|
|
#1502 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
|
|
|
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 6 okien z czego jedno duze balkonowe i tez myslałam ze to duzo a ty widze jeszcze 1 wiecej ode mnie tylko 1,5 kg wowo co ty głodziłaś sie czy co ale teraz chyba chcialabym mniej troche
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
wow.
oficjalnie uciekaj!!!! Cytat:
![]() ![]() heh. ja schudlam 5,5 kg (ale mam z czego chudnac ), ale teraz w tydzien 1,5 kg przytylam... bilans na minus, ale tempo wzroslo ![]()
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
angel gratuluje chłopca
![]() strippi niech Julcia szybko zdrowieje ![]() Cytat:
![]() u mnie podobnie, raz mniej, raz odrobine wiecej, na razie mam wage jak przed ciaza
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2012-10-03 o 09:22 |
|
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
No to witam
|
|
|
|
#1507 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to ten wasz caly dom z tesciami to ile metrow 400? masz fote calego z zewnatrz bom ciekawa? ![]() a ja czytalam ze w pierwszym trymestrze dozwolone do 5kg przytycie ale ze nie obowiazkowe bo wiekszosc chudnie przez wymioty i nudnosci. tak wiec nie panikujcie a u mnie ładnie Cytat:
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- dobra nadrobiłam a ja się witam w 19 tygodniu!
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
oddaj trochę słońca
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- widze ze tylko 2 dni mniej do porodu ci zostały
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tydzień i jeden dzień
|
|
#1510 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
strasznie dużo mamusiek! ![]() Cytat:
ale ja tak chyba mam w 1 ciąży przytyłam tylko 8-9 kg.. zgadzam się.. od razu mi w oko wpadły.. ![]() Cytat:
![]() gratuluję tygodni.. ![]() my też dziś kończymy 17.. ![]() Cytat:
Cytat:
są jeszcze usypianki bobasa i moja córa przy nich zasypia i całą noc jej lecą.. ja uwielbiam i szczerze polecam! ![]() Cytat:
![]() witam z rana.. ![]() pogoda chyba nie bardzo też u mnie, bo coś szaro i buro przez rolety.. dziś kończymy 17 tc! ![]() ruchy coraz częstsze i wyraźniejsze.. a dziś się w końcu wyspałam w miarę.. bo córa do 8 spała.. ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- gratulacje! ![]()
|
|
#1511 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tylko co tu robić cały dzień w łóżku? ![]() Cytat:
![]() klaudynkaja( Klaudyna l. 24, Olsztyn) tp. 15.04.2013 Cytat:
a od kiedy puszczałaś?
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
a to dziwnie bo w tym suwaczku bede mama masz ze za 153 dni a u mnie jest ze za 155
![]() Cytat:
![]() do szkoły ja teraz nie ide bo juz chodziłam ale fajna sprawa
|
|
#1514 |
|
Rozeznanie
|
w 1c od ok. 18 tc, chociaż pierwsze ruchy poczułam koło 20/21 tc.. teraz odkąd poczułam pierwsze ruchy..
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
,u mnie też piękna pogoda..... , niedawno wstałam ..... więc nie ma mowy o odpoczynku..... ![]() Cytat:
ale plus chociaż ,że mały zdrowieje.... ...to nasi tż mają te same hobby-ja obecnie mieszkam w 130 m a akwarium ma 2 m ale się budujemy.... dom ma ponad 200 m to akwarium...... ??? no ale mój tż sam nim się zajmuje - ja nie ruszam palcem, ma do tego terrarium i też ja nic nie robię.....
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez sie tego nie dotykam za to Julka bardzo chętnie pomaga Zdrówka dla Ninki
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do tego hobby..to ja tez nie tykam ale dzieciaki się cieszą.... ja tam lubię coś co sie przytuli ,idzie pogłaskać , a najlepiej jeszcze aby merdało ogonem.....
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
u nas jaszczurka siedzi
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- a mnie coś dzisiaj brzucho boli, najchętniej bym sie połozyła a jeszcze po pracy mam dentyste
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
kameleona ,ale mój tż marzy o legwanie (ok.1,5 metra i ok 15-20 kg).....
