Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-02, 11:43   #301
emely
Rozeznanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

[QUOTE=madziunia2;36862050]Online mydło dostępne jest np tutaj: http://www.mydlarnia.info/savon-noir...79-id-297.aspx
Błękitne niebo polecała właśnie to mydło [/QUOTE

To mydło dostępne jest również w Mydlarni u Franciszka
Stary 2012-10-02, 11:58   #302
lola23
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Teraz mnie zabij, ale ja siadam na fotelu u fryzjera i mówię, że robimy to co zawsze... A pierwszy raz zrobiłam to na zasadzie - chcę jak ta babka z plakatu i dostałam. Wiem, że salon pracuje na lorealu. Musiałabym do nich wpaść i zapytać jak to działa.

Swoją drogą zazdroszczę tak długich włosów, sama o taki marzę, ale przy moich włosach w tej długości wyglądałabym jak topielica albo coś gorszego
Przy najbliższej okazji podpytaj jak wygląda takie farbowanie.
Przez wiele wiele last miałam długie włosy, później za namową jakiegoś wielkiego fryzjerskiego eksperta przy okazji obecności na targach fryzjerskich( już nie pamiętam jak się tam znalazłam) ścięłam na boba właśnie, ale jedynie w długich czuję się mega kobieco i ponętnie
Mam szczęście, bo nie muszę specjalnie o nie dbać a jakoś tam wyglądają.

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Ja też mam refleksy na włosach . Moja fryzjerka nakłada farbę na początku na odrosty, a później na grubsze pasma i skręca je jak dredy . Dzięki temu włosy nie są tak 'płaskie'

cosma - pokaż płaszcz
Zdaje się, że jakiś czas temu pisałaś, że planujesz ombre.
Już po farbowaniu?

[QUOTE=emely;36867254]
Cytat:
Napisane przez madziunia2 Pokaż wiadomość
Online mydło dostępne jest np tutaj: http://www.mydlarnia.info/savon-noir...79-id-297.aspx

A co to za mydlarnia?

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 12:10   #303
emely
Rozeznanie

[QUOTE=lola23;36867514]Przy najbliższej okazji podpytaj jak wygląda takie farbowanie.
Przez wiele wiele last miałam długie włosy, później za namową jakiegoś wielkiego fryzjerskiego eksperta przy okazji obecności na targach fryzjerskich( już nie pamiętam jak się tam znalazłam) ścięłam na boba właśnie, ale jedynie w długich czuję się mega kobieco i ponętnie

Już po farbowaniu?

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość

A co to za mydlarnia?
Nie zauważyłam, że ten link który wcześniej wklejała madziunia jest właśnie z tej mydlarni . Zerknij sobie na stronę internetową oprócz zakupów online można odwiedzić ich sklep stacjonarny
Stary 2012-10-02, 12:18   #304
julka910
Zakorzenienie

[QUOTE=emely;36867254]
Cytat:
Napisane przez madziunia2 Pokaż wiadomość
Online mydło dostępne jest np tutaj: http://www.mydlarnia.info/savon-noir...79-id-297.aspx

O faktycznie, zapomniałem o tym.

Mam nadzieje ze mydło które zamowilam nie okaże sie jakimś bublem
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 12:45   #305
LadyI
Zakorzenienie

[QUOTE=lola23;36867514]Przy najbliższej okazji podpytaj jak wygląda takie farbowanie.

Już po farbowaniu?

Planowałam i nawet miałam nałożoną ciemniejszą farbę jak do ombre, bo końcówki chciałam zostawić takie jakie są, i wyobraźcie sobie, że farba nie wzięła(wcześnie j było wszystko ok). Podobno mam takie włosy kapryśne, ale ja domyślam się, że to po żelatynie
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 13:09   #306
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość

Dobra, dobra ja w Ciebie wierzę. Też oglądałam te płaszczyki . Oczywiście spodobał mi się jasny, ale nie było rozmiaru. Pewnie bym od razu kliknęła online, ale mam zimowy z identycznymi guzikami, a kilka lat temu miałam kremowy z czarnymi o tym samym kroju, różniący się jedynie wycięciem pod szyją(żaden mój ciuch nie zebrał nigdy tylu komplementów), więc uznałam, że chyba sobie daruję , czas poszukać czegoś innego. Poza tym pewnie pół miasta będzie w nich chodzić
Też mam takie przeczucie, chociaż z drugiej strony mam wrażenie że tych "tańszych" rzeczy które mango wypuszcza sporadycznie jest dość mało sztuk, więc jest jakaś nadzieja

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość

To dzisiejsze wyniki nie są oficjalne? Na pewno się dostałaś! mój chłopak startuje w przyszłym roku, w tym niestety z różnych przyczyn nie mogł długo się przygotowywałaś?
No właśnie nic nie chca powiedzieć

Wrzucili te wyniki dosłownie na godzinę do internetu a potem wszystko zniknęło oficjalnie ma być wiadomo dopiero jutro ale z moim wyliczeń wynika że ten wynik co mi się pokazał jest prawdopodobny więc już się w myślach pakuję i szykuję do przeprowadzki

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 13:18   #307
kunia1
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;36857826]edit:przepraszam musiałam usunąć zdjęcie

chyba jestem jedyną osobą na tym wątku, której nie podobają się torby Pani Pilewicz [/QUOTE]

A nie jedyną Za to Furla Ale mnie nie stać , więc nawet nie myśle
Co do torebek, to też polecam parfois Co prawda mam tylko jedną, ale jestem z niej bardzo zadowolona! Etorebki też lubię, ale już dawno nic tam nie kupowałam, a jakość spadła znacznie podobno.. Większość mam zarowych jednak

Co do revlona, należę do zwolenniczek Na lato zmieniłam na rimmel ten w słoiczku żelowy, służył mi fajnie, lekki jest. Teraz na zimę chyba wrócę do revlona

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 13:34   #308
joracuppi
Raczkowanie

O rany 8 stron nadrabiania Pędzicie dziewczyny jak szalone

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o listę, to miałam na myśli raczej ułożenie jej okazjami, kategoriami, nie wiem, jak to określić. Ja np. uważam, że w pewnym wieku wypada mieć jakieś czarne okrycie wierzchnie, które można założyć na pogrzeb. Klasyczna nie-czarna i nie-biała sukienka sprawdzi się zawsze na okazje typu ślub, imieniny cioci i tak dalej, i tak dalej.

Ale Wasze listy sobie zapiszę i zmodyfikuję do mojej, żeby skompletować garderobę idealną.

Zauważyłam, że wiele z Was styl klasyczny rozumie jako stonowane kolory i proste kroje. Ja z kolei uwielbiam np. styl Kate Middleton, który jest dość konserwatywny i pod względem krojów (a także odkrywania ciała) klasyczny, ale dopuszcza żywsze kolory czy niekiedy wzory.
Trafne uwagi Choć jestem młoda (19 lat) to stawiam na klasykę. W sprawie odkrywania ciała to nie mogę patrzeć, gdy moje rówieśniczki, bądź starsze lub młodsze o kilka lat dziewczyny zakładają sukienkę, która nie dość że ma dekolt "do pasa" to jeszcze im ledwo tyłki zakrywa. Jak dla mnie to już za dużo. U mnie najkrótsza sukienka kończy się do połowy uda i też uważam, żeby za bardzo nie poszła do góry. Z wielkimi dekoltami nikt mnie nie zobaczy. Po pierwsze nawet nie byłoby czym się chwalić , a po drugie zbyt wulgarnie się z takimi czuje. Bardzo lubię dekolty w łódkę.
Ale wracając bardzo jestem ciekawa Twojej listy "must have"

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Ja z lenistwa zamiast biegać po sklepach i szukać zmówiłam.
Poza tym byście widziały jakiego mam listonosza... odbieranie paczek i listów to czysta przyjemność.

Daje swój wczorajszy strój. Wczoraj miałam swój pierwszy wykład i moje wrażenia określiłabym słowem "średnio". Na uczelni czułam się jak w szpitalu, wykłady mega nudne, ludzie nieciekawi.. Mam nadzieję, że później będzie lepiej

PS. Przepraszam za odkurzacz na 3 zdjęciu, ale dopiero po jego zrobieniu zorientowałam się, że za mną stoi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 101_5496.jpg (112,0 KB, 207 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 101_5495.jpg (103,5 KB, 151 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 101_5490.jpg (119,4 KB, 333 załadowań)

Moja pielęgnacja włosów

Destiny is for losers. It’s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
joracuppi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 13:40   #309
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joracuppi Pokaż wiadomość

Trafne uwagi Choć jestem młoda (19 lat) to stawiam na klasykę. W sprawie odkrywania ciała to nie mogę patrzeć, gdy moje rówieśniczki, bądź starsze lub młodsze o kilka lat dziewczyny zakładają sukienkę, która nie dość że ma dekolt "do pasa" to jeszcze im ledwo tyłki zakrywa. Jak dla mnie to już za dużo. U mnie najkrótsza sukienka kończy się do połowy uda i też uważam, żeby za bardzo nie poszła do góry. Z wielkimi dekoltami nikt mnie nie zobaczy. Po pierwsze nawet nie byłoby czym się chwalić , a po drugie zbyt wulgarnie się z takimi czuje. Bardzo lubię dekolty w łódkę.

Daje swój wczorajszy strój. Wczoraj miałam swój pierwszy wykład i moje wrażenia określiłabym słowem "średnio". Na uczelni czułam się jak w szpitalu, wykłady mega nudne, ludzie nieciekawi.. Mam nadzieję, że później będzie lepiej

PS. Przepraszam za odkurzacz na 3 zdjęciu, ale dopiero po jego zrobieniu zorientowałam się, że za mną stoi
Bardzo fjany, klasyczny zestaw! Z chęcią wróciłabym na zajęcia i na wykłady. U mnie było fajnie i poznałam świetnych ludzi. Na początku było trudno, bo nikogo nie znałam, ale dzieki temu pokonałam swoją nieśmiałość, zagadywałam do ludzi, teraz nie mam z tym problemu. Najchętniej cofnełabym czas do matury

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 14:03   #310
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:

przyjemny zestaw
Stary 2012-10-02, 14:04   #311
Anoula
Zakorzenienie

Dzię przy okazji polowania na buty wstąpiłam do kilku mydlarni w poszukiwaniu czarnego mydła, ale wszędzie były to mydła z dodatkami (pomarańcza, rumianek). Czy któraś z Was ma doświadczenia z mydłami z dodatkami czy może lepsze jest "czyste".?
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 14:04   #312
Cynamonkaa
Cytrynka

Cytat:

Skąd spodnie? Czy to Mohito? Idealnie leżą
Dziewczyny, bardzo rzadko się udzielam ale codziennie Was podczytuje

Cynamonkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 14:25   #313
Ag4
AGA :)

Cytat:

Fajny codzienniak!

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Dzię przy okazji polowania na buty wstąpiłam do kilku mydlarni w poszukiwaniu czarnego mydła, ale wszędzie były to mydła z dodatkami (pomarańcza, rumianek). Czy któraś z Was ma doświadczenia z mydłami z dodatkami czy może lepsze jest "czyste".?
Ja mam 'czystye' Kupowałam w orqanique. Niestety, aktualnie mają chwilowy brak czarnego mydła we wszystkich trzech sklepach w moim mieście :| Mam nadzieję, że niedługo się pojawi bo nie chcę zostać już bez tego cuda

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 14:36   #314
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Ja mam 'czystye' Kupowałam w orqanique. Niestety, aktualnie mają chwilowy brak czarnego mydła we wszystkich trzech sklepach w moim mieście :| Mam nadzieję, że niedługo się pojawi bo nie chcę zostać już bez tego cuda
Mnie właśnie też panie poinformowały, że czekają na dostawę, ale jednocześnie bardzo zachwalały te z dodatkami, ze są skierowane do konkretnych rodzajów skóry. Ale nie przypominałam sobie żeby któraś z Was wspominała o takim z dodatkami i nie dałam się skusić. Na szczęście jedna z mydlarnii jest obok mojej uczelni, wiec będę jeszcze zaglądać.
Stary 2012-10-02, 14:40   #315
weronika7
Wtajemniczenie

Jeśli chodzi o Colorstay Revlona, to ja używałam. Bardzo dobrze kryje, ale i tak nie kupiłabym drugi raz ze względu na to, że robił straszne smugi (mimo dokładnego rozcierania), a poza tym wydaje mi się trochę za ciężki
Stary 2012-10-02, 14:47   #316
Ag4
AGA :)

Cytat:
Mnie właśnie też panie poinformowały, że czekają na dostawę, ale jednocześnie bardzo zachwalały te z dodatkami, ze są skierowane do konkretnych rodzajów skóry. Ale nie przypominałam sobie żeby któraś z Was wspominała o takim z dodatkami i nie dałam się skusić. Na szczęście jedna z mydlarnii jest obok mojej uczelni, wiec będę jeszcze zaglądać.
Kurcze, wszędzie brak mydła :|

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 14:52   #317
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, wszędzie brak mydła :|
Zawsze zostaje zamówienie przez internet
Stary 2012-10-02, 14:53   #318
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie przypominałam sobie żeby któraś z Was wspominała o takim z dodatkami i nie dałam się skusić. Na szczęście jedna z mydlarnii jest obok mojej uczelni, wiec będę jeszcze zaglądać.
Ja miałam kiedyś małą próbkę czarnego mydła z olejkiem eukaliptusowym i mnie podrażniło Natomiast pani w Mydlarni u Franciszka zachwalała i mówiła, że te z dodatkami działają na wiele osób lepiej niż tradycyjne.

Powinni mi zapłacić prowizję za rozpropagowanie tego mydła
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 14:56   #319
zarina_
Zadomowienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;36857826]edit:przepraszam musiałam usunąć zdjęcie

chyba jestem jedyną osobą na tym wątku, której nie podobają się torby Pani Pilewicz [/QUOTE]nie jedyną mnie jedynie podoba się modena, reszta niestety nie (a może na szczęście)

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Ja z lenistwa zamiast biegać po sklepach i szukać zmówiłam.
Poza tym byście widziały jakiego mam listonosza... odbieranie paczek i listów to czysta przyjemność.
zazdroszczę u mnie jest listonoszką starsza Pani ale przynajmniej miła i można się z nią dogadać, bo niekiedy jak czytam na wizażu przygody z listonoszami to ręce opadają

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
A nie jedyną Za to Furla Ale mnie nie stać , więc nawet nie myśle
Co do torebek, to też polecam parfois Co prawda mam tylko jedną, ale jestem z niej bardzo zadowolona! Etorebki też lubię, ale już dawno nic tam nie kupowałam, a jakość spadła znacznie podobno.. Większość mam zarowych jednak

Co do revlona, należę do zwolenniczek Na lato zmieniłam na rimmel ten w słoiczku żelowy, służył mi fajnie, lekki jest. Teraz na zimę chyba wrócę do revlona
też używałam kiedyś revlona, fajnie krył ale przeszkadzało mi to, że jest taki "lepki", ogólnie nie pokochałam go na tyle żeby do niego wrócić.
Obecnie używam podkładu Pharmaceris i sobie chwalę ale i tak z utęsknieniem czekam na powrót do mineralnego ale niestety odcień jest na razie za jasny i muszę jeszcze trochę poczekać - na zimę będzie idealny
Cytat:

świetnie wyglądasz!
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 15:12   #320
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Zdecydowanie tak

Czyli wszystko jak to w każdym kosmetyku zależy od skóry, na na jednego działa dobrze na kogoś innego gorzej.
Stary 2012-10-02, 15:13   #321
Kiriko
Raczkowanie

chyba jestem jedyną osobą na tym wątku, której nie podobają się torby Pani Pilewicz [/QUOTE]
Nie jesteś sama Jej torby nie mieszczą się w mojej estetyce.

Co do wstawania to przebiję was wszystkie - gdy mam zajęcia na 8.00, wstaję ok. 4.30 Ale to tylko dlatego, że dojeżdżam i muszę to wliczać. Uwielbiam wstawać wcześnie, gdy jest jeszcze ciemnoMa to świetny klimat. Poza tym, wolę jechać na 8.00 i skończyć zajęcia wcześniej niż wstawać później i wychodzić z uczelni o 20.00 (w tym semestrze mam takie zajęcia w piątek! Ale na szczęście, tylko 5 razy).

Moje must have to:
-świetnie skrojone, idealnie dobrane do sylwetki jeansy w jednolitym ciemnym kolorze
-skórzana ramoneska bez udziwnień
-baleriny
-czarne oficerki
-para czarnych szpilek
-botki
-workery
-swetry i kardigany: czarny, szary, burgund, granat
-bazowe t-shirty: biały, czarny
-biała koszula
-eleganckie bluzki ze zwiewnych materiałów
-mała czarna
-duża torba czarna lub w kolorze naturalnej skóry
-dopasowana do figury spódnica (u mnie - rozkloszowana)
-zegarek pasujący do wszystkiego
i jeszcze dwie kwestie często pomijane: biżuteria (duże pierścionki, delikatne kolczyki, łańcuszek z ciekawą zawieszką), która często "robi" całą stylizację oraz doskonale dobrana bielizna (biustonosz!), bez której nic nie jest wyeksponowane jak trzeba.
Kiriko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 15:21   #322
Phoebee
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;36857826]
Nie jesteś jedyną. Nie ukrywam,że kilka modeli przykuło moją uwagę. Natomiast zdecydowana większość nie przypadła mi do gustu.

Cytat:
Napisane przez lola23 Pokaż wiadomość
Mam dylemat, ponieważ za jakiś czas wybieram się do fryzjera a nie wiem co zrobić z włosami. Teraz mam ombre bardzo sprane już i muszę zdecydować co dalej. Dość dobrze czuję się w ombre ale męczy mnie, że niemal co druga nastolatka ma takie. Ubieram się klasycznie i chciałabym aby włosy z resztą stanowiły spójny wizerunek.
Proste jednokolorowe włosy mam wrażenie, ze trochę mnie postarzają natomiast ombre doskonale odświeża lecz odczuwam lekki przesyt (tak jak podróbkami zarowego shoppera )
Jeżeli dobrze czujesz się w obecnych włosach, nie zmieniaj.
Możesz trochę o nich opowiedzieć? Pofarbowane końcówki są bardzo mocne? Masz może jakieś zdjecia, któe odzwierciedla Twój kolor?
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 15:32   #323
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość

zazdroszczę u mnie jest listonoszką starsza Pani ale przynajmniej miła i można się z nią dogadać, bo niekiedy jak czytam na wizażu przygody z listonoszami to ręce opadają

też używałam kiedyś revlona, fajnie krył ale przeszkadzało mi to, że jest taki "lepki", ogólnie nie pokochałam go na tyle żeby do niego wrócić.
Obecnie używam podkładu Pharmaceris i sobie chwalę ale i tak z utęsknieniem czekam na powrót do mineralnego ale niestety odcień jest na razie za jasny i muszę jeszcze trochę poczekać - na zimę będzie idealny

świetnie wyglądasz!
Revlon ma swoje minusy, mojej skórze też się nudzi, więc zmieniam i wracam

Ja właśnie miałam przygodę z kurierem Dowiedziałam się dziś od sąsiadki z góry, że był u mnie wczoraj z zamówionym aparatem. Aparat zostawił u niej się okazuje Telefon miał, nie zadzwonił ani nic , przecież różnie bywa - to, że ktoś jest sąsiadem nie znaczy, że na pewno moim przyjacielem, uczciwą osobą Ech..

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 16:02   #324
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja właśnie miałam przygodę z kurierem Dowiedziałam się dziś od sąsiadki z góry, że był u mnie wczoraj z zamówionym aparatem. Aparat zostawił u niej się okazuje Telefon miał, nie zadzwonił ani nic , przecież różnie bywa - to, że ktoś jest sąsiadem nie znaczy, że na pewno moim przyjacielem, uczciwą osobą Ech..
Czynnik ludzki ... można by książkę napisać ...

Sama miałam do czynienia z kurierem ksywa "Widmo" który niby był, ale jednak go nie było ... a on twierdził, że był tylko nie widział go nikt ...
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 16:38   #325
joracuppi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Bardzo fjany, klasyczny zestaw! Z chęcią wróciłabym na zajęcia i na wykłady. U mnie było fajnie i poznałam świetnych ludzi. Na początku było trudno, bo nikogo nie znałam, ale dzieki temu pokonałam swoją nieśmiałość, zagadywałam do ludzi, teraz nie mam z tym problemu. Najchętniej cofnełabym czas do matury
Ja tak naprawdę nie miałam jeszcze zajęć tylko ze swoją grupą (dopiero jutro), a ze wszystkimi na roku, więc nawet nie było szansy jakoś się poznać. Mam nadzieję, że trafią się w mojej grupie jacyś pozytywni i zakręceni ludzie Tak żeby nudno nie było

Cytat:
Napisane przez Cynamonkaa Pokaż wiadomość

Skąd spodnie? Czy to Mohito? Idealnie leżą
Dziewczyny, bardzo rzadko się udzielam ale codziennie Was podczytuje
Dokładnie Spodnie są z Mohito. Świetnie na mnie leżą, ale mają bardzo dużą wadę - farbują, przez co pofarbowałam sobie torbę i nie wiem teraz jak to zmyć Mam nadzieję, że po pierwszym praniu problem zniknie.

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
przyjemny zestaw
Cytat:
Fajny codzienniak!
Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
świetnie wyglądasz!
Dziękuję

Dziewczyny macie jakiś złoty środek na zapychanie? Używam LRP Effaclar Duo, ale przestaje sobie radzić. Nawet nie wiem, co mnie tak zapycha. Obstawiam podkład (Healthy Mix) lub krem (Alterra z dziką różą), ale i jedno i drugie mam prawie pełne opakowanie i szkoda mi wyrzucać. Boję się też kupić sobie coś nowego żeby nie było tego samego. Zapycha mnie głównie na brodzie, ale na policzkach też

Moja pielęgnacja włosów

Destiny is for losers. It’s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
joracuppi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 17:15   #326
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny macie jakiś złoty środek na zapychanie? Używam LRP Effaclar Duo, ale przestaje sobie radzić. Nawet nie wiem, co mnie tak zapycha. Obstawiam podkład (Healthy Mix) lub krem (Alterra z dziką różą), ale i jedno i drugie mam prawie pełne opakowanie i szkoda mi wyrzucać. Boję się też kupić sobie coś nowego żeby nie było tego samego. Zapycha mnie głównie na brodzie, ale na policzkach też
Ja miałam podkład Healthy Mix, ale nie zauważyłam u siebie żadnego zapychania.

O przygodach z listonoszem to ja bym mogła ksiązkę napisać
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 17:21   #327
julka910
Zakorzenienie

Nie no mój listonosz to cud miód i orzeszki gdybym nie była mezatka to bym go zaprosiła na herbatę przed nim chodził taki niemily staruch, jak pewnego dnia otworzylam drzwi i zobaczyłam nowego listonosza to mi sie nogi ugiely

Wcześniej miałam tez super listnosza, miał mój nr telefonu i dzwonił jak coś było lub... Rzucał na balkon (1 piętro) ja dużo rzeczy kupuje w internecie wiec muszę sie dogadywać z dostawcami

Dziewczyny mam do skrócenia sukienkę. Ile to może kosztować w Warszawie?
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 17:31   #328
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
w obu rzeczach świetnie wyglądasz

To dzisiejsze wyniki nie są oficjalne? Na pewno się dostałaś! mój chłopak startuje w przyszłym roku, w tym niestety z różnych przyczyn nie mogł długo się przygotowywałaś?

Ostatnio w RE oglądałam czarną a`la flavie, nie zdecydowałam się na zakup, bo rączki były małe - tylko na łokieć, a nie było dołączonego paska... wytrzymałe są te torebki?
a co do odżywki Eveline... zawiea formaldehyd, dlatego zastanawiam się czy trzeba robić jakieś przerwy w stosowaniu i maluję nią na przemian z jedną z odżywek wibo... i wciąż jestem w szoku jakie mam długie paznokcie

A od wczoraj łykam Vitapil + wcieranie Seboradinu z rzodkwią mam nadzieje, że wypadanie ustanie...
Co do odżywki Eveline przeczytaj to: http://joannapanna.blogspot.com/2012...trzezenie.html

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 17:44   #329
Adele Marie
Raczkowanie

Cytat:
U nas jest to nagminne zachowanie i już kilka razy stało się przyczyną interwencji i reklamacji.
Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Powinnaś zostać Ambasadorką Czarnego Mydła
Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Niestety nie Kolekcja chyba sprzed 2 lat nawet. W sumie to zapomniałam o niej, odnalazłam w kartonie wyjmując swetry
Szkoda, jest bardzo ciekawa. Pięknie wyglądasz
Adele Marie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-02, 17:54   #330
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Co do odżywki Eveline przeczytaj to: http://joannapanna.blogspot.com/2012...trzezenie.html
Mam wiele wątpliwości co do powiązania odżywek Eveline z onycholizą
(ciekawostka - jak ktoś ma onycholizę należy zbadać hormony tarczycy)
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości