|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
Today sliczny brzusio
![]() Madzia,Aaby ja chociaz duzo ubranek dostalam od szwagierki i tak kupilam przez ebay uzywane ![]() nuna Czesc ![]() mona_ja zwierzatka sa slodkie Bika o co chodzi z tym glosowaniem ... Acha doczytalam No wieeeeec...hmmm... ja stawiam na Emilke,ze bedzie pierwsza A co jest do wygrania ???
|
#872 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
ooo jaka piekna pileczka
Cytat:
biedna Julcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
) no i jednoczesnie wychodzi gorna prawa piatka. Oczy jej lzawia masakrycznie (wyglada jaby caly czas plakala) i leci jej katarek (woda) no i chodzi taka marudka mala i nie przepraszaj za pytania. Wal smialo Metko wydaje mi sie ze utrata ciazy to jednak jakas tragedia jest ![]() przynajmniej jakbym ja byla w takiej sytuacji to traktowalabym to jako tragedie ![]() bylam dzis na zumbie..........powiem krotko: OGIEN ale......podoba mi sie i to bardzo i mam tyle energii ze normalnie okna bym pomyla gdyby nie bylo tak ciemno
|
||||||
|
|
|
#873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Nas butelka jeszcze jest, ale do 3 urodzin juz ja zabiore ![]() Chce by pil to mleczko jeszcze jak lubi, bo z kubka nie wypije Aczkolwiek moglabym juz mu ja zabrac, bo duzo nabialu je , ale mysle, ze rano i wieczorem to krzywda sie nie dzieje Zabki pod stala kontrola i wszystkie zdrowe![]() Cytat:
tylko o chorobie i zebachSuper, ze taka naładowana jestes i optymistycznie nastawiona
|
|
#874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko po prostu za każdym razem ta 'akcja' zawsze kończy się po kilku dniach...więc nie wiem czy to ma sens. Zobacze ile mnie będzie męczyło tym razem. Cytat:
![]() A Natala, gdyby ją tak podejść, żeby jej mówić, jaka z niej duża dziewczynka, jaka już samodzielna bla bla bla, a potem powiedzieć któregoś dnia przy akcji ze smoczkiem, że takie duże dziewczynki smoczka już nie potrzebują...nie wiem, tak tylko dywaguję. Z drugiej strony sposób Kotka jest dobry, ze ktoś zabrał i tyle,,,nie odda, tylko trzeba to sensownie przemyśleć, żeby wybrać taką osobę, żeby ona potem nie miała 'urazy', że nie np sąsiadz, czy listonosz, czy ktośtam inny, bo się potem może Marysia bać... Tak się tylko 'głośno' zastanawiam... Cytat:
![]() A może jak już Marysia i Ty troszkę się podkurujecie, to sprawisz sobie jakąś przyjemność, tylko dla siebie...żeby troszkę sie odstresować, postarać się choć troszkę odprężyć... Żabciu, ale wspomnienia Cię dopadły.A Domino tak szybko rośnie ![]() Malenstfo, może to faktycznie dzieciaczki buszują w brzuchu, ale fajnie ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Mona, ja stawiam na zwierzątka...aha i stawiam, że Emilka pierwsza ujrzy światło dzienne
|
||||
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej ja to tak zrozumialam ![]() ale jestem polamana pytanie tylko czy to zasluga zumby czy cos mnie bierze (bo katar juz mam )
|
|
|
|
|
#876 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"jakiś fatalny czas w naszym życiu nastał, oby to się już skończyło" czyli to co skomentowała Metka, naprawdę nie miałam na myśli tylko mojego zachorowania i Marysi ząbków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zumba fajna jest, tylko mi kondycji brakowało ![]() a i dziękuje za odpowiedź w sprawie piątek oby Mai szybko przeszło, biedne te dzieciaczki, ze tak się męczyć muszą
Edytowane przez Natala84 Czas edycji: 2012-10-02 o 22:43 |
||||
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja to zrozumialam tak,ze choroba i zeby nie sa jakas wieksza tragedia od utraty ciazy i wierze ze Metka nie miala zamiaru sprawic przykrosci![]() Natala probowalam juz zeby pil przez słonke, bo napoje tak pije, ale niechce
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-10-02 o 22:45 |
|
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, to samo miałam napisać!!
Więc tak...wróciliśmy z kina...myślę, że film fajny....na początku nie wiedziałam, który to który, ale szybko potem się wyjaśnia...generalnie historia zastanawiająca...nie wiedziałam, że on był taki młody...heh...niby miał wszystko...a skończyło się jak skończyło...
|
|
|
|
#879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zumba super!!! nie powiem ze zadyszki nie mialam ale wyszlam cala mokra!!! wlacznie ze skarpetkami mam nadzieje ze wyjda i bedzie spokoj bo mam juz dosc!!! ilez mozna patrzec na dziecko zabkujace!!! kto to wymyslil? powinno byc rachu ciachu i juz zabeczki ![]() Cytat:
![]() no i oczywiscie ze Metkaa nie miala nic zlego na mysli poprostu zle zrozumiala wypowiedz Natalki lece do lozka i jeszcze ksiazke poczytam (swoja droga S. King to ma wyobraznie branoc lasunie Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2012-10-02 o 23:04 |
||
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój pomysł z wróżką dobry Właśnie sobie przypomniałam (jakie to musi być silne wspomnienie, skoro pamiętam to z tak wczesnego dzieciństwa), że ja też nie chciałam oddać smoka (pisałam Wam,że miałam już pokrzywiony zgryz), to mama w końcu smoka mi zabrała, powiedziała, że właśnie oddała wróżce, która zamieniła go na taki prezent - i dostałam przepięknego storczyka, trochę kudłatego..i jak spytałam czemu ten kwiat taki mechaty, to powiedziała, że przecież smoczek leżał na ziemi i był w psich kudłach, to nawet te kudełki zostały na kwiatku. Tak mnie to zachwyciło i przekonało, że już nie marudziłam za smokiem chyba ![]() A tak w ogóle Natala, to na pewno znasz swoją córeczkę najlepiej i będziesz wiedziała, która metoda zadziała najlepiej ![]() Koniecznie!! Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-10-02 o 23:17 |
|
|
|
|
#881 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Mama mi dziś kupiła podobną z pojazdami w biedronce, są po 8zł bardzo ładne i wyraziste kolory, mi najbardziej zależało na samochodzie i mam go Cytat:
Cytat:
Cytat:
eh a mi to serce niedługo wyskoczy z piersi jak widzę jej cierpienie
|
|
|
#882 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
aaa zumba uwielbialam na nia chodzic ja chodzilam 3 razy w tygodniu. na pilates bylam raz i wiecej nie poszlam jakos mi sie nie spodobalo.Bo to bardziej cwiczy sie miesnie niz spala tluszcz.czyli polecasz film czy nie bardzo?
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny,
Mi sie weekend troche przedluzyl, pojechalam do kuzynki na dwa dni... Bylam z nia na wizycie u lekarza i ma podejrzenie zatrucia ciazowego musi przejsc na diete, duzo jesc ryzu i mocno kontrolowac wage... Dzis bylysmy razem na szkole rodzenia Spotkanie organizacyjne + pogadanka z dietetyczka. Bardzo fajnie bylo Jestem padnieta, troche postaram sie was nadrobic teraz bo jutro znow do niej jade...buziaki!
|
#884 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś choć ciut lepiej? Cytat:
A też chciałam wyrwać "tylko dlatego, że bolało"...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do drugiej części, to nawet jej nie zacytuję, bo mi się nóż w kieszeni otwiera Jakbym dorwała...
|
|
#885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O kurcze, długi masz dziś dzień Duuużo sił, nie umieraj nam tam ![]() Ja miałam na II stopniu mnóstwo sobót spędzonych na uczelni od 8 do 19.20, bez okienka, bez dłuższej przerwy. Masakra! Cytat:
Trzymam kciuki za starania! ![]() ... Znowu ból głowy Wczoraj wykorzystałam popołudnie i pozmywałam, ogarnęłam, zrobiłam obiad, kolację... A jak zaczęłam składać pranie, to mąż zdziwiony "A ty co robisz? Toć niech jeszcze z dwa dni powisi" Takie to u nas są zwyczaje ![]() A przed snem wyprasowałam sobie jeszcze ciuchy na dziś. Moc! ![]() Dziewczyny, macie w pobliżu siebie paczkomat InPost? Na fb jest akcja zrobiona wspólnie z Winiary "Kuchnia 24/7" czy jakoś tak. Wejdźcie na profil Paczkomaty InPost, wejdźcie w aplikację konkursową, polubcie Paczkomaty i Winiary, zagłosujcie na jakiś przepis i nagrodą gwarantowaną za oddanie głosu jest ekologiczna torba z produktami Winiary do odbioru w wybranym paczkomacie ![]() A na koniec jeszcze niedyskretne pytanie: czy któraś z Was używa trymera do bikini? Bo tak się zaczęłam zastanawiać nad kupnem ![]() U mnie dziś mgła niemiłosierna! Ale ma być 20 stopni, także czekam ![]()
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
hejo.. Wczoraj pojadam czekoladek,o 23 ponad polowe z pudelka, bola piersi, czuje brzuszek... chyba @??.... chociaż do niej zostalo jeszcze 8 dni.... trza czekać....
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mona zwierzaczki ![]() Kasiu, Kotku zdrówka ![]() Ana straszne ech... nie wiem co ci ludzie teraz wyprawiają.Gosiu zdrówka dla małego. Natalko kochana przytulam ![]() abby aby głowka szybko przeszła. Ja nie używam ![]() Mąż wrócił z nocki, Majeczka jak usłyszła domofon to już nie spała tylko się w drzwi od sypialni wpatrywała. Mąz sie położył do nas a Maja rachu-ciachu i sie do niego przeturlała Dziś mam ostatnią jazdę. Wczoraj jechałam znowu sama samochodem (2 raz). Dziś mąż ma wolne i idziemy do znajomych więc znowu chce jechać ![]() Maja zaczęła się rozpoznawać w lustrze bo wyciąga rączka i sie obmacuje tzn. tę osobę w lustrze i jest taka zdziwiona, że ona tez do niej rączkę wyciąga ![]() aaaa i dziś pierwszy raz się za stopę złapała Bo wcześniej tylko za kolanka co chwila chwytała.
|
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Helo!!
![]() Mnie dzisjaj dla odmiany boli ucho Ale plus jest taki, że panowie od schodu sie uwijają szybciutko Kurcze, moze do jutra skonczą.. Poza tym pogoda jest paskudna, mgła i pada deszcz ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
A Maja super, już coraz bardziej kojarzy i nawiazuje kontakt, fajny taki szkrab
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia zdrówka
a ból ucha.. współczuję.---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- tak, tak coraz pewniej. Mąż mnie bardzo wspiera, choć przeżywa te jazdy chyba bardziej ode mnie. A majeczka z dnia na dzień się zmienia. |
|
|
|
#890 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Dziękuję Wam bardzo za życzonka Rocznica udana w pełni. Byliśmy we włoskiej knajpie, a później w kinie na filmie Dwoje do poprawki. Baaardzo podobał mi się film ![]() Tommy Lee Jones wymiata w tym filmie po prostu Jedyne co to trochę mi przykro, że właściwie nie licząc mamy i teściowej nikt nie pamiętał o naszej rocznicy. Moi bracie pozapominali, brat męża też.. Niby nic ale jakoś tak mi się smutno zrobiło. Cytat:
Cytat:
![]() Ja też dziś planuję poćwiczyć sobie, zrobić pranie, ugotować obiadek, ogarnąć mieszkanie no zobaczymy co mi z tego wyjdzie...A co do pytania to nie słyszałam w ogóle o czymś takim... Witajcie Sophie i Nuna Sophie robiłaś już jakieś badania? A w ogóle dziewczyny musze Wam powiedzieć, że powoli zaczynam odczuwać skutki pcos. Trądzik zaczyna się pojawiać - wysypało mnie strasznie, puchną mi nogi.. No i przytyłam znowu 2kg ![]() Nikito odezwij się do nas |
||
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nie Aaby, żebyś nie myślała, że tylko u Ciebie tak jest (jak z tym praniem), to ja dziś powiedziałam mężowi 'Kochanie,tak się źle czuje, a tzreba by posprzątać'..a on mi na to 'EEeee, daj spokój jeszcze nie jest aż taki burdel' ![]() Cytat:
![]() U mnie też pogoda jest przepaskudna, zimno, mokro, siąpi... |
|
|
|
|
#893 |
|
Konto usunięte
|
Cześć!
Wczoraj nie miałam kiedy wpaść. W pracy zamieszanie dalej, ale już bliżej jak dalej mam nadzieję. Do domu wróciłam po 17tej, zrobiłam jeść nam i tak zleciało jakoś nie wiem kiedy. Dziś jeszcze zaspaliśmy pół godziny, bo zapomniałam ustawić budzik. Dobrze, ze się przebudziłam. ![]() Natala trzymaj się Kochanie. Strippi biedna ta Twoja kruszynka. Jak siedzi w domu to czesto mówi, że ją boli? Ucałuj ją.Zaabcia jak Ty to pięknie opisujesz. Czas szybko płynie i niedługo bedziesz tak pisała o nasepnym maleństwie. ![]() Maaadzia chyba Cię trochę rozumiem, że chcesz poczekac z następną ciążą. Ja też bym wolała, ale z drugiej strony nie chcę takiej różnicy wiekowej. Nie wiem, zobaczymy jak pojawi się jedno. |
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#896 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie przejmuj się, tak naprawdę trudno żeby ludzie pamiętali wszystkie daty. Myślę, że ten dzień to przede wszystkim jest dla Was do świętowania. |
||
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
kurde żeby nas się teraz wysypao tak kazdej
rachu ciachu i 2 krechy
|
#898 |
|
Konto usunięte
|
W poniedziałek tak sobie wieczorem rozmawialiśmy z Tż i zaproponował czy byśmy sobie nie zaczęli chodzić na basen i może jakiś kurs tańca. Kurs fajnie, ale z basenem to się zastanowię po wizycie u ginekologa.
---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Nie no, może nie każdej teraz.
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Tomalinko, fajnie, że rocznica udana
![]() Aaby, chciałam na tym FB zagłosować i nie da się. Blokuje się, jak głosuję na jakiś przepis. Też tak miałaś? |
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

... Acha doczytalam 

(
biedna Julcia 

ten smok to ostatni element taki niemowlęcy w jej (naszym) życiu - odpieluchowana, śpi w dużym łóżku, butelki nie używa już kilka miesięcy.. jeszcze tylko ten smok, ale spoko, damy radę 

)

prawie całą noc nie spałam, zatoki mnie tak bolały, że masakra, gorąco mi było, mam mega katar, gardło ściśnięte