|
|
#2791 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Poczytalam watek o sprzataniu i jestem strasznym brudasem, np. nie myje zyrandoli
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2012-10-03 o 14:41 |
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2793 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2794 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2795 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
może się zgłoszę, będzie syf genuine a nie preparowany ![]() i fogle mycie okien raz w miesiącu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2797 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2799 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2801 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2802 |
|
never say no to panda
|
|
|
|
|
#2803 |
|
Wpisz tu zomzing
|
no ficisz;
ja o dragach zaraz ziewam, czy film, czy książka ![]() wolę filipy bez dragów
|
|
|
|
#2804 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Podziel się
Niespodziewanie okazało się, że dziś siedzę w pracy cały dzień i jestem głoooodna ![]() Cytat:
Zdarza mi sie częściej Ale przez gołębie jakoś szybko tracą przezierność
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2805 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Phi żardoli to ja też nie . Zresztą ani żardoli ani żyrandoli nie mam, ino w łaźni i kajblu mam nowe światło, w pokoju, kuchni i na przedpokoju mam bardzo oryginalne oświetlenie A klamki myjecie? Bo był tam poruszany ten temat ![]() O czyli powinnam edytnąć posta - temat nie tylko dla Redzi, ale też dla gryxa
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-10-03 o 15:11 |
|||
|
|
|
#2806 | |
|
|
Cytat:
Pierwsza myśl "czy ona coś w zyciu robi poza sprzątaniem" druga "współczuję małżu i dziecku"
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w końcu myjesz często czy nie myjesz?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Żyję ;-) i nawet Was przeleciałam ale cytowanie z komórki to już za trudne dla mnie :-P dzięki jeszcze raz za wsparcie, chyba poszło ok. Na razie leze i się nie ruszam czekam aż mi znieczulenie z doopy zejdzie :-P oraz pragne obiadu bo nie jadłam od wczoraj od 17
Buziaki |
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2810 | |
|
|
Zaczęłam myć częściej. A teraz przestałam, bo pada i zimno
Cytat:
|
|
|
|
#2811 | |||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|||
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
No ja w okresie jesienno-zimowym też będę myć rzadziej.
|
|
|
#2813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no jacha ze bym polubiła - na dzielni mówią żeś sympatyczny chuopak - w to nei wątpię że JA bym Cię polubiła wątpię w to czy grono akademickie ![]() tak myślałam ale se myślę może jaki sieciuniowy skrót - wiesz po najtłokach juz nie strzelam Cytat:
2. 3. np codziennie od tygodni zbierałąm sie do umycia podłóg ale za każdym razem brakło mi czasu (odkurzacz załatwia syf powierzchniowo włosowy w 5 minut) i co wieczór stwierdzałąm ze się juz nie opąłca bo i tak sie zabrudzi szkoda mi czasu na sprzątanie - niby lubię błysk ale kurde takie marnotrastwo energii skoro za chwilę wszystko na nowo takie jak było ujepane i tak człowiekowi zal że efekty jego pracy tak krótkotrwałe po prostu żal mi patrzeć jak sie zabrudza to nie sprzątam |
||
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się może kimnij i odpocznij
|
|
|
|
|
#2816 | |||
|
To ja :)
|
Cytat:
Ale raczej nie. Jak coś się stanie, Ty dostaniesz odszkodowanie.Ale... Powiedzmy, że ubezpieczyłaś się na 100 tydięcy. Zalewa Cię ktoś, dostajesz odszkodowania 20 tysięcy. To Twoje dalsze ubezpieczenie już nie jest na 100, tylko na 80 -bo 20 już dostałaś. I teraz jeśli bank wymaga tego, żeby ta stówka była dla niego, będziesz musiała dokupic kolejną polisę, żeby wyrównać do tych 100... Nie wiem, czy jaśniej... Cytat:
Kothy dziś poszczą od świtu, gdyż szylkrecie będzie krew zabierana do badania. Obawiam się, że szylkreta pobierze równiez krew pani weterynarz... Cytat:
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2818 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-10-03 o 15:59 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

może się zgłoszę, będzie syf genuine a nie preparowany

Niespodziewanie okazało się, że dziś siedzę w pracy cały dzień i jestem głoooodna 

dzięki jeszcze raz za wsparcie, chyba poszło ok. Na razie leze i się nie ruszam czekam aż mi znieczulenie z doopy zejdzie