|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
hej dziewczyny. Jestem tydzień po zabiegu, od paru dni siedzę i czytam wszystko co tylko uda mi się znaleźć. Mam dwie piłki!!! a miały być naturalne
![]() czy to się jeszcze samo zmieni w czasie gojenia?
|
|
|
|
#4082 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
[QUOTE=kasikkk87;36917608]
Cytat:
dr M.K. Poznań, Eurosilicone anatomiczne 320M3 i 270M2 (oczywiście spora asymetria wiec prawa piers bedzie miec mniejsza wkładkę)
|
|
#4083 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jakie implanty?
|
|
#4084 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Marika74 pewnie też bede miała takie wrazenie, ale doswiadczone kolezanki Po... mowia ze pierwsze dni to szok ... zauwaz ze na pewno masz opuchniete piersi... a mozesz nam tu napisać jaki rozmiar masz? i jakie piersi byly przed zabiegiem? implanty anatomiczne czy okragle? wybacz ze tyle pytan ale napewno to swoja roznice robi jesli chodzi o stan po zabiegu bedzie dobrze zobaczysz, ani sie obejrzysz i pokochasz swoje "piłki" ;]---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
w koncu mi sie udało nooo ja narazie ostatnia ;] ale z niecierpliwoscia bede czekac na Twoj zabieg i oczywiscie trzymac mocno kciuki a jak
|
|
#4085 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jaka mialas wyjsciowke i jakie masz wkladki?z reguly na poczatku piersi sa obrzekniete,sterczace bardzo no one musza sie ulozycc
|
|
|
|
|
#4086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4087 |
|
Przyczajenie
|
anatomiczne 310ml, wyjściówka to wiotka skóra pozostała po karmieniu dwójki dzieci, ciężko było stanik kupić
|
|
|
|
#4088 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co tu się naczytałam, to myslę że po tak krótkim czasie to normalne że są nabrzmiałe. Z resztą dziewczyny tutaj więcej mogą sie na ten temat wypowiedziec ale myślę, że nie powinnaś się martwić, jest za wcześnie na oceny
|
#4089 |
|
Zadomowienie
|
310 anatomy ? z tego mogą wyjść piłki? Marika poczekaj kilka mcy .... tak MIESIECY... zejdzie opuchlizna , implant się ułozy i wtedy bedzie widać. Zmiany w czasie są ogromne. Ani nie masz super duzego implantu ani okrąglęgo. Ja mam okragle 325 moje cycki na poczatku wyglądały jak z gumy. A teraz to chyba nikt by nie pomyslal ze mam implanty. ( a szkoda! bo moglyby byc wieksze
) Na początku chcialam jeszcze mniejsze!
|
#4090 |
|
Zadomowienie
|
A tak z ciekawości. Jak to u Was było.. kto wiedział o operacji a komu absolutnie nie chciałyście mówić? U mnie, poza kilkoma osobami z pracy i koleżankami, wie mama, brat i bratowa, i mój mąż. Mój tata dowie sie chyba dopiero jak wrócę do domu po...
nawet nie chcę sobie wyobrażać jego miny
|
#4091 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie to wiedziało dużo osób. Ze studiów to tylko 1 kolezanka. Ale tak koleżanki, rodzina wiedzieli jakoś nie robiłam z tego wielkiej tajemnicy. W sumie nie wiem czy dobrze bo czasami są głupie komentarze typu "jak zrobilaś sobie cycki to lataja (przyp. faceci)" Haha. Ostatnio tak uslyszałam. To sa takie komenatze... z zazdrości wg mnie. Niestety. Z perspektywy czasu uważam, ze trzeba mówić jak najmniejszej ilości osób. Chociaz z rodziny u mnie to wszyscy wiedzieli. A koleżankom proponuję wmawiać w żywe oczy że urosły bo pijesz duzo mleka i robić sobie z nich żarty. Nie uwazam zeby była potrzeba dzielenia się prawdą . Oczywiście zaufanym osobom można powiedziec. Ale z takimi lepszymi/gorszymi kolezankami jest tak, że póki jest dobrze to jest dobrze, a jak sie odwrócisz to cię obgadają za plecami. Wprost CI nic zlego nie powiedza. Powiedza no rozumiem, rozumiem... a później zaczną mowić ze wszystkie twoje sukcesy czy porazki to "bo cycki" haha
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- ja na studiach NIKOMU nie powiedziała, poza moja przyjaciolka. Reszta albo jest slepa albo sie boją pytać ale nie doszły mnie nawet słuchy na temat plotek. A dziwne bo nie bawiłam się w usuwanie zdjec z facebooka mozna sobie porównać nawet haha. Mnie to akurat ni ziębi ni grzeje. Im chyba do glowy nie przyszlo że można SOBIE ZROBIC OPERACJE PLASTYCZNĄ ![]() w pracy podobnie. Nikt nie wie i nikt sie nie dowie. Nikt nie pyta.
|
#4092 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja chce to mega ukryc...wie moj facet, moja przyjaciółka ale jakos mam mieszane uczucia aby rodzinie powiedziec, czuje ze mama i tata powinni sie dowiedziec ze ide na taki zabieg w "razie czego" ale wiem ze mnie mega potepia....no tatus nie bo to facet ;p i jest raczej bardziej elastyczny na moje pomysly/corcia tatusia, ale mama? boziu juz wyobrazam sobie akcje i afere, czemu sie nie zapytalam jej o zdanie, dlaczego poszukalam sama lekarza, a mogla mi zalatwic, dlaczego tak ryzykuje zdrowie itd .... generalnie moja siora nie zrozumie powie ze jestem pusta i glupia... wiec wole ta niespodzianke zachowac u siebie w domu w koncu to ja spelniam swoje marzenie ...dobrze ze moj skarb mnie wspiera i nie gada ze sztuczne itp...a raczej bardziej niz ja nie moze sie doczekac.... dziewczyny piszcie co uwazacie... mowic/nie mowic? chyba powinnam prawda??
|
|
#4093 | |
|
Zadomowienie
|
Też tak myślę, że to nie ma co się chwalić wszem i wobec, bo tak jak piszesz, ktoś potem zrobi z tego zły użytek. Wiadomo, człowiek jest podekscytowany i szczęśliwy i chce się tym dzielić ze światem ale warto przystopować
![]() Mi bardzo zależy żeby w pracy wiedziało jak najmniej osób. ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
|
|
#4094 |
|
Zadomowienie
|
Gwen,
byłam u Ciebie w albumie zakochałam się w każdym centymetrze Twojego ciała... mimo, ze tak starsznie mało jest tych centymetrów ![]() wyglądasz rewelacyjnie ... idealna figura ![]()
|
|
#4095 |
|
Raczkowanie
|
Ja w tajemnicy powiedziałam cioci.Niestety ,zaluje teraz cała rodzina wie.Moja kuzynka powiedziała ,ze nigdy nie powiekszyłaby sobie piersi(jest płaska jak deska)ja jej odpowiedziałam w złosci ,ze gdyby miała pieniadze to na pewno poddałaby sie operacji.Skoro mówi ,ze nie ma kompleksow to nie rozumiem po co nosi staniki powiekszajace o 3 numery.Przestała sie do mnie odzywac.Z koleżanek to może tylko 2 wiedza.Wiekszośc sie napewno domysla.Brat ostatnio mi opowiadał,ze zaczepił go kolega i mowi:,,Ale Twoja siostra ma fajne cycki"hehe
Wogóle po operacji czuje sie pewna.Zmieniła mi sie sylwetka.Dr.wybrała mi odpowiedni rozmiar.A ja chciałam wieksze.Całe szczescie ,ze nie mam.Wygladaja na naturalne.Spotykam sie z jednym facetem i nawet nie zauwazył ,ze jestem po operacji.W dotyku sa juz mięciutkie Kocham moje piersi jupi pozdrawiam
|
#4096 |
|
Zadomowienie
|
Dr dobrał mi implanty Allergan 410 mx 290, patrze na Wasze opisy, są inne, bo wiadomo każda firma ma jakieś swoje oznaczenia, ale jakiemu rozmiarowi z innych firm, np. mentor odpowiada ten "mój"? pytam ponieważ chciałabym zobaczyć kiedyś, jesli pozwolicie Wasze zdjęcia, i mniej więcej porównać
![]() Muszę być pewna, że ten wybór będzie dobry, choć zdaję sobie sprawę z tego, że ten sam implant u dwóch osób będzie inaczej wyglądał, ale wiecie zawsze coś
|
#4097 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Matti;36920027]Dr dobrał mi implanty Allergan 410 mx 290, patrze na Wasze opisy, są inne, bo wiadomo każda firma ma jakieś swoje oznaczenia, ale jakiemu rozmiarowi z innych firm, np. mentor odpowiada ten "mój"? pytam ponieważ chciałabym zobaczyć kiedyś, jesli pozwolicie Wasze zdjęcia, i mniej więcej porównać
![]() Muszę być pewna, że ten wybór będzie dobry, choć zdaję sobie sprawę z tego, że ten sam implant u dwóch osób będzie inaczej wyglądał, ale wiecie zawsze coś [/QUOTEMatti, musisz porównać sobie z implantami o wymiarach zbliżonych do wymiarów Twoich implantów (wysokość, szerokość, projekcja) i wtedy będziesz miała wyobrażenie
|
|
#4098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie zamierzam mowic nikomuuuu wiecej moja kasa moja sprawa choc pare kolezanek zauwazylo bo mowilo ze mi cycki urosly aj cos tam wymyslalam stanik dobry, przytylam ,wydaje Ci sie z rodziny nikt nie wie i tak jest dobrze ale pewnie tak jak gwen pisze nikomu pewnie do glowy nie przyszloz e moglam cos majstrowac heheh choc ja nigdy nie ukrywalam ze dla mnie op plastyczne sa ok byle z umiarem ale o cyckach nie mowilam i w sumie nikt nie wiedzial ze mialam mega kompleks zawsze z kolezankami sie smialysmy ze mam male no i one tak myslaly MALE a ja mialam tam tylko stanik heheh![]() najlepiej kolezanka mowi piersi ci urosly(a mialam dopasowana bluzke z dekoltem ona mowi czy stanik masz inny?ja mowie no stanik dobry ona tak myslalam hahhaah )
|
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Matti kazda z Nas robila wszystkie badania prywanie, i pierwszy raz spotkalam sie z tak wysoka kwota
oczywiscie pomijam szczepienie przeciw zoltaczce bo to trocho kosztuje ale reszta nie powinna byc taka droga. Ale jak jestes z Warszawy to nie wiem moze tam maja takie ceny, I radze zrobic badania przed sama operacja, oczywiscie najpierw zapytac sie ile trzeba bedzie czekac na wyniki zeby nie bylo zadnych niespodzianek![]() A jezeli chodzi i to czy ktos wie o mojej operacji to w sumie sporo osob wie i mi to wcale nie przeszkadza choc w sumie sa to bliskie mi osoby(pomijajac niektore )
|
#4100 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wiecie Co laski? ja tak mysle ze jest to zdrowe podejscie zeby jak najmniej osob z bliskiego otoczenia wiedzialo, jesli ma sie poczucie bezpieczenstwa ze mozna rodzicom powiedziec to super, ja sie zastanowie nad tym jak widac w wyliczance mam 90 dni do terminu...jakos to sobie poukladam, a przyjaciolka sama ma zrobione wiec tutaj mam pelne wsparcie....wiadomo moj facet musi byc przy mnie na szczescie w styczniu bedzie w domu... wiec nie bede umierac w samotnosci ;p (czasem mysle ze mam słaby prog bolu...ale im bardziej czegos chce tym lepiej znosze wszelkie konsekwencje) ... najgorzej przyznac sie kolerzankom - tym dalszym, ktore z zazdrosci lub braku odwagi czy srodkow finansowych beda nam uprzykrzac zycie tym ze wiedza ;p ostroznosci kochane nigdy za wiele
|
|
#4101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
grupa krwi - 37zl wskaźniki krzepnięcia łącznie - 53 ekg - 40 rtg - 92 przeciwciała HCV - 56, HIV - 49 usg - 120 szczepienie jeden strzał - 90 itd. łącznie ok 650....
|
|
#4102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja własnie martwię się tym że moje piersi są od siebie za bardzo odsunięte. Ta twoja autostrada ile wynosiła ? Bo niewiem czy mam sie niepokoić ![]() Lekarz mi powiedział że można je trochę zbliżyć zakładając odpowiedni stanik ale co to znaczy odpowiedni stanik ? Ja jestem dopiero 9 dni po operacji, raczej nie miał na myśli fiszbinów
|
|
|
#4103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
20 rtg 50 usg plus reszta badan jakies 130 ale bez szczepien strasznie droga ta wawa ![]() ja z pomorza to i ceny inne
|
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Mati drogo w tej Warszawie
ale mus to mus-mi odeszla zoltaczka bo juz kiedys sie szczepilam wiec tylko przypominajaca kupilam chyba 35zl o ile dobrze pamietam. Gruba krwi 25zl, usg 75zl reszty nie pamietam ale wszystko z krwi i z moczu dalam 100zl z kawalkiem.
|
#4105 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no drogo... ale co poradzić
|
|
#4107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale do zbliżenia polecam triumph elastiform N - paskudny z wyglądu, ale miękki, bez fiszbin i za jego pomocą udawało mi się piersi do siebie zbliżać U mnie ta autostrada miała ok. 4 cm ... na szczęście teraz jej nie ma
|
|
|
#4108 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, mój TŻ, 4 koleżanki i 2 kolegów- wszyscy zaufani ![]() jak jechałam do kliniki to powiedziałam mamie, że jedziemy z moim TŻ na narty- akurat był luty ![]() jak wróciłam to była sama mama w domu a tata w pracy. powiedziałam jej już po co zrobiłam i do tej pory mi powtarza, że jak mnie widziała po 'nartach' to już wiedziała że coś narobiłam i mówi, że była strasznie zła na mnie ale jak widziała jak mnie to boli i jaka wymęczona jestem to jej mnie żal było ![]() no a tata do tej pory myśli, że się na nartach przewróciłam i ktoś we mnie wjechał i miałam żebra potłuczone najlepsze jest, że kiedyś w staniku chodziłam po domu a teraz po operacji jak było ciepło to chodziłam w bluzkach z dekoltami i było widać, że coś mi tam urosło a tata nic nie mówił. może nawet nie wpadł na to, że zwykła szara osoba (nie-gwiazda) może powiększyć biust ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- i w ogóle to jak są jakieś rodzinne imprezy to widzę, że ciocia i kuzynka (a obie zazdrosne zawsze były o mnie i siostrę) tak łypią mi na cycuszki ale ja się tylko w duchu śmieję. wprost nie spytają... a jakby już to powiem, że "TŻ masuje i cudownie urosły" ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4109 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was. Niedługo ędę miała zabieg powiększania. I tak z ciekawości zapytam, czy 520 allergan, anatomiczne będą ok? Mam C, ale po 2 ciążach i schudnięciu 18 kg. Boję się, żeby nie były ogromne. Mąż oczywiście chciałby jak największe
Lekarz sam zaproponował 470 choć zupełnie poważnie rozważał 520 więc wzięłam tą górną wartość za cel. Jak myślicie będzie dobrze? To już za miesiąc. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#4110 |
|
Raczkowanie
|
U mnie wie tz i kilka kolezanek, rodzina jescze nie wie.i to jest najgorsze bo po op bede musiala dogorywac u mamy w domu, ale chyba postawie ich przed faktem dokonanym. mam jeszcze jeden pomysl jakby moj tz chcial to moze pojade z nim na niby nad morze
na jakies 10 dni.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

)))a widzisz wizualnie jakas niewielka zmiane ze urosly??
w koncu mi sie udało
ale nie doszły mnie nawet słuchy na temat plotek. A dziwne bo nie bawiłam się w usuwanie zdjec z facebooka mozna sobie porównać nawet haha. Mnie to akurat ni ziębi ni grzeje. Im chyba do glowy nie przyszlo że można SOBIE ZROBIC OPERACJE PLASTYCZNĄ

oczywiscie pomijam szczepienie przeciw zoltaczce bo to trocho kosztuje ale reszta nie powinna byc taka droga. Ale jak jestes z Warszawy to nie wiem moze tam maja takie ceny, I radze zrobic badania przed sama operacja, oczywiscie najpierw zapytac sie ile trzeba bedzie czekac na wyniki zeby nie bylo zadnych niespodzianek

... na szczęście teraz jej nie ma