|
|
#901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
caffe latte !! trzymaj się kochana menatalnie jesteśmy z Tobą....
Strasznie mi przykro naprawdę. :-(
|
#903 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojjj, mój małżonek stwierdził: eeeej, skoro Ania się urodzi w styczniu, to zdążymy mieć jeszcze jedno dziecko w tym samym roku! ale czaaad!
najgorsze jest to, że on mówił całkiem serio, do tej pory mnie namawia, żebyśmy od razu przystąpili do działania i starań o drugie dziecko ![]() ale ja nie chcę, tzn planujemy w sumie mieć trójkę ale w 2014 roku bierzemy ślub kościelny, i dopiero po nim chciałabym się starać o drugie dziecko - 2 lata różnicy w sam raz, Ania będzie już "w miarę" odchowana a i ja na ślubie będę mogła wyglądać tak jak zawsze chciałam wiem, że trochę to samolubne i egoistyczne, ale naprawdę zależy mi na powrocie do formy po porodzie i super wyglądzie na moim własnym ślubie
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Black, Ty młoda jesteś
U mnie 5 lat wiązałoby się z rodzeniem w wieku 35-36 lat
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
co do stomatologa to tez mam taką rubryczke i lekarka mi nawet mówiła że pasuje sie wybrac w ciazy no ale jeszcze nie bylam ![]() szaja no nawet w oczy mi zalotnie nie patrzy bo to kobitka jest Cytat:
Kochana strasznie Ci wspolczuje Trzymaj sie jakos Któraś z dziewczyn ostatnio podawała przepis na ryz z jablkiem cynamonem i budyniem waniliowym ??? tak za mna chodzi ze dzis zrobie ![]() tyle ze oczywiscie mam pytanie Czy slodzisz jeszcze te jablka i czy maselkiem mascisz?? no i co jezeli ja nie potzrebuje pol litra tego budyniu, moge to jakos zmniejszyc ? ![]() aaa i dziewczyny trzymajcie dzis kciuki o 18 mam wizyte i mam nadzieje ze mojemu syniowi nic nie odpadnie
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Noo ja też bym wolała odczekać z 2 lata
ale na razie nic nie planuje bo kto to tam wie
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tamtym roku kupowałam na allegro kozaki dla mnie i dla mamy, widzę, że znowu można je kupić. Są z naturalnej, grubej skóry, w środku owcza wełna, bardzo wygodne i stabilne. Cena jest z kosmosu. Po prostu grosze. Jakbyście chciały, to mogę dać linka. |
|
|
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Black, a jak tam po twoim wielkim dniu? bo chyba miałaś jakąś zaszczytną funkcję na rozpoczęciu roku akademickiego?
|
|
#909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a pytanie odnośnie nich: przemakają?
|
|
|
#910 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj się nie odezwałam, bo wróciliśmy z Jeleniej Góry dość późno i padnięta byłam, ale: - Ola pozostaje Olą, nic jej nie urosło między nóżkami, - serduszko jak dzwon, - główka i w główce wszystko ok, - narządy w jamie brzusznej ok, - nerki ok, - waży moja kruszynka 403 g. Mamy filmik jak sobie rączkami oczka przeciera, no i zdjęcia wciskam: przed wyjazdem do lekarza, u lekarza moja niunia i sweterek pod tę okoliczność dziś zakupiony dla Oleńki
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Black, plaskie czy na obcasach? Podaj, ja butoholiczka jestem
My z drugim chcielibysmy poczekac az sie wyjasnia sprawy mieszkaniowe, ja do pracy raczej nie wroce wiec nie wiem jak to bedzie...... a z drugiej strony to cholerne pcos, jednak presja jest, z kazdym rokiem bedzie trudniej, juz teraz nam zajelo to pol roku...... Dziewczyny, potrzebuje luznych spodni dresowych, mam same sprzed ciazy i mi w nich po prostu niewygodnie, ktoras poleci? Allegro moze?
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ze wszytsko ok i kruszynka rosnie a Ty slicznie wygladasz
|
|
#913 |
|
Zadomowienie
|
caffee_latte bardzo bardzo mi przykro, trzymaj się
marsi11 - my też chcemy mieć jedno po drugim, znaczy teraz tak mówimy zobaczymy co będzie jak już urodzę
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstawię fotkę, bo mama się uparła, by TŻ jechał ze mną i zrobił mi zdjęcia w todze i tej czapce. Nie. Mi ani razu nie przemokły, mamie też nie. Są przy tym bardzo ciepłe i ładnie wyglądają. http://allegro.pl/kozaki-kalman-nr-3...611603942.html Tu link. Moja mama jest po bardzo poważnej operacji kręgosłupa i raczej nie nosi butów na obcasie, a te sobie bardzo chwali, są naprawdę mega, mega wygodne, zresztą sama też mam i bardzo je lubię. Wyglądają jak takie klasyczne kozaki z kolekcji projektantów, trochę w stylu vintage, naprawdę bardzo elegancko. Nie będą pasowały na szeroką stopę i szeroką łydkę, to powiem od razu. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-02 o 12:50 |
|
|
|
|
#915 |
|
BAN stały
|
Cześć kochane
Ale mam dzisiaj młyn w pracy Nazeczona gratuluję synka Mikołaja ! caffe late przykro mi jestem myślami z Tobą. Co do dzieciaczków to marzy mi się trójka. Dwójka będzie na pewno, a trzecie jeśli sytuacja finansowa pozwoli na to
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
a wlasnie nazeczona ja rowniez gratuluje synka
U nas tez ma byc raczej to imie ![]() uciekam poki co obiadek robic
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.babyboom.pl/forum/ciaza-p...a-wesolo-7030/ poczytajcie sobie, bo ja wyje przed monitorem |
|
|
|
|
#918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja studentką zaoczną jestem, więc my mamy inaugurację dopiero w piątek, a pierwszy zjazd w następny weekend, 12-14.10.
|
|
|
|
|
#920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To straszne....z tego co pamiętam to ciąża miała już kilkanaście tygodni. Trzymam kciuki za powodzenie przy kolejnych staraniach o dzieciaczka
|
|
#921 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a brałaś jakieś leki na podtrzymanie? ja jestem po 2 poronieniach. w obecnej ciąży od początku biorę clexane na rozrzedzenie krwi i luteinę i odpukać od początku jest wszystko dobrze. Chodzę do lekarza z wyszkowa Dr Marka Walczaka i jestem bardzo zadowolona. mój wcześniejszy gin jak zobaczył że serduszko nie bije od razu powiedział że może mnie skierować na Białystok, nie robiąc żadnych badań. Po poronieniu poszłam z wynikiem histopatologicznym do dr Walczaka, powiedział że będziemy szukać przyczyny. Skierował mnie na badania wyszły dobre, kazał odczekać 3 msc i nie martwić się tylko się kochać , dosłownie. Jesteśmy bardzo zadowoleni. chodzimy z tż razem na każdą wizytę jest sympatycznie. Mój mąż twierdzi że to wszystko dzięki niemu, mógłby go po rękach całować za podejście i opiekę.Obecnie jestem w 24 tc, wszystko przebiega dobrze, mamy wielką nadzieję że już tak zostanie. Podejścia obu lekarzy wogóle nie porównuję. Możesz poczytać opinię na jego temat w internecie, ja w każdym razie mogę go polecić. Trzymaj się cieplutko.
|
|
#922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...ja tak dziś z doskoku...znalazłam promocję w Auchan od jutra na proszek dla dzieciaczków...uważam że jest super... zerknijcie...
http://www.auchan.pl/promocje/promoc...2/lista/ukryta aha co do ciuszków...właśnie wpadła mojego męża brata żona...i przyniosła 4 torby ciuszków....olbrzymie...m am co robic
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Siedzę sobie i pochłaniam granaty ![]() Co do snów to mi się śniło że poszłam do lekarza. Gin kazał mi się położyć w wannie bo łóżka nie posiadał. Ja rozkładam nogi a on mi mówi żebym w lusterku zobaczyła bo mam mini poród .Zaglądam a tam nóżki takie maleńkie .Stwierdził że to potrwa i że z tymi nóżkami na wierzchu będę chodzić do końca 9 tego miesiąca W końcu udało mi się załatwić moją kartę informacyjną i mogę się wybrać się do tego pulmonologa.Oczywiście prywatnie bo na fundusz nie ma szans. Szukam natchnienia na obiad. Tylko nie taki jak zawsze,coś innego. Może ryba ? |
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#926 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Robiłam póki co jakoś z 5 potraw. Wszystkie pycha.
Edytowane przez ilkas Czas edycji: 2012-10-02 o 13:49 |
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
""Ja miałam cesarkę i ogólnie nie było miło.. ale był bardzo fajny anestezjolog..robił mi znieczulenie ZZO i pyta "czy przeszedł prądzik?" a ja zrozumiałam "czy miałam trądzik?" i zaczełam mu opowiadać, że TAk i długo z nim walczyłam " |
||
|
|
|
#929 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj wkurzyłam się na swojego TŻ.
Siedzimy sobie i on wie jaki mam stosunek jeśli chodzi o zwierzaki. Oglądamy filmiki na necie ,wszystkie śmieszne i miałam humor. Nagle włączył jakiś chory filmik w tytule "brutalnie skopany w windzie". Myślałam że pewnie kogoś skopią. Patrze,wchodzi facet z psem do windy...Od razu mówię ze czub będzie kopał psa i żeby wyłączył.Na to mój TŻ że on chce zobaczyć. a jak Ja chce to mam nie patrzeć .Ja mam taki charakter że nie chce patrzeć a nie mogę i oglądam. Poryczałam się,cały humor gdzieś prysł i nie mogłam spać pól nocy. Aż brzuch mnie rozbolał. Zła byłam na niego,mógł mi darować takich doświadczeń i to jeszcze na noc. Co do dzieckowych spraw. Dziewczyny,kupujecie już łóżeczka? Ja mam dylemat,to dopiero 21 tydzień ale aż mnie ściska żeby kupić już komplet włącznie z pościelą bo takie śliczne na allegro. Wczoraj TŻ nawet oglądał i mówił że nie moze się już doczekać "małej skrzeki" Edytowane przez bishonka Czas edycji: 2012-10-02 o 14:14 |
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() "panna pomyliła sobie dezodorant do higieny intymnej!!z brokatem!!! gin do niej-ale ładnie sie pani przygotowała!!!!" ![]() ![]() ![]() ![]() Ale zjadła bym coś
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-10-02 o 14:27 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

22.05.2008
14.08.2011

ale w 2014 roku bierzemy ślub kościelny, i dopiero po nim chciałabym się starać o drugie dziecko - 2 lata różnicy w sam raz, Ania będzie już "w miarę" odchowana
a i ja na ślubie będę mogła wyglądać tak jak zawsze chciałam 
Życzę Wam również przeraźliwie nudnych ciąż
Trzymaj sie jakos

U nas tez ma byc raczej to imie 
.Zaglądam a tam nóżki takie maleńkie
a jak Ja chce to mam nie patrzeć .