|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie miał być dzisiaj makijaż, to niestety lało jak z cebra, więc jest recenzja płynu micelarnego i pianki oczyszczającej z Pharmaceris
|
#633 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam to samo konserwowych nie przełknę a kiszone tak samo jak kiszoną kapustę
Piszę właśnie o shiny boxie
|
|
|
|
#635 |
|
Konto usunięte
|
Wkurza mnie, że MF Lasting Performance ma takie kijowe odcienie
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36889769]Wkurza mnie, że MF Lasting Performance ma takie kijowe odcienie
Mi się w ogóle wydaje, że ten Revlon CS jest trochę za bardzo przechwalony
|
#637 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dlaczego uwielbiam? Bo nigdy mnie nie zawiódł, to jest podkład, po którego sięgam na każdą ważną okazję, kiedy zależy mi na stosunkowo dobrej trwałości (nie jest rewelacyjny pod tym względem, ale bardzo dobry), żeby nie podkreślał suchych skórek i dobrze krył. Przynajmniej nie siedzę pół dnia na stresie, sięgając po lusterko co chwilę, bo wiem, że po prostu cały czas wygląda dobrze. No i plus za kolorystykę. Dlaczego nie znoszę? Bo mogę używać tylko na większe wyjścia Wydaje mi się taaaaaaak okrutnie niewydajny, że jak czytam te opinie o super hiper wydajności i super hiper kryciu to się zastanawiam czy mówimy o tym samym podkładzie. Cienka warstwa nie kryje dobrze A ubywa w zastraszającym tempie A MF używałam tylko odrobinkę, a krył bosko 100 niemal biały 101 lekko różowy 102 bardziej różowy 105 żółtawy, ale za ciemny dla mnie... dalej już nie wspominam :P Potrzebuję jasnego żółtka i tyle! Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-10-03 o 16:30 |
|
|
|
|
#638 |
|
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36890040]Ja Revlona z jednej strony uwielbiam, z drugiej strony nie znoszę :P
Dlaczego uwielbiam? Bo nigdy mnie nie zawiódł, to jest podkład, po którego sięgam na każdą ważną okazję, kiedy zależy mi na stosunkowo dobrej trwałości (nie jest rewelacyjny pod tym względem, ale bardzo dobry), żeby nie podkreślał suchych skórek i dobrze krył. Przynajmniej nie siedzę pół dnia na stresie, sięgając po lusterko co chwilę, bo wiem, że po prostu cały czas wygląda dobrze. No i plus za kolorystykę. Dlaczego nie znoszę? Bo mogę używać tylko na większe wyjścia Wydaje mi się taaaaaaak okrutnie niewydajny, że jak czytam te opinie o super hiper wydajności i super hiper kryciu to się zastanawiam czy mówimy o tym samym podkładzie. Cienka warstwa nie kryje dobrze A ubywa w zastraszającym tempie A MF używałam tylko odrobinkę, a krył bosko 100 niemal biały 101 lekko różowy 102 bardziej różowy 105 żółtawy, ale za ciemny dla mnie... dalej już nie wspominam :P Potrzebuję jasnego żółtka i tyle![/QUOTE] mnie kusi revlon photo ready 02 vanilla i healthy mix 51<-mazałam się już nim. mógłby być delikatnie jaśniejszy, ale da się przeżyć... taki zdrowy wygląd mi daje. poczekam na promocję jakąś, bo w super pharm 60 zł kosztuje |
|
|
|
#639 |
|
Rozeznanie
|
Chyba muszę się wygadać.
![]() Zaliczyłam dziś pierwsze seminarium - chciałam pisać o blogach jako narzędziu marketingowym. Zaproponowałam temat i co? "Nie no o samych blogach? Ja wymagam minimum 40 pozycji literatury, a tylu Pani o tym nie znajdzie". Szlak mnie strzeli. Studia mają niby uczyć kreatywności, myślenia, a tu podczas pisania pracy jest się właściwie zmuszanym do przepisywania tego, co ktoś już napisał. Paranoja... |
|
|
|
#640 | |
|
Konto usunięte
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36890353]mnie kusi revlon photo ready 02 vanilla i healthy mix 51<-mazałam się już nim. mógłby być delikatnie jaśniejszy, ale da się przeżyć... taki zdrowy wygląd mi daje. poczekam na promocję jakąś, bo w super pharm 60 zł kosztuje
Healthy Mix jest rewelacyjnyyyy U niektórych trzyma się cały dzień a u mnie 4 godziny tylko ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36890040]Ja Revlona z jednej strony uwielbiam, z drugiej strony nie znoszę :P
Dlaczego uwielbiam? Bo nigdy mnie nie zawiódł, to jest podkład, po którego sięgam na każdą ważną okazję, kiedy zależy mi na stosunkowo dobrej trwałości (nie jest rewelacyjny pod tym względem, ale bardzo dobry), żeby nie podkreślał suchych skórek i dobrze krył. Przynajmniej nie siedzę pół dnia na stresie, sięgając po lusterko co chwilę, bo wiem, że po prostu cały czas wygląda dobrze. No i plus za kolorystykę. Dlaczego nie znoszę? Bo mogę używać tylko na większe wyjścia Wydaje mi się taaaaaaak okrutnie niewydajny, że jak czytam te opinie o super hiper wydajności i super hiper kryciu to się zastanawiam czy mówimy o tym samym podkładzie. Cienka warstwa nie kryje dobrze A ubywa w zastraszającym tempie A MF używałam tylko odrobinkę, a krył bosko 100 niemal biały 101 lekko różowy 102 bardziej różowy 105 żółtawy, ale za ciemny dla mnie... dalej już nie wspominam :P Potrzebuję jasnego żółtka i tyle![/QUOTE] Biały? ![]() Miałam kiedyś Lasting Performance w kufrze, nie użyłam ich chyba ani razu, bo wszystkie się tragicznie utleniały i do tego świnkowały. Tylko jeden odcień był ok, ale nie pamiętam numeru (108?) - z tym, że on był zdecydowanie ciemny. Szkoda, bo konsystencję i krycie miały naprawdę fajne. Z innej beczki - napaliłam się na MAC Prep + Prime do ust. Chyba jutro polecę kupić. ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- [1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36890353]mnie kusi revlon photo ready 02 vanilla i healthy mix 51<-mazałam się już nim. mógłby być delikatnie jaśniejszy, ale da się przeżyć... taki zdrowy wygląd mi daje. poczekam na promocję jakąś, bo w super pharm 60 zł kosztuje HM
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-10-03 o 17:26 |
|
|
|
#642 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To chyba z tej frustracji tak mi się skrobnęło
|
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Uff dopiero wrocilam ze szkoly
|
|
|
|
#644 |
|
Konto usunięte
|
Doszły do mnie okulary firmoo ale.. chyba do mnie nie pasują
będę nosić po domu
|
|
|
|
#645 |
|
BAN stały
|
Dzisiejsze popołudnie doprowadziło mnie do ciekawych wniosków. Wzbudzam zaufanie wśród starszych kobiet, bo dzisiaj dwie babcie poprosiły mnie o przeprowadzenie przez jezdnię. Natomiast wśród kobiet w swoim wieku wzbudzam lęk i postrach
Wracałam z zajęć z kolegą. Akurat szedł w moją stronę. Idziemy i rozmawiamy o idiotycznym pomyśle jednego z wykładowców (wygląda na to, że co tydzień każdy z nas będzie wyrzucał 20 zł w błoto), nagle z drugiej strony ulicy wyskoczyła jego dziewczyna z wrzaskiem, że go zamorduje i zaczęła okładać go torebką. Z daleka musiało to wyglądać zabawnie, ale dla nas wcale takie nie było. Swoją drogą nigdy nie wiedziałam, dlaczego moja koleżanka jest taka uprzedzona do jego dziewczyny. Może miała podobną akcję![]() Dobrze, że mój TŻ reaguje normalnie. Nasze wydziały sąsiadują i się minęliśmy. Po powrocie do domu zapytał tylko, który wykładowca nam tak zaszedł za skórę, że tak na niego pomstowaliśmy
Edytowane przez Sondrina Czas edycji: 2012-10-03 o 18:00 |
|
|
|
#646 |
|
Rozeznanie
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36890353]mnie kusi revlon photo ready 02 vanilla i healthy mix 51<-mazałam się już nim. mógłby być delikatnie jaśniejszy, ale da się przeżyć... taki zdrowy wygląd mi daje. poczekam na promocję jakąś, bo w super pharm 60 zł kosztuje
Vanilla ma piękny kolor - jasny, ale z żółtym pigmentem. Właśnie mam na twarzy PhotoReady. Niestety ma też świecące drobiny, które widać w słońcu - pierwszy raz spotkałam się z takimi drobinkami w podkładzie (nawet jeśli chodzi o rozświetlające).
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie zastanawiam nad nowymi podkladami do kufra, bo juz mi sie revlony nie podobaja. Ostatnio mialam kilka probek Vichy aera teint pure i bardzo mi sie spodobal. Moze ktoras z Was go uzywa?
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, przytargałam z biblioteki cztery książki
ciekawe kiedy ja to przeczytam
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was używa tego nowego fluidu z Under Twenty?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ect-cover.html Chciałam go kupić mojej 16-letniej siostrze i się zastanawiam, czy warto. Ma bardzo jasną cerę z "niedoskonałościami" (jak to się ładnie nazywa). |
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
ło, w końcu dodałam jakiś makijaż na bloga
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie zrobiłam pierwszy makijaż na konkurs.
![]() Hje, hje, hje.
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe
|
|
#654 |
|
Moderator
|
takie świecące drobiny paskudne miał też swego czasu taki rimmel dziwny... jezu świeciło sie to jak brokat niemalże... brrr...
|
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
na jaki to konkurs?
![]() jak ja dawno niczego nie zmalowałam ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
|
|
#656 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Ale co do kwoty to nie mam pojęcia?![]() A ja mogę? ![]() Cytat:
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
o ten http://matleenamakeup.blogspot.com/2...m-my-asia.html
![]() Ja mam na ten konkurs miliard pomysłów, szkoda, że można tylko trzy prace wysłać. ![]() Idę zmywać mój pierwszy pomysł.
|
|
#658 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
W sumie predzej i tak się zapowiem
|
|
#659 | |
|
Moderator
|
nie nie, chodzi mi o taki chyba Recover? świecił się jak psu jajca. ja rozumiem glow. Ale nie glitter
Cytat:
wlatuj, jak coś to na smska )
|
|
|
|
|
#660 |
|
Life is a drink ...
|
Tak w ogóle to jutro ide na makijaż do drogerii i będzie mnie smyrać wizażystka z JOKO ... nie mogę się doczekać co mi wymaluje
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

będę nosić po domu
hehehe