|
|
#661 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
|
|
#662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i będę mogła wrócić do zapachowych kosmetyków i czarnej herbaty, inaczej będzie nieciekawie ![]() Ilkas biedaczko, mam nadzieję, że taka akcja Ci się nie powtórzy U mnie powoli słońce wychodzi, zjadłam rogalika i pewnie niedługo się za coś wezmę Miłego dnia |
|
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
mąż poszedł na ping ponga więc sobie do was zajrzałam ![]() Muszę się wam wyżalić - strasznie nam się skończył urlop ![]() Wracamy z Białki, jesteśmy już prawie przy domu i rozmawiam z mamą przez telefon, że wszystko ok. Ona mówi, że wysiada z autobusu i idzie koleżance kupić prezent na urodziny. Nagle słyszę ogromny huk, pisk opon i krzyk mojej mamy "JEZUS MARIA!!!!!!!!", ale takim głosem, że........ milion myśli na minutę, zaczęłam wrzeszczeć do telefonu, wołać mamę, mam wrażenie, że na dwie minuty mi serce stanęło, całe szczęście mama telefonu nie wyłączyła i usłyszałam jak wrzeszczy na jakiegoś gościa...... Straszliwy płacz jakiegoś maleństwa w tle....... Słuchajcie byłam cały czas na linii....... Słyszałam wszystko, jak to maleństwo przestało płakać, jak sprawdzali czy żyje, czy oddycha, czy się rusza, jak przyjechały karetki, odjechały do szpitala...... Okazało się, że jakiś kierowca z całą prędkością potrącił matkę która przechodziła z wózkiem NA ŚRODKU PASÓW!!! Ona przeleciała ppodobno 6 metrów wprzód, a maleństwo wypadło z wózka...... Oni jechali z moją mamą tym samym autobusem, gdyby moja mama wyszła tymi samymi drzwiami....... Nie chcę o tym nawet myśleć...... 20 minut słuchałam wszystkiego co się dzieje, ryczałam do słuchawki, moja mama nawet nie wiedziała, że jestem na linii, wrzuciła tylko telefon do torebki...... Zabrali to maleństwo i matkę do szpitala, żyli, matka w stanie ciężkim, nieprzytomna...... Szukam teraz informacji, czy wszystko ok....... Ona mniej więcej w moim wieku, maleństwo ze 2 miesiące może......... To było straszne..... Jeszcze podwójnie to wszystko przeżyłam..... Nie dość, że strach o mamę, to przecież każdej z nas może się to zdarzyć........ Że jakiegoś idiotę "oślepi słońce" i na pasach nie zauważy matki z wózkiem........ Nie spałam pół nocy bo mi się wypadki śniły........ Przepraszam, miałam tego wam nie pisać, ale po dzisiejszej nocy....... Musiałam się wyżalić, tylko dziękować, że nie widziałam tego na własne oczy, chociaż tak się właśnie czuję.....
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki wygrałam aukcję .. http://allegro.pl/czapki-na-jesien-0...662294983.html
|
#665 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj to nie widziałam, że pokazywałaś. Ale powiem Ci, że też bym pewnie w takim wypadku wyrzuciła. |
|
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#668 | |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36846427]ALe one grube jednakowo są
poza tym dziecka i tak nie kładziesz od razu pod kołdrą przecież, raczej śpiworek? 2 prześcieradła to mało, mam 4. Dizecko uleje, przesika pieluchę i już zonk. A do wózka - wiesz, zimą to zwykły kocyk na spód możesz dać ja dawałam pieluchę flanelową, bo 5 kupiłam i w sumie niepotrzebne :dJutro z córą do szpitala...[/QUOTE] O to muszę dokupić prześcieradeł, może mi też się trafi mały ulewacz Trzymam kciuki za małą ![]() Cytat:
LadyMasakra!! Nawet nie wiem co powiedzieć, nie dość, że taka sytuacja to jeszcze Twój strach jak słuchałaś tego przez telefon.....Jestem już po glukozie. Samo picie-znośne, później troszkę niedobrze ale ogólnie te 2 h okej. Za to jak ruszyłam do domu to myślałam, że nie dojdę-zemdliło mnie, cała się spociłam i nogi miałam jak z waty. I ten napad głodu 2,5 h po glukozie.... Nadal jestem głodna. Jak się trochę ogarnę to wstawie foty do klubu
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy kupujecie podgrzewacz do butelek?? Co sądzicie? http://allegro.pl/podgrzewacz-avent-...661492252.html
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Straszne! Co za idiota z tego kierowcy. Mam nadzieję, że nic im nie będzie.A co do kosmetyków z Rossmana, to mam krem z tej serii, smaruję nim brzuch, ale to chyba kremów nie dotyczy? No i partia to 12/2014, czyli jakaś nowsza...
|
|
|
|
|
#673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzice mieszkają przy ulicy jednokierunkowej, niedaleko skrzyżowania z ulicą dwukierunkową. Nie ma pasów, nie ma świateł, ale są znaki STOP - pierwszeństwo mają samochody jadące jednokierunkową. Jednak kierowcy uwązają, że skoro jadą dwukierunkową, to co tam znaki (nawet nie patrzą) tylko jada, bo na pewno maja pierwszeństwo Kiedyś przechodziłam przez ulicę w pobliżu tego skrzyżowania i huk - wypadek, standard - kierowca z dwukierunkowej uznał, ze ma pierwszeństwo. Nie było w tamtym momencie dla mnie nic straszniejszego niż płacz małego dziecka z prawidłowo jadącego samochodu ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.zabrze.slaska.policja.gov...przejsciu.html
nie mogę przestać o tym myśleć
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2012-10-01 o 12:01 |
|
|
|
#675 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i w lidlu ciuszki, a tak to czapeczki, niedrapki bo tego nie mam, i jak się kombinezon trafi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Juz po wizycie. zmykam zaraz zawieźć zwolnienie do pracy, moze akurat trafie na przerwe, zobacze co tam slychac w pokoju nauczycielskim
Ginka zbadała mi szyjke najpierw recznie i mowi ze jej sie nie podoba ![]() no wiec zaraz na usg a tam wszystko dobrze - 3,5/4 cm za dzisiejszy stres wizyta powinna byc gratis he he Mialam krociotkie usg, tylko serduszko... wszystko ok podpytalam sie o fotke ale powiedziala ze przy następnej wizycie ![]() no a z ta toxo co mi wychodzi caly czas watpliwe to musze zrobic awidność i jak najszybciej do niej isc z wynikami. co prawda ona mi napisala juz wczesniej skierowanie na IgG awidnosc a ja poprosilam na pobraniu o Toxo IgG bo myslałam ze to to samo, jak widac nie czyli znow kłucie
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nawet nie chcę sobie tego wyobrażać |
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjechał nasz piekarnik
![]() ![]() ![]() Ale się cieszę, ciekawe czy uda nam się dziś zamontować ![]() edit: jeszcze tylko buty i będzie git :P |
|
|
|
#680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, ten przepis z Twojego bloga morduje mój żołądek.
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik, może to nawet lepiej, że córeczki nie pamięta......
Muszę przestać o tym myśleć, bo się zamęczę. A moja mama i inni świadkowie mówili, że gość rozmawiał przez telefon i nawet nie hamował przed pasami, dopiero jak potrącił. Wrzucam zdjęcia brzuchola mojego, sprzed paru dni, 24tc. No i jeszcze do klubu nasze pyszczki.
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Black:
![]() W następny weekend będę robić wuzetkę z przepisu jaki ma moja mama - z inną masą, z kwaśnej śmietany a nie bitej. Tylko pytanie, bo do tej masy idzie kieliszek wódki - może mi nie zaszkodzi?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-10-01 o 12:20 |
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
jej, dziewczyny, nie raczcie nas tutaj takimi historiami...... maskara jakas..... aż mi się łzy polały....
a o tym wypadku słyszałam rano w radiu.... aż sobie usiadłam..... a temu kierowcy to nie powiem co się należy, słów brak po prostu..... |
|
|
|
#685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Może i tak. To było przeszło dwa lata temu. Jakoś sobie żyją... Ale pokoju córci nie ruszyli. Wszystko stoi tak jak stało...
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Lady- jak Ty jesteś śliczna
![]() jej, chciałabym byc teraz taką zgrabniochą |
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
pomożecie mi zinterpretować wyniki????
glukoza na czczo-75, a po 2h- 51 ![]() czemu spadła? dodam,że czułąm się ok ale po 2 h byłam strasznie głodna i było mi słabo- na żarcie się wręcz rzuciłam |
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie dopiero teraz
bylam dzis z rana na kawce u kolezanki ![]() Lady slicznie wygladasz pstryczku super ze wszystko ok na wizycie ![]() i trzymam kciuki za pozostale wizyty dzisiejsze ![]() ja sie juz nie moge doczekac jutrzejszej
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

i będę mogła wrócić do zapachowych kosmetyków i czarnej herbaty, inaczej będzie nieciekawie

klask i:

poza tym dziecka i tak nie kładziesz od razu pod kołdrą przecież, raczej śpiworek? 
Nawet nie wiem co powiedzieć, nie dość, że taka sytuacja to jeszcze Twój strach jak słuchałaś tego przez telefon.....

22.05.2008
14.08.2011