Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-04, 22:36   #2341
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII

nic mi ku..rwa nie mowcie o zgagdze bo ja siedze od godziny i rycze..od rana mam ale teraz to juz nie tak pali ze nie moge..nawet maaalox nie pomogl nic ja nie moge juz ide sie wykapac
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 22:53   #2342
marti86
Zakorzenienie

Anielko a wczesniej pomagal?? ja mam te saszetki to mi pomagaly wczesniej. mleczka nie probowalam to nie wiem jak dziala.poloz sie spac to nie bedziesz czula

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 22:56   #2343
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
nic mi ku..rwa nie mowcie o zgagdze bo ja siedze od godziny i rycze..od rana mam ale teraz to juz nie tak pali ze nie moge..nawet maaalox nie pomogl nic ja nie moge juz ide sie wykapac
no ja staram się zgagę zapić lub przegryźć czymś - ale fakt faktem nie miałam zbyt dużych problemów (odpukać) - kilka razy wzięłam Rennie
Ja właśnie z wanny wyszłam i zaraz chyba do łóżka się zapakuję.
Jutro mam wizytę u położnej. Spokojnej nocki dziewczynki
Bez głupich snów i bóli

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 23:00   #2344
marti86
Zakorzenienie

zapomnialam Wam powiedziec-dostalam @ odnosnie zwrotu bluzy ze pieniadze sa przelane.... w formularzu zwrotu napisalam ze domagam sie zwrotu nie tylko za bluze i koszt wysylki od nich (bo napisala mi babka ze zwroci) ale rowniez za koszta poeniesione przeze mnie za jej odeslanie.ladnie wszystko wyliczylam-za koperte itd i ciekawe ile przyjdzie....jesli przeleja wszytsko to jaki komentarz powinnam wystawic wtedy??pozytywny czy neutralny??

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

apropo snow-snil mi sie dzis porod i snilo mi sie ze go nie pamietalam i dopytywalam wszytskich jak ja urodzilam.pozniej polozono mnie na sale gdzie lezaly wrzesniowki i nie mialam gdzie polozyc dziecka ktore okazalo sie byc dziewczynka bo w tym plastiku nie bylo materacyka i latalam po jakiejs szkole szukajac materaca ktorego i tak nie znalazlam.jak wrocilam moja tesciowa mala podrzucala i byla juz taka duza ze szok.a na stoliku czekala na mnie fasolka szparagowa

Stary 2012-10-04, 23:02   #2345
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
zapomnialam Wam powiedziec-dostalam @ odnosnie zwrotu bluzy ze pieniadze sa przelane.... w formularzu zwrotu napisalam ze domagam sie zwrotu nie tylko za bluze i koszt wysylki od nich (bo napisala mi babka ze zwroci) ale rowniez za koszta poeniesione przeze mnie za jej odeslanie.ladnie wszystko wyliczylam-za koperte itd i ciekawe ile przyjdzie....jesli przeleja wszytsko to jaki komentarz powinnam wystawic wtedy??pozytywny czy neutralny??

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

apropo snow-snil mi sie dzis porod i snilo mi sie ze go nie pamietalam i dopytywalam wszytskich jak ja urodzilam.pozniej polozono mnie na sale gdzie lezaly wrzesniowki i nie mialam gdzie polozyc dziecka ktore okazalo sie byc dziewczynka bo w tym plastiku nie bylo materacyka i latalam po jakiejs szkole szukajac materaca ktorego i tak nie znalazlam.jak wrocilam moja tesciowa mala podrzucala i byla juz taka duza ze szok.a na stoliku czekala na mnie fasolka szparagowa
o widze ze tez masz glupie sny..mis ie dxis snilo ze bylam w ciazy a byl koniec świata i wrózka która wyleciała z bakłażana:brzyda l: powiedziala mi , że jedyne miejsce w ktorym ludzie przeżyja to Jelenia Góra i ze mam tam jechac, kurde [przebudzilam sie w nocy przerazona a pozniej sie smialam z tej wrozki z bakłażana

zgaga troszke przechodzi chyba..odpukac , no ten maaaloc martuś pierwszy raz wzięlam, wczesniej duzo rzeczy bralam ale nic nie pomagalo, nie wiem teraz wypilam trzy szklanki mleka moze to podzialalo..mam nadzieje
Stary 2012-10-04, 23:04   #2346
marti86
Zakorzenienie

wrozka z baklazana zagryzlas mnie

lece spac dobrej nocki co by zgaga nie budzila!!

Stary 2012-10-04, 23:06   #2347
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
wrozka z baklazana zagryzlas mnie

lece spac dobrej nocki co by zgaga nie budzila!!
Stary 2012-10-04, 23:24   #2348
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
o ja juz czop? na szczescie nawet jesli to on to i tak mozesz jeszcze pare dobrych tygodni pochodzic
u siebie nie widzialam nawet czopa przed porodem
Mam nadzieję, że to jednak nie to.
A jeśli już to, że Bartuś poczeka chociaż te 3 tygodnie

Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość
też się zestresowałam tym czopem, bo ostatnio zdarza mi się, że śluzu mam trochę więcej, ale na szczęście nie jest zabarwiony więc już się nie martwię dwa tyg temu na wizycie wszystko było ok, wiec myślę że nadal jest, bo właściwie nic nie robię, nie dźwigam, nie przepracowuję się, nie męczę żeby przypadkiem nie wywołać porodu, bo i ja muszę i synio musi wytrzymać co najmniej do 25 października kiedy skończymy 38 tydzień

zmykam dziewczynki do jutra
Bardzo dobrze i nadal na siebie, na Was uważaj

Cytat:
MAdzius niekoniecznie to czop.moze po prostu naczynko gdzies Ci pekloi to taki splot okolicznosci.dzieci sa juz tak duze i uciskaja maksymalnie ze niektore naczynia nie wyrzymuja i pojawiaja sie plamienia.moja bratowa miala krwotok w 8 miesiacu okazalo sie ze peklo jakies wieksze naczynie a z malym wszytsko bylo ok.nie stresaj sie

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

a martusia po serniczku miala 111 i ma zgage pierwszy raz od niepamietnych czasow od niego ewidentnie to co dobre powoduje zgage to niesprawiedliwe
Oby

współczuję zgagi

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 23:40   #2349
peperonik
Zadomowienie

ehh nie nadrobilam Was, zapominam co przeczytalam,skupic sie nie moge
Siedzialam sobie i nagle taka fala bolu w nogi i coraz mocniej i kilka minut pozniej zaczelo padac.
stałam się meteoropatką
wołałabym przewidywac wyniki w totka niz deszcz

niezle sny macie dziewczynki
kolezance ginekolog mowila,ze w ostatnim trymestrze czesto pojawiaja sie koszmary, nawet jakies badania na ten temat robili,ale wrozka z bakłażana Anielka wymiatasz

zgagi wspolczuje, tez mam,ale jakos znosna jest
, trzymam niech idzie w cholere

zmykam dziewczynki bo do niczego jestem,jak tak bedzie jutro lalo,to po mnie ale moze przynajmniej poleze w miejscu i wiecej z Wami pobede - o taka wizja mnie cieszy
buziaczki
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 06:55   #2350
weronika23
Zakorzenienie

o jaaaa nie wierze jetem dzis pierwsza ide nadrabiac i boze ale wy macie sily wieczorem ja padlam z niunia przed 21

---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------

miciu super ze wizyta sie udala
dojotka bedzie dobrze

looo matkooo ja tam wole nie wiedziec jak moja szyjka wazne ze juz 36 tydz i juz nie dlugo 37 i moge juz rodzic bo ostatnio mnie medczy wszytsko

ania ciesz sie ze mama tak o ciebie dba ja dzis musze skonczyc porzadki bo jutro wesele jakbym miala blizej mame tow iem ze by sie zajela duzo duzo gabi i moglabym lezec jednak przy niespalna 2 ;atku nie da sie i masakara moja niunia juz konczy 2 latka 10,10 jaka duza szooook wczoraj ja zwazylam na golaska i ma juz 14,300

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------

co do daddy to jak tylko mojej ubiore to dupsko zesypane a teraz np zakladamy tylko na noc i cooo pozyczylam od siostry zalozylam i buummmm ale np ona zaklada swojemu i nic ja kupie pewnie huggisy bo 1 i 2 sa w miare a 3 z tego co pamietam sztywne
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 07:17   #2351
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:

Sanetko skoro ketony zniknely dostarczasz do organizmu wystarczajaca ilosc weglowodanow ja wlasnie zjadlam 2 kawalki sernika bo bratowa ma 30 zdjelam lukier z gory i zjadlam a co 30 bratowej sie nie powtorzy.jednak musialam sie polozyc bo skurcze mnie dzis mecza:/
Możliwe ale ostatnio sobie pozwoliłam a to więcej mleka, a to szarlotka, pizza, owszem najadłam się ale cukier dużo za duży. A takie skoki dla i nagłe spadki niebezpieczne dla dziecka i to wtedy jest zahamowanie wzrostu

Edytowane przez sanetka
Czas edycji: 2012-10-05 o 07:18
sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 07:31   #2352
aerien83
Zadomowienie

Cześć dziewczynki

Udało mi się nadrobić
wczoraj kompletnie weny nie miałam, ani na czytanie, ani na pisanie na forum - taki dzień do Za to wyleżałam się na kanapie za wszystkie czasy i przeczytałam całą "Cukiernię pod Amorem" - pierwszą część sagi, POLECAM zwłaszcza, że wyszła w wersji kieszonkowej za 15 zł a wciąga, jak bagno, mówię Wam.

MiciaKicia a jak tam '50 twarzy Greya' gratuluję udanej wizyty

Weronika
spoko, też podziwiam dziewczyny które czuwają do tak późnych godzin, ja siedzę do 21:30 max, a wczoraj odpadłam o 20:15, dziś za to wstałam o 5:30, ale to ból i drętwienie palców prawej dłoni znów mnie obudziło

kaaamila1
kurcze biedny Kenzo, oby nic się nie działo z tą zmianą

dorcia2120 witaj w domu i na forum mam nadzieję, że wszystko już dobrze u Ciebie

Dojotka też jestem za szpitalem mus to mus

judkama jasne Matylda świetne imię i do nazwiska pasuje

ImmortalWoman piękna wyprawka

madzius90 oby nie czop

....
Co do pieluch, to ja kupiłam paczkę jedynek z Dady i drugą z Pampersa, chusteczek mam 6-pak Hippa z Niemiec od mamy i 4-pak z Lidla z Niemiec też od mamy, i 4-pak Pampers sensitive który kupiłam ja I w praniu wyjdzie co się sprawdza. Kubuś np tolerował wszystkie pieluchy i chusteczki, a z chusteczek najbardziej lubiłam Cleanic Dzidziuś.
....

Mam też wiadomość od Kasi_11_83:

Hey. Nie jest wesoło, bo mam jeszcze mniej wód płodowych, gin mówi, że to już małowodzie. Kolejna wizyta za tydzień. Chcą żebym wytrzymała jeszcze 10 dni, jak sie uda to więcej i zrobią cc. Mam lekkiego doła, bo nie znamy przyczyn tego małowodzia. Nelcia waży 2600 ułożenie bez zmian. Marzę żęby dotrwać do 38 tc. Może któraś z dziewczyn na forum też ma taki problem (odpukać) ale jestem ciekawa jakie ma ewentualnie zalecenia. Pozdrówki.

....

Miłego dnia wszystkim życzę i kciuki za badania i wizyty zaciskam, i z góry już gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni

Edytowane przez aerien83
Czas edycji: 2012-10-05 o 07:33
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 08:00   #2353
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Hejka Mamuśki

Dziś wizyta o 16
Podejrzymy sobie Adasia

Moja kuzynka się wczoraj dowiedziała że będzie mieć Synka , fajnie będą kuzyni
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 08:05   #2354
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

cześć dziewczyny. przepraszam ze tak wczoraj uciekłam ale nie miałam sił....
ja nie mam pojęcia jak jest z normami.. wczoraj poszłam spać głodna... bo mi cukier bardzo skoczył.... ja się pogubiłam... myślałam szpitala wyjdę mając o tym pojęcie a tu dupa. dowiedziałam się tylko że mam zmiany w moczu ale co i jak też nie wiem.
Jestem zmęczona tym... ciągle chodzę głodna
Moje dzisiejsze śniadanie ... trzy kromki ciemnego chleba i parówka .... i do 11 godz będę chodziła głodna
zaręczeni od sylwestra 2011
małżeństwo od 12 maja 2012

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 08:09   #2355
Ma_majka
Zakorzenienie

Cześć Laseczki

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
Siedzialam sobie i nagle taka fala bolu w nogi i coraz mocniej i kilka minut pozniej zaczelo padac.
stałam się meteoropatką

niezle sny macie dziewczynki
kolezance ginekolog mowila,ze w ostatnim trymestrze czesto pojawiaja sie koszmary, nawet jakies badania na ten temat robili,ale wrozka z bakłażana Anielka wymiatasz
Bóle w nogach, skąd ja to znam Starzejemy się Kochana

Co do koszmarów to się zgodzę, ja miałam dzisiaj sen że poszłam na jakiś okropny festiwal z okropną techniawką bum cyk bum cyk I siedziałam przy drodze na wieeelkiej kupie mięsa, kiełbas, parówek itp bleeeee
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 08:10   #2356
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Witamy się z Szymonem w 30 tc

Na 15 wizyta

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 08:13   #2357
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
o jaaaa nie wierze jetem dzis pierwsza ide nadrabiac i boze ale wy macie sily wieczorem ja padlam z niunia przed 21
Nic się Weroniczka nie przejmuj, jeszcze 1-2 miesiące i o 20 tu już będzie cisza

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Na 15 wizyta

klask i: Gratuluję 30 tygodnia

za wizytę

My też zaczynamy 30 tydzień
Stary 2012-10-05, 08:14   #2358
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Nic się Weroniczka nie przejmuj, jeszcze 1-2 miesiące i o 20 tu już będzie cisza

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

klask i: Gratuluję 30 tygodnia

za wizytę

My też zaczynamy 30 tydzień
ale ten czas leci

P

Szymonek
Stary 2012-10-05, 08:15   #2359
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Cześć dziewczynki

Na 15 wizyta

Wczoraj po 23 wylazilam z łóżka zeby pojechać po męża i kolegę bo nie mieli jak wrócić z pubu tzn mieli ale nie przewidzieli ze tak leje...i ja dobra żona ich uratowalam pózniej spytał sie czy nie mogłabym juz zawsze być w ciąży

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 08:17   #2360
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Mam też wiadomość od Kasi_11_83:

Hey. Nie jest wesoło, bo mam jeszcze mniej wód płodowych, gin mówi, że to już małowodzie. Kolejna wizyta za tydzień. Chcą żebym wytrzymała jeszcze 10 dni, jak sie uda to więcej i zrobią cc. Mam lekkiego doła, bo nie znamy przyczyn tego małowodzia. Nelcia waży 2600 ułożenie bez zmian. Marzę żęby dotrwać do 38 tc. Może któraś z dziewczyn na forum też ma taki problem (odpukać) ale jestem ciekawa jakie ma ewentualnie zalecenia. Pozdrówki.

Ojoj, przekaż Kasi i
Nie orientuję się za bardzo co się robi w takich przypadkach, słyszałam tylko że czasem uzupełnia się jakoś te wody

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość

Dziś wizyta o 16

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość

Wczoraj po 23 wylazilam z łóżka zeby pojechać po męża i kolegę bo nie mieli jak wrócić z pubu tzn mieli ale nie przewidzieli ze tak leje...i ja dobra żona ich uratowalam pózniej spytał sie czy nie mogłabym juz zawsze być w ciąży
He he cwaniaczki Mój też się cieszy że ma szofera, ale to już niedługo
Stary 2012-10-05, 08:19   #2361
aerien83
Zadomowienie

dorcia2120 masakra współczuję

Gabi2 jaka dobra żona a doczytałaś "Dom w Riverton"? Bo ja porzuciłam i chyba nie żałuję

Pokrzywka, Pani_Jasiowa kciuki za Wasze wizyty zaciśnięte

Ma_Majka fujjjj obrzydliwy sen , też męczył mnie jakiś koszmar dzisiaj, na szczęście nic nie pamiętam
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 08:19   #2362
halwaya
Zakorzenienie

Morning dziewczynki

Moj tz znow poszedl spac do salonu, bo znow chrapalam.. ja nie wiem jak temu zapobiec Nos jakby zapchany, a kataru nie mam.

Ide dzis na wizyte z polozna.. zawsze to jakas rozrywka

Areien, pozdrow ode mnie Kasie, niech sie nie zamartwia. Bedzie wszystko dobrze.. ojej to za 10 dni mozemy miec kolejne bobo na forum

Stary 2012-10-05, 08:22   #2363
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Axh zapomniałam się pochwalić, przyszło mi wczoraj łóżeczko, ale jeszcze go nie składaliśmy. Pozatym 2 komplety pościeli, 3 czapeczki, prześcieradełko, baldachim, ceratka, stelaż, rożek i przybornik no i materacyk

Wogóle to kurier najperw na mnie nakrzyczał, że długo musiał pod drzwiami stać (dzwonek u nas kipesko działa i usłyszałam dopiero jak w drzwi zaczął walić) a potem kazał mi wnosić to cieżkie pudło do domu bo jemu cieżko to mu mówię, ze w ciąży jestem.. a on oooooooooooo nie zauważyłam, przepraszam.... ale i tak nie wniósł do domu tylko zostawił na podwórku

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Morning dziewczynki

Moj tz znow poszedl spac do salonu, bo znow chrapalam.. ja nie wiem jak temu zapobiec Nos jakby zapchany, a kataru nie mam.

Ide dzis na wizyte z polozna.. zawsze to jakas rozrywka

Areien, pozdrow ode mnie Kasie, niech sie nie zamartwia. Bedzie wszystko dobrze.. ojej to za 10 dni mozemy miec kolejne bobo na forum
Kochana a w jakiej pozycji śpisz???? i jak masz głowę ułożoną?

P

Szymonek
Stary 2012-10-05, 08:25   #2364
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

ja szuje wyczerpana od czwartku zeszłego tygodnia nie spożywam białego cukru ani nic z słodkich... czuje że mi tego brakuje , raz na kilka dni jakiś owoc odstawiłam białe pieczywo z czasem odejdzie wszystko co z normalnej mąki i ziemniaki
zaręczeni od sylwestra 2011
małżeństwo od 12 maja 2012

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 08:28   #2365
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Axh zapomniałam się pochwalić, przyszło mi wczoraj łóżeczko, ale jeszcze go nie składaliśmy. Pozatym 2 komplety pościeli, 3 czapeczki, prześcieradełko, baldachim, ceratka, stelaż, rożek i przybornik no i materacyk

Wogóle to kurier najperw na mnie nakrzyczał, że długo musiał pod drzwiami stać (dzwonek u nas kipesko działa i usłyszałam dopiero jak w drzwi zaczął walić) a potem kazał mi wnosić to cieżkie pudło do domu bo jemu cieżko to mu mówię, ze w ciąży jestem.. a on oooooooooooo nie zauważyłam, przepraszam.... ale i tak nie wniósł do domu tylko zostawił na podwórku

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Kochana a w jakiej pozycji śpisz???? i jak masz głowę ułożoną?

Spie na boku, wiec glowa na poduszce chyba w dobrej linii lezy.. ponoc nad ranem juz nie chrapie

A co do kuriera to ja bym zadzwonila do ich firmy i powiedziala, ze moze by zatrudniali pracownikow, ktorym nie jest za ciezko, by pomoc ciezarnej.. kles byl leniwy, ot co.

Stary 2012-10-05, 08:36   #2366
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Spie na boku, wiec glowa na poduszce chyba w dobrej linii lezy.. ponoc nad ranem juz nie chrapie

A co do kuriera to ja bym zadzwonila do ich firmy i powiedziala, ze moze by zatrudniali pracownikow, ktorym nie jest za ciezko, by pomoc ciezarnej.. kles byl leniwy, ot co.
to w sumie nie wiem skąd to chrapanie tż chrapie jak ma głowę za wysoko i jak śpi na plecach, bo na boku już ok.

Cóż przyjemny to on nie był, ale może miał gorszy dzień, bywa i tak.

P

Szymonek
Stary 2012-10-05, 08:37   #2367
Kamalika
Raczkowanie

Witam się i ja rozpoczynając 37 tydzień .... kiedy to zleciało?

Jasiu ubiłabym tego kuriera ..... w końcu to Ty płacisz za jego usługi ..... jakkolwiek to brzmi

"Niech no ja dorwę tę mendę co mi ubrania w szafie po nocach zwęża ... "
Kamalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 08:38   #2368
niteczka83
Zadomowienie

Dzień dobry,
ale pochmurny dzionek.
Zabrali mi wczoraj zbędne meble i w końcu da się przejść i normalnie coś działać - więc dziś raczej dzień sprzątania ...przedłużony na kilka i będzie ślicznie.
Mój złapał wczoraj doła i to jakiego - że nie jest w stanie utrzymać rodziny itd (bo ciągle czekamy na kasę od firmy X - czuję że łaskawie zapłacą za 3 tyg).
PS. Oświadczam że zgodnie z zapowiedzią wczorajszą pan prezes firmy X jadł dziś śniadanie z 60 myszkami (wymyśliłam że będzie mu dochodzić po 10 tak za każdą sesję w banku po której na koncie pustka).

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
o ja juz czop? na szczescie nawet jesli to on to i tak mozesz jeszcze pare dobrych tygodni pochodzic
u siebie nie widzialam nawet czopa przed porodem
Właśnie - słuchajcie już kiedyś wspominałam że mama miała 3 porody - każdy zaczął się zupełnie inaczej i był inny od poprzedniego. I powiedziała że przy pierwszej i drugiej ciąży to nie wiedziała o czym dziewczyny na sali mówią o jakimś galaretowatym śluzie bo go nie zauważyła ale przy trzeciej ciąży odszedł jej czop na 2 dni przed Także chyba nie zawsze każda zauważy czop. Wogóle na sr Nam mówili że to wcale nie takie częste zauważyć ten czop.

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
ehh nie nadrobilam Was, zapominam co przeczytalam,skupic sie nie moge
stałam się meteoropatką
bidulka
Jak już znajdziesz sposób to ja też chcę zostać hmm... totkopatką

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość

co do daddy to jak tylko mojej ubiore to dupsko zesypane a teraz np zakladamy tylko na noc i cooo pozyczylam od siostry zalozylam i buummmm ale np ona zaklada swojemu i nic ja kupie pewnie huggisy bo 1 i 2 sa w miare a 3 z tego co pamietam sztywne
Właśnie ja znam kilka przykładów gdzie uczuliły Pampersy a Huggisy pomogły i słyszałam o przykładach odwrotnych. Z moich znajomych wszyscy na początku używali zwykle albo Pampersów albo Huggiesów a po miesiącu przechodzili na Biedronkowe, Rosmannowe itd. (nie odróżniam jeszcze gdzie są jakie).
Wyjdzie w praniu - czy dziecko będzie wysypane czy wszystko zniesie.

Pokrzywka - za wizytę
Pani_Jasiowa - za wizytę i magicznego 30tc
Ma_majka - magicznego 30tc

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
dobre
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 08:40   #2369
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość
Stary 2012-10-05, 08:41   #2370
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość

Jasiu ubiłabym tego kuriera ..... w końcu to Ty płacisz za jego usługi ..... jakkolwiek to brzmi
boziu kochana 37 tc

Ach darowałam mu Niech zna moją dobroć

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Kochane idę się ubrać, robić obiadek i powoli sie pięknić do cipkologa

P

Szymonek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości