|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
Ja mam rude loki i zapuszczałam... hmmm, do ślubu w dużej mierze, teraz najdłuższe dotykają łopatek. Z jednej strony obcięcie byłoby super, z drugiej strony - trochę szkoda. Kolejny dzień za mną, trafi dzisiaj do mnie szczeniaczek znaleziony na ulicy, któremu będę szukać domu, gdyż tym się zajmuję w wolnych chwilach. Szczeniulek będzie tymczasowo u mnie, może nocne piszczenie odgoni myśli. Ja się trzymam dobrze, zaskakująco dobrze, nawet jak na mnie. Z drugiej strony mam uczucie, jakby coś mnie chciało chwycić na serce i dopaść. Jakbym była przed jakimś atakiem... 9 rocznica oświadczyn. Żal mi, potwornie mi żal. Nie umiem tego jakoś zdrowo wyrazić. |
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, przepraszam za idiotyczną nieprecyzyjność. 9 tego miesiąca jest rocznica oświadczyn.
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie myśl o tym dasz radę u mnie 1.01.2013 będzie rocznica w nowy rok
|
|
#2765 |
|
Raczkowanie
|
Po czesci Cie rozumiem zjedzmniebejbe, choc nie pochwalam epitetu, ktory skierowalas do chlopaka, ale to straszne tak prosic sie, zeby facet nas przytulil, czy sie spotkal. Zastanow sie nad sensem tego zwiazku, bo narazie chyba jestes klebkiem nerwow i zaczyna Cie to wykanczac?
Hoppipola a czy wy np nie moglibyscie razem zamieszkac? Wtedy moze Twoj TZ mialby wiecej czasu dla siebie? Przyznam, ze nie do konca rozumiem dlaczego on chcialby sie usamodzielnic, podejmowalas za niego decyzje, a jesli tak to jakie? I co byloby po slubie, jakby znowu poczul sie stlamszony tez by sie od Ciebie odsunal? A dlugo jestescie razem, bo chyba pryeoczylam ta informacje?
|
#2766 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja jestem ze swoim TŻ ponad 5 lat i dopiera sama teraz zaczyna, zauważać, że troszkę zatraciłam siebie i nie robię nic kobiecego. A jak zaczynam robić rzeczy typowo kobiece (blog lub robótki ręczne) to są takie lekkie "podśmiechujki" z jego strony, ale ja się nie przejmuję i po kilku dniach odpuścił i nic nie mówi. Zrozumiał, że też mam swoje potrzeby i hobby. Wiadomo, co do kwestii szacunku.... Jak facet nie traktuje nas z szacunkiem to niestety ale panu podziękujemy, kulturka musi być
|
|
#2767 |
|
Raczkowanie
|
moj były mnie dobija. jestem dziewczyna i w takich pierdołach doszukuje sie czegos, a on pewnie nie zwrócił na to nawet uwagi ale na nk dodał zdjecie, które ja mu robiłam podczas jednego z naszych ostatnich wypadów, gdy jeszzce wszystko było jak najbardziej w porządku i nic nie zapowiadało końca...
|
|
|
|
#2768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie nie ja na pewno nie napisze do niego o to spokojna głowa. Osatatnia rzecz jaką bym zrobiła na tym swiecie to napisanie do niego nawet mnie nie ciagnie do telefonu
|
|
|
|
|
#2771 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do nagrywania, to niby mogłam być przy nim, ale to bez sensu, bo nagrywanie trwa kilka godzin i nic w tym fascynującego ![]() on nie wie czego chce - tu chodzi o to, że on jest tak uzależniony ode mnie, że nie myśli o swoich potrzebach, nie myśli o, mam ochote iść potańczyć i idzie. tylko myśli co ja bym chciała. myślał pode mnie, tak przesadnie, jakby przestał być indywidualnym człowiekiem z wolną wolą, o może tak. poza tym byłam tak zazdrosna, że bał się kobiet, dziewczyn, w każdej widział zagrożenie, tzn ja mu wkręciłam, że jak gdzieś pójdzie to mnie zdradzi, bałam się tego, on o tym widział i jemu też się to wkręciło. eh, dużo tego, on musi nauczyć się znów być sobą i ja zresztą też. |
|
|
|
|
#2773 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
aż muszę napisać odnośnie do życzeń z okazji dnia chłopaka. Ja złożyłam swojemu mniej więcej następującej treści: Życzę Ci, abyś był szczęśliwy - o ile już nie jesteś - i żebyś znalazł sobie naprawdę fajną dziewczynę. Na co on odpowiedział: A może właśnie z nią rozmawiam? To ci dopiero.
|
|
|
|
|
#2774 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie by było szkoda, ale to moje zdanie ![]() 3maj się Kochana i nie daj się złym myślom!!Mnie też żal, a to Jego nową mam ochotę ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Cytat:
Ładnie sobie faceta wychowałaś ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
Możliwe, że On chce poczuć WOLNOŚĆ i spróbować z kimś innym, a nie całe życie z jedną laską Może ogarnęła Go rutyna i monotonia :/ Ja tego chłopaka rozumiem doskonale ![]() ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Cytat:
Super sobie faceta podporządkowałaś, ale też że Ci się dał?! Był jednak młody i trochę głupiutki ![]() ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
Żartuję |
||||||
|
|
|
#2775 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Byłam wczoraj w pubie z koleżankami ze studiów. Wypiłam 2 piwa i już lekko szumiało mi w głowie. Wieczorem zadzwonił eks. Nie odebrałam, więc napisał mi smsa, że musimy pogadać i zamknąć nasze wspólne sprawy. Nie wiem co mnie napadło, ale puściłam mu taką wiązankę, że teraz strasznie mi wstyd Napisałam, że strasznie mnie skrzywdził, że nie był wobec mnie fair, więc ja też nie będę, że nie dam mu żadnych naszych rzeczy, że kiedyś się na nim zemszczę... Wiem, że to żałosne. Myślałam, że to przyniesie mi ulgę, ale czuję się strasznie głupio. Powinnam go przeprosić?
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naczytałam się wczoraj o tych Waszych życzeniach, że aż też wysłałam swojemu EX, tyle że spóźnione. Nie odpisał... Chciałabym się wreszcie z nim spotkać, bo jestem ciekawa co ma do powiedzenia... ale wracam dopiero 12 Kurde nie moge sobie znaleźć tu miejsca, niby jest fajnie, bo miasto, dużo znajomych, ciągle coś sie dzieje... ale ja bym wolała zostać w swoim małym miasteczku... czekać, aż EX skończy prace, słuchać z nim muzyki, jeździć w fajne miejsca, wylegiwać się na łóżku... ![]()
|
|
|
|
|
#2777 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Przeprosić, oddać mu rzeczy w ekspresowym tempie i zamknąć rozdział.
|
|
|
#2778 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2779 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Pomoże to Ci tylko czas, ale przynajmniej przestaniesz robić z siebie...sama wiesz kogo. Lepiej cierpieć bez patrzenia ze wstydem w lustro.
Nierozliczanie Waszych spraw nie sprawi, że będzie Ci lżej, to jest tylko odwlekanie w czasie, a taka jazda jaką mu zaprezentowałaś, udowodniła mu tylko że dobrze zrobił, bo jesteś niezrównoważona :P
|
|
#2780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
nie sądze, że to kwestia 'wychowania', to działało w dwie strony.
w każdym razie.. teraz jest czas dla mnie, jest czas dla niego. mam nadzieję, że będzie jeszcze czas dla nas. miłego dnia, dziewczyny. |
|
|
|
#2782 |
|
Raczkowanie
|
RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem o krok od napisania do Niego .Wariuje, tesknie ... |
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możesz mi przybliżyć waszą historię? i nie pisz! poczytaj głupie wątki na wizażu, posprzątaj, ugotuj obiad, cokolwiek |
|
|
|
|
#2784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2785 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj rozstałam się definitywnie z eks... Nie wybaczył mi tego jednego, małego kłamstwa. Teraz gdy jestem sama ciągle myślę czemu tak musiało być.. Uważam się za gorszą, boję się, że nikt mnie już nie pokocha bo nie mam nic do zaoferowania. Nie jestem ani mądra, ładna, chuda, nie mam żadnego hobby. Boję się, że nikt już mnie nie pokocha
Człowiek tak szybko się przyzwyczaja się do ludzi..Przepraszam za tą chaotyczną wypowiedź, jestem totalnie załamana.
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
długo byliście razem?ja mam taki problem, że mamy praktycznie wszystkich wspólnych znajomych i jak teraz wychodzi.. głównie są to jego znajomi.
|
|
|
|
|
#2787 | |
|
Raczkowanie
|
W skrocie to tak... Bylismy ze soba prawie 4 lata. Bylam szczesliwa jak w bajce, wymarzony itd. On od pewnego czasu zaczal mnie odpychac, zaczelo sie walic. Chcialam naprawic "zlo", choc niewiedzialam co sie dzialo, nie chcial rozmawiac, nic kompletnie. W rezultacie po miesiacach koszmaru emocjonalnego chlodu i nadzieji (dawal mi ta nadzieje przy kazdej rozmowie, ja zrobila sie podejrzliwa, napastliwa, nieszczesliwa) rozeszlismy sie. Decyzja niby wspolna ale tak naprawde to Jego. Nawet przy rozstaniu nie przyznal sie ze nie nie kochal, dopiero po ok 1mcu. Jesli mam mu wierzyc, nie bylo zdrad itd, zwyczajnie jego uczucie "wygaslo".Chcial zostac przyjaciolmi, nie umialam, przy kazdej rozmowie rozklejalam sie na nowo. Teraz jest zero kontaktu, zabronilam mu go.
A wciaz mam cicha nadzieje, ze jednak sie odezwie ... ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
W zwiazku zaufanie to podstawa.Bedzie lepiej, nie wiem kiedy, bo sama sie tak czuje, ale bedzie bo MUSI! Jesli to tylko przyzwyczajenie ... to szybko Ci powinno przejsc. |
|
|
|
|
#2788 |
|
Raczkowanie
|
hoppipolla ponad 4 miesiące... moja już była przyjaciółka chodzi z moim eks przyjacielem i też się odcięła ode mnie. Teraz wychodzę na tą najgorszą, bo to wszystko moja wina
ingemona teraz muszę sobie to wszystko w głowie poukładać. Czy go kochałam czy nie. Na pewno darzyłam go uczuciem tylko nie wiem już sama jakim. Ja już nie mam nadziei, że wrócimy do siebie. Jak widziałam jego twarz to wiedziałam, że to koniec, że nie ma powrotu. Może tak miało być ? ten związek nauczył mnie dwóch rzeczy: nawet najmniejsze kłamstwo może zniszczyć wszystko i nie wtrącać się do innych związków
|
#2789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gorzej jesli on rzeczywiscie zrozumie, ze jest mu lepiej bez Ciebie bo moze sie bawic, poznawac nowe dziewczyny. Bo to jednak niepokojace, ze on na pewien czas chce Cie wykluczyc ze swojego zycia. A skad ta Twoja zazdrosc sie wziela?
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest niepokojące, ale szanuję jego decyzję.. znajac siebie za jakiś czas znów wróce do rozmowy, tym razem w 4 oczy, na razie milczę i staram się opanować, żeby nie napisać, nie zadzwonić i nie biec do niego, choć on mówi, że jestem najważniejsza w jego życiu i absolutnie nie chce tracić kontaktu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

samej siebie - zaczęłam zadawać sobie pytanie, czego chcę i na nie odpowiadać- i sprawia mi to przyjemność 

Super sobie faceta podporządkowałaś, ale też że Ci się dał?! Był jednak młody i trochę głupiutki
Napisałam, że strasznie mnie skrzywdził, że nie był wobec mnie fair, więc ja też nie będę, że nie dam mu żadnych naszych rzeczy, że kiedyś się na nim zemszczę... Wiem, że to żałosne. Myślałam, że to przyniesie mi ulgę, ale czuję się strasznie głupio. Powinnam go przeprosić?

.
długo byliście razem?