Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-03, 10:51   #1081
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V

dziewczyny, czy Wy się poruszacie jak słonie?

nie wiem czy mnie dobrze zrozumiecie ale ja mam ostatnio problemy z hmm....gracją
ciągle coś strącam albo tyłkiem albo brzuchem, jestem roztargniona, wszystko mi z łap leci

a wczoraj przy kolacji omal ze stołka nie spadłam
na co mój syn szybko zareagował i powiedział mi kawał : twoja stara jest tak gruba,że spada z łóżka z obu stron na raz

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Hej, ale sie wystraszyłam. Wstałam od stołu i nagle ciemno mi przed oczami sie zrobiło i szum w uszach. Ledwo doszłam do kanapy. Dopiero jak wypilem szklankę wody przeszło mi. Położyłam się chwilę jeszcze poszumialo w uszach, zimny pot mnie oblał i teraz już ok. Nigdy w życiu nie zemdlalam czy tak to wygląda? Czy tak coś ze mną nie tak? Boje sie wsawać
mi się tak przytrafiło ze dwa razy

o 15 do gina
już się doczekać nie mogę
a moje maleństwo w brzuchu skacze jak na trampolinie

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2012-10-03 o 10:53
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 10:52   #1082
ilkas
BAN stały

Ifwka pościel prześliczna Możesz zdradzić gdzie ją znalazłaś?

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
no właśnie o to chodzi, że to jest od niego zależne i on decyduje i dlatego jestem taka zła
Aaa, no to rozumiem. Też bym się wściekała...A często wyjeżdża? Jejku, ja strasznie nie lubię jak mój jeździ

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
no też już jakoś z 3 dni będzie, rusza się ale jakoś tak leniwie... wprawdzie chyba w 23 tc nie musi jakos bardzo jeszcze ale wczesniej mialam wrazenie czesciej sie ruszala
Wiesz co, wydaje mi się, że to nic złego. Po prostu jest mniej aktywna i tyle. Na pewno znowu poczujesz mocne kopy, tak jak było u mnie !
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 10:54   #1083
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
hej kochane

Mąż mi dzisiaj wyjeżdża wieczorem i jakoś tak mi smutno. Wróci może w piątek..może w sobotę... Odkąd jestem w ciąży to się ze mnie takie przytulak i rzep zrobił Nie mogę z nim jechać, bo muszę pilnować tu na miejscu interesu więc dupka...

Od soboty zaczynamy pierwsze kroki w stronę remontu Najpierw trzeba piwnicę opróżnić ze starych gratów. Będzie to wszystko trwało pewnie wieki...bo możemy robić głównie tylko na weekendy.

Mąż mi wczoraj malował paznokcie u stóp...dawno się tak nie uśmiałam Najpierw zabierał się do tego jak do malowania ścian - przynajmniej tak mi się to kojarzyło Skórki dookoła upaciane..musiał potem zmywać bagietką..ale końcowy efekt oceniam tak na 4-
malarz pokojowy mój by się w zyciu do tego nie zabrał- nie ma chłop talentu do prac manualnych i tyle.... nawet obcinanie paznokci u stóp na etapie koncowym zlece mamie, bo obawiam się, że małż obciąłby mi razem z palcami jak popatrzę na to w jaki sposób robi koło swoich to moje wolę trzymac od niego z daleka

Cytat:
toć wiadomo że nie dowcipne ani dochujne
pytam bo zwykle metronidazol przepisują a dostał 50, 100 czy 200 mg? następnym razem jak mi się coś będzie dziać to mu załatwię receptę na te
o metronidazolu w tabletkach nie słyszałam, a on na receptę jest? dostal dawkę 100 mg, bo mi się dopiero paskuda instalowała. Jak miałam mega zaawansowaną to pamiętał ze mial 200.

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wczoraj przesiedziałam cały dzień u Rodziców bo mój mąż pojechał na czeską stronę. I ile przepysznych słodyczy dostałam potem, ja w ogóle uwielbiam czeskie czekolady, wafelki, mogłabym je jeść non stop Także teraz mam mały zapasik i się objadam A dzisiaj idziemy do teściowej na urodziny, muszę jeszcze jakieś ciastko upiec, żeby było świeże.
W ogóle to najadłam się w nocy strachu, bo leżę i ok. północy czuję dym. W sypialni i w przedpokoju. Wołam TŻ, że chyba coś się pali, oblataliśmy po całym domu, nic, tylko dym, na klatce też trochę dymu, TŻ obskoczył wszystkie piętra, czy komuś się z drzwi nie dymi i nic. Chyba po prostu ktoś w nocy coś przypalił, jakiś garnek czy patelnię i wietrzył mieszkanie na klatkę. Ale co się zestresowałam to moje
nie rob smaków kobieto.... bo ja muszę sobie dac na wstrzymanie ze słodyczami oberwał mi się wczoraj delikatny opieprz od położnej, bo w 2 tyg 2 kg do przodu.... a własnie sobie zaszalałam na słodko ostatnio..... i nawet do pieczywa razowego wracam, bo odkąd jestem w ciązy tylko bułeczki białe mega kaloryczne z masełkiem zajadałam

i chyba herbatkę słodzic przestanę- bardzo mi posmakowała doprawiona sokiem malinowym zamiast cukru ale takim prawdziwie domowym
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 10:54   #1084
laurka23
Zakorzenienie

Obfotografowałam to co aktualnie mam w domu dla młodego. Jeszcze jest masa rzeczy u mojej kuzynki, bo ma niespełna 5 miesięcznego synka w domu i jej sporo pożyczyłam, ona też mi sukcesywnie swoje oddaje, co z nich Igorek wyrósł. Chyba wyprawkę na początek mam już skompletowaną.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF9130.jpg (52,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF9132.jpg (48,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF9133.jpg (53,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF9134.jpg (50,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF9135.jpg (43,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF9136.jpg (47,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF9137.jpg (48,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF9138.jpg (58,3 KB, 18 załadowań)
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 10:56   #1085
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

nie wiem czy mnie dobrze zrozumiecie ale ja mam ostatnio problemy z hmm....gracją
ciągle coś strącam albo tyłkiem albo brzuchem, jestem roztargniona, wszystko mi z łap leci

na co mój syn szybko zareagował i powiedział mi kawał : twoja stara jest tak gruba,że spada z łóżka z obu stron na raz

o 15 do gina
nooo ja tak mam ! normlanie wszystko mi leci z rąk, ostatnio jadłam obiad siedząc na łóżku i nagle buraki spadły mi na dywan dobrze ze ten dywan i tak juz brzydki

Ogólnie mam teraz takie drewniane ręce że masakra....

a synuś skwitował mame nieźle
Stary 2012-10-03, 10:57   #1086
mitabe
Rozeznanie

Zmierzyłam ciśnienie 106/62 puls 74, cała ciążę mam niskie. W sumie obudziłam się jakaś kopnięta, a mąż od wczoraj katar ma mam nadzieję, że się nie rozchoruję

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 11:01   #1087
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
O matko, ale Ci zazdroszczę tych słodyczy Wszystko już zjadłaś?

Kasi heaven już baaaardzo dawno nie widziałam.
Nie wszystko Mam jeszcze 3 czekolady po 200g i jedną 300 no i wafelek trochę

Mam nadzieję, że u Kasi ok wszystko, tylko czasu brak

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Hej, ale sie wystraszyłam. Wstałam od stołu i nagle ciemno mi przed oczami sie zrobiło i szum w uszach. Ledwo doszłam do kanapy. Dopiero jak wypilem szklankę wody przeszło mi. Położyłam się chwilę jeszcze poszumialo w uszach, zimny pot mnie oblał i teraz już ok. Nigdy w życiu nie zemdlalam czy tak to wygląda? Czy tak coś ze mną nie tak? Boje sie wsawać
Tak wygląda omdlenie. W ciąży są skoki ciśnienia, spadki cukru i najczęściej to dlatego. Ja tak mam jak za długo przy kuchence gazowej stoję i jest mi za ciepło. Wstawaj powoli i odpoczywaj dzisiaj dużo

Cytat:
oo ja czeskie słodycze

A wizyte mam 15.10.... właśnie nie wiem bo to nie jest tak ze sie nie rusza niby dopiero po 28 tc trzeba liczyc ruchy a teraz tylko pilnować żeby dluzej niz 12h nie bylo przerwy no to u mnie nie ma. Może sie jakos obrocila inaczej ze nie czuje?
Może się wypięła na świat? Moja tak czasem robi, że właśnie mało czuję ruchy na zewnątrz, ale za to co jakiś czas obrywam szlagiem po pęcherzu i jajnikach. Wtedy nie ma szans zobaczyć jak brzuszek się rusza czy coś, bo po prostu leży tak jakby na brzuchu.
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 11:02   #1088
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

wygadany chyba po mamusi teksty do zapisania

a ja własnie przypał zaliczyłam mąż do mnie dzwoni mówi, żebym mu zrobiła zupkę chinską bo już wraca ze spaceru z psem, a ja na to JAKĄ WÓDKĘ PEKINSKĄ???? W DOMU TYLKO WYBOROWA STOI
no noramlnie niepociumanie do kwadratu

a teraz jeszcze ogłoszenie znalazłam, zajrzyjcie bo warto
http://tablica.pl/oferta/ciuszki-za-1zl-ID152mP.html
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 11:03   #1089
mitabe
Rozeznanie

Cytat:

o 15 do gina
Tez jestem taka sprawna inaczej już kilka naczyń szklanych pobiłam, nawet mój TZ nie zwraca uwagi już jak słyszy, że coś poleciało na podłogę i tylko się pyta czy sobie krzywdy nie zrobiłam.

Powiem wam, że boję się ruszyć z domu, miałam iść po zakupy ale chyba sobie daruję i będę odpoczywać.

Stary 2012-10-03, 11:04   #1090
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ale co to znaczy mniej? Mniej niz miałaś w ogóle przed ciążą? Bo ja sie tego najbardziej boje, bo oni biora chyba srednią z 12 miesięcy. A jak ja od wrzesnia mam podwyżkę z mianowania no i ta podwyzka wrzesniowa 3/4% to powinnam miec "sporo" wiecej niz w czerwcu a jak mi policza srednia z 12 ostatnich miesiecy to bede kupe kasy w plecy... ciekawe jak to bedzie u mnie...
Powodzenia!
Jestem na zwolnieniu od 12 lipca. Ta wypłata była mniejsza niż w sierpniu i wrześniu. Nie wiem dlaczego tak wyszło. Ogólnie jest wyższa niż przed zwolnieniem, bo to średnia z całego roku (i na szczęście nadgodziny też się wliczają). Tylko jestem ciekawa czemu dostałam mniej. U nas kwitków nie dostajemy już od dawna

Wow, ale niektóre macie wyprawki. Te moje kilka bodziaków może się schować przy tym
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 11:05   #1091
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa, no to rozumiem. Też bym się wściekała...A często wyjeżdża? Jejku, ja strasznie nie lubię jak mój jeździ
no będzie tak że jedzie na tydzień, zjeżdża na chwilę i znowu

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 11:05   #1092
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
oberwał mi się wczoraj delikatny opieprz od położnej, bo w 2 tyg 2 kg do przodu....
Mi lekarz mówił, że zalecane jest max 1 kg w tydzień, więc u Ciebie jest ok.

Ale i tak się nie przejmuj, przecież dziecko rośnie, powiększają się organy wewnątrz, jest więcej krwi itp a to wszystko waży. To nie koniecznie Twój tłuszczyk.

Mi wyszło ostatnio niby +4 kg w 3 tygodnie, ale byłam zaraz po obiedzie, w jeansach (wcześniej chodziłam w lekkiej spódnicy) i w sweterku.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-10-03 o 11:08
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 11:14   #1093
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
wygadany chyba po mamusi teksty do zapisania

a ja własnie przypał zaliczyłam mąż do mnie dzwoni mówi, żebym mu zrobiła zupkę chinską bo już wraca ze spaceru z psem, a ja na to JAKĄ WÓDKĘ PEKINSKĄ???? W DOMU TYLKO WYBOROWA STOI
no noramlnie niepociumanie do kwadratu

a teraz jeszcze ogłoszenie znalazłam, zajrzyjcie bo warto
http://tablica.pl/oferta/ciuszki-za-1zl-ID152mP.html
Dobra jesteś - niezłe masz skojarzenia

Laurka sporo masz już tych ciuszków, jak na początek

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 11:16   #1094
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
no też już jakoś z 3 dni będzie, rusza się ale jakoś tak leniwie... wprawdzie chyba w 23 tc nie musi jakos bardzo jeszcze ale wczesniej mialam wrazenie czesciej sie ruszala
ja też tak miałam w 23 tygodniu, już zaczęłam panikować, też Wam tu o tym pisałam. 3 dni był spokój, już miałam do lekarza iść, aż nagle tak się rozhulała że mi brzuch falował.
Teraz w 25 tc czuję codziennie !! Także spokojnie, jeśli czujesz to jest ok. A jeśli masz obawy to zawsze można jechać na IP lub iśc do lekarza.

ja za to mam teraz wrażenie że mi brzuch zmalał, i nawet mąż to zauważył :

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2012-10-03 o 11:20
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 11:18   #1095
mitabe
Rozeznanie

Piękne te ubranka macie, ja jeszcze nic nie mam bo czekam na pakę od znajomej i jak będę wiedziała czego brak to zacznę kupowač

Stary 2012-10-03, 11:31   #1096
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Hej dziewczyny
Cytat:
Hej laski!
Oj, cos mi dziś wizaz muli
Pokaże Wam moje ostatnie paczuszki dla młodego, czekam jeszcze na niebieski kombinezonik

Doprowadze się do ładu i zmykam do rodzinnego po skierowanie na awidnośc toxo. Myslicie ze wypisze? dzwonilam do laba, to jest koszt 180 zl!!! czujecie akcję?
od razu wezme drugie skierowanie na pozniej, bo na nastepna wizytę mam zrobic standardowke czyli mocz i krew oraz HBS, HCV i HIV
oj strasznie drogo, ja robiłam awidność toxo w 2 miesiącu ciąży - wyniki miałam wątpliwe i na pewno płaciłam o wiele mniej, niestety nie pamiętam ile dokładnie. 180 zł płaciłam za PCR toxo i o było już badanie genetyczne - stąd ta cena.

U mnie okazało się, że wszystko jest w porządku ale nerwówka byłą straszna

Edit. sprawdziłam, płaciłam 70zł

Edytowane przez antoinette
Czas edycji: 2012-10-03 o 11:35
antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 11:35   #1097
Ewik86
Zakorzenienie

W Lidlu będą też termometry http://www.promobaby.pl/promocja-10233.html - co o nich myślicie?

Dominika

Alicja
Stary 2012-10-03, 11:38   #1098
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
ale co to znaczy mniej? Mniej niz miałaś w ogóle przed ciążą? Bo ja sie tego najbardziej boje, bo oni biora chyba srednią z 12 miesięcy. A jak ja od wrzesnia mam podwyżkę z mianowania no i ta podwyzka wrzesniowa 3/4% to powinnam miec "sporo" wiecej niz w czerwcu a jak mi policza srednia z 12 ostatnich miesiecy to bede kupe kasy w plecy... ciekawe jak to bedzie u mnie...

Powodzenia!
też się tego boję, 13tkę też wliczają do średniej, tak?

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 11:49   #1099
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
ja też tak miałam w 23 tygodniu, już zaczęłam panikować, też Wam tu o tym pisałam. 3 dni był spokój, już miałam do lekarza iść, aż nagle tak się rozhulała że mi brzuch falował.
Teraz w 25 tc czuję codziennie !! Także spokojnie, jeśli czujesz to jest ok. A jeśli masz obawy to zawsze można jechać na IP lub iśc do lekarza.

ja za to mam teraz wrażenie że mi brzuch zmalał, i nawet mąż to zauważył :
Ja tez już czuję codzienne kopniaki, ogólnie bardzo często. zaczyna się od samego rana jak się przebudzę to już kopie, więc jestem spokojna.
Tak w ogóle to jestem bardzo zadowolona z wizyt położnej (siostra jak wylądowała w szpitalu to się z nią zgadała i zamiast jeździć do siostry ponad 10 km to siostra przyjeżdża do mnie i razem się spotykamy, tzn spotykałyśmy bo siostra idzie jutro na zdjęcie krążka i pewnie już zostanie- nastawiona że już wyjdzie z córeczką ) przychodzi jak na razie tak 2 razy w miesiącu, bada ciśnienie,sprawdza tętno malutkiej i sobie rozmawiamy. jestem wtedy spokojniejsza.

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
W Lidlu będą też termometry http://www.promobaby.pl/promocja-10233.html - co o nich myślicie?
myślałam o kupieniu go tylko nie wiem czy jeszcze będzie jak pójdę

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Jestem dziś nie do życia. Mam takiego lenia że nie wiem co mam ze sobą zrobić. Wczoraj po małej kawie miałam ciśnienie 90/60 ale dziś chyba jeszcze niższe.
Stary 2012-10-03, 11:49   #1100
elllmi
Zakorzenienie

hej
dopiero sniadnaie skończyłam jeść, a słyszę, że mam tacie już zupę nakłada żeby przed wyjściem do pracy zjadł

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Pytanie allegrowe: co wpisujecie w wyszukiwarkę jak szukacie ciuszków? Jakie słowa kluczowe?
ja nie wpisuję żadnych słów kluczowych, tylko sobie zaznaczam rozmiar i szukam

Cytat:
Flumycon sie nazywają- ma ich 7 sztuk, także 3,5 dnia kuracji, tak na wszelki wypadek

Baaaardzo mnie to zdziwiło, bo nigdy mi nie odpuscił tego badania. Bo moja szynka z tych krótkich i mówił, że trzeba sie miec na bacznosci.
mój też już dwa razy Flumycon dostał
a to gdzie ty masz tą szynkę umiejscowioną

Cytat:
Mąż mi wczoraj malował paznokcie u stóp...dawno się tak nie uśmiałam Najpierw zabierał się do tego jak do malowania ścian - przynajmniej tak mi się to kojarzyło Skórki dookoła upaciane..musiał potem zmywać bagietką..ale końcowy efekt oceniam tak na 4-
mi też kiedyś malował i najpierw każdy obkleił taśmą izolacyjną, bo nie chciało mu się potem czyścić palców

Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
Wczoraj poszłam na zakupy i napaliłam się na żabkę:
http://www.hm.com/pl/product/02587?a...rticle=02587-C
ja też się na nią czaję, ale dawno nie byłam w HM i pewnie już nie będzie, bo u nas tylko jeden jest

Cytat:
Jeszcze mnie tak TŻ wkurzył!!! Pojechał tydzień temu we wtorek i mówi mi że przyjedzie poniedziałek/wtorek. W weekend już powiedział wtorek/środa, a dziś rano mi mówi, że wyjedzie dopiero wieczorem. I co? Będzie tu w nocy?! Ja na niego czekać nie będę. Za chwilę to będzie, że jutro. Tak mnie ten człowiek wkurza. Pieprzy jedno a robi drugie! ☠☠☠☠☠☠☠enie o Szopenie!!!!!!!
nie denerwuj się, bo czasem jest tak, że najpierw ustalą jakieś wymyślone terminy, a potem nie ma możliwości ich wykonać i wszystko się przedłuża, wiem po moim mężu; a jak to zależy od niego, to może chce coś wcześniej skończyć żeby potem mieć z głowy

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Taka pościel mi się podoba, jest do niej jeszcze rożek, tylk droga, ale na jadną taką chyba się skuszę
fajna i różowy też jest

Cytat:

ja mam problem nie tyle z gracją, co z utrzymaniem ubrania w czystości przez cały dzień w pracy się dziewczyny ze mnie śmiały, że powinnam się ubierać pod kolor jedzenia, które planuję na dzień, bo nie będzie plam tak bardzo widać zawsze jak coś jem, to mi spadnie i nie mam jak brzucha wciągnąć żeby spadło na ziemię i chodzę taka upaćkana

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Obfotografowałam to co aktualnie mam w domu dla młodego. Jeszcze jest masa rzeczy u mojej kuzynki, bo ma niespełna 5 miesięcznego synka w domu i jej sporo pożyczyłam, ona też mi sukcesywnie swoje oddaje, co z nich Igorek wyrósł. Chyba wyprawkę na początek mam już skompletowaną.
jaki szlafroczek tygrysa, normalnie jak dla boksera podczas wychodzenia na ring

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 11:59   #1101
marsi11
Zakorzenienie

kurde jak oglądałam wcześniej wózki to stwierdziłam,że mam czas bo tyle tego,że na pewno zdaze

a teraz jak chce kupić to albo mi z przed nosa ktoś zwinie albo nie ten kolor
wrrrrr
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 12:03   #1102
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
mi też kiedyś malował i najpierw każdy obkleił taśmą izolacyjną, bo nie chciało mu się potem czyścić palców
hahahhaha dobre. o takim sposobie jeszcze nie słyszałam

Jejku ale jestem jakaś nabuzowana..najchętniej to bym pogryzła każdego kto się do mnie zbliży
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 12:06   #1103
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

cześć dziewczynki....ktoś tu pisał że porusza się jak słoń...hmm ja powoli też zaczynam...ale za tu na forum to istne mróweczki...pół dnia człowieka nie ma i juz nie nadąża...
byłam u gina..potwierdzono...CHŁO PAK..no cóż a miałam małą nadzieję ale nic to...nasz Antoś waży już 450 gr...czyli juz prawie pół paczki cukru... )) i dodpiero przed nast. wizytą będę robiła glukoze 75..pierwszy raz.. ))

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 12:06   #1104
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
dwadzieścia parę złotych. Przy katarze gruszka nie ściągnie tak dobrze jak frida, i Marsi ma rację, może uszkodzić błonę śluzową noska, co dodatkowo spowoduje jej opuchnięcie. Są jeszcze inne podobne do fridy sprzęty
http://allegro.pl/aspirator-do-nosa-...649049367.html
http://allegro.pl/nosalek-aspirator-...667718686.html
http://allegro.pl/aspirator-do-noska...670172403.html
a tu taki do odkurzacza
http://allegro.pl/abakus-aspirator-d...678515583.html
Ooo dzięi rozejrzę się w takim razie za takim
Cytat:
A wizyte mam 15.10.... właśnie nie wiem bo to nie jest tak ze sie nie rusza niby dopiero po 28 tc trzeba liczyc ruchy a teraz tylko pilnować żeby dluzej niz 12h nie bylo przerwy no to u mnie nie ma. Może sie jakos obrocila inaczej ze nie czuje?
Ja mam wizyte 16 więc dzień po Tobie
Cytat:

No dokładnie, ile rzeczy już potłukłam, a ile nie tłukących i pospadało...maskara
Cytat:
Ifwka pościel prześliczna Możesz zdradzić gdzie ją znalazłaś?
Pośiel jest na all ale tez mają swoja stronę, wpisz w wyszukiwarkę krak-wit, mają duży wybór chociaz niektore ceny straszne
Cytat:
Też się właśnei poważnie zastanawiam, i jadę do Lidla z samego rana
Co o nim myślicie???
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 12:09   #1105
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki....ktoś tu pisał że porusza się jak słoń...hmm ja powoli też zaczynam...ale za tu na forum to istne mróweczki...pół dnia człowieka nie ma i juz nie nadąża...
byłam u gina..potwierdzono...CHŁO PAK..no cóż a miałam małą nadzieję ale nic to...nasz Antoś waży już 450 gr...czyli juz prawie pół paczki cukru... )) i dodpiero przed nast. wizytą będę robiła glukoze 75..pierwszy raz.. ))
dla synka, że mu siusiak nie odpadł

Dominika

Alicja
Stary 2012-10-03, 12:14   #1106
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
dla synka, że mu siusiak nie odpadł

)))

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2012-10-03, 12:14   #1107
Ewik86
Zakorzenienie

A to ciuszki, które jakiś czas temu kupiłam w Textilu - jedyne "nowe" jakie mam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00391.jpg (149,2 KB, 27 załadowań)

Dominika

Alicja
Stary 2012-10-03, 12:15   #1108
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Ooo dzięi rozejrzę się w takim razie za takim

Ja mam wizyte 16 więc dzień po Tobie

No dokładnie, ile rzeczy już potłukłam, a ile nie tłukących i pospadało...maskara

Pośiel jest na all ale tez mają swoja stronę, wpisz w wyszukiwarkę krak-wit, mają duży wybór chociaz niektore ceny straszne

Też się właśnei poważnie zastanawiam, i jadę do Lidla z samego rana
Co o nim myślicie???
ja pooglądałam w necie..i ten ma dobrą cenę...oraz 3 lata gwarancji...to chyba dobry pomysł..pozatym to może się zdecyduje na dresik...i koniec

Stary 2012-10-03, 12:21   #1109
eff8
Zakorzenienie

Witam sie

Cytat:
=[neti1;36885452]cześć dziewczynki....ktoś tu pisał że porusza się jak słoń...hmm ja powoli też zaczynam...ale za tu na forum to istne mróweczki...pół dnia człowieka nie ma i juz nie nadąża...
gratuluje synka
to tak jak ja dopiero teraz mi zlecila glukoze 75 a kiedy masz kolejna wizyte ??

cos mi sie usunelo w cytowaniu i nie wiem co

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2012-10-03 o 12:22
eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-03, 12:22   #1110
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
ja pooglądałam w necie..i ten ma dobrą cenę...oraz 3 lata gwarancji...to chyba dobry pomysł..pozatym to może się zdecyduje na dresik...i koniec
Tylko ciekawe czy będzie w miarę dokładny, bo te elektroniczne pod pachę są do du*y. I też mi się wydaje, że cena jest przystępna. Sama nie wiem co zrobić

Dominika

Alicja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości