|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
moja mama w taki sposób opędza się od znajomych, którzy na bezczelnego pytają co ja będe miec |
|
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
dopiero się obudziłam
![]() wykończyła mnie dziś ta wizyta u lekarza, ale już się troszkę podbudowałam dziewczyny- zaczepiła mnie dziś położna w ośrodku zdrowia jak poszłam z Samuelem do lekarza- dała swój numer i powiedziała,żebym koniecznie dziś zadzwoniła i że musimy się jeszcze spotkać przed porodem ![]() kurde po co to? nie wiecie? hm ja myślałam,że dopiero po porodzie będą mnie werbować ![]() Cytat:
robiłam tez kiedyś wg przepisu Nigelli- pokroj mięso w grube paski, zamocz w maślance, kefirze lub jogo naturalnym, obtocz w rozkruszonych krakersach i wrzuć do piekarnika na blaszce wysłanej folią aluminiową też dobre tylko zależy jaki masz piekarnik bo raz piekłam u teściowej to mi takie miękkie i mało chrupiące wyszły |
|
|
|
|
#1233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz chyba pisalam, ze mamy ten sam termin ![]() Cytat:
U mnie pisze sie jedynie podanie do dziekana wlasnie i to on podejmuje decyzje. Cytat:
![]() Tak mnie zszokowala, ze nie wiedzialam co powiedziec ![]() Za to inne kolezanki dluzej sie czaily - chyba nie wiedzialy czy faktycznie jestem w ciazy, czy mi sie pojadlo przez wakacje ![]() ![]() Ufff, nadrobilam. Gaduly jedne!! ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Aaaaaaaa, kocham kurczaka w ciescie nalesnikowym i w platkach kukurydzianych. Maczany w sosie czosnkowym i do tego salatka z feta. Umrzec moglabym za to!!! |
|||
|
|
|
#1234 |
|
Wtajemniczenie
|
Marsi
![]() Ja jutro wizytę zaliczę, bo ostatnio byłam w piątek i kurcze tyle kobiet było, że 3 godziny czekałam. Już się nie mogę doczekać podglądania ![]() Przez ostatnie dni mniej czuję Maleńką, ale kopie tylko rzadziej - tłumaczę sobie tym, że zabiegana jestem... Ale już od piątku mam zamiar odpocząć więcej - bo dziś powiesiłam firanki i zasłony i finito z tym cholernym wymianem okna Zadowolona jestem bardzo ale i umordowana...Jutro postaram się skoczyć do Lidla w celu zlukania tych welurkowych dresików. A dziś byłam w Biedronce i kupiłam sobie szalik do kurtki zimowej Są też fajne balsamy serum do ust z Eveline za niecałe 4 zł ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Black, a próbowałaś podkładów z Oriflame Giordani Gold? Bo teraz niedawno wyszedł właśnie krem z podkładem Ja używam podkładu (okazyjnie) ale mimo że też jestem bieluch to mi odpowiada
|
|
|
|
#1235 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieliśmy kupić z Bodzio Meble, ale ta jest tańsza, a trochę większa, a poza tym w Bodziu nie mają koloru, który by pasował do naszych mebli. E_vel - nie miałam okazji wypróbować, bo z moich znajomych niestety nikt nie rozprowadza Ori, więc nie mam nawet jak zamówić, zaraz przejrzę katalog na stronie.
|
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wpadlam tylko na chwilke
nadrobilam co pisalyscie zeby nie miec za duzych zaleglosci i zabieram sie za ukladanie w szafie bo u Nas dzis bylo male przemeblowanko ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- co do podkladu ja uzywam True match i jestem zadowolona.. tyle ze nie wiem jak to jest z tymi kolorami do bladej cery i czy by Tobie tez spasowal Black
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2012-10-03 o 20:48 |
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko ja podkłady to mam, nawet sporo (nie licząc już w ogóle tych, które mam dla klientek, bo ich oczywiście nie używam na sobie, szkoda by mi było
), tylko pytałam o krem tonujący, bo nie lubię sobie robić tapety i zapychać cery, a niestety muszę się teraz troszkę maskować przez Oliwkę. Chciałam coś lekkiego, ale wszystkie tonujące są ciemne i wyglądam beznadziejnie w nich.
|
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko patrz na Giordani Gold bo to jest naprawdę dobra seria I nie w każdym katalogu jest ten krem ![]() http://allegro.pl/podklad-krem-kolor...683186764.html http://allegro.pl/oriflame-krem-nawi...679709784.html w aktualnym katalogu jest na stronie 67, a w przyszłym go nie będzie Edytowane przez e_vel Czas edycji: 2012-10-03 o 20:59 |
|
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, zastanawiam się, czy któraś z Was kupiła kozaki, które wczoraj wklejałam, czy jednak żadnej się nie spodobały.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-03 o 21:02 |
|
|
|
|
#1242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
apropo kozaków to ja nie myślę kupować, bo wszystkie które mi się podobają mają mega obcasy, a mam z tamtego roku takie niższe i myślę je schodzić :p |
|
|
|
|
#1243 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja dziś zjadłam cheesburgera i frytki w Mc ![]() w piątek ide oglądać mieszkanie... ciekawe co to bedzie ciekawego tam?
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
To znalazłam na bejbibumie
po paru minutach prysznica czuje sie coraz dziwniej boli jak cholera do tego nie zrobili mi lewatywy bo u nas nie robia i czuje ze musze na wc... myslalam ze naprawde musze sie załatwic.... usiadalam na trona i zamiast kupy to poczulam parcie główki dotknelam sie za krocze i faktycznie główka już wychodzila.... musialam wtedy glosno ryknąć "GŁÓWKA?!!!" bo przyleciala polozna odrazu, kaze mi wejsc na jakies dziwne łóżko co niby mialo sluzyc dla wygody przed porodem (bylo takie krzywe w litere S" i sprawdzila czy faktycznie to głóka bo mi nie wirzyla ze tak szybko... i "FAKTYCZNIE PEŁNE ROZWARCIE, MIGIEM NIECH PANI IDZIE NA PORODOWKE" "nie dojde przeciez...." moj maz wiec proboje mnie wziasc na rece, z tym ze lapie mnie za jedno udo..... i proboje podniesc (jego przerazonej miny nie zapomnie do dzis) mowie mu"zostaw mnei sama dojde" i szybko zanim mnie kolejny skorcz zaatakowal zeszlam z tego wyra.... i na golasa pedem na porodowek korytarzem a za mna biegł mój mąż i krzyczał "czekaj wolniej, ja potrzymam" mysle kurde co on chce potrzymac ?... chcial potrzymac glowke malego... bo myslal ze wypadnie i biegl za mna trzymajac rece miedzy moimi nogami- |
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na otarcie łez po lekarzu- zjadłam kanapkę z rybą i kurczaczkimój młody też zawsze radośnie kopie jak zjem coś dobrego a tak właśnie sobie przeglądam aukcje i zastanawiam się czy kupić małą kołyskę albo dostawkę do łózka nie wierzę,że będę w nocy wstawać i leźć na piętro do dzieci ![]() a z drugiej strony już mnie życie nauczyło,że jak się dziecko weźmie do łózka to już tak zostanie na kolejne dwa lata
|
|
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
co do kremów tonujących, to kupiłam jakiś czas temu kilka próbek i na razie użyłam Missha M Perfect Cover BB Cream i Skin79 i nawet niezłe, Missha lepsza dla mnie, tylko chyba nie mają takich jaśniutkich; jeszcze mam 3 do wypróbowania
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- :d
|
#1249 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.huggies.allegro.pl/ jakby któraś się decydowała na Huggies
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1251 |
|
Wtajemniczenie
|
uciekam się wtulić w Mężulka i lulu bo padnięta jestem
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi uwazaj na siebie i lez plackiem, ja 3 tyg dalam na luz i staralam sie normalnie funkcjonowac i widzisz, tez musze lezec przez cholerna szyjke.
Wybralas juz meble dla Malucha? Czy dalej sie zastanawiasz? ![]() Dzisiaj parszywy dzien jak nie wiem najgorsze jest to ze czuje sie kurcze chyba najlepiej odkad jestem w ciazy a musze lezec :-( i jakis dol mnie zlapal przez to
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1254 | ||
|
Zakorzenienie
|
słucham Mozarta a moje Baby podskakuje
chyba mu się podoba Cytat:
tym bardziej że muszę jeszcze Samuelowi pokój urządzić i pozostałe 3, plus dwie łazienki ![]() Cytat:
piękne! ale co do załatwiania się to u mnie właśnie tak się zaczęły objawy porodu- sraczką przez całą noc |
||
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomnialam pisac - ostatnio jak lezalam dluzej to W KONCU zauwazylam jak dzidzius daje mi kopniaczki - tzn w koncu bylo widac, jak brzuch sie rusza (musialam przylozyc lusterko, bo maly bardzo nisko sie usadowil).
Cudny widok, jak raz zobaczylam, to lezalam gapiac sie co najmniej godzine! |
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zaraz dostanę pier....lca normalnie z tymi łóżeczkami
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dochodzi co do czego to już nic mi nie pasuje a jak nie byłam przygotowana $$ na zakupy to wszystko mi się wtedy podobało
|
|
|
|
|
#1258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Marsi : Oszczędzaj się kochana, martwię się tym Twoim mięśniakiem! Ale dobrze, że synek pięknie rośnie i zdrowo )Szaja : Help : kiedyś umieszczałaś takie śliczne ubranka z allegro, Co pisałam, że mi się właśnie kolorystyka podoba, sporo było w brązach dla chłopca - pamiętasz użytkownika może czy zamotałam? |
||
|
|
|
#1259 |
|
Zadomowienie
|
Hosenko, Debrah Tylko, że moi teście to sami się nigdy za to nie wezmą... Jest jak jest od 30 lat i mówią, że jest dobrze
Teściowa ucieszyłaby się na pewno, że ma zrobione i z głowy ale teść może za 2 miesiące wyskoczyć, że on WŁAŚNIE miał się za to brać Jasne![]() Jeszcze się zastanowimy TŻ jest przekonany, bo często robi im takie niespodzianki i oni już wiedzą czego się po nim spodziewać
|
|
|
|
#1260 |
|
BAN stały
|
cześć kochane
Dzisiaj mam wczesną pobudkę bo mam dużo do załatwienia. Najpierw muszę jechać na badania do lekarza medycyny pracy. Ciekawa jestem czy się zorientuje, że jestem w ciąży...lepiej żeby nie...ale jesli tak to tragedii też nie będzie... Potem chyba skoczę od razu na badania, bo muszę morfo zrobić, przeciwciałą i chyba toxo. Ile razy się toxo robi?Już raz robiłam, ale mam koty więć wole dmuchać na zimne.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

. Mnie też pół dnia nie było i 4 strony do nadrobienia. 

Dla synka, że synkiem pozostał
I mogę chodzić tylko na 1 zajęcia z 4 (reszta do odrobienia po urlopie w takim razie....) Oczywiście nie obędzie się bez pisania do dziekana (uwielbiam
)