|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
Hej kobietki, no i wczoraj po wizycie juz nie weszlam na kompa bo tak mi sie spac chcialo i w ogóle.....zamuliłam się z deczka może zacznę od dobrych wiadomości ![]() dzidziunia waży 930 gram wszystko ok jest, taka ruchliwa ze nie dalo sie zdjecia zrobic ;p nic mi sie nie skraca, łożysko ok.. ![]() no i mniej dobre wiesci- mam paciorkowca
|
|
|
#812 |
|
Rozeznanie
|
Aaaa bezsenność od 5, a tak nieprzytomna jestem strasznie
.Na 11 do fryzjera juz nie mogę się doczekać.
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
cześć brzuchatki!!!!!! właśnie wcinam kanapeczki na śniadanko...i znów musze nadrabiać tyle.....bo Wy tak szybko skrobiecie....
|
#814 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cytat:
. Ten paciorkowiec jak ci wykryli? Dodatkowe badania miałaś czy przy okazji?
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
To mi na każdej wizycie lekarka bada, wkłada wziernik, a później jeszcze paluchy i uciska lekko i pyta się czy gdzieś boli.
Dziś mam spotkanie z dziewczynami z pracy ehh wyrwę się trochę :Pi dostaliśmy bigos od teściowej i nie muszę gotować |
|
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wziernik?! O matko, mój tylko delikatnie palcami bada. W ciąży ponoć nie powinno się wziernika używać. Szyjkę można sprawdzić przez usg. Ja na wydruku z połówkowego mam zapisaną długość szyjki. |
|
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36860387] ojjj u nas też tak - głównie biedronka, pomijam, że zwyczajnie lubię, mam fajną obsługę tam, no ale ceny też grają OGROMNĄ rolę. Kosmetyki najtaniej wychodzą, pieluchy - polecam dada biedronkowe najdrożej apteka. Ja chyba wątek o zamiennikach leków założę...Ostatnio takie Tantum Verde mała miałą zapisane, w psikaczu - prawie 30zł, a zamiennik 15 TEN SAM składnik, nic poza tym, tylko firma inna Tia, chciałabyś masełko jeszcze... [/QUOTE]tyle dobrego, ze ja bardzo lubię biedronkowe produkty. Mają dobra jakośc za całkiem przywoitą cnę- w porównianiu z innymi sklepami... propo masełka- ja na Delmie jadę, bo na masełko to trzeba miec pieniążki Hania ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Smarkata wstałam mam nadzieję, że kuracja herbatkowo-malinowa da radę dzisiaj wizyta- jak zapomni o obiecanym podglądaniu to się zaprę rękami i nogami a z gabinetu nie wyjde, nigdy w życiu! ciekawe jak tam moja waga.... |
|
|
|
|
#818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Lenova, Delicjanko... kurcze, współczuję zarówno jednej jak i drugiej... Ale trzymam kciuki i wszystko będzie ok. Bokeh, śliczne imie i życzę udanej wizyty.Wy tak piszecie o wadze, ja mam chyba już 13 kg do przodu
|
|
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiedz jak robisz??
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba sobie dogodzę ryżem ze smietaną i cynamonem
mąż w pracy do 16 także nic normalnego nie bedzie chciało mi się gotowac,a on i tak zje w pracy. ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję, aż mnie na samą myśl boli. Miałam jedno badanie z wziernikiem na samym początku, ale tylko dlatego że cytologia była pobierana.
Ten leżaczek co djerba pokazywała potaniał http://www.smyk.com/tiny-love-wielof...t-niemowlaka-p |
|
|
|
#823 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Tez miałam niedawno śmieszną sytuację z małym dzieckiem. Mojej koleżanki córeczka (3,5 roku) mówi do mnie:- Ciocia ma w brzuszku dzidzię? -Tak, ciocia będzie miała synka Jej mama do niej mówi: - Ty tez kiedyś będziesz miała dzidzię A mała na to - Nie , ja nie chcę -A dlaczego? - Bo ciocia ma gruby brzuch ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36860387] Kosmetyki najtaniej wychodzą, pieluchy - polecam dada biedronkowe najdrożej apteka. Ja chyba wątek o zamiennikach leków założę...Ostatnio takie Tantum Verde mała miałą zapisane, w psikaczu - prawie 30zł, a zamiennik 15 TEN SAM składnik, nic poza tym, tylko firma inna [/QUOTE]Szaja , jaki to zamiennik Tantum Verde bo ciekawa jestem? Ostatnio mężowi kupiłam bo gardło go bolało tak że mi umierał prawie a drogie to cholerstwo.Cytat:
Cytat:
jeszcze miesiąc i od listopada też zwolnienie, jeju jak ja się wyśpię Cytat:
Gorzej z tym paciorkowcem....mam nadzieję że szybko wykurzysz to badziewie... Rano mówili w prognozie pogody że ma być łądnie i słonecznie ale jakoś nie widze tego...całe niebo zaciągnięte, szaro, buro i ponuro...
|
|
#824 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hey Girls
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pięknie wyglądałaś![]() bardzo ładnie ![]() Cytat:
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro idę na "połówkowe" państwowo bo tydzień temu co dowiedzieliśmy się o płci...byliśmy prywatnie...bo się nie mogłam doczekać a poza tym potrzebowałam zwolnienie...a jutro już państwowo...może zobaczy dziewczynkę...a nie chłopca....
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wlasnie skompletowałam sobie paczkę dla zimorodka za 1 zł sztuka
i to typu dzinsy, sweterki, bluzy, nie jakieś dziadostwo jestem mega happy |
|
|
|
#827 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
nie mogę na siebie patrzeć mam uda tłuste jak świnia- nawet wczoraj TZ mi powiedział,że mi się udka krągłe zrobiły niby powiedział to delikatnie i wogóle,że strasznie go kręce ale wiecie jak to jest usłyszeć taki tekst faktycznie jestem okrągła- poszłam wczoraj mierzyć sukienkę do ciążowego ale jak mi za cieniutką bawełenke jak na t-shirt chciała skasować 180 zł to podziękowałam najgorsze jest to,że teraz liczyłam kcal z całego tygodnia i nie przekraczam dziennego zapotrzebowania więc o co ku....wa chodzi? hormony???? oczywiście,że mam zachcianki ale nawet TZ mówi,że jem porcje co kot napłakałgin mnie na pewno jutro opieprzy jak na wagę wleze ![]() a co do badań- to mnie na każdym bada dowcipnie i na każdym robi usg Delicjanko i pytałąś lekarza co oznacza ten zaniżony cukier? jak Ci paciorkowca wykryli? kurde do tego wszystkiego jestem przeziębiona i gardło mnie napieprza acha i śnił mi się dziś mój synuś że się urodził taki duży powiedział,że nie będzie jeść mojego mleka bo mi nie smakuje i nie będzie szczać w pieluchy i wiecie co? ja go nie chciałam![]() odddałam go TZ i on go sam wychowywał |
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyrodna matka z Ciebie co do snów to ja pierdziu... dzisiaj mi się sniło, że kolejny raz organizowalismy własne wesele, w którym ja miałam nie brac udziału po czym przyszedł kamerzysta i powiedział, ze on ma zwyczaju przelatywac wszystkie młode i mam się wypiąc niedługo bede bała się kłasc |
|
|
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tymi snami w ciąży to nabawimy się jakieś psychozy |
|
|
|
|
#831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale akurat jestem w temacie, u mojej szwagierki wykryli przy badaniu czystości pochwy
|
|
#832 |
|
Rozeznanie
|
eff8 ja też do tej pory miałam badania tylko przez USG ale na ostatniej wizycie już Ręczne badanko i to przy mężu
mam bardzo sympatycznego gina więc bez krępacji że mąż widzi. miałam założoną jednorazową spódniczkę do kolan i klapki na stopy (bardzo fajna sprawa) myślałam że gin poprosi na chwilę Tż za parawan ale nie, siedział na przeciwko samolotu jak wchodziłam na fotel to stanął przede mną, badanko szybko i pomógł mi zejść tak w ogóle to mój gin przyjmuje w koszuli lub sweterku i powiem wam że nie czuję takiej krępacji jak przy typowym lekarzu w kitlu. a jeszcze zapomniałam: po badaniu śmieli się z mążem bo mąż powiedział że jeszcze mnie w takiej miniówce nie widział
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie to nie boli. Moja gin robi to tak delikatnie że nie czuję. I zawsze każe mi się rozluźnić, a ja się już nauczyłam, że to rzeczywiście pomaga i nie ma się co spinać :P Bardziej paluchami nie lubię, jak mnie bada
|
|
|
|
|
#834 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny czy do was przychodzi już położna?
ja na razie uciekam bo jestem z nią umówiona na 10 a musze troszkę się ogarnąć.
|
#835 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) no ale zaraz dojda właśnie pieluszki, husteczki i inne smarowidła. A tak to dużo rzeczy w biedronce w ciągu miesiąca, jakby były tam jeszcze wędliny "na żywo" krojone to już do innych sklepów bym chyba nie chodziła.Cytat:
Fajnie że zdecydowaliście się razem zamieszkać; początki jednak mog abyć trudne, dużo cierpliwości trzeba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też sie zastanawiam na HAnią ![]() Cytat:
Mnie zawsze na fotel, bada ręcznie, potem usg ostatnio dodatkowo przez brszuszek żeby główkę pooglądać bo dzidzia głowę ma koło mojego pępka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#836 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już wszytsko nadrobiłam to jeszcze coś napiszę.
Ubranka przyszły już prawie wszystkie, śliczne są, ale od razu wrzuciłam do prania więc jakies fotki zrobie później. Zresztą jak Tż kiedyś nie będzie to wszystkie wyciągnę i obfocę. Bo on uważa że tyle to nie potrzebujemy, ale chyba nie pamiętał ile miał szmatek jak Młoda była malutka. Ponawiam moje zapytanko jeszcze raz: widziałyście ta poduszkę długaśną co będzie w tym tygodniu w Lidlu, pisze że dla ciężarnych i karmiących i zastanawiam się nad nią. No i nad tym termometrem do ucha ![]() Wrzucam moje szydełkowe "dzieła" na więcej nie mam na razie czasu, bo wczoraj całe popołudnie montowaliśy rolety w sypialni i aż jedną udało nam się założyć i to tą mniejszą. Potem, na szczęscie razem bo nie wiem ile samej by mi zeszło, smażyliśy placuszki z kurczakiem na obiad. Mamy ich chyba na trzy dni tyle wyszło
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jest trochę taki świntuch ja nie lepsza i zawsze się śmieje,że teraz czas na przyjemności a on na to,że wreszcie może sobie powkładać ![]() wiem, jestem okropna!!!! zawsze mówiłam,że mam zadatki na nimfomankę ale jakoś się go nie wstydze skoro wszystkie laski przed nim bezwstydnie rozkładają nogi
|
|
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

juz nie mogę się doczekać.

. Ten paciorkowiec jak ci wykryli? Dodatkowe badania miałaś czy przy okazji?
[/QUOTE]
mam nadzieję, że kuracja herbatkowo-malinowa da radę 

jesteście kochane ;* oraz za życzenia
więc o co ku....wa chodzi? hormony???? oczywiście,że mam zachcianki ale nawet TZ mówi,że jem porcje co kot napłakał
po czym przyszedł kamerzysta i powiedział, ze on ma zwyczaju przelatywac wszystkie młode i mam się wypiąc
niedługo bede bała się kłasc
22.05.2008
14.08.2011