|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
bo ja kolorówkę liczę do wydatków, ale z niej nie odwykuję, jak chodzi o ilość sztuk
wpisuję w tabelce zbiorczej osobno wydatki na kolorówkę, a osobno na pielęgnację. I ilość sztuk tylko z pielęgnacji.gani: ja nie lubię żadnej z tych firm
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale musze wziac sie w garsc, bo juz tyle za mna ze i koncowke przezyje. Chcialabym znalesc promotora przed koncem roku zeby rownoczesnie zajac sie pisaniem pracy. |
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedulka Rozumiem, że do jednego egzaminu masz pewnie kilka książek przygotować albo jedną po 500-1000 stron? Później tylko obrona i już koniec?
|
|
|
|
|
#2974 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam wreszcie półlitrowy szampon z odżywką Joanny!
![]() Wczoraj za to dostałam paczuszkę z balsamem do ust Figs&Rouge w prezencie od znajomej, więc bilans to na razie 2:2. |
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam zwykle po 2 takie grubiaste ksiazki plus jeszcze notatki albo jakies ksera pisane po chinsku przez profesorow najgorsze jest to ze egz sa same ustne wiec nie ma zmiluj ![]() tak, obrona tu to niby czysta formalnosc, bo wyliczaja srednia z ocen i od tego sie zaczyna a jesli dobrze pojdzie to mozna sobie troche poddzwignac punktacje. Obrona jest bardzo uroczysta, komisja siedzi w togach a potem sie chodzi po miescie w koronie z lisci laurowych
|
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś byłam na zdjęciu szwów z kolana i spotkały mnie same przykrości. Nie dość, że wczoraj okazało się, że na zdjęcie szwów muszę mieć skierowanie i musiałam jechac do lekarza po nie, to dziś chirurg stwierdzil, ze to ortopeda powinien mi zdejmowac szwy a nie on. Łaskawie mnie przyjął, na co pielęgniarka, która mi te szwy miała zdjąć też zaczęła wymyślać, że dlaczego jej to przypadło i że ona teraz musi w cudzych ranach grzebać. Jakich ranach? To są małe szwy, które sama bym sobie zdjęła. Poza tym to chyba jej obowiązek skoro pracuje w sluzbie zdrowia na chirurgii. Co za ludzie! Potem jeszcze zaczeła się wypytywać kto mi zalecił noszenie stabilizatora, skoro po artroskopii się nie nosi. Dopiero jak jej powiedziałam co dokładnie miałam robione to przyznała mi rację. I na koniec jakaś baba mnie na ulicy zaczepiła i zaczeła wypytywać co mi jest i dlaczego chodzę o kulach. To jej mowie, że miałam wypadek i operację przyszywania łąkotki i że chodze o kulach dopiero 2 tygodnie. Tak się dziwiła, że tyle czasu, bo ona jak miała tez chore kolano to po 3 dniach odrzuciła kule. Tylko, że każdy przypadek jest inny i nie można się porównywać. Ona z tego co mówiła to miała wycinaną łąkotkę, a po tym zabiegu rzeczywiście po 3 dniach już się chodzi. Ja miałam ją przyszywaną i czas na dojście do siebie to nawet 12 tyg. Nie mam czasem siły do tych wszystkich ludzi, którzy patrzą z politowaniem na mnie. Tak jakbym była trędowata czy coś. Niestety nie ma w Polsce tolerancji dla takich osób które są tymczasowo mniej sprawne czy od urodzenia niepełnosprawne. Mało kto otworzy ci drzwi czy pomoze przejść... W jakim my świecie żyjemy... Musiałam odreagować i wracając do domu zaszłam do drogerii i kupiłam kosmetyki , wydałam 71 zł...Kupiłam w sumie rzeczy potrzebne, bo te które mam już się kończą lub nie mam takich w ogóle: 1. Peeling ogórkowy w kremie Ziaja - to akurat zachcianka 2. Krem na szyję i dekolt Ziaja Aretina Q - nie mam nic takiego, chcę wypróbować 3. Krem do stóp rozgrzewajacy Ziaja - mam teraz słabe krążenie w chorej nodze i moja stopa cały czas jest zimna więc może cos pomoże 4. Krem BB Eveline - nie mam nic takiego, chcę wypróbować czy rzeczywiście jest taki fajny jak niektorzy mowia 5. Krem pod oczy Mincer - moj stary się konczy 6. Matowy lakier - odcien benzynowy 7. Zmywacz do paznokci - aktualnie nie mam 8. platki kosmetyczne - koncza sie stare Za duze zakupy dostałam smyczkę na klucze Eveline i kilka próbek kremów, szamponu
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2978 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy w rossmanie jest taki krem? http://allegro.pl/hipp-krem-do-buzi-...618222995.html Cytat:
Cytat:
Orlico ile masz wzrostu?![]() Cytat:
ale jak byłam ostatnio to limitki jakieś stare były... [QUOTE=ganimedea;36876943 macie jakieś swoje "must have" z Catrice czy My Secret? Z wcześniejszej wypowiedzi Lusi już wyłuskałam fixer z MS, a może za czymś jeszcze warto się teraz w Astrze rozejrzeć... [/QUOTE]też chętnie się dowiem czy mają jakieś perełki ![]() Cytat:
![]() dziewczyny nie mam zielonego pojęcia co sobie kupić na chrzciny obiad robimy w domu, tylko 14 osób, nasi rodzice i rodzeństwo a ja nie mam się w co ubrać
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta seria jest, ale nie wiem czy krem też
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wróciłam z Natury, kupiłam: - korektor Essence - żel pod prysznic Fruttini Liczi i Wanilia - krem do rąk Cztery Pory Roku poziomkowy Wszystko potrzebne bo lada dzień zużyję stare. |
|
|
|
|
#2981 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz kojarzę, że już kiedyś o tym pisałaś To rzeczywiście bardzo ładnie Ci poszło.Cytat:
Cytat:
![]() Hehe, jak fajnie ![]() Cytat:
Nie przejmuj się tym.Nie dziwię Ci się. Ale skoro większość i tak potrzebna, to dobrze ![]() Cytat:
![]() Przyszedł mi dziś Ruboril, szybciutko Dostanę też dwie miniaturki Biodermy z akcji na fb Sebium Pore Refiner i Sebium Gel Gommant.EDIT: Lynn, stosujesz Ruboril rano czy/i wieczorem? Nadaje się pod makijaż? Kojarzysz mniej-więcej, kiedy mogę się spodziewać jakichś pierwszych efektów? Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-10-03 o 18:59 |
|||||
|
|
|
#2982 |
|
Konto usunięte
|
Tu nie ma nic do podziwiania, bo waga skoczyła w górę i się nie rusza, ale choć centymetrów dalej ubywa
![]() Mam 169cm wzrostu, ale nie patrz na BMI, bo wyglądam na znacznie cięższą. No, może teraz już nie, ale wyglądałam. Kiepsko mi się październik zaczął. Przyszła dziś paczka z wygraną odżywką do włosów w spray'u Pilomax, a na zakupach natknęłam się na krem do rąk Verony za niecałe 4zł, obłędnie pachniał, więc... siostra mi go kupiła, bo ja nie miałam portfela
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36893320]Tu nie ma nic do podziwiania, bo waga skoczyła w górę i się nie rusza, ale choć centymetrów dalej ubywa
![]() Mam 169cm wzrostu, ale nie patrz na BMI, bo wyglądam na znacznie cięższą. No, może teraz już nie, ale wyglądałam. Kiepsko mi się październik zaczął. Przyszła dziś paczka z wygraną odżywką do włosów w spray'u Pilomax, a na zakupach natknęłam się na krem do rąk Verony za niecałe 4zł, obłędnie pachniał, więc... siostra mi go kupiła, bo ja nie miałam portfela [/QUOTE]Rozumiem, że "sekret" diety nadal ściśle tajny? ![]() Nie przejmuj się, u mnie tylko 2 zużycia i 6 na plus... I coś się nie zanosi na zużyciowy październik. |
|
|
|
#2984 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ściągnęłam z różnych źródeł kilka jadłospisów na określoną przez dietetyczkę ilość kalorii, poczytałam i starałam się nimi wzorować, ale nie jakoś ściśle. Nie liczyłam kalorii, ale zaczęłam stosować się do zasad zdrowego odżywiana i odstawiłam śmieci i efekty były No i zaczęłam sporo ćwiczyć na siłowni. Teraz mam na to mniej czasu, ale raz-dwa razy w tygodniu staram się chodzić. Poza tym dużo spaceruję szybkim marszem, zamiast wsiadać w samochód czy autobus ![]() Jak masz ochotę to poczytaj sobie dietetyczną serię u mnie na blogu. Co dwa tygodnie robiłam "sprawozdanie" i raz też pokazałam przykładowy tydzień z jadłospisu w zdjęciach
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36893773]Tu nie ma żadnego sekretu
![]() Ściągnęłam z różnych źródeł kilka jadłospisów na określoną przez dietetyczkę ilość kalorii, poczytałam i starałam się nimi wzorować, ale nie jakoś ściśle. Nie liczyłam kalorii, ale zaczęłam stosować się do zasad zdrowego odżywiana i odstawiłam śmieci i efekty były No i zaczęłam sporo ćwiczyć na siłowni. Teraz mam na to mniej czasu, ale raz-dwa razy w tygodniu staram się chodzić. Poza tym dużo spaceruję szybkim marszem, zamiast wsiadać w samochód czy autobus ![]() Jak masz ochotę to poczytaj sobie dietetyczną serię u mnie na blogu. Co dwa tygodnie robiłam "sprawozdanie" i raz też pokazałam przykładowy tydzień z jadłospisu w zdjęciach [/QUOTE]Aaaa to takie buty Bo pamiętam jak zaczynałaś się odchudzać to mówiłaś, że to jadłospis od jakiejś znajomej i że nie wolno Ci go dalej rozpowszechniać. Chyba, że coś pomyliłam
|
|
|
|
#2986 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36893773]
Jak masz ochotę to poczytaj sobie dietetyczną serię u mnie na blogu. Co dwa tygodnie robiłam "sprawozdanie" i raz też pokazałam przykładowy tydzień z jadłospisu w zdjęciach [/QUOTE]Ja czytałam już nie raz, posłałam nawet linki do Twoich osiagniec w swiat. Mnie zmotywowałas swoimi wynikami i już postanowiłam, że jak tylko z nogą bedzie lepiej to zaczynam dietowac tak jak Ty. Mam super jeansy, ktore zalozylam 1 raz, bo po wakacjach juz w nie nie weszłam. Mam cel, zeby znow je załozyc
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Lynn Ty zamawiałaś prenumeratę Pani?
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2993 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mój cel, czyli studniówkowa kiecka, jest już niestety nieosiągalny. Dopinam się w niej na dupsku i brzuchu, ale na żebrach nie da rady, a tu po prostu urosłam, nie mam czego zrzucać |
|
|
|
|
#2994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Zamawiałaś przez stronę? Miałaś tam jakieś pole do wpisania od którego numeru chcesz?
Nie wiem czy warto. Wygląda ciekawie ale nigdy nie miałam czasu przeczytać. Moja Mama kupuje i postanowiłam jej sprezentować prenumeratę.
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica tez tak mialam jak przegladalam stare ciuchy, pomyslalam sobie "kurcze przeciez ja az tyle nie przytylam zeby sie nie miescic w stare ciuchy". A jednak nie jestem juz prosta jak slupek, kobiece ksztalty mi doszly i nie da rady.
Najwazniejsze zebys sie dobrze czula we wlasnym ciele, to wtedy sukces bedzie osiagniety. |
|
|
|
#2997 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam im zapytanie ale jak na razie cisza w eterze. Jak mi przyślą październikowy to się wkurzę z lekka.
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

wpisuję w tabelce zbiorczej osobno wydatki na kolorówkę, a osobno na pielęgnację. I ilość sztuk tylko z pielęgnacji.

Rozumiem, że do jednego egzaminu masz pewnie kilka książek przygotować albo jedną po 500-1000 stron? Później tylko obrona i już koniec?

, wydałam 71 zł...

z podpisu wynika ze juz prawie osiagnelas swoj cel, brawo! 

Teraz kojarzę, że już kiedyś o tym pisałaś
Nie przejmuj się tym.

Napisałam im zapytanie ale jak na razie cisza w eterze.