|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | ||
|
AGA :)
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
Cytat:
Zestaw fajny, codzienny ![]() One takie duże i jeszcze robisz zapasy? ![]() Ja mam odwyk od kosmetyków włosowych. Mam tego tyle, że spokojnie jeszcze na pół roku mi wystarczy ![]() choć kusi mnie maska jajeczna z joanny
|
|
|
#482 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
błękitne_niebo, czy to Ty kupiłaś ostatnio zegarek z parfois w kolorze rose gold? przepraszam jeśli mylę, ale wydaje mi się, że to Ty
bo chciałam zapytać czy było ich więcej
|
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#484 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, co sądzicie o tej sukience ? mierzyła ją może któraś z Was ? jak z jej jakością ?
Edytowane przez emely Czas edycji: 2012-10-05 o 09:37 |
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;36917184]błękitne_niebo, czy to Ty kupiłaś ostatnio zegarek z parfois w kolorze rose gold? przepraszam jeśli mylę, ale wydaje mi się, że to Ty bo chciałam zapytać czy było ich więcej [/QUOTE]Mój model nie występuje w kolorze rose gold. Kolor nazywa się black, ze względu na czarną tarczę ![]() Tu link: http://www.parfois.com/index.php?pais=pl&id=51&idp=8396 |
|
|
|
|
#488 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#489 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ag4 Ty masz odwyk a ja własnie wpadłam w szał pielęgnacji włosów Dziś na noc kładę olej, zamówiłam sobie też maskę Wax regenerującą, jak będę jechać po córkę do przedszkola to zaczepię o sklepy i kupię olej rycynowy i olejek Rossman fur mama (jakoś tak ). W sobotę idę podciąć końcówki, chyba je zetnę na prosto a nie jak zawsze - mam mocno wycieniowane włosy przez co wydaje się że mam ich mało Przez 4 miesiące urosły mi 3 cm - mało dużo czy normalnie?Eh mam nową pasję O i przypomniało mi się że miałam kupić płaszcz w październiku ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
Bardzo fajnie ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Wczoraj byłam kupić prezent ślubny dla mojego kuzyna i "przy okazji" przebiegłam się po sklepach moją uwagę przykuły dwa swetry w H&M, szukałam na stronie zdjęć ale nie jestem w stanie ich zlokalizować. Bardzo miłu w dotyku biały za 99 zł i drugi dłuższy (może to sukienka ) za 129 zł. Nie chciało mi się iść z nimi do przymierzalni ani ryzykować zakupu w ciemno. Wyszłam za to z torbą ciuszków dla córki, która przecież "wiecznie nie ma w czym chodzić"![]() AAA no i pochwalę się szałowymi zakupami w Factory Mango - złoty sweter długi 19 zł z 99 zł i klasyczna czrna marynarka 29 zł z 439 zł, to wszystko -20% Reserved - Granatowe rurki, 27 zł z 69,9 zł ![]() Zapomniałam już że tam można czasem tanio kupić coś
Edytowane przez julka910 Czas edycji: 2012-10-05 o 13:05 |
|||
|
|
|
#490 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ale pędzicie
![]() LadyI fajny kotek Fajny outfit z resztą nie tylko ten ![]() PaulinaMigotka wstawiaj,wstawiaj swoje outfity Świetnie wyglądasz ![]() błękitne niebo współczuje niemiłej przygody w Douglasie Dobrze,że chociaż p.kierownik wynagrodziła Ci to kosmetykami. Szczerze mówiąc to zawsze się trochę obawiam takich sytuacji a teraz tym bardziej będę miała obawy wchodząc do Douglasa A tak swoją drogą to muszę rozejrzeć się za maską Bingo i czarnym mydłem carpaibax ładnie wyglądasz w baskince i żakiecie ale włosy )julka910 podobno normalnie włosy rosną 1 cm na miesiąc. Jeśli chcesz coś na porost włosów to mogę polecić Vitapil z biotyną. Widziałam Twoje zdjęcia na wątku o blond włosach(ja również rozjaśniam do blondu) i powiem Ci,że na początku tego roku miałam chyba tej samej długości włosy co Ty a po 2 kuracjach 2 miesięcznych Vitapilem i wcieraniu w skórę głowy Jantaru włosy urosły mi już 12-13 cm. Na noc nakładałam też na włosy oleje(max.3 razy w tygodniu):Alterra,Rossman Babydream a teraz Matrix. Dzięki temu nie musiałam ich podcinać co 1,5 miesiąca. |
|
|
|
#491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;36921246]dziękuję za odpowiedź, podejdę obejrzeć te zegarki do krakowskiej
[/QUOTE]Bardzo polecam ten zegarek ![]() Cytat:
Gratuluje zakupów |
|
|
|
|
#493 | ||
|
AGA :)
|
Cytat:
Muszę zobaczyć jak wygląda sytuacja w moim tesco Cytat:
Olejek baby dream fur mama polecam serdecznie nie tylko do włosów! Świetnie działa na skórę. Nawilża, sprawia że jest miękka w dotyku i ślicznie pachnie Ja go bardzo lubię Na porost polecam też wodę brzozową (mam z isany, teraz w Ross promocja i kosztuje 5 zł) i jantar. Używam tych wcierek zamiennie, zauważyłam, że mi włosy ruszyły po nich. Choć teraz mają (mam nadzieję, że chwilowy) zastój. Gratuluję udanych zakupów!! Ja wychodziłam służbowo i otóż po drodze okazało się, że jest otwarcie nowego secon-handu. Super promocja dziś - wszystko 1 zł. Bardzo rzadko zaglądam, no ale postanowiłam zajrzeć. Znalazłam spódnicę niemal identyczną jak Mirell i Migotka kupiły w zarze
|
|
|
#494 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za informację dziewczyny .---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
, nosisz go na co dzień ?. Pytam bo miałam z tej firmy dwa zegarki, i zarówno na jeden jak i na drugi po dwóch tygodniach od zakupu składałam reklamację. Zastanawiam się czy ja trafiłam na jakąś felerną sztukę czy ta jakoś jest taka kiepska
Edytowane przez emely Czas edycji: 2012-10-05 o 15:15 |
|||
|
|
|
#495 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy widziałyście gdzieś klasyczne, czarne kozaki na szpilce (takie jak w linku)? Mam wrażenie, że coraz ciężej takie znaleźć, bez żadnych ozdób, pasków itp. Jeżeli macie doświadczenia z kozakami z Zary to również proszę o opinie.
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...20OBCASIE%20XL |
|
|
|
#496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę się zastanowić nad statergią bo kupię WSZYSTKO co polecacie a przecież na raz nie będę tego używać. Kazałam też mężowi zrobić wywiad wśród koleżanek w pracy co tam polecają z marki L'oreal i innych których L'oreal jest dystrybutorem - mam dostęp do ich produktów za darmo lub za mniej niż pól ceny sklepowej ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Dziękuję |
||
|
|
|
#497 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=julka910;36924436]Dzięki! Dopisałam do listy zakupów
Muszę się zastanowić nad statergią bo kupię WSZYSTKO co polecacie a przecież na raz nie będę tego używać. Kazałam też mężowi zrobić wywiad wśród koleżanek w pracy co tam polecają z marki L'oreal i innych których L'oreal jest dystrybutorem - mam dostęp do ich produktów za darmo lub za mniej niż pól ceny sklepowej [/QUOTEU Ciebie dużym plusem jest to,że nie używasz prostownicy Ja niestety po każdym myciu muszę wyprostować włosy a to powoduje właśnie kruszenie się końcówek dlatego nakładam na włosy krem termiczny Matrix a przed samym prostowaniem na koncówki olejek Matrix.Dziewczyny używacie olejku arganowego? Możecie coś polecić? Chodzi mi głównie o pielęgnację twarzy. |
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziś testuję czarne mydło
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- [QUOTE=Lena1209;36924542] Cytat:
Ostatnio znalazłam sposób na wygładzenie ich ale chyba zrezygnuję bo jak ktoś słusznie zauważył - dużo w tym silikonów. Zobaczę jaki będzie efekt mojej "nowej pasji" Ja z pielęgnacją twarzy i olejem arganowym nie mam doświadczeń ale zamówiłam tu olej: http://allegro.pl/olej-olejek-argano...668746787.html Już go mam. Wraz z paczką dostałam mnóstwo ulotek, m.in. z ekologicznymi podpaskami |
|
|
|
|
#499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
W niedzielę biorę sie za laminowanie włosów
Tym razem zamiast odżywki użyję maski.Dziewczyny, jak już jesteśmy w temacie włosów, czym je czeszecie? Ja mam tangle tezer, ale wypatrzyłam u mojej fryzjerki szeroką szczotkę z naturalnego włosia i chce sobie taką zakupić. Moje kudełki niestety mi wypadają w znacznej ilości.
|
|
|
|
#502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale prostowanie to zabójstwo dla włosów. Cytat:
![]() Kup w aptece Biotebal, wielu znajomym pomógł na wypadanie włosów |
||
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdradzisz, skąd ta torba? Bardzo ładnie się prezentujeDołączam do testów Wracając z wykładów wstąpiłam do Mydlarni u Franciszka (swoją drogą, dziękuję błękitne niebo za polecenie tego miejsca tutaj!![]() Skusiłam się dziś także na spódnicę z załącznika, która spodobała mi się od pierwszego wejrzenia, ale zawsze rezygnowałam z zakupu. Przede mną trochę imprezowych okazji, dlatego jest już moja Do białej koszuli typu mgiełka na pewno świetnie się sprawdzicosma, ja także używam tangle teezera, ale według mnie jest troszkę przereklamowany Po tylu zachwytach w Internecie spodziewałam się czegoś więcej. Faktycznie delikatnie rozczesuje, ale jest nieporęczny. Chyba wolę tradycyjne szczotki
|
|
|
|
|
#505 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;36925475]i kupiłam
![]() wybrałam taki, bardzo mi się spodobał i długo się nie zastanawiałam :(zdjęcie słabej jakości, ale wklejam też katalogowe)[/QUOTE] Bardzo fajny
|
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#508 |
|
Wtajemniczenie
|
błękitne niebo wiem,że prostowanie nie jest niczym dobrym dla włosów ale mam takie włosy,które nie są ani proste ani kręcone,muszę z nimi coś robić aby wyglądać sensownie
Mimo,że prostuję włosy to dużo osób mówi mi,że mam bardzo zadbane włosy. Tak,jak napisała julka910 gdybym nic z nimi nie robiła to wyglądałabym jak koszmar ![]() Jeśli chodzi o olejek arganowy to dziekuję julka910 za link błękitne niebo cofnę się do I części wątku i poszukam Twoich postów na temat olejku Ja od roku używam szczotki do włosów Tangle Teezer. |
|
|
|
#509 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=Lena1209;36924542] Cytat:
Edytowane przez emely Czas edycji: 2012-10-05 o 17:47 |
||
|
|
|
#510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli ktoś ją widział w innych miastach to bardzo bym była wdzięczna jakby mi pomógł w zakupie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.

bo chciałam zapytać czy było ich więcej

Przez 4 miesiące urosły mi 3 cm - mało dużo czy normalnie?
) za 129 zł. Nie chciało mi się iść z nimi do przymierzalni ani ryzykować zakupu w ciemno. Wyszłam za to z torbą ciuszków dla córki, która przecież "wiecznie nie ma w czym chodzić"