączka szybko się zagioła ![]()
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak samo w czasie dolaczylam do forum (aczkolwiek najpierw troche podczytywalam :eh em:
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!!!
Strippi - strasznie brzmi ten wypadek ze schodami dobrze, że nic poważniejszego się nie stało!!!!Zabcia - gratulacje dla Dominika!!!! Szybciutko się uporał z tym zębolkiem ![]() Gucia - uuuuu, czaicie się na chłopczyka? ![]() U nas impreza się udała Grill był pyszny, potem zrobiliśmy sobie karaoke nawet mój TŻ "gadał" z nami przez Skypa Teraz skończyłam sprzątać dom... Boże, cała mokra jestem. Współczuję moim rodzicom w tym wieku tak się męczyć z takim metrażem domu...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

Przecież jeszcze jest cały szereg innych tematów jak np. jedzenie, moda, slub, remonty no i tematy kupopodobne
No i nie możesz zapomnieć także o konkursach, gdzie można wygrać magiczny tosterBiki.
mam nadzieje, że ten będzie szczęśliwszy. Musi być!

klask i: dla Dominiczka ale szybciutko mu zebolki wyszly.

... na szczęście są to pojedyncze nocki i zdarzają się bardzo rzadko