mój brat np ma pająki -takie duże,włochate,jadowite (dał im imię coś w typie zosia ..... ).....nie wiem dlaczego faceci nie mogą marzyć o chomiczkach, świnkach ,króliczkach.......
|
#1522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale taka mała czy duza? ja sie musze do dentysty umowic eh ;/ Cytat:
a moze kajmanka hehe
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
..........mamy jeszcze psy-buldoga ang. i yorka - i jak na złość waśnie yoreczek najbardziej kocha mojego męża-wszędzie za nim chodzi a jak nikt nie widzi/słyszy to mój mąż do psa "moja ty pipulko....."
|
#1524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
to od razu zrezygnowałam. Przecież teraz właśnie leżał by mi pewnie na brzuchu a co dopiero potem.
|
||
|
|
|
#1525 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem ja tego nie rusam Julka uwielbia brać na ręce![]() Cytat:
|
|
#1526 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Dziś mamy skończony 15tc czyli rozpoczęty 16tc Dziewczyny powiedzcie mi jak poczułyście te pierwsze ruchy? Pod ręką? Czy właśnie bez ręki przez sam brzuch? Bo ja wyczekuje... ![]() Wczoraj kupiłam 3 gazety dobra mama w jednym opakowaniu za 4,99zł na 3 urodziny jakby ktoś chciał wiedziec ![]() Dziewczyny wczoraj się widziałam z dobra koleżanką i zaczełyśmy temat porodówek. Wiem że jeszcze za wcześnie na to wszystko ale chcialabym zebyscie mi doradziły. Bo w mojej miejscowości jest szpital, ale bardzo często tam są zakażenia itp. jest brudno, lekarze i polozne sa bardzo niemiłe ogolnie i na żywo i z internetu same opinie to "horror" Joanna rodziła ale miała swoją lekarke więc to zawsze inaczej traktują... ![]() A ja już kiedyś wspominałam że jestem bardzo wrażliwa na "niemiłe traktowanie" dla mnie uśmiech lekarza to jak wygrana w totolotka... No i u nas nie ma takich rzeczy jak gaz rozweselający, znieczulenia chyba tez nie a jak jest to płatne. A koleżanka mi poradziła wczoraj szpital (w ktorym zawsze sie zarzekałam ze bede rodzic) 40 km ode mnie http://www.sw-elzbieta.pl/#aktualnosci ma same bardzo dobre opinie tak jak i lekarze ktorzy w nim pracują, znieczulenie, gaz itp bezpłatne, wszystko ładnie czyściutko i przede wszystkim miło! Podobno obsługa zarabia dużo więc od mojej kolezanki nawet czekoladek nie przyjeły... ona wspomina poród jako cudowny sen.. No i tak się zastanawiam bo mój TŻ nie ma prawa jazdy ale przeciez siostra i brat przez te 3 dni napewno będą go wozić bez żadnego problemu, no i boje się że tam nie ma odpowiedniej opieki jakby z dzieckiem było coś nie tak, tzn jest inkubator itp tylko nie bardzo wiem co musi być żeby się dowiedzieć czy jest a moj lekarz i tak juz jest na emeryturze wiec nie ma go u nas w szpitalu wiec to bez znaczenia.. Zastanawiam się czy nie warto "zaryzykować" i rodzić w komfortowych warunkach niż w ogromnym stresie i niewiadomo co jeszcze... ? Raz drugi raz biore balsam do ręki ii zapominam Cytat:
Cytat:
skoro tyle chłopaków to może mój zmieni się dziewczynkę? Ciekawa jestem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
brawa za 17 tc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O to już niedługo połówkowe ![]() Cytat:
![]() Brawa za rozpoczęty 18 tc
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-10-03 o 10:54 |
||||||||
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymałam je wczoraj w ręce w sklepie i się zastanawiałam czy brać bo tylko jedną okłądkę było widać i nie wiedziałam co jest w pozostałych 2 i dzisiaj żałuję bo pada więc miałabym co poczytać, chyba się wybiorę do sklepu.
|
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na polowkowe ide w piatek za tydzien, ale najpierw JUTRO!!!! ZGADNIJCIE CO ogladam na necie?
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Lunao- A Skąd Ty jesteś, bo widzę, że z okolic Tarnowa? Znasz może Ciężkowice?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

podwójnie
ja mam okien 7 i twierdzę, że to jest dużo do umycia hehe
ale teraz chyba chcialabym mniej troche
05.07.2008 

ale już czytałam ulotkę (nie wiem po co ja zawsze te ulotki czytam... ) i na szczęście nie ma szkodliwego wpływu, uff! 

).....