|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Ewel,cudowna wiadomość
![]() ![]() Teraz dbajcie o siebie,będzie wszystko ok ![]()
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Hej my już po spacerze a teraz leniwy niedzielny wieczór
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
Ewel bardzo bardzo się cieszę!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
#2974 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36837980]My dzisiaj byliśmy na zakupach, kupiłam zupełnie inny kolor farby niż myślałam (Calcuta Stepy Bengalu), jednak wybierać w necie to co innego... Plus panele (dąb Richmond), listwy i takie tam, no i żyrandol. http://www.sklep.lis-poland.pl/rondo-plafon-182.html Jeszcze kontakty i będzie wszystko. Za tydzień już koniec, uff... Coś strasznego żyć w takim syfie, jeszcze dla maniaka porządków ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór!
Ewel- cudownie, trzymam kciuki za szczęśliwe 8 miesięcy ![]() a tak się martwiłaś rozłąką ![]() Tz-et pojechał, rano był na chwilę po pracy i potem od popołudnia, myślałam, że wypocznę i odeśpię chorobę tymczasem on też zainfekowany... martwię się o Kasię bo w środę szczepienie, co będzie jak ją zaszczepię a ona się zarazi a do środy nie będzie zdradzać oznak choroby....? dzisiaj prawie w ogóle nie karmiłyśmy się piersią.....chyba przez chorobę mam znowu mniej pokarmu a teraz właśnie przydałoby się ją karmić naturalnie Kasia odwraca mi się od piersi i całe pięści do buzi pcha, możliwe, że to już dziąsła ją swędzą przed ząbkami? Z butelki pije chętniej a jak już nie chce to zagryza smoczek jakby chciała z niego gryzaczek zrobić... jeżeli to od zębów to chyba łatwiej jej z butelki pić i temu tak cyckiem gardzi... fioluś- byłaś na zakupach?
#2978 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- kładę się spać, tż ma zmieniarkę więc nic więcej jak 3 min nie oglądamy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
Ewel, gratuluję! wspaniała wiadomość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ręce też do buzi pcha - dla niego to najlepsza zabawka ![]()
![]() |
#2981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w marcu, chyba, że się przeterminujemy, bo ja i pani mamy na 19.03 a luna chyba na 24. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |
Zakorzenienie
|
esesia- to nie nam ten kawaler ma się podobać
![]() maksi- tak już mam, że na zapas ciągle się wszystkim matwię (w piątek dzwonili z apteki czy sprowadzać dla nas te szczepionkę, czy czasem dziecko się nie rozchorowało np... ![]() Perse- przetrwasz jeszcze trochę ten bałagan a potem będziesz się nam chwalić efektami ![]() Lucy- jak Emi? ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
piękna data - św.Józefa opiekuna rodzin ![]()
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Wtajemniczenie
|
Ewel - Gratuluję kochana
![]()
#2985 |
Konto usunięte
|
Pewnie, Zeberko. Tym razem jestem mocno zdeterminowana, bo wiem, że czeka mnie super efekt. Po drugie, w tym pokoju spędzamy dużo czasu, a pomieszczenie jednak bardzo na nas wpływa. Poza tym nieźle idzie panom robotnikom praca, są bardzo sprawni i dyskretni (w sensie nie muszę do nich chodzić, doglądać, przychodzą o 8, witamy się, wychodzą o 16, żegnamy się, jakieś drobnostki ustalamy i tyle).
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Ewela cóż za cudne wiadomości ![]() Kunegunda biedaczko ile stresu musiałaś przejść ![]() Perse czyli już niedługo koniec remontu. Lampa bardzo elegancka, a beże bardzo mi się podobają, nadają wnętrzu taki ciepły i przyjemny klimat. W ogóle to uwielbiam ten czas już po remoncie, gdy wszystko jest takie nowe i świeże ![]() A u mnie lipa totalna.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Wtajemniczenie
|
![]() u Nas zimno...pochmurno. anitaxas Kochana przykro mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36837980] Za tydzień już koniec, uff... Coś strasznego żyć w takim syfie, jeszcze dla maniaka porządków ![]() to sie nazywa fest zabawa!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też beże wybierałam z myślą o przytulności tego pokoju. Już się nie mogę doczekać piątku ![]() I nie, niestety ten miesiąc spisuję na straty, generalnie z tego samego powodu, co Ty miałaś kłótnię. Mamy ekhm drobny kryzys (drobny w dużym cudzysłowie), coś jak Wy. Dzisiaj już jest lepiej, ale weekend to była jedna wielka masakra, jedne z najgorszych dni w moim życiu. Niestety TŻci też muszą kiedyś wybuchnąć... Nam jest "łatwiej", bo się wypłaczemy, nikogo nasze wybuchy płaczu nie dziwią, po #, na cmentarzu, gdziekolwiek, oni muszą założyć maskę twardziela - ale oni też mają emocje... Które w końcu muszą mieć swoje ujście.... To wszystko jest takie trudne :/ Mówi się, że nikt nie obiecywał, że będzie łatwo, ale to już jest przesada.... Tak, potem podeślę fotki ![]() Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-10-01 o 07:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | |
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36846149]Anitko, nie rób tak z lekami.... To bardzo niebezpieczne
![]() ![]() I nie, niestety ten miesiąc spisuję na straty, generalnie z tego samego powodu, co Ty miałaś kłótnię. Mamy ekhm drobny kryzys (drobny w dużym cudzysłowie), coś jak Wy. Dzisiaj już jest lepiej, ale weekend to była jedna wielka masakra, jedne z najgorszych dni w moim życiu. Niestety TŻci też muszą kiedyś wybuchnąć... Nam jest "łatwiej", bo się wypłaczemy, nikogo nasze wybuchy płaczu nie dziwią, po #, na cmentarzu, gdziekolwiek, oni muszą założyć maskę twardziela - ale oni też mają emocje... Które w końcu muszą mieć swoje ujście.... To wszystko jest takie trudne :/ Mówi się, że nikt nie obiecywał, że będzie łatwo, ale to już jest przesada.... [/QUOTE] Wiesz Perse ja to to wszystko wiem.. dlatego pytałam, prosiłam, mówiła głośno że rozumiem że może mieć gorszy czas itd. ale do niego teraz nic nie dociera- jest tylko jego "wszystko mnie w☠☠☠☠ia więc daj mi spokój" Nie pamiętaj kiedy było tak źle.. Cytat:
Przepraszam za moje smuty .. Dziękuję za wsparcie.. ale nie wiem co dalej .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, chodzi zebys sobie nie zaszkodzila - po co? trzeba zyc. glowa do gory i faceta do pionu!!!
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Wczoraj cały dzień spędziliśmy w drodze i w Ikei (swoją drogą masakra, nigdy więcej nie pojadę tam w niedzielę). Julek odsypia a ja nadrabiam co nieco. Ewcik ja chodziłam na zumbę. Super sprawa. W listopadzie wracam do ćwiczeń ![]() Zebra i was dopadło ![]() ![]() A z zębami to możliwe, przecież czasem dzieci w 3-4 miesiącu zęby dostają (u nas cały czas brak ![]() Fiol u mnie rozstępy wyszły jak leżałam w szpitalu, tydzień po terminie. Na prawie całym brzuchu. W tydzień zrobiła mi się zebra na brzuchu... mam nadzieję, że u Ciebie tak nie będzie. Lucy ojj, przykro mi, że Emilka coś złapała. Oby ten tydzień w domu pomógł. Jak czytam o tych powrotach do pracy, to bardzo, bardzo się cieszę, że u nas nie ma takiej konieczności. Maga mi się też streszczenie przydało ![]() Amilcia jesteś najlepszą żoną, mamą i panią domu jaką możesz być ![]() Zdrówka dla Darii ![]() Aagusia ale pięknie ![]() ![]() Czarnula o kurczak, kuruj się kochana. Ja brałam w ciąży antybiotyk (w samej końcówce mnie rozłożyło, ale nie pamiętam jego nazwy. Mi ginekolog wypisał, bo rozłożyłam się tydzień przed terminem i lepiej było jak najszybciej się wyleczyć. Berbie medal Ci się należy za opiekę nad babcią ![]() Kundzia ojejj, ale się strachu najadłaś. Mam nadzieję, że lekarz pójdzie po rozum do głowy i zauważy, że do pracy chodzić nie możesz. Ewel aaa ![]() ![]() Prince a możesz poszukaj w okolicy doradcę laktacyjnego. Perse dobrze, że końcówka, aleee ja lubię remonty i ten bałagan (chyba dziwna jestem) Maksi chcemy zdjęcia z imprezy Anitax co ty piszesz? leki z alkoholem? Pani piecz szarlotki z jabłkami ![]() ![]() O kurde, oglądam sobie DDTVN i ryczę jak słucham o małym Borysie ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2012-10-01 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Co do nas... Julek jest coraz bardziej szalony, na szczęście nie raczkuje jeszcze i mamy względny spokój
![]() Alergia nadal jest, ostatnio dałam mu do spróbowania kleik ryżowy (łyżeczkę) z owockiem i był konkretnie wysypany, więc prób już nie robię. Jakoś dajemy radę ![]() ![]() no i Julek (nie mogłam się zdecydować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A mój tż to typ twardziela i wiem że sam musi się "postawić do pionu" a ja mogą jedynie czekać aż mu przejdzie.. i najlepiej do tego czasu schodzić mu z drogi i pola widzenia.. Kocham go i nie wyobrażam sobie życie bez niego, więc muszę jakoś przeczekać ten czas. W takich chwilach gdy jest źle i gdy wszystko się sypie zawsze dopadają mnie myśli że gdyby nie # to wszystko było by inaczej.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Konto usunięte
|
U mnie to samo, byłabym teraz szczęśliwą mamusią i myślała o rozszerzaniu diety synka, a nie o tym, co tu zrobić, żeby mi się już totalnie życie nie posypało :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zadomowienie
|
O matko.. jaki Julek jest boski
![]() ![]() ![]() ![]() Mieć takie szczęście w domu .. marzenie każdej a AM .. ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36847040] U mnie to samo, byłabym teraz szczęśliwą mamusią i myślała o rozszerzaniu diety synka, a nie o tym, co tu zrobić, żeby mi się już totalnie życie nie posypało :/ [/QUOTE] Perse Ty wiesz.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No i Gratulacje Kochana!! Dbaj o Was!! Kundzia oj kurcze ale z lekarza palant że nie dał Ci w tedy L4!! wrrr co za idiota!! Ale mam nadzieję że już będzie wszystko dobrze!! Też to oglądałam i tez ryczałam a Tż stwierdził że zabiłby tego lekarza!! ![]() ![]() ![]() A JULEK cudowny!!! ahhh.... Anitax ![]() ![]() ![]()
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2012-10-01 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Konto usunięte
|
A o czym było?
Bo ja nie mam TV. Jedyne 2 tygodnie w roku, kiedy mogłam pooglądać na TLC Mistrzyni Makijażu (leci o 16), a tu du.pa, odcięli TV ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36847223]A o czym było?
Bo ja nie mam TV. Jedyne 2 tygodnie w roku, kiedy mogłam pooglądać na TLC Mistrzyni Makijażu (leci o 16), a tu du.pa, odcięli TV ![]() Przetrzymali kobietę w ciąży i w efekcie dziecko urodziło się bardzo chore... ![]()
#3000 | ||||
Zakorzenienie
|
WITAM poniedziałkowo!!!!
Cytat:
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36846149]I nie, niestety ten miesiąc spisuję na straty, generalnie z tego samego powodu, co Ty miałaś kłótnię. Mamy ekhm drobny kryzys (drobny w dużym cudzysłowie), coś jak Wy. Dzisiaj już jest lepiej, ale weekend to była jedna wielka masakra, jedne z najgorszych dni w moim życiu. Niestety TŻci też muszą kiedyś wybuchnąć... Nam jest "łatwiej", bo się wypłaczemy, nikogo nasze wybuchy płaczu nie dziwią, po #, na cmentarzu, gdziekolwiek, oni muszą założyć maskę twardziela - ale oni też mają emocje... Które w końcu muszą mieć swoje ujście.... To wszystko jest takie trudne :/ Mówi się, że nikt nie obiecywał, że będzie łatwo, ale to już jest przesada.... [/QUOTE] PERSE! chyba ujełas istote sprawy tz chca po # byc twardzielami a te emocje sie gromadza, gromadzą i przychodzi taki moment ze wybuchają!Duzo sił dla was! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36847040]U mnie to samo, byłabym teraz szczęśliwą mamusią i myślała o rozszerzaniu diety synka, a nie o tym, co tu zrobić, żeby mi się już totalnie życie nie posypało :/[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.