|
|
#1651 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
asia, mieszkam w gdansku, kupowalam te butki kilka tyg. temu i nie sadze, zeby cos jeszcze zostalo.
super-karo, te butki to 1/3 mojej kolekcji balerinek , ale do niektorych butomianiaczek jest mi baardzo daleko. carrefourowskie maja 5cm obcas ale sa mega wygodne. butki bal-zar kupowalam na allegro w listopadzie i byla to jedyna para. vide grzyba, polecam (jesli cos jeszcze w hm zostalo, bo z tego co wiem, szybko zostaly sprzedane) - jest to jedyny mierzony muchomor w ktorym nie wygladam idiotycznie. reszta mierzonych grzybkow byla bardzo szeroka - wygladalam jak czerwony kapturek w mega pelerynce
|
|
|
|
#1652 |
|
Rozeznanie
|
Buuu ja tez jestem z Gdanska :/ Nie moglas wczesniej ich pokazac? :P milej nocki
|
|
|
|
#1653 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cos blizej nieokreslonego ??? Toz to fryzura moich marzen. Z taka koncepcja wlasnie poszlam do fryzjera, a wyszlam z czyms dziwnym, wskutek czego moje wlosy stracily polowe dlugosci i objetosci. niech no troche odrosna, to spróbuje jeszcze raz ![]() Cytat:
Oj 2-ka piekna !!! Faktycznie - retro jak sie patrzy ! Cytat:
a ten kolor - do zakochania. laczylabym z granatowymi i czarnymi rurami, do tego balerinki, jakas fajna branzoletka retro na przedramieniu i bedzie bosko Cytat:
Cytat:
Sama mam przyjemnosc posiadania jej w swoich zbiorach Bardzo fajne zestawy.Ja dzisiaj proponuje powtórke z rozrywki, bo wiem, ze któras z wizazanek wklejala juz zestaw z tym popularnym ostatnio grzybem z H&M, tylkow kolorze czarnym. Jako ze jakosc i kolorystyka wolaja niestety o pomste do nieba Szalik jest w kolorze morskim, ale mam zamiar kupic jasniejszy w odcieniu zieleni jablkowej. Co sadzicie ? |
|||||||
|
|
|
#1654 |
|
Rozeznanie
|
justa dzieki, dla mnie to twoje zestawy sa fantastyczne (szczegolnie ta klolekcja grzybow
|
|
|
|
#1655 |
|
Raczkowanie
|
wklejam moja kreacje z sobotniego balu, tym razem na sobie
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawostka*
Czarownicagosia jako Wiosna na zabawie karnawalowej Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-02-12 o 21:24 |
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładna z Ciebie wiosna.
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
że tak to ujmę: spektakuralnie
![]() cudownie się prezentujesz. Spójna całość. Cudnie
|
|
|
|
#1659 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Justa slonko jak zwykle slicznie
!! Bardzo fajnie pauje grzyb, peeptołki i szaliczek. Ja za kilka dni mam zamaiar kupic taki grzyb- tylko zastanawiam sie jak bede w nim wygladac![]() A to moje Skromne bo robione na szybko, podobne ale z roznymi dodatkami.Jutro wstawie wiecej z nowymi lutowymi zakupami
|
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosiu normalnie padłam jak Cię zobaczyłam Nie dość, że taka wiosenna to jeszcze zdolna Pochwaliłaś się na Zrób to sama?? ![]() Uwielbiam Cię ![]()
|
|
#1662 |
|
Rozeznanie
|
canile jak miło widziec Cie w ciuszkach z wymianki ze mna
![]() widze,ze Ci sluza.bardzo sie ciesze. dzisiaj odkrylam ten watek iiii niedlugo jak dorwe aparat to napewno cos wstawie buziaki
|
|
#1663 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1664 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() jak ja kocham retro !Cytat:
jak widać ciuszki się u mnie nie marnują ![]() wklejaj zestawy, czekamy!
|
|
#1665 |
|
Wtajemniczenie
|
nadrabiam zaległości
![]() kociołek jakie cudne zestawy Śliczna dziewczyna z Ciebie eire wyglądałaś świetnie ![]() czarownicagosia ależ sympatyczna z Ciebie wiosenka ![]() superkaro znowu coraz to lepsze zestawy super!
|
|
|
|
#1666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie mam chodow u prawdziwej Pani Wiosny ![]() Cytat:
O taka reakcje mi chodzilo Dziekuje za ostatnia linijke Dziekuje |
||
|
|
|
#1667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cos Ty-ja nie widze u Ciebie klockowatych lydek-napewno przesadzasz i to grubo-ja tam juz swoje wiem Koziorozce tak majaFajne zestawy-a to torbe to bym Ci chetnie ukradla ![]() Wygladalas przepieknie-strasznie podoba mi sie tez fryzura ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Pieknie sie prezentowalas
![]() Elfie - dziekuje |
|
|
|
#1669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz super butki!!! nie obrazilabym sie gdyby wzbogacily moja kolekcje Szaliczek jak najbardziej pasuje...jabłkowy też powinien. Cytat:
Przybywaj do Polski- bo moje wiosenne ubranka juz nie moga wysiedziec w szafie!Fajny stroj, radosny! |
||
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po prostu taka jesteś kipiąca energią na tym zdjęciu że aż miło popatrzeć ![]() A jak inni byli poprzebierani? Musiałaś ta ostatnią zauważyć?
|
|
#1671 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje bardzo i czekam z niecierpliwoscia na Twoje nowe ![]() Ojej - jak pieknie - niczym z jakiejs gali oskarowej, a nie balu Naprawde robisz wrazenie. Cytat:
Piekny strój, az mi sie cieplej zrobilo ![]() Cytat:
Sa fantastyczne, a Ty z Twoja figura prezentujesz sie jak z wybiegu. Pod wplywem MSD rewolucjonujesz swoje dawne zestawy i w efekcie mamy tu propozycje pierwszej klasy Jesli chodzi o grzyba, to mysle ze bedziesz wygladac ladnie. Musisz sie jednak rozejrzec za malym rozmiarem - ten mój to 36, wiec numeracja zanizona. Cytat:
(czyli juz nie tak ciekawie). Szecerze mówiac to mam objekcje, bo wydaja mi sie babcine nieco. Zwlaszcza obcas, który niby jest niski, ale taki "skwadratowacialy" ![]() ELFIKU - dziekuje Oj z tymi lydkami to naprawde nie przesadzam. Moze kiedys bedziesz miala okazje zobaczyc (w jakims zestawie letnim ).
|
||||
|
|
|
#1672 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny...bardzo dziekuje za tak poztytwne opinie Na prawde nie spodziewalam sie az tak wspanialych waszych zdan
|
|
#1673 |
|
Rozeznanie
|
vanillacafe, dzieki
supe-karo, masz bardzo ladna figure, przy tym wzroscie i ksztaltach mozesz pozwolic sobie na najbardziej szerokie grzyby ( ja przy moich 1.63m moge o tym tylko pomarzyc chlip chlip ). ps podobaja mi sie bardzo czerwone dodatki i czarna torebkajusta, tj wspominalam, poczekam do nastepnej delegacji mezusia czyli za tydz/2 tyg. w miedzyczasie poogladam zestawy dziewczyn ![]() a, przy okazji, pomozcie w wyborze butkow - mam bardzo niewiele czasu na podjecie decyzji. bede bardzo wdzieczna http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173686 Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-02-16 o 05:57 Powód: post pod postem, prosze uzywac Edycji |
|
|
|
#1674 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1000 punktów za kreatywność
|
|
|
#1675 |
|
Wtajemniczenie
|
Justa ale mi teraz głupio, niechcący Ciebie pominęłam
masz świetną torebkę, ja się ciągle czaje na jakąś nową, ale w ogóle nie mogę się zdecydować Kolejny muchomor widzę |
|
|
|
#1676 |
|
Zadomowienie
|
CzarnyElfie przepiękne masz te sukienki, bardzo podoba mi się fakt, że w Twoich zestawach króluje prostota i bark przepychu. Pierwsza sukienka zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Zazdroszczę
![]() anies5 fajna masz tą bombkę, ja bym jej nie założyła ze względu na kobiece kształty i słuszny wzros... wyglądałabym, jak big cebula Trochę mi się nie widzą te białe buty, nie wiem czy to kwestia zdjęć, ale jakoś do mnie nie przemawiają. I głowa do góry, prosimy o więcej![]() canile podobnie jak u Elfa lubię, że masz takie proste, bez świecidełek zestawy. Bardzo ładnie wyglądzasz..mega modnie ![]() praline niebieskie "cuś" średnio mi się widzi, za to zielony żakiet...mmm "mniód". Świetny. kociolek poproszę częsciej Bardzo fajnie..podoba mi się, chyba się przekonam do mojej "bufkowej" bluzki. Wydawało mi się, że mam w niej łapy jak NRD'wska pływaczka![]() Justa1980 mmm Ty wiesz co ja lubie Bardzo mi się podobają Twoje propozycje, ostatnio gustuję w takich kolorach Ładna torebka![]() Eire piękna sukienka. Bardzo ładnie wyglądałaś ![]() czarownicagosia "...13, nawet w styczniu jest wiosna..." Super, jak ja bym się wybrała na taki bal. Teraz przebieram tylko dzieci na wszelkiego rodzaju przedstawienia, ale ja uwielbiam takie przebieranki, kiedyś marzyłam o pracy jako kostumolog. W ogóle to gratuluję talentu ![]() super_karo super Bardzo podoba mi się czarna torebka![]() Co sie tyczy wielkiej draki w wątku to jest mi przykro, bo wszystkie trzy dziewczyny bardzo lubię. I będzie mi brakować stellios mimo tego, że kombinatorka była Lubiłam ją![]() Ufff.... mam nadzieję, że się nie gniewacie, że zrobiłam taka masówkę, ale właśnie wczoraj rozpoczęłam ferie..więc mam szanse na regularne komentowanie i wklejenie paru zestawów ![]() Pozdrawiam
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
#1677 |
|
Raczkowanie
|
Ya bardzo dziekuje za mile slowko
milo mi, ze sie podobalo
Bergen...nasz nowy dom ![]() avatarek ze strony: e-avatarki.mylog.pl Edytowane przez Eire Czas edycji: 2007-02-13 o 15:03 Powód: nie ten topic :P |
|
|
|
#1678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo ładnie. Świetna ta czarna torba i czerwone buciki?? skad? czarownicagosia hehe jak kolorowo, masz talent dziewczyno ! super ![]() Justa1980 ale z Ciebie laska fiu fiu, ślicznie Eire bardzo ładnie. P.S ile taka fryzurka kosztuje ?? |
|
|
|
|
#1679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kupiłam go na wyprzedaży w terranovie, 39zł ze 109, są też inne kolory, ale ten jest zdecydowanie najładniejszy
|
|
|
|
|
#1680 |
|
Rozeznanie
|
a to takie skromne zestawiki...nie wiem czy mi sie tak bardzo podobaja ... ale wklejam ![]() fotki zlej jakosci ale tylko takie moge zrobic. na pierwszych to plaszczyk scisniety paskiem ,jeansy szaliczek kaszkietna tych tam dalej to piekny sweterek kolorku dobrze nie widac na fotkach rowniez scisniety paskiem a no i na koncu babcina torebeczka jest fajna
Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-02-14 o 03:43 Powód: odwrocilam zdjecia :) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

, ale do niektorych butomianiaczek jest mi baardzo daleko. carrefourowskie maja 5cm obcas ale sa mega wygodne. butki bal-zar kupowalam na allegro w listopadzie i byla to jedyna para. vide grzyba, polecam (jesli cos jeszcze w hm zostalo, bo z tego co wiem, szybko zostaly sprzedane) - jest to jedyny mierzony muchomor w ktorym nie wygladam idiotycznie. reszta mierzonych grzybkow byla bardzo szeroka - wygladalam jak czerwony kapturek w mega pelerynce 

złota sukienka jest prześliczna i doskonale na Tobie wygląda
Toz to fryzura moich marzen. Z taka koncepcja wlasnie poszlam do fryzjera, a wyszlam z czyms dziwnym, wskutek czego moje wlosy stracily polowe dlugosci i objetosci. niech no troche odrosna, to spróbuje jeszcze raz 

Kolejny muchomor widzę
Nie wiesz gdzie można taki dostać i w jakiej cenie?