Ślubujące w 2012 - część II - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-30, 14:08   #3781
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Magnusia - podziwiam za wytrwałość my przewijaliśmy troszkę godzinny film oglądając ze znajomymi hahahah
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 14:35   #3782
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Magnusia - podziwiam za wytrwałość my przewijaliśmy troszkę godzinny film oglądając ze znajomymi hahahah
ha ha ha my zrobiliśmy sobie maraton ale uśmialiśmy się przy tym strasznie
Stary 2012-09-30, 18:58   #3783
Pradip
Zakorzenienie

Cześć kochane Ale mnie tu u Was dawno nie było w piątek w nocy miałam pokaz z wczoraj byliśmy na 10 urodzinach chrześnicy męża. Trochę mi się nie chciało iść no bo nadal przeziębiona i po zarwanej nocy ale było super Do 2 w nocy tańczyliśmy na dworze To nic że dziś oboje z mężem i bratową umieraliśmy w łóżkach było warto
Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Nam zostało kupienie butów dla TŻ, ustalenie w kościele jak wygląda sytuacja z dekoracją, ostatnia przymiarka i odbiór sukni, doprecyzowanie szczegółów w hotelu i zamówienie bukietu, wczoraj drukowałam winietki, jeszcze ich nie wycięłam ale jestem zadowolona

I się pochorowałam kaszlę jak gruźlik i męczy mnie kaszel, tak długo się trzymałam ale i mnie dopadło jakies paskudztwo

My odebraliśmy w końcu mieszkanie jest nawet lepiej niż myślałam, właściciele zostawili nam większość mebli i trochę sprzętu więc będziemy mogli spokojnie sobie sukcesywnie remontować a przenosić się można będzie w miarę szybko
Ale malutko
Super że mieszkanie już w Waszych rekach szkoda tylko że chora
Cytat:
Napisane przez layla_l Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Nie ślubuję w 2012, ale ze względu na to, że mam fioła na punkcie ślubów i wesel, namiętnie czytam wasz wątek od samego początku. Nie miałam się po co udzielać, bo PM-ką to ja nie jestem i pewnie nie będę przez najbliższe kilka lat, no ale dziś po wpływem chwili się zarejestrowałam. Muszę wam powiedzieć, że strasznie wam zazdroszczę tych wszystkich przygotowań, dla mnie to sama frajda. Mimo, że ślub planuję za kilka lat to JUŻ oglądam pierwsze tańce, wybieram piosenki na MÓJ pierwszy taniec, czytam o waszych przygotowaniach, oglądam suknie ślubne... ah, sama przyjemność!
Pozdrawiam Was kochane !
hej
Cytat:
Napisane przez blair_90 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Odebraliśmy dziś smoking TŻ wygląda bosko
I zapowiedzi tez juz zaniesione.
TŻ ma jutro kawalerskie wiec ja z Mała uciekamy z domu. Niech chłopak się pobawi
Mój panieński już za tydzień, i już doczekać się nie mogę
Gratuluje jutrzejszym Panna Młodym!
Niech sie bawi tylko grzecznie
Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, przepraszam Was najmocniej że tak zamilkłam! Ale zupełnie niespodziewanie i w wielkim szoku dowiedzieliśmy się że będziemy rodzicami.. i naprawdę trochę mnie to wytrąciło z równowagi ))

ale jak tylko dzisiaj wrócę do domku od razu Was nadrobię, przeczytam i poodpisuję )
GRATULUJĘ !!! i zazdroszczę... ale życzę wszystkiego dobrego dla Was i maleństwa
Cytat:
Ja dziś załatwiłam przynajmniej teoretycznie sprawę dekoracji kościoła bo udało mi się pogadac z parą, która ma ślub po nas opłaciłam już kościelnego i zamówiłam bukiet i kwiaty do butonierki oraz kosze na upominki dla rodziców Jestem z siebie dumna bo czuję się koszmarnie, jestem mega chora ale mimo wszystko to pozałatwiałam Został mi jeszcze do złapania organista ale to zrobię jutro po mszy
To dużo załatwiliście
a jaki bukiet zamóiłaś?
Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
moje wczorajsze spotkanie z dziewczynami mega udane
Byliśmy rano u księdza , zapłaciliśmy za ślub wieczorem jedziemy do organisty , a jutro chyba załatwimy kamerzyste i zespół
Napisz coś więcej o spotkaniu z dziewczynami...
czyli już wszystkie ustalenia za Wami?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 19:20   #3784
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jestem zła. Generalnie wszytsko finansujemy sami ale rodzice TŻ zaoferowali sie, że dołoża nam chociaz do sali 5000zl. I kilka razy pytaliśmy czy na pewno i czy dadzą rade oni, że tak, tak. Dzis TŻ dzwoni do nich i gdyby ich nie przycisnął to by nie powiedzieli, że nie maja. Tydzień przed terminem zapłaty oni zmuszeni przyznają, że nie maja. I generalnie zostawili nas z "reka w nocniku". Juz nie chodzi o to, że nie maja tylko, że do tej pory nic nie powiedzieli o tym. Zaraz chyba będę płakać ze złości.
Nie ładnie się zachowali ale uwierz że moja teściowa odwaliła jeszcze lepszy numer szkoda słów... dobrze że Twoja mama Wam pomoże tak na szybkiego
Cytat:
niki - moja też by nie była za długa, ale zapomniałam na śmierć, że miałam ją skrócić - lecę z nią w poniedziałek rano do krawcowej bo dopiero jak przeczytałam, że Twoja się mieści na długość to do mnie dotarło, że zapomniałam!

magnusia - no czuję się tak jak mówiłam - raz się niezmiernie cieszę, raz jestem przerażona ) generalnie jeszcze się oswajam z myślą..
fizycznie czuje się b.dobrze, bo i to dopiero sam początek, podejrzewam 5tydzień więc wszystko może się zdarzyć i może z tego nic nie wyjść..
U lekarza jeszcze nie byłam, ale w 4 testach ciążowy widzę dwie kreski ))

Ciągnie mnie w stronę dziecięcych akcesoriów, ale nie chcę zapeszać )
A czemu musisz skracać suknię?
A i miałam zapytać kiedy do lekarza idziesz? Tak bym chciała być na Twoim miejscu... Moze jutro uda mi się do apteki wyskoczyć to sobie kwas foliowy kupie
Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Ponadto udało nam się znaleźć muchę dla Tż granatowa w małe kropki. Jest bardzo ładna.

Mamy ( mam nadzieje) zamkniętą już listę gości. z 95 zostało 82.

Umiemy już cały pierwszy taniec nareszcie
Pokaż nam muchę
za pierwszy taniec
Malutko gości Wam odmóiło
Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Właśnie sobie obejrzeliśmy z mężem nasze wesele z kamery na sali. Kamera tak umieszczona, że widać całą salę i stoły. Mamy nagrane całe wesele- 10 godzin filmu Powiem Wam, że super ogląda się jak obserwator, przypomniało nam się wiele momentów, których nie pamiętaliśmy, widać jak się goście bawili, tańca, wygłupy, śpiewy itp. Super tak to jeszcze raz przeżyć
Do tego odebraliśmy dysk z sali (w końcu ) i oprócz tego filmu z kamer mamy jeszcze 2,5 tys zdjęć od fotografa z sali strasznie wielka ilość- wszystkie nam dali jakie zrobili.
tyle godzin przesiedzieliście przed TV?! sama chciałabym mieć taki film ale ja bym go chyba przez miesiąc oglądała
Cytat:
My też się właśnie przed chwilą dowiedzieliśmy , że kolejne 2 osoby nie przyjdą i powiem ,że jest mi strasznie przykro , bo ich ślub był w czerwcu akurat kiedy miałam ważny egzamin w szkole i przekładałam wszystko żeby tylko udało nam się być na tym ślubie i weselu , a oni zapewniali , że na pewno będą u nas , a tu nagle na tydzień przed weselem dostajemy taką informacje , i nawet nie raczyli zadzwonić osobiście tylko przekazali to przez swoją babcie
Przykro pamiętam jak przed tym weselem biegałaś i przekładałaś wszystko
Cytat:
a i przypomniało mi się, ten wujek co jak go zapraszaliśmy i próbował wołać swoją córkę i nas w tym czasie "namówić" żeby zamiast jego zaprosić córkę - okazało się, że ostatnio przeprosił moją mamę za swoje zachowanie wtedy że głupio wyskoczyl z tym i w ogóle... ale się zdziwiłam
ładnie że przeprosił...

Neave wszystkiego wszystkiego najpiękniejszego, najsłodszego, najweselszego i w ogóle naj
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 21:09   #3785
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
jojla - choroba nie może wygrać ze sprawami ślubno- weselnymi
nie może i nie wygrywa kaszlę jak gruźlik ale co zaplanowałam do załatwienia załatwiłam

Cytat:
jojla - koniecznie się lecz, tu nie ma żartów ) i widzę że mimo choroby masz załatwione znacznie więcej niż ja. W poniedziałek jesteśmy umówieni z księdzem na spisanie protokołu i przy okazji zapłacimy za ślub. I przy okazji gratuluję przeprowadzki, uwielbiam przeprowadzki! My właśnie kończymy remont. Gdyby nie opóźnienie w firmie zajmującej się sprzedażą drzwi już byśmy byli po, a tak czekamy na fachowców którzy będą dopiero w piątek - a ślub w sobotę ))
Dziękuję, kuruję się szkoda tylko, że nie mam czasu tego wyleżeć, szybciej by przeszło Dziękuję za gratulacje ale do przeprowadzki jeszcze daleka droga na razie odebraliśmy mieszkanie od byłych właścicieli, pewnie w najbliższym czasie przewiozę swoje graty od teściów, żeby u nich już nie leżały a już po ślubie będziemy brać się za remont i "prawdziwą" przeprowadzkę.

Cytat:
moje wczorajsze spotkanie z dziewczynami mega udane
to super jakieś szczegóły prosimy

Ja miałam wczoraj taki wieczór z mamą i siostrami, było bardzo wesoło Dostałam w prezencie kolejne 2 sexy koszulki, TŻ nie posiada się z radości

Cytat:
no to masz kolejne sprawy do przodu - super.
Kuruj się kochana
mam i dziś załatwiłam też sprawę z organistą
Dziękuję kuruję się, jest już troszkę lepiej ale nie mam czasu tego "wyleżeć"

Cytat:
Ale jestem zła. Generalnie wszytsko finansujemy sami ale rodzice TŻ zaoferowali sie, że dołoża nam chociaz do sali 5000zl. I kilka razy pytaliśmy czy na pewno i czy dadzą rade oni, że tak, tak. Dzis TŻ dzwoni do nich i gdyby ich nie przycisnął to by nie powiedzieli, że nie maja. Tydzień przed terminem zapłaty oni zmuszeni przyznają, że nie maja. I generalnie zostawili nas z "reka w nocniku". Juz nie chodzi o to, że nie maja tylko, że do tej pory nic nie powiedzieli o tym. Zaraz chyba będę płakać ze złości.
Kurcze, bardzo nieładnie z ich strony...

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Dzielnie się trzymasz Zdrowiej! Polecam rosół gotowany na drobiowym mięsie z duuuużą ilością ząbków czosnku a następnie popołudnie pod kocem - działa
Dzięki

Cytat:
nie, nie planowaliśmy - powiem Wam więcej, to wszystko przez kalendarzyk małżeński z poradni, tak mu zawierzyłam, że odstawiliśmy prezerwatywy i masz..
Trzeba było pytać, to bym Ci napisała, że moja osoba jest dowodem na "skuteczność" kalendarzyka Ale super, że macie taki wspaniały prezent raz jeszcze gratuluję i powiem, że okropnie zazdroszczę, bardzo bym chciała niedługo napisać tu Wam podobne wieści

Cytat:
Właśnie sobie obejrzeliśmy z mężem nasze wesele z kamery na sali. Kamera tak umieszczona, że widać całą salę i stoły. Mamy nagrane całe wesele- 10 godzin filmu Powiem Wam, że super ogląda się jak obserwator, przypomniało nam się wiele momentów, których nie pamiętaliśmy, widać jak się goście bawili, tańca, wygłupy, śpiewy itp. Super tak to jeszcze raz przeżyć
Do tego odebraliśmy dysk z sali (w końcu ) i oprócz tego filmu z kamer mamy jeszcze 2,5 tys zdjęć od fotografa z sali strasznie wielka ilość- wszystkie nam dali jakie zrobili.
ile godzin?

Cytat:
a i przypomniało mi się, ten wujek co jak go zapraszaliśmy i próbował wołać swoją córkę i nas w tym czasie "namówić" żeby zamiast jego zaprosić córkę - okazało się, że ostatnio przeprosił moją mamę za swoje zachowanie wtedy że głupio wyskoczyl z tym i w ogóle... ale się zdziwiłam
Ładnie z jego strony, że się zreflektował

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Cześć kochane Ale mnie tu u Was dawno nie było w piątek w nocy miałam pokaz z wczoraj byliśmy na 10 urodzinach chrześnicy męża. Trochę mi się nie chciało iść no bo nadal przeziębiona i po zarwanej nocy ale było super Do 2 w nocy tańczyliśmy na dworze To nic że dziś oboje z mężem i bratową umieraliśmy w łóżkach było warto
Super, że jesteś zadowolona

Cytat:
Ale malutko
Super że mieszkanie już w Waszych rekach szkoda tylko że chora

(...)
To dużo załatwiliście
a jaki bukiet zamóiłaś?
dzięki
Zamówiłam bukiet z kremowych róż, pani powiedziała, że zrobi lekko wiszący

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 21:20   #3786
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
w piątek w nocy miałam pokaz z wczoraj byliśmy na 10 urodzinach chrześnicy męża. Trochę mi się nie chciało iść no bo nadal przeziębiona i po zarwanej nocy ale było super Do 2 w nocy tańczyliśmy na dworze To nic że dziś oboje z mężem i bratową umieraliśmy w łóżkach było warto

no to miałaś intensywny weekend balowanie do 2 w nocy

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:

Ja miałam wczoraj taki wieczór z mamą i siostrami, było bardzo wesoło Dostałam w prezencie kolejne 2 sexy koszulki, TŻ nie posiada się z radości
he he te prezenty na panieńskie są zarówno dla PM-ki jak i dla Młodego super, że się TŻ-towi podobały

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Zamówiłam bukiet z kremowych róż, pani powiedziała, że zrobi lekko wiszący

masz jakąś fotkę "na wzór"?
Stary 2012-09-30, 21:25   #3787
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
he he te prezenty na panieńskie są zarówno dla PM-ki jak i dla Młodego super, że się TŻ-towi podobały

masz jakąś fotkę "na wzór"?
jeszcze nie widział, ale sam fakt niezmiernie go ucieszył

Nie mam fotki, bo szczerze mówiąc nie wybierałam wzoru. Poszłam do polecanej kwiaciarni i pogadałam z babeczką o mojej wizji czyli prostym bukiecie z róż - zaproponowała, że zrobi lekko opadający a ja się zgodziłam akurat byłam świadkiem odbioru "pakietu ślubnego", który tak mi się spodobał, że bez wahania zaufałam kobiecie od razu

Stary 2012-09-30, 21:30   #3788
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam fotki, bo szczerze mówiąc nie wybierałam wzoru. Poszłam do polecanej kwiaciarni i pogadałam z babeczką o mojej wizji czyli prostym bukiecie z róż - zaproponowała, że zrobi lekko opadający a ja się zgodziłam akurat byłam świadkiem odbioru "pakietu ślubnego", który tak mi się spodobał, że bez wahania zaufałam kobiecie od razu

na pewno będzie śliczny a można wiedzieć ile płaciłaś?
Stary 2012-09-30, 21:41   #3789
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cześc Kochane
zdjęcia muchy na razie nie zrobie bo tż gdzieś ją schował i nie mogę znaleźć.
Dziś mieliśmy intensywny dzień, byliśmy u rodziny Tż a potem mieliśmy 2-gie urodziny mojego chrześniaka. Dziewczyny 2 letnie dziecko - mój chrześniak jest przesłodki. Jak patrzę na niego jak się uśmiecha, jak sie bawi jak próbuje ze mną rozmawiać. Bosko!!! Sama bym chciala mieć takie cudownego człowieczka obok siebie...

Załatwiliśmy dziś organistę i kościelnego. No i podzieliłyśmy się kosztami dotyczącymi dekoracji kościoła z drugą parą.
także powoli do przodu.

Wyobraźcie sobie że dziś w nocy nie mogłam spać od 3 nad ranem i co jakiś czas nachodziły mnie dziwne niepokojące myśli dotyczące wesela.
W sumie to martwię się tym (na co chyba nie mam wpływu) jak ogólnie wypadnie nam wesele, bo okazało się że większość młodych mężczyzn którzy mają stałe partnerki przychodzą sami bo partnerki nie mogą dotzreć tego dnia, czyli nie mogą im towarzyszyć i zastanawiam się kto np będzie brał udział w oczepinach???????? Kto będzie łapał welon???

Ech...

Jutro mamy spotkanie z zespołem może nam coś doradzą.

Zmykam uruchamiać projektor chcemy go wypróbować na naszej nieskończonej prezentacji.

Magnusia
podziwiam wytrwałość w oglądaniu filmu z wesela

Niki, Szcześliwa życzę energii i siły na ostatnim etapie (tygodniu) przed ślubem. Ja zaczynam ( o dziwo) po woli panikować...

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 21:46   #3790
Malgos_12
Zakorzenienie

Jojla - super, że tyle przygotowań do przodu... pomimo choroby szalejesz z załatwieniami ty niedługo będziesz miała co noc inna koszulkę...

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Justynaaa - nic się nie martw, wszystko będzie OK i twoje wesele będzie najlepszym na jakim byłaś - ja Małgoś ci to obiecuję
Stary 2012-09-30, 21:56   #3791
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Załatwiliśmy dziś organistę i kościelnego. No i podzieliłyśmy się kosztami dotyczącymi dekoracji kościoła z drugą parą.
także powoli do przodu.

Wyobraźcie sobie że dziś w nocy nie mogłam spać od 3 nad ranem i co jakiś czas nachodziły mnie dziwne niepokojące myśli dotyczące wesela.
W sumie to martwię się tym (na co chyba nie mam wpływu) jak ogólnie wypadnie nam wesele, bo okazało się że większość młodych mężczyzn którzy mają stałe partnerki przychodzą sami bo partnerki nie mogą dotzreć tego dnia, czyli nie mogą im towarzyszyć i zastanawiam się kto np będzie brał udział w oczepinach???????? Kto będzie łapał welon???
no to masz już kolejne sprawy załatwione.
Oj chyba Ci się stres przedślubny udziela . Nie myśl, nie analizuj co będzie- co ma być to będzie i na pewno fajnie będzie Nie masz wpływu na to jak będą się goście bawili i nie watro tym się denerwować i stresować. Ja też się martwiłam jak wypadnie wesele- moim koszmarem był pusty parkiet i puste wolne krzesła.
Jak się okazało niepotrzebnie bo krzesła owszem były puste bo wszyscy tańczyli a parkiet był pusty wtedy jak jedli
Najważniejsze abyście Wy się bawili bo to Wasz dzień a jak np jakaś ciotka się ofocha bo rosół nie dosolony to trudno- będzie zdrowsza bo sól szkodzi
Więc nie rozpamiętywać tylko delektować się ostatnimi dniami panienstwa i cieszyć się bo zaraz żonką będziesz

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:

Justynaaa - nic się nie martw, wszystko będzie OK i twoje wesele będzie najlepszym na jakim byłaś - ja Małgoś ci to obiecuję

o tak, popieram święte słowa
Stary 2012-09-30, 22:10   #3792
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Potrzebuje pomocy...
Nie potrafie podłączyć projektora do laptopa... Siedze nad tym i ciągle nic...
Czy któraś z was się może na tym zna???

Mama Franka

Stary 2012-09-30, 22:12   #3793
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Potrzebuje pomocy...

oj ja jestem ciemna masa w takich sprawach. Dobrze że ładowarkę umiem podłączyć
Patrzyłaś w necie? na YT są takie filmy jak coś zrobic- może tam...
Stary 2012-09-30, 22:28   #3794
Malgos_12
Zakorzenienie

a jakie jest wejście od projektora? coś pisze na kompie przy podłączaniu?
Stary 2012-09-30, 22:40   #3795
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno będzie śliczny a można wiedzieć ile płaciłaś?
pani powiedziała, że będzie kosztował ok 120-140zł

Cytat:
Jojla - super, że tyle przygotowań do przodu... pomimo choroby szalejesz z załatwieniami ty niedługo będziesz miała co noc inna koszulkę...
a TŻ ostatnio narzekał, że mam braki w tym temacie

Cytat:
Potrzebuje pomocy...
jeej niestety się nie znam

Stary 2012-09-30, 22:45   #3796
Malgos_12
Zakorzenienie

Justynaaa - może ja pomogę napisz do mnie na priv
Stary 2012-09-30, 22:47   #3797
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
pani powiedziała, że będzie kosztował ok 120-140zł

bardzo dobra cena

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

lecę spać bo jutro do roboty

miłej nocki Dziewczynki
Stary 2012-09-30, 22:48   #3798
justiii87
Zakorzenienie

JJJustynAAA - weź przykład ze Szczęśliwej i uwierz metodzie kalendarzyka i za 9 miesięcy będzie mały szkrab

szczesliwa - Ja ostatnio zastanawiałam się nad stosowaniem kalendarzyka, ale widać metoda nie jest do końca pewna, ale nie ma tego złego, tak to byście przekładali decyzję poczęcia potomstwa jeszcze przez jakiś czas, a tak to macie wspaniały prezent ślubny!
My też nie planujemy jak na razie dzieciątka, ale jak bym zobaczyła dwie kreski na teście to bym była w siódmym niebie. Najgorzej jest podjąć decyzje.

magnusia - uwielbiam oglądać wesela, a swoje to już w ogóle Ja swoje wesele oglądałam tylko urywkami bo TŻ nie chce mi dać oglądać dopóki nie będzie zmontowane.

Jojla - na każdą noc inna koszulka. Szał ciał
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 09:57   #3799
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczynki, przepraszam Was najmocniej że tak zamilkłam! Ale zupełnie niespodziewanie i w wielkim szoku dowiedzieliśmy się że będziemy rodzicami.. i naprawdę trochę mnie to wytrąciło z równowagi ))

ale jak tylko dzisiaj wrócę do domku od razu Was nadrobię, przeczytam i poodpisuję )
Gratulacje!!! My z TŻ myślimy o kalendarzyku w pewnej perspektywie czasowej, żeby odstawić prezerwatywy, no i może mieć niespodziankę Ale póki co nie planujemy dzieciątka więc chyba poczekamy, nie jesteśmy w dobrym momencie na dzieci...

My wciąż czekamy na film ze ślubu, minęło 12 tyg- w umowie był to ostateczny termin(muszę się upewnić) i nie wiem czy to egzekwować czy nie... kamerzystów mieliśmy fajnych, przetrzymaliśmy ich ok. 0,5 h więc może jeszcze poczekamy tydzień...

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 10:18   #3800
kasioonya
Rozeznanie

Cześć dziewczynki

Jak mi się za Wami tęskni... Podczytuję Was, ale czasu na pisanie brak... Mam nadzieję, że październik przyniesie trochę spokoju w pracy, w życiu...

Neave - mam nadzieję, że dzień ślubu był dla Ciebie taki, jak sobie wymarzyłaś! Wszystkiego cudownego na kolejne Wasze wspólne lata

szczęśliwa - cudowna wiadomość! dbaj o siebie

gratuluję postępów w przygotowaniach przyszłym PMkom! my też wybieramy się na wesele 06.10 - mam nadzieję, że dla Was i dla naszej Pary Młodej to będzie piękny, słoneczny dzień pełen pięknych wrażeń

miłego dnia Narzeczone i Mężatki

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-10-01 o 10:19
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 10:56   #3801
magnusia
Zakorzenienie

Witam Was w ten chłodny dzionek

co do kalendarzyków to metoda zawodna no ale jak już się trafi dzidziuś to jest radość.
Z drugiej strony zawsze się odkłada decyzję o dziecku bo zawsze jest coś i zawsze człowiek myśli, że jeszcze można poczekać (wiem z własnego doświadczenia bo sama dzieci nie mam i 20 lat też już nie mam ). Więc, jak się trafia do mamy już decyzję podjętą i mamy radość

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość

Jak mi się za Wami tęskni... Podczytuję Was, ale czasu na pisanie brak... Mam nadzieję, że październik przyniesie trochę spokoju w pracy, w życiu...

witaj Kochana fajnie, że choć na chwilkę zajrzałaś. Co tam się podziało, że taki humorek zły?
Stary 2012-10-01, 11:35   #3802
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dziewczyny dzieki za wsparcie. Tż też mi ciagle powtarza że nie ma co się przejmować rzeczami na które nie mamy wpływu.
Co do proketora poradziłam sobie.
Ale malgos dzięki za chęć pomocy.

Dziś jedziemy na spotkanie z zespołem.

A i dostałam od szefowej umowę na czas nieokreslony. Ale ona mnie juz tak bardzo nie cieszy. Ponadto dzwonił do mnie szef z poprzedniej pracy czy nie chciałabym wrócić do niego do pracy... Trochę mnie to zdziwiło bo to ja odeszłam, a zawsze twierdził, że do niego nie ma powrotów...
Ale odeszłam stamtąd bo psychicznie juz nie mogłam więc powrotów nie uwzględniam na ten moment...

Miłego dnia dziewczynki ze słonkiem

Mama Franka

Stary 2012-10-01, 12:34   #3803
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

A i dostałam od szefowej umowę na czas nieokreslony. Ale ona mnie juz tak bardzo nie cieszy. Ponadto dzwonił do mnie szef z poprzedniej pracy czy nie chciałabym wrócić do niego do pracy... Trochę mnie to zdziwiło bo to ja odeszłam, a zawsze twierdził, że do niego nie ma powrotów...
Ale odeszłam stamtąd bo psychicznie juz nie mogłam więc powrotów nie uwzględniam na ten moment...

super, że dostałaś umowę- teraz niestety nie często dają na czas nieokreślony. Do poprzedniego bym nie wracała- jesli odeszłaś bo nie dawałaś psychicznie rady to niech się facet wypcha i już
Stary 2012-10-01, 12:57   #3804
justiii87
Zakorzenienie

JJJustynAAA -dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi ! No i gratulacje umowy na czas nieokreślony klask i:

U Nas okropna pogoda. Najchętniej wróciła bym do domu otuliła kocem i wzięła kubek z gorącym kakao i przeleżała tak cały dzień, ale niestety
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 13:25   #3805
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Justyna dzisiaj również i mój ostatni wolny weekend )

nie, nie planowaliśmy - powiem Wam więcej, to wszystko przez kalendarzyk małżeński z poradni, tak mu zawierzyłam, że odstawiliśmy prezerwatywy i masz..

siedzę w pracy i powiem Wam, że tak mi się niemiłosiernie dłuży...
Gratulacje Jak ja bym chciała, by mój kalendarzyk małżeński tak zawiódł nigdy nie myślałam o własnych dzieciach a tu po ślubie oboje z Mężem jakoś czujemy, że fajnie by jednak było
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 15:13   #3806
Malgos_12
Zakorzenienie

Wika - jeszcze chyba macie szanse na potomstwo, a jeśli nie to przecież zawsze jest adopcja ...

Mayeczka - to troszkę czekaliście na ten film, ale będzie niedługo...

Kasioonya - uśmiechnij się kochana, nie dobrze jak masz taki humorek ...

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

ja dostałam dziś dwie szczepionki i czuję, że mój wyjazd się zbliża !! yupi!

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-10-01 o 15:17
Stary 2012-10-01, 15:26   #3807
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Malgos gdzieś mi chyba umknęło gdzie ty się znów wybierasz???
Pozazdrościć ciągle gdzie latasz albo jeździsz, zwiedasz...

mam do was pytanie, w związku z tym że nie dawno zmieniłam pracę nie mogę wziąć zbyt duzo urlopu. I tak stwierdziliśmy z Tż że wyskoczymy gdzieś na 3 dni po ślubie. I zawsze chcieliśmy zwiedzić, zobaczyć Pragę!

Podobno bardzo ładnie tam jest...

I mam pytanie znaleźliśmy fajną ofertę na gruperze czy grouponie? korzystacie z takich wyjazdów czy vouvherów? wiarygodne to jest ??

A ponadto dzwoniłam do fotografa, wszystko jest ustalone plener będziemy mieli kilka dni po ślubie. A nie w dniu ślubu tak jak planowaliśmy na początku.

Zamówiliśmy w końcu alkohol, za kilka dni ślub a my bez alkoholu... tu chyba nie ma się z czego śmiać

Dziś ustalamy ostateczną wersję menu i listę gości. Jak ustalimy to wam wieczorem wrzuce

Zmykam

Mama Franka

Stary 2012-10-01, 15:40   #3808
Malgos_12
Zakorzenienie

Justynaa - ja ciągle gadam o tej mojej podróży poślubnej do Tajlandii, a jeszcze dziś pani pielęgniarka, która tam była opowiadała nam o lotnisku w Dubaju (będziemy tam kilka godzin) więc fajnie będzie zobaczyć ten "lepszy" świat gdzie można kupić sobie Lamborghini na lotnisku

O tak Praga jest super, byłam tam tylko przejazdem, ale słyszałam milion super opinii... każdy jest zachwycony tym miastem - myślę, że to super pomysł, byleby tylko pogoda się udała. Ja akurat sama sobie organizuję wycieczki przeważnie, a jaka to oferta? Ile kosztuje? jaki transport?

uważam, że plener w inny dzień niż ślubu jest dużo lepszym rozwiązaniem, jest swobodniej, nic cię nie pogania itd, i już tak o suknię nie musisz się martwić
Stary 2012-10-01, 15:42   #3809
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Wika - jeszcze chyba macie szanse na potomstwo, a jeśli nie to przecież zawsze jest adopcja ...
...
ja dostałam dziś dwie szczepionki i czuję, że mój wyjazd się zbliża !! yupi!
Malgoś, teoretycznie szansę mamy choć praktycznie trochę gorzej, niestety W sumie to adopcję planowaliśmy od początku, więc od tego chyba będziemy niebawem zaczynać
No właśnie - Ty znowu gdzieś sobie jedziesz? o już doczytałam

Cytat:

I mam pytanie znaleźliśmy fajną ofertę na gruperze czy grouponie? korzystacie z takich wyjazdów czy vouvherów? wiarygodne to jest ??
Ja nie korzystałam, ale kilkoro moich znajomych tak. I zdania są podzielone - koleżanka wykupiła jakieś masaze i zabiegi i była bardzo zadowolona. Ale druga wykupiła jakąś wycieczkę, chyba do Włoch, i już zdecydowanie nie polecała. Na miejscu okazało się, że drugie tyle musi do tej wycieczki dopłacić

Edytowane przez Wika28
Czas edycji: 2012-10-01 o 15:43
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 16:13   #3810
Malgos_12
Zakorzenienie

Wika - Mam dwie kuzynki adoptowane, ale to już tyle lat, że właściwie nikt nie pamięta że ich kiedyś z nami nie było.... choć moja ciocia miała troszkę z nimi przejść gdy dorosły, bo źle im nie było ale szukały matki i odnalazły przez naszą klasę... oj długa historia, ale pamiętam dzień kiedy pojechaliśmy po nie aż nad morze....
a ty byś chciała jakiegoś niemowlaczka czy już troszkę większe dziecko?

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Justynaa - ja bym organizowała wyjazd sama, bez gruponu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości