|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
Czolem! Muszę się wyżalić, choć nic złego się nie stało
![]() Jestem sfrustrowana, ponieważ nie znalazłam ani jednego łóżeczka, które spełniałoby nasze - podstawowe, wg mnie - wymagania: - drewno, kolor naturalny/sosna - plastikowe nakładki na dłuższych bokach - krótsze boki szczebelkowe, nie jednolite - szuflada przykrywana - wyjmowane 2-3 szczebelki Odpadają łóżeczka firmy Klupś, bo mają słabe oceny, jeśli chodzi o trwałość materiałów i jakość wykonania. Nie chciałabym również, żeby było droższe niż 500 zł, może o to chodzi ![]() Nie wiem, czy to są jakieś kosmiczne wymagania???? Buuuuuuuu
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny o co chodzi z tą Lovellą?
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Lovella będzie miała teraz brzydkie opakowanie
![]() a tak serio - to teraz wizerunkiem marki będzie była tż'ta od marti i jej dziecko więc grupowo bojkotujemy
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-10-02 o 12:49 |
|
|
|
#1174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wypowiedzi kolezanki to powiem Ci tylko tyle-chce Ci pokazac swoja wyzszosc ze ona to juztaka madra i wszytsko wie a Ty z racji tego ze pierwsze dziecko to jestes jeszcze w ciemnej dupie-nie lubie czegos takiego:/ sa gorsze i lepsze chwile-jak to w zyciu.i dokladnie podpisuje sie pod slowami Judki!! nie sluchaj takiego gadania!! Cytat:
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- i nie tak mocno zretuszowany jak jego mama
|
||
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- naprawdę o to chodzi? już myślałam, że jakaś wada czy coś... a co w tym opakowaniu nie tak jest? |
|
|
|
|
#1176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żartujesz? ; o |
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
nieeee.troche ja podrasowali i Agnieszka takiego komenta do zdjecia dowalila ze wczoraj prawie spadlam z kanapy
|
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
czas skosztować ostatnich świeżych truskawek w tym roku ; D
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- muszę zobaczyć to opakowanie ; p |
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam zgagę!! zeżrałam całą marchewkę i nic
nic nie pomaga
|
#1181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojoj nie mam konta na paypal... za darmo sie zakłada? Cytat:
![]()
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.paypal-marketing.pl/klie...nie_konta.html idealne do przesyłania kasy nawet między użytkownikami coraz więcej stron akceptuje płatność payapl - więc zachęcam a co do kosmetyków - to faktycznie - na tej stronie są piękne okazje - Calvin Klein jest u nich zawsze w takiej cenie, że grzech nie skorzystać a kolorówki Nivei nie znałam.. W każdym razie ja tam z nich jestem bardzo zadowolona.. 2 lata temu wysyłałam paczki na święta do Polski - perfumy - nawet pakują w ozdobny papier jeśli ma być to prezent. Właśnie obczaiłam ile kosztuje wysyłka do Polski i w ogóle na Europę- trochę się zmieniło i ceny są takie
czyli praktycznie cena każdego produktu to 2 funty więcej..
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-10-02 o 13:24 |
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie te łóżeczka klupś nie są brzydkie, nawet nie wiedziałam, że mają złe opinie, co z nimi nie tak jest?
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater Immortal tu masz
|
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jesli chodzi o szufladę, chciałabym po prostu, żeby od góry była zakryta płytą, żeby nie było widać jej zawartości (w większości łóżeczek jest otwarta). W takim razie pytanie do tych, co pociechy juz posiadają: te plastikowe nakładki nie są az takie przydatne? Ja na nie poluję tylko dlatego, że wyczytałam że to dobry patent, jak dziecko zaczyna zabkowac i gryźć poręcze, hmmm...
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
też nie widziałam tego komentarza - ale dostała ode mnie like'a
|
#1189 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1190 | |
|
Raczkowanie
|
Na żywo nie miałam okazji sprawdzić, najbardziej ze wszystkich łóżeczek podoba mi się Klupś własnie, to konkretnie http://allegro.pl/lozeczko-klups-rad...642641563.html
Ale po przeczytaniu opinii nie zdecyduję się Cytat:
proście, a będzie wam dane Edytowane przez meiadeleite Czas edycji: 2012-10-02 o 13:22 |
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała po prostu solidne drewniane łóżeczko, z wyjmowanymi szczebelkami i zamykaną szufladą.
|
|
|
|
#1192 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jestem już po wizycie. Dziękuję za kciuki
Z małą wszystko w porządku Jest starsza o 2 tygodnie, waży już 1900 g - także jest duża, chyba, że przystopuje. Mam nadzieję, że urodzę ją jak będzie w granicach 3500 g, bo waga ok. 4000 to już będzie mnie trochę przerażać, ale nawet jakby - to damy radę Cytat:
Cytat:
![]() Mój pracuje w tym samym mieście, ale boję się, że nie będę mogła się do niego dodzwonić albo będą masakryczne korki i nie zdąży. Pewnie dam sobie radę sama jakby coś się działo, ale bardzo chciałabym żeby był ze mną w tej chwili - zresztą on również. Cytat:
----- Widziałam, że któraś z Was zastanawiała się pomiędzy Maxi Cosi City a Cabrio Fix. Obydwa są moim zdaniem fajne. Ja zdecydowałam się ( po naprawdę długiej chwili zastanawiania) na Cabrio Fix, bo ma na stałe taki daszek ( przy City też jest tylko trzeba go przypinać i niby ma nowsze atesty ( ale to nie musi oznaczać, że City jest gorszy). W City podobał mi się materiał - moim zdaniem łatwiejszy w utrzymaniu, ale nie wiem czy wszystkie taki materiał mają. Jak chcecie oszczędzić to śmiało bierzcie City - tylko sprawdźcie czy pasuje do samochodu. ![]() ---- Arien - 100 lat |
|||
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem nawet, czy dokładnie o ten model (Radek V) chodzi, ale się zraziłam... a naprawdę STRASZNIE mi szkoda, bo dla mnie to łóżeczko jest idealne
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
ehh trzeba też w końcu znaleźć to idealne...
|
|
|
|
#1196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczyny ja się zbieram robić obiad...
później będę |
|
|
|
#1198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() faktycznie spora kruszynka
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane, melduję się w kolejnej części!
My jeszcze żyjemy i jeszcze się kulamy z mamą lepiej, chodzi i mówi normalnie, nawet dziś chciała być potrzebna i uszyła mi baldachim do kołyski ja poprałam i poprasowałam ciuszki, poukładałam w szafce, i tak pięknie pachnie już dzidziusiem Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam tetrówki, wyszło mi 1,40zł za sztukę! Babka sprzedała mi 7 sztuk w cenie czterech No i do kupienia został mi tylko płyn do kąpieli i koszule nocne dla mnie, a tak to już wszystko jest! ![]() Mamy 34 tydzień, jezuuu jak to szybko leci już niecałe 6 tygodni zostało maksymalnie! Może jednak wytrzymam tyle czasu hehehe ![]() Skurczy nie mam w sumie, rzadko kiedy są, ale złapała mnie rwa kulszowa i ledwo chodzę taki ucisk na nerwy że lewą nogą sunę po ziemi bo nie jestem w stanie jej podnieść. Takie uroki trzeciego trymestru... ale leżę i odpoczywam przez większość dnia. Moja siostra przeszła wielką przemianę po wylewie mamy i o dziwo już nas tak nie wykorzystuje. Nawiasem mówiąc - ciekawe ile jej dobroć potrwa Mój tata też koło mnie skacze i koło mamy - stwierdził że ma dwie inwalidki i musi się nimi zajmować Mój mąż też trochę się zmienił - w niedzielę miał kryzys, tak jak mu obiecałam. Musiał SAM wykombinować kasę na ratę kredytu - oczywiście tego nie zrobił, ale przynajmniej oczy mu się otworzyły i zobaczył co ja przechodziłam przez ostatni czas. Na początku wielka awantura jak się zbuntowałam (aż wybuchłam płaczem) ale potem przemyślał to wszystko i mnie przeprosił i obiecał że będzie jak najwięcej pracował żeby wszystko popłacić i zapewnić mi i Kubusiowi NORMALNE życie cóż, może mój mąż jednak nie jest aż taki zły za jakiego go ostatnio uważałam ![]() Kurcze, tęsknię za Wami okropnie, nie mam kiedy nawet wejść na forum bo nie mam laptopa mojego. Ale w połowie października powinien wrócić z naprawy i może wtedy znajdę dla Was więcej czasu, bo czuję że Was zaniedbuję i mam nadzieję że wtedy dalej wszystkie pozostaniemy jeszcze w dwupaku ![]() Ściskam Was mocno, ucałujcie brzuszki od cioci Ewy buziaki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

w ogole to chyba juz zaczniemy sie porzadnie seksic zeby maly sie zbieral

nic nie pomaga
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

?