|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
Dzień dobry
![]() Jak minęła wam nocka? Ja wczoraj wieczorem jeszcze długo czytałam, ale dziś obudziłam się wyspana ![]() Jakie plany na dziś? Ja oczywiście będę dalej sprzątała, potem stała przy garach w kuchni, muszę załatwić jeszcze parę spraw na mieście, jakieś zakupy, no i weterynarz. Na pewno znajdę też czas na książkę |
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Ja wczoraj padłam i tyle. Dzięki za podtrzymywanie na duchu. Mariola pytała o wynik - NT jest OK, ale inne rzeczy nie w porządku, dlatego mam stresa. Pewność daje dopiero amniopunkcja, to badanie krwi też w ograniczonym zakresie. Ale jak zmniejszy ryzyko to gin mówił, że by się zastanawiał czy ją robić, zwłaszcza, że już raz straciłam ciążę. Od rana zawiesza mi się komp i coraz gorzej to wygląda - najpierw tu wielocytowałam i pisałam coś do każdej, ale totalnie mi się posypał wtedy, nie mogłam nawet wyłączyć. Moje ciągłe pawie zaniepokoiły lekarza, zlecił mi więcej badań, no ale co robić.... Póki co kolejny miesiąc zwolnienia i bliskich związków z łazienką.... Chociaż taki pożytek, że trochę książki w mieszkaniu przetrzebię.... Jakaś równowaga musi być, nawet na wizażu.... KAchaaaa stosy donosi (chyba największe z nas) - ja się pozbywam - nie w tym samym tempie, ale zawsze...
|
#4203 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
więc doopaDzis ostatni dzień do pracy piątek sobota niedziela wolne, jutro ogarnę dom a piątek i sobota u Tż więc rzadko będę tutaj
|
|
|
|
|
#4204 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() A dziś u mnie czytanie, odbiór książek z Weltbilda, oglądanie z przyjaciółką trzeciego odcinka ,,Gry o tron''
|
|
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ wziął się do galopu z wymyślaniem co dalej w mieszkaniu i chyba już w sumie kończy projekt tej zabudowy - może w weekend zamówimy te milion desek - pewnie z tydzień na to poczekamy, a potem skręcanko też potrwa. No i mam nadzieję, że pawie też mi trochę odpuszczą, bo chciałabym wybrać się na Ikeę po segregatory i pudełka różne i zabrać się za zagospodarowywanie tego naszego biura/biblioteki jak tylko będzie taka opcja, że już. Na razie pokój który będzie pokojem ET jest składnicą książek, żeby dało radę robić coś w tamtym.... Gdzie też jest składnica książek, ale jak dowalimy je do pokoju ET to tam się wejść nie da...
A pokój ET powoli powinien stawać się składnicą rzeczy dla ET...---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
#4206 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4207 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
A, takie
Wczoraj tą pierwszą w sklepie taniej książki, a pozostałe dwie z Weltbilda
|
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja spalam dobrze, wstalam jakos 7.20 i nadrabiam seriale pomalowalam tez paznokcie. mialam jechac na uczelnie, ale jednak jade na 13.15 probowac zalatwic cwiczenia z warunku ale moze byc ciezko ![]() po poludniu musze z mama jakies zakupy zrobic bo juz nie ma co jesc
|
|
#4209 |
|
Rozeznanie
|
A co to ta "Japońska sztuka kaligrafii"? Książka pokazuje jak pisać te znaki?
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko w piatek bede jeszcze na uczelni lub na kursie, no i do babci pojedziemy jesli zdazymy
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie dobrze
|
|
|
|
|
#4212 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Może chociaż w minimalnym stopniu nauczę się rozróżniać chiński od japońskiego ciekawe, czy coś z niej zrozumiem, ale za dychę to wzięłam
|
|
|
|
|
#4213 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Książki z serii Focusa ostatnio widziałam w media markt po 1,99, ale żadna mnie nie zainteresowała. |
|
|
|
|
#4214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4215 |
|
Blond forever!
|
Dzień dobry
![]() Ja mam nadzieję skończyć dzisiaj "Zaćmienie" i dziś albo jutro oddać je do biblioteki, zwłaszcza, że termin goni.
|
|
#4216 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4217 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny !!
![]() Trochę do nadrobienia więc z góry przepraszam za długiego posta ![]() Cytat:
Cytat:
ogólnie planuje jej kupić 18 szt bransoletek (bo to w końcu 18stka) myślicie, że spoko pomysł? A książka byłaby małym dodatkiem ![]() Cytat:
Cytat:
podobno Pani Musierowicz za bardzo zajęta wnukami jest i nie chce się jej pisać już za bardzo ale może McDusia ją rozkręci a wydawcy przycisną :PFioleciasto i Scarlett trzymajcie się kochane ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- a ile godzin spałaś? Mój TŻ ma teorię (z jakiegoś discavery czy skadś tam to wziął), że trzeba spać wielokrotność 1,5h żeby się wyspać dlatego po 3h snu jakoś się trzymamy a po 4h padamy na twarz :P |
||||
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaaa pierniczę - powiedz temu beztroskiemu dziewczęciu, żeby sobie jakieś życiowe studia wybrała, bo co ona potem będzie robić??? Niech se o Korei książki czyta, czy na wycieczkę zbiera jak ją temat kręci... Mam nadzieję, że ktoś poza Tobą usiłuje jej jeszcze wybić temat z głowy??? Dla mnie to taki sam niewypał jak moja kumpela co nie miała pomysłu na siebie, więc poszła chemię studiować, bo chemię lubiła w liceum, a teraz siedzi w biurze, wklepuje faktury do komputera i zastanawia się po co jej to mgr było, bo w szkole nie chce pracować... Pewnie są i jakies fuchy dla takich, ale nieliczne i dla nielicznych...
|
#4219 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem dokladnie bo sie pare razy budzilam ale chyba 8,5h
ale na szczescie jutro juz z T Ż nocka wiec sie wyspie z nim |
|
|
|
#4220 | ||||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
A pamiętasz może jakieś tytuły?Cytat:
Cytat:
Jeśli lubi bransoletki to czemu nie (a jak wyglądają?)A ja nawet nie wiem, czy w Weltbildzie jest klub jako taki ![]() Cytat:
Może mam ostre podejście do takich rzeczy, ale ja nikomu nie pozwalałam sobie dmuchać w kaszę
|
||||
|
|
|
#4221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moje studia też niby mało przyszłościowe są dlatego na 2 poszłam :P Co do bransoletek to coś w tym stylu http://allegro.pl/bransoletki-sznurk...613692648.html różne wzory. Chciałam jej kupić czegoś 18 sztuk więc pomyślałam o tym ![]() Myślałam, że trzeba się zapisywać. Bo Weltbild to stary Klub Książki, tak? A tam trzeba było wyrobić sobie kartę stałego klienta i co miesiąc coś kupić. |
||
|
|
|
#4222 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
A co do pogrubionego to chyba nie masz znajomych po chemii. Temat studiowania jest never ending story i ja to dopiero mam ostre podejście jak powinno wyglądać studiowanie u nas w kraju, ale może nie będę się nim dzielić
|
|
|
#4223 | ||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() Ładne te bransoletki Cytat:
Ale jeśli się na nich dobrze czułaś, to chyba wybór nie był taki tragiczny Ja też mogę żałować że po moich nie znajdę pracy, ale przynajmniej naprawdę je lubię i nie mam z nimi problemów. Jestem w zgodzie sama ze sobą.Ogólnie chodziło mi też o to, jak ludzie lubią decydować o życiu innych
|
||
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Weltbild to stary Klub Dla Ciebie, a połączyli się ze Światem Książki. Mam tam kartę stałego klienta, ale musu na zakupy żadnego nie ma. Raz w miesiącu przysyłają katalog do domu i tyle - korzystałam tylko ze stacjonarnych zakupów, wysyłkowo nie zamawiałam, ale chyba spróbuję też.
|
|
#4225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś jak z YR ja co do mojej Administracji miałam kryzys na 2 roku z przedmiotem Prawko Konstytucyjne ale nie mogłam zrezygnować bo by mi zabrali rentę i już nie oddali w dodatku konsekwentna jestem strasznie z natury i jak już coś zacznę to po trupach ciekawe co sobie wybierze i na co się dostanie. Bo to 2 kwestia jeszcze się dostać :P ogólnie okropne o jest, że człowiek ma 18 lat i musi już podjąć decyzję która ukształtuje prawie całe jego życie. Ja do tej pory nie umiem powiedzieć czemu poszłam na Administrację ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tytułów niestety nie potrafię sobie przypomnieć Ale wiem, że sporo ich było.
|
|
|
|
|
#4227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
teraz kupujesz kiedy masz ochotę ![]() Co do studiów to też trzeba zauważyć, że ciężko wybrać coś co będzie przyszłościowe za 5 lat, rynek pracy się zmienia jak kameleon
|
||
|
|
|
#4228 |
|
Raczkowanie
|
Jezu dziewczyny!!! Ale miałam zamotkę! Już wracam do Was
musiałam ogarnąć pierwszy tydzień zajęć.Uwaga chwalę się :P zapisałam się na francuski A2 i niemiecki A1 macie do polecenia jakiś fajny program do powtórki gramatyki francuskiej? Albo stronę?Kupiłam dziś sobie książkę Gregory'ego Maguire "Wicked". Ponoć fajna! O Złej Czarownicy z Czarnoksiężnika z Krainy OZ - dlaczego stała się zła, czyli spojrzenie wstecz może być ciekawa, ma całkiem niezłe oceny ![]() AnnaVanDort - dziś odbieram od koleżanki tego Greya. Kupujesz?
|
|
#4229 |
|
Zadomowienie
|
brawo
![]() Niestety nie znam żadnych stron żeby Ci polecić, ale sama mam w planach zapisanie się na jakiś kurs językowy, tylko hajsu brak
|
|
|
|
#4230 |
|
Raczkowanie
|
mnie zostały z poprzedniego kierunku żetony na lektoraty więc je wykorzystałam. Ale za rok niestety już będę musiała organizować sobie jakiś płatny kurs
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

więc doopa

pomalowalam tez paznokcie. mialam jechac na uczelnie, ale jednak jade na 13.15 probowac zalatwic cwiczenia z warunku ale moze byc ciezko 
tylko w piatek bede jeszcze na uczelni lub na kursie, no i do babci pojedziemy jesli zdazymy
będzie dobrze

podobno Pani Musierowicz za bardzo zajęta wnukami jest i nie chce się jej pisać już za bardzo
ale może McDusia ją rozkręci a wydawcy przycisną :P