|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
![]() coś poważnego, że antybiotyk dostałaś? mi tam nie śmierdzi, ale owszem, ma specyficzny zapach, dlatego jak ktoś wrażliwy to chciałam uprzedzić. ja pewnie pełnego opakowania nie kupię bo będę chciała coś innego, ale tą małą tubkę co mam wykończę, bo zapach mi nie przeszkadza a poza tym jest fajny. |
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego też od pewnego czasu mam dziewczynę do mycia okien ale się okazało że też jest w ciąży i niestety musi mi na jakiś czas odmówić, ale za to kiedyś do pomocy przychodziła mi koleżanka to we dwie leciałyśmy okna ale jak teraz w ciąży jestem to powiedziała, że nie ma problemu bo i tak nie pracuje jedno dziecko do szkoły drugie już też duże to raz w miesiącu lub raz na dwa nie ma problemu by mi podeszła i myła. Wiadomo koleżankę mogę zostawić w domu i idę do pracy a jak ta dziewczyny przyjeżdżała to zawsze w soboty choć ostatnio pierwszy raz ją też zostawiłam w domu samą.
|
|
|
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 4 okna
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ekstra chata ciekawe kiedy ja sie takiej dorobie
|
|
#1477 |
|
Zadomowienie
|
Hej!!!
Dziewczynki, a jak u Was z waga? Ja jestem przerażona jak ostatnio wchodzę na wagę. Z 54 weszłam na 58 kg. No szok. 17 tydzień i 4 kilo do przodu. Tez tak macie?
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio mialam kilogram jutro rano sie moze zważę jak nie zapomnę i zobaczymy
|
#1479 | |||
|
Kniaginia
|
Cytat:
Cytat:
mi śmierdzi woda z kranu, mimo że ona nie ma i nigdy wcześniej nie miała dla mnie żadnego zapachu.Cytat:
To może mi przypadnie ta dziewczynka...? Ja mam jutro usg, ale pod kątem torbieli, a nie samej ciąży, więc z płcią muszę czekać do listopada. Strippi, uściski dla cierpiącej Julki
|
|||
|
|
|
#1480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!!Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- .......idę się położyć...zasłużyłam.... zaraz leci wojewódzki ..... dobrej nocy,pa.
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
dobra chyba pora iść spać nic nie piszecie, tyle miało być wizyt dziś i tylko jedna sie pochwalila
|
#1482 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za wizytę i za synusia
|
|
#1483 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
ik ja po wizycie tylko bez usg. Coś często wy te usg macie
ja miałam w 13 tyg no i teraz w 21 bede miała Zastanawiałam sie czy nie pójść prywatnie dodatkowo ale skoro na nfz mam fajnego lekarza poleconego i jest wszystko ok to chyba nie ma sensu kasy wydawać![]() o właśnie może któraś ma gdzieś zapisaną tą liste lekarzy Cytat:
troche zazdroszczę ale tyle okien to chyba nie chciałabym mieć do mycia a to dom macie czy takie duże mieszkanie![]() Cytat:
a ciekawe czy był kiedyś wątek na którym trafiły się same dziewczyny albo same chłopaczki albo z 1 rodzynkiem![]() Cytat:
a dzień brudaska raz na tydzień przeciez można sobie zrobić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
Cytat:
u mnie usg dopiero 25-go
|
|
#1484 |
|
Kniaginia
|
Małpka, o to chodzi? https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=1
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
dobra obejrzałam dr Housa i ide spac dobranoc
|
#1486 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki no mam nadzieję, że będzie tylko lepiej Cytat:
Cytat:
to 14 facet w wątku ![]() Cytat:
ona i ja teraz na l4 Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuję
|
|
|
#1487 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc. Chyba ostatnia się żegnam.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
#1488 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja się pierwsza witam!!
W Lublinie rano burzowo....LAsencje, ale pędzicie, wystarczy jeden dzien nieobecności na forum i trzeba o 5.30 rano wstawac, żeby wszystko przeczytać U nas remont w pełni- bród, kurz, pył i syf- staram sie w tym nowym mieszkaniu nie przesiadywac, ale dowożę im obiady, albo jak czeggoś zabraknie, ale roboty jest w ciul i jeszcze trochę.Cytat:
Cytat:
W obwodzie mam już 90cm!Co do ruchów to u mnie tez ciszyna....Poczułam wtedy jak Wam pisałam 2-3 razy. teraz od czasu do czasu coś tam na dole strzeli, pukniie lub tp. Ale strasznie nisko nad samym łonem- tak nisko jest dzidziuś?? Bo mi się wydaje, że lekarka USG wyżej jeżdziła. I teraz zaczynam się martwić, czy wszystko ok, czy te ruchy, to nie były wcale ruchy, tylko inne brzuchowe sprawy... Witam nowe mamy, gratuluje udanych wizyt i powoli zaczynam się stresowac swoją za 10 dni...A u mnie dziś...17 tydzien
Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2012-10-03 o 06:56 |
||
|
|
|
#1489 | |||
|
Raczkowanie
|
dzięki
![]() Wyszły krwinki czerwone w moczu - i to był główny powód, a oprócz tego ten osad jakiś taki bogaty: szczawiany wapnia, bakterie itd. niby nieliczne, ale jednak... Cytat:
wow, to Ty musisz mieć niezły dom ale jak pomyślę o sprzątaniu tak wielkiej powierzchni, to chyba wolę moje skromne mieszkanie![]() Cytat:
![]() Tylko się o tą dziewczynkę nie pobijcie, bo więcej chętnych jest ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() brawo za 17 tydzień
|
|||
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak myślicie czy trzymanie laptopa na dole brzucha/udach jest nie bezpieczne w ciąży? Bo czasami biorę go tak rano do łóżka na leżąco, co prawda mam podkładkę pod laptopa więc nie leży bezpośrednio no ale jednak...? |
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
ja też często tak trzymam- i to bez podkladki, np, teraz. Ale staram się nie za dlugo, bo jednak jest to jakieś promieniowanie...
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Oficjalnie umieram.
Igor mnie zaraził i cwaniak zdrowieje, a ja wprost przeciwnie. Gardło piecze, mięśnie bolą... bosz... Chyba kończę dzisiaj jedną sprawę w pracy i uciekam.
|
#1493 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj przywieźli nam naroznik i z mężem jesteśmy mega zadowoleni
Mogę się spokojnie wyłożyć i smarować brzuszek balsamem Od razu TŻ się śmiał, że za rok o tej porze już nas troje będzie, a ja rosnę coraz bardziej. Dziś wykazalo mi na kalkulatorze, że jesteśmy (w końcu) w 4 miesiącu ) Śmigam dziś do pracy. Mam tak beznadziejny grafik odkąd o ciąży powiedzialam, że brak mi słów. Tylko godziny 11-19....
|
|
#1494 | ||||||
|
Zadomowienie
|
witam u mnie dzis deszczowo dobrze ze tylko po bułki musze isc ale to w południe
Cytat:
podziwiam za uibrania z netu ja się jeszcze wzdrygam ale musze jakies spodnie zakupic mój tez ale jak mi taki tekst zapodaje to mu robie to co nie lubi ![]() Cytat:
![]() Booziaczek (Asia l. 24, Kielce) tp. 24.03.2013 Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaczełam się martwić, że maluszka nie czuje i właczyłąm mu tą melodyjkę http://www.youtube.com/watch?v=UGClp...eature=related i 3 razy jakby bąbelek mi pękł w brzuchu- chyba mu się spodobało
|
|
|
|
|
#1496 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
to fajnie ze się podoba mi tez sie marzył narożnik ale mam sofe juz do salonu jeszcze po prababci w której jestem
|
|
#1497 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
My mamy w sumie dom podzielony na pół na dole tż rodzice na górze my, i sobie strych zaadoptowaliśmy na powierzchnię mieszkaniową to tyle wyszło metrażu no i osobne wejście ![]() Co do czytania przestaję bo na głowę idzie dostać. Ale też staram się nie myśleć bo mam głupie Cytat:
Waga hmm powiedzmy, że u mnie stoi w miejscu takie 0,5 raz plus raz minus. Ale to dopiero skończony 11 tydzień więc chyba dobrze. Choć wczoraj gdzieś wyczytałam, że w I trymestrze powinno być nawet 2 kg na plus Cytat:
angel-b powiem Ci że byłam zadowolona jak mieszkaliśmy na jednym pokoju taki metraż też w zupełności mnie zadowalał Cytat:
Cytat:
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2012-10-03 o 08:19 |
|||||||
|
|
|
#1498 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej witam sie deszczowo bo jak to klementynka napisała u nas burzowo
Cytat:
i życzę szybkiego remontu ![]() Cytat:
a nie możesz poprosic o zmiane grafiku?
|
|
#1499 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z rana
Ja dziś o 10 lecę na pierwsze spotkanie w szkole rodzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
podwójnie ja mam okien 7 i twierdzę, że to jest dużo do umycia heheCytat:
Cytat:
Brawo za 17 tydzień
|
|
|
#1500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

USG zrobione i.... wygląda na to, że kolejny chłopak na wątku
ale już czytałam ulotkę (nie wiem po co ja zawsze te ulotki czytam... ) i na szczęście nie ma szkodliwego wpływu, uff! 

,wezmę kogoś do okien -ale z racji tego,że mam 18 -więc jakoś nie palę się do ich umycia...... ale reszta należy do mnie.... 

!!!
.......idę się położyć...zasłużyłam.... zaraz leci wojewódzki ..... 

ja miałam w 13 tyg no i teraz w 21 bede miała
Zastanawiałam sie czy nie pójść prywatnie dodatkowo ale skoro na nfz mam fajnego lekarza poleconego i jest wszystko ok to chyba nie ma sensu kasy wydawać

..........
05.07.2008
dzięki
,ale ma ostatnio pecha ta Twoja córa,ale z tym paznokciem to masakra-straszne! takie maleństwo i tyle bólu......