|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
No nie wierze .. juz prawie 3 a ja nie spie . znowu meczy mnie zgaga . oszalaje
Dzisiaj caly dzien na nogach .. pojechalismy po siostre bo sie dzisiaj do ''nas '' wprowadzila .. A potem na zakupy ( prawie 3 godziny łażenia ) .. zostawilsimy w Tesco 400 zl bo oczywiscie wszystko sie pokonczylo![]() Jestem taaaka zmeczona a nie moge spac , nie da sie jak pali w przelyku . nie da ![]() ''Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (1 użytkowników i 0 gości) DeKajka'' ehh ..
Na pamiątkę ... ''Pod moim sercem, inne serce bije... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..'' 12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście ! Edytowane przez DeKajka Czas edycji: 2012-10-01 o 02:53 |
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane
a ja wczoraj po zakupach padalam same rzeczy domowe i masakra ile kasy poszlo wybralismy za to panele doo salonu i gabriysi i chustawe na taras pozniej zjedlismy lody i pizze i padlam poprostuuuu a dzis nareszcie przyjezdza psiapsiolaaaaa dotrcia trzymaj sie i jezeli chcesz faktycznie dac mu szanse to lepiej nie wwrcac do zlych wspomnien tylko szczerze porozmawiac i tyyyyy musisz troszke meza przystoppopwac bo z tego co widze to on chce byc panem i wladca ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- aaa peperonik pikene zdjecia i wogole dziewczynki ale macie brzuszki mmmm teaz dopiero widze te ze spotkania |
|
|
|
#603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Morning dziewczynki - witamy się już w październiku!
Mi oficjalnie zostało 30 dni wg OM ! ![]() A.. no i wiem, że jedna z nas ma dziś urodziny, ale nie pamiętam która Przyznawać się tu zaraz bo życzenia bym złożyła - a nie pamiętam komu.. Wczoraj wieczorem mnie znów spojenie łonowe bolało - no to taki ból jakbym za długo na rowerze jeździła.. nie wiem skąd się to wzięło.. ale nie podoba mi się.. ledwo co chodziłam. Cytat:
Będzie dobrze Laura jest dzielna dziewczynka Cytat:
za skompletowanie wyprawki - ja też już chyba wszystko mam i teraz siedzę i kombinuję.. co by tu jeszcze.. A co do kasy to wiem, że to idzie jak woda..
|
|
#604 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane
obchodzimy dziś z mężem 1 rocznicę ślubu wczoraj byliśmy na grzybach poza tym cała niedziela rodzinna bardzo, czytam teraz 1 tom "Cukierni pod Amorem" - świetne czytadło i serdecznie polecam fankom sag rodzinnych. Obejrzeliśmy do końca pierwszy sezon "American Horror Story" - też polecam halwaya też mam tą matę, już kiedyś pokazywałam wrzuciłam peperonik śliczne zdjęcia kaaamila1, DeKajka gratuluję zakupów Wszystkie macie też pozdrowienia i buziaki od Kasi_11_83. U niej i Nelci wszystko dobrze, wizytę mają w czwartek. Co do puchnięcia stóp i dłoni, to wrzućcie na luz dziewczynki, ja obrzęki mam 24h/na dobę i jest ok a każdą niepokojącą Was sprawę zgłoście lekarzowi, on sprawdzi czy jest ok.Miłego dnia życzę wszystkim |
|
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż jak wygląda ten wasz prezent rocznicowy Grzyby uwielbiam! Taki zapach mi się bardzo pozytywnie kojarzy. Uwielbiam jesień za grzyby, kasztany, liście.. kolory! Ja na razie z książek to jeszcze nic nie zaczęłam - ale kończę już prasówkę co do filmów to też jakoś nie było okazji - ale te odcinki AHS to mnie zaintrygowały i muszę się tym zająć.. gdzie je oglądasz? Bo moja dotychczasowa strona z serialami się wycwaniła i dostęp jest dla zarejestrowanych - a żeby to zrobić to trzeba wysłać SMSa z polskiego operatora.. Ja natomiast cieszę się na nowy sezon Big Bang Theory ![]() No mata idzie do prania od razu.. bo ja wiem kto jej używał? hehehe - widzę, że mamy podobny gust co do zabawek.
|
|
#606 |
|
Zadomowienie
|
halwaya dziękuję
tylko dużo dużo większe, 60x80 co do odcinków AHS to z chomika miałam pościągane i w tv wrzucaliśmy (ale tam też sms ). Oby i nasze dzieci miały taki sam gust |
|
|
|
#607 |
|
Zadomowienie
|
Bry,
Jak mi się dobrze spało...ciekawe czy mnie dopadnie bezsennosc ciazowa![]() W każdym razie współczuje Karola bo to okropne się nie wyspać i mieć dolegliwości typu Zgaga nawet w nocy Mnie nawet od dwóch dni nie dusi i się zastanawiam dlaczego, bo przecież mała rośnie...może to spadajaca temperatura mi służy? A ja już po kawce, zupa wstawiona zaraz lecę się szykować do ortodonty. A potem cały pokój prasowania ...ale przed wyjściem jeszcze sprawdzę, może ktoś poprasował jak nie patrzylam Moja wyprawka nie jest skompletowana ale daje sobie czas do końca października...to chyba dobry termin przy założeniu ze urodze zgodnie z USG czyli na koniec listopada ![]() Miłego dnia dziewczynki.
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nadmienię, że ślicznie wyglądałaś ![]() ja to żałuję czasami, że my nie mamy rocznic do świętowania.. ale mój tż do romantyków nie należy i tak no ja mam nadzieję, że dzieciom zabawki się spodobają - bo jak nie to innych nie będzie hehehe
|
|
#609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wątpliwa przyjemność a mnie tez się dziś wyjątkowo dobrze spało Z wyprawki to mnie brakuje jeszcze kosmetyków i typowo aptecznego wyposażenia, ale mam na to cały październik (chyba ), więc luz.halwaya you made my day |
|
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
No nieźle
Gratuluję ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Ahoj Dziewczynki Wczoraj cały dzień na zakupach spędziliśmy. Nogi to mi w d... wchodziły już ale panele wybrane, drzwi i płytki też tak więc jakiś krok do przodu
|
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
arien wszytskiego najlepszego ale wam fajnie
my tez mamy obraz na plotnie ale do nowego domku robimy nowy plus jeszcze 2 gabrysi i olusia z 1 m zycia i zawiesimy w sypialni albo salonie jezzzuuuu ale leca tygodnie masaka ja po tym czyli jak skonczymy 36 mam odstawic leki dzis juz przywoze wreszcie ciuszki i biore sie jutro za prasowanko bo masakra a noc hmmmmm u nas srwednia ja sie ciagle budze na siku i olus oporzewaznie od 2 do 4 sie tlucze ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- majka a jakie plytki kupujesz do czego my tez wczoraj lazilismy po takich sklepach ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- omg a ja ogarniam do w tempie zlowia masakra jak mi to idzie szoooook |
|
|
|
#612 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Halwaya - 30 dni - no nieźle ![]() ![]() Dekajka gratuluje skompletowania wyprawki, mi jeszcze troszkę zostało. Kupiłam sobie za to w sobotę dwie koszule do karmienia Nie będzie mnie dzisiaj cały dzień bo TŻ ma dzisiaj wolne i ok. 11 jedziemy do Szczecinka to teściów. aaa i zaczynamy dzisiaj 35tydz miłego dnia dla wszystkich! |
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć moje kochane
Dalej smarkam Dziewczynki gratuluję wszystkich noworopoczętych tygodni i trzymam kciuki za wizyty!!!!!! A ja swoją mam w piątek, heh już doczekać sienie mogę
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
witam
myślałam, że wymioty mnie już nie dopadną, a jednak czuję się fatalnie
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się wczoraj tak 'ciężko' czułam na żołądku, ale jest ok - odpukać Dużo zdrówka życzę i bez takich atrakcji już.
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
no i zaczął się październik
podejrzewam, że za jakieś 2 tygodnie rozpakowywanie zacznie się na dobre
|
|
#617 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Może komuś się przyda : http://www.limango.pl/shop/overview/...71&catid=20443 http://www.limango.pl/shop/overview/...55&catid=19925 |
|
|
|
#618 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Gratuluje wszystkich rozpoczetych tygodni w ten weekend ![]() i dzisiajDziś sa wizyty więc kckiuki za nie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() k laski:Cytat:
Miło do Was wrocic ![]() oczywiscie nie nadrobie wszytskiego, ale mniej wiecej przejrzalam posty, przynjamniej część. Wczoraj bylismy w ogordzie zoobotanicznym i ogolnie milo weekend spedzilismy |
|||
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie kupiliśmy bo są na zamówienie ![]() 1 cała łazienka 2 do obudowania wanny 3 podłoga 4 pasek na ścianę nad wanną i blat pod umywalkę 5 przykładowa łazienka w tych płytkach, tylko że u nas płytki mają być w poziomie |
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie cieplutkie kakao i zabieram się za dalsze oglądanie serialu, Supernatral - oglądała któraś z Was?? Fajny taki o duchch, potworach
![]() A wogóle wczoraj mimo mojego przeziebienia tż wyciągnąl mnie do teściów.... i jeździłam tam na koparce
|
#622 |
|
Zadomowienie
|
Majka,
Brazy bardzo lubię, ale szarości kocham Korzystając z okazji zmień mi prosze skarbie termin porodu na 29 listopad ![]() Bo wrzucona jestem do listopadowek ale z terminem grudniowym
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry po weekendzie : ) no i już w październiku...
u nas jest wszystko ok, a nawet bardzo ok : ) właśnie zjadłam śniadanko, teraz rozkoszuję się inką : ) wieczorem wrzucę zdjęcia brzuszka, w tym miesiącu miał największy skok. : ) aerien wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy, ja z mężem zrobimy sobie taki sam prezent, tzn. już powinniśmy zrobić, ale postanowiliśmy zostawić to na czas przeprowadzki na nowe mieszkanko : ) gratulację za nowo rozpoczęte tygodnie i kciuki za wizyty jeżeli takowe są. |
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry po weekendzie, mój Tz miał wyjazd integracyjny a mnie tesciowie zabrali na Mazury. Ale cieszę sie ze juz jestem w domu no i ze mąż tez juz jest
![]() Mnie od 2 dni męczy zgaga, niestety dopadła i mnie. Wczoraj na noc wypilam mleko i jakoś zasnelam... W pytaniu na śniadanie było o diecie w ciąży, ja tam jem wszystko i nie fiksuje na temat jedzenia warzyw itd, akurat po samych warzywach boli mnie brzuch więc nic na sile. Gratulacje za wszystkie nowe tygodnie dzisiaj zaczynam 31 ![]() Nie mam obiadu...chyba zrobię sobie na szybko tortille ze szpinakiem i feta
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:ja na obiad mam wczorajsze klopsiki mielone w sosie pieczarkowym |
|
|
|
|
#627 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochanieńkie
Witam w pierwszym dniu października !!! Jeszcze chwilka a u nas się zacznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Wczoraj również pojechaliśmy na zakupki do Tesco i kupiliśmy chusteczki nawilżające pampers sensitive i wyjściowy komplecik dla małej ![]() Później pojechaliśmy do moich rodziców na szarlotkę i dostałam od mamy reklamówkę ciuszków lumpkowych dla małej. Mówiła, że to jeszcze nie koniec i kupi dla wnusi jeszcze dużo ciuszków .Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Milenko- piękne zdjecia ! ![]() Eluś- gratulacje z okazji rocznicy ślubu ![]() Dorcia- trzymaj sie Kochana w tym szpitalu Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||||
|
|
|
#628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a obiadek pyszny - mniam ja uwielbiam zestawienie szpinak - ricotta - a najlepiej jeszcze z makaronem i sosem beszamelowym.. aaaa.. głodna się robię!Cytat:
Mam rozpiskę na cały tydzień - idę wg listy.. w sumie już się powinnam zabrać za obiad, żeby tż mógł sobie do pracy wziąć A TVN mi nie działa brak sygnału z satelity..
|
|
#629 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki kochane
![]() to zaczynamy swintuszyć od pażdziernika ;p Jasiowa napewno sexi wyglądałaś jak ujeżdżałaś tą koparke Eluś gratulujemy rocznicy ślubu;] musso4 przykro mi... mnie tez cos od rana nie dobrze na żołądku;/ Gratuluje wszystkim nowych tygodni My dziś sie żle czuliśmy;/ zgaga od ok północy mnie tak męczyła ze szok;/ nie mogłam sie ułożyc do spania eh nie nawidze tego bolu plecow! Wczoraj sprawdzałam w necie i wyszło mi ze zaczęłam 36 tydzień ale sama nie wiem... a Wy sprawdzałyście w necie? zgadza Wam sie? |
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze faktycznie toż to u nas się zaraz zacznie rozpakowywanie na całego ; oooo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

.. pojechalismy po siostre bo sie dzisiaj do ''nas '' wprowadzila .. A potem na zakupy ( prawie 3 godziny łażenia ) .. zostawilsimy w Tesco 400 zl bo oczywiscie wszystko sie pokonczylo

i padlam poprostuuuu

Będzie dobrze Laura jest dzielna dziewczynka
hehehe - widzę, że mamy podobny gust co do zabawek.
tylko dużo dużo większe, 60x80
). Oby i nasze dzieci miały taki sam gust
ciazowa

wątpliwa przyjemność 

czuję się fatalnie
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

k laski:
Jeszcze nie kupiliśmy bo są na zamówienie