|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
nic mi ku..rwa nie mowcie o zgagdze bo ja siedze od godziny i rycze..od rana mam ale teraz to juz nie tak pali ze nie moge..nawet maaalox nie pomogl nic
ja nie moge juz![]() ide sie wykapac
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Anielko
|
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie z wanny wyszłam i zaraz chyba do łóżka się zapakuję.Jutro mam wizytę u położnej. Spokojnej nocki dziewczynki Bez głupich snów i bóli
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam Wam powiedziec-dostalam @ odnosnie zwrotu bluzy ze pieniadze sa przelane.... w formularzu zwrotu napisalam ze domagam sie zwrotu nie tylko za bluze i koszt wysylki od nich (bo napisala mi babka ze zwroci) ale rowniez za koszta poeniesione przeze mnie za jej odeslanie.ladnie wszystko wyliczylam-za koperte itd i ciekawe ile przyjdzie....jesli przeleja wszytsko to jaki komentarz powinnam wystawic wtedy??pozytywny czy neutralny??
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- apropo snow-snil mi sie dzis porod i snilo mi sie ze go nie pamietalam i dopytywalam wszytskich jak ja urodzilam.pozniej polozono mnie na sale gdzie lezaly wrzesniowki
|
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:brzyda l: powiedziala mi , że jedyne miejsce w ktorym ludzie przeżyja to Jelenia Góra i ze mam tam jechac, kurde [przebudzilam sie w nocy przerazona a pozniej sie smialam z tej wrozki z bakłażana![]() zgaga troszke przechodzi chyba..odpukac , no ten maaaloc martuś pierwszy raz wzięlam, wczesniej duzo rzeczy bralam ale nic nie pomagalo, nie wiem teraz wypilam trzy szklanki mleka moze to podzialalo..mam nadzieje |
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
wrozka z baklazana
![]() lece spac dobrej nocki co by zgaga nie budzila!!
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2348 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli już to, że Bartuś poczeka chociaż te 3 tygodnie ![]() Cytat:
Cytat:
współczuję zgagi ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2349 |
|
Zadomowienie
|
ehh nie nadrobilam Was, zapominam co przeczytalam,skupic sie nie moge
Siedzialam sobie i nagle taka fala bolu w nogi i coraz mocniej i kilka minut pozniej zaczelo padac. stałam się meteoropatką wołałabym przewidywac wyniki w totka niz deszcz niezle sny macie dziewczynki kolezance ginekolog mowila,ze w ostatnim trymestrze czesto pojawiaja sie koszmary, nawet jakies badania na ten temat robili,ale wrozka z bakłażana zgagi wspolczuje, tez mam,ale jakos znosna jest , trzymam niech idzie w cholerezmykam dziewczynki bo do niczego jestem,jak tak bedzie jutro lalo,to po mnie ale moze przynajmniej poleze w miejscu i wiecej z Wami pobede - o taka wizja mnie cieszy buziaczki
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaaa nie wierze jetem dzis pierwsza ide nadrabiac i boze ale wy macie sily wieczorem ja padlam z niunia przed 21
---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- miciu super ze wizyta sie udala ![]() ![]() dojotka looo matkooo ja tam wole nie wiedziec jak moja szyjka wazne ze juz 36 tydz i juz nie dlugo 37 i moge juz rodzic bo ostatnio mnie medczy wszytskoania ciesz sie ze mama tak o ciebie dba ja dzis musze skonczyc porzadki bo jutro wesele jakbym miala blizej mame tow iem ze by sie zajela duzo duzo gabi i moglabym lezec jednak przy niespalna 2 ;atku nie da sie i masakara moja niunia juz konczy 2 latka 10,10 jaka duza szooook wczoraj ja zwazylam na golaska i ma juz 14,300 ---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ---------- co do daddy to jak tylko mojej ubiore to dupsko zesypane a teraz np zakladamy tylko na noc i cooo pozyczylam od siostry zalozylam i buummmm ale np ona zaklada swojemu i nic ja kupie pewnie huggisy bo 1 i 2 sa w miare a 3 z tego co pamietam sztywne |
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2012-10-05 o 07:18 |
|
|
|
|
#2352 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Udało mi się nadrobić wczoraj kompletnie weny nie miałam, ani na czytanie, ani na pisanie na forum - taki dzień do a wciąga, jak bagno, mówię Wam.MiciaKicia a jak tam '50 twarzy Greya' gratuluję udanej wizyty ![]() Weronika spoko, też podziwiam dziewczyny które czuwają do tak późnych godzin, ja siedzę do 21:30 max, a wczoraj odpadłam o 20:15, dziś za to wstałam o 5:30, ale to ból i drętwienie palców prawej dłoni znów mnie obudziło kaaamila1 kurcze biedny Kenzo, oby nic się nie działo z tą zmianą ![]() dorcia2120 witaj w domu i na forum Dojotka też jestem za szpitalem ![]() judkama jasne Matylda świetne imię i do nazwiska pasuje ![]() ImmortalWoman piękna wyprawka madzius90 oby nie czop ![]() .... Co do pieluch, to ja kupiłam paczkę jedynek z Dady i drugą z Pampersa, chusteczek mam 6-pak Hippa z Niemiec od mamy i 4-pak z Lidla z Niemiec też od mamy, i 4-pak Pampers sensitive który kupiłam ja I w praniu wyjdzie co się sprawdza. Kubuś np tolerował wszystkie pieluchy i chusteczki, a z chusteczek najbardziej lubiłam Cleanic Dzidziuś..... Mam też wiadomość od Kasi_11_83: Hey. Nie jest wesoło, bo mam jeszcze mniej wód płodowych, gin mówi, że to już małowodzie. Kolejna wizyta za tydzień. Chcą żebym wytrzymała jeszcze 10 dni, jak sie uda to więcej i zrobią cc. Mam lekkiego doła, bo nie znamy przyczyn tego małowodzia. Nelcia waży 2600 ułożenie bez zmian. Marzę żęby dotrwać do 38 tc. Może któraś z dziewczyn na forum też ma taki problem (odpukać) ale jestem ciekawa jakie ma ewentualnie zalecenia. Pozdrówki. .... Miłego dnia wszystkim życzę
Edytowane przez aerien83 Czas edycji: 2012-10-05 o 07:33 |
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka Mamuśki
Dziś wizyta o 16 Podejrzymy sobie Adasia ![]() Moja kuzynka się wczoraj dowiedziała że będzie mieć Synka
|
#2354 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny. przepraszam ze tak wczoraj uciekłam ale nie miałam sił....
ja nie mam pojęcia jak jest z normami.. wczoraj poszłam spać głodna... bo mi cukier bardzo skoczył.... ja się pogubiłam... myślałam szpitala wyjdę mając o tym pojęcie a tu dupa. dowiedziałam się tylko że mam zmiany w moczu ale co i jak też nie wiem. Jestem zmęczona tym... ciągle chodzę głodna Moje dzisiejsze śniadanie ... trzy kromki ciemnego chleba i parówka .... i do 11 godz będę chodziła głodna
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laseczki
Cytat:
Starzejemy się Kochana Co do koszmarów to się zgodzę, ja miałam dzisiaj sen że poszłam na jakiś okropny festiwal z okropną techniawką bum cyk bum cyk I siedziałam przy drodze na wieeelkiej kupie mięsa, kiełbas, parówek itp bleeeee
|
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- ![]() ![]() klask i: Gratuluję 30 tygodnia za wizytęMy też zaczynamy 30 tydzień |
|
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ten czas leci
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wczoraj po 23 wylazilam z łóżka zeby pojechać po męża i kolegę bo nie mieli jak wrócić z pubu tzn mieli ale nie przewidzieli ze tak leje...i ja dobra żona ich uratowalam pózniej spytał sie czy nie mogłabym juz zawsze być w ciąży
|
|
#2360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Nie orientuję się za bardzo co się robi w takich przypadkach, słyszałam tylko że czasem uzupełnia się jakoś te wody ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
Mój też się cieszy że ma szofera, ale to już niedługo
|
||
|
|
|
#2361 |
|
Zadomowienie
|
dorcia2120 masakra współczuję
Gabi2 jaka dobra żona a doczytałaś "Dom w Riverton"? Bo ja porzuciłam i chyba nie żałuję ![]() Pokrzywka, Pani_Jasiowa kciuki za Wasze wizyty zaciśnięte ![]() ![]() Ma_Majka fujjjj obrzydliwy sen , też męczył mnie jakiś koszmar dzisiaj, na szczęście nic nie pamiętam |
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Morning dziewczynki
![]() Moj tz znow poszedl spac do salonu, bo znow chrapalam.. ja nie wiem jak temu zapobiec Nos jakby zapchany, a kataru nie mam.Ide dzis na wizyte z polozna.. zawsze to jakas rozrywka ![]() Areien, pozdrow ode mnie Kasie, niech sie nie zamartwia. Bedzie wszystko dobrze.. ojej to za 10 dni mozemy miec kolejne bobo na forum
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Axh zapomniałam się pochwalić, przyszło mi wczoraj łóżeczko, ale jeszcze go nie składaliśmy. Pozatym 2 komplety pościeli, 3 czapeczki, prześcieradełko, baldachim, ceratka, stelaż, rożek i przybornik no i materacyk
![]() Wogóle to kurier najperw na mnie nakrzyczał, że długo musiał pod drzwiami stać (dzwonek u nas kipesko działa i usłyszałam dopiero jak w drzwi zaczął walić) a potem kazał mi wnosić to cieżkie pudło do domu bo jemu cieżko ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
|
|
#2364 |
|
Zadomowienie
|
ja szuje wyczerpana od czwartku zeszłego tygodnia nie spożywam białego cukru ani nic z słodkich... czuje że mi tego brakuje , raz na kilka dni jakiś owoc odstawiłam białe pieczywo z czasem odejdzie wszystko co z normalnej mąki i ziemniaki
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spie na boku, wiec glowa na poduszce chyba w dobrej linii lezy.. ponoc nad ranem juz nie chrapie ![]() A co do kuriera to ja bym zadzwonila do ich firmy i powiedziala, ze moze by zatrudniali pracownikow, ktorym nie jest za ciezko, by pomoc ciezarnej.. kles byl leniwy, ot co.
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tż chrapie jak ma głowę za wysoko i jak śpi na plecach, bo na boku już ok.Cóż przyjemny to on nie był, ale może miał gorszy dzień, bywa i tak.
|
|
#2367 |
|
Raczkowanie
|
Witam się i ja rozpoczynając 37 tydzień .... kiedy to zleciało?
Jasiu ubiłabym tego kuriera ..... w końcu to Ty płacisz za jego usługi ..... jakkolwiek to brzmi
|
|
#2368 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
ale pochmurny dzionek. Zabrali mi wczoraj zbędne meble i w końcu da się przejść i normalnie coś działać Mój złapał wczoraj doła i to jakiego - że nie jest w stanie utrzymać rodziny itd (bo ciągle czekamy na kasę od firmy X - czuję że łaskawie zapłacą za 3 tyg). PS. Oświadczam że zgodnie z zapowiedzią wczorajszą pan prezes firmy X jadł dziś śniadanie z 60 myszkami (wymyśliłam że będzie mu dochodzić po 10 tak za każdą sesję w banku po której na koncie pustka). Cytat:
Także chyba nie zawsze każda zauważy czop. Wogóle na sr Nam mówili że to wcale nie takie częste zauważyć ten czop.Cytat:
Jak już znajdziesz sposób to ja też chcę zostać hmm... totkopatką Cytat:
Wyjdzie w praniu - czy dziecko będzie wysypane czy wszystko zniesie. Pokrzywka - za wizytę Pani_Jasiowa - za wizytę i magicznego 30tcMa_majka - magicznego 30tcCytat:
|
||||
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boziu kochana 37 tc ![]() ![]() Ach darowałam mu Niech zna moją dobroć ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Kochane idę się ubrać, robić obiadek i powoli sie pięknić do cipkologa
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

ja nie moge juz

i zaraz chyba do łóżka się zapakuję.
i snilo mi sie ze go nie pamietalam i dopytywalam wszytskich jak ja urodzilam.pozniej polozono mnie na sale gdzie lezaly wrzesniowki
:brzyda l: powiedziala mi , że jedyne miejsce w ktorym ludzie przeżyja to Jelenia Góra i ze mam tam jechac, kurde [przebudzilam sie w nocy przerazona a pozniej sie smialam z tej wrozki z bakłażana

ewidentnie to co dobre powoduje zgage 
trzymam niech idzie w cholere

klask i: Gratuluję 30 tygodnia