Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-05, 11:16   #4411
Goyya
Raczkowanie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Ale zawsze to lepiej tęsknić we dwie niż w pojedynkę

no to mój dziś przyjeżdża-więc Twój pewnie też
miło mieć kogoś w podobnej sytuacji.... to kiedy macie kolejne starania?? bo ja właśnie dziś dostałam @ i właśnie się załamałam doszczętnie..... jednak liczyłam,że może jednak...
Goyya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 11:22   #4412
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Goyya Pokaż wiadomość
mam tak sano w sumie.... Jeszcze "jazdy"nie mam i nigdy nie miałam,ale jak się już zdecydowaliśmy to bym chciała zajść wcześnie-zanim się nie napalę i nakręcę bo mnie chyba stres zabije
No wlasnie, ja tez nigdy jazdy nie mialam, a w moim wieku to juz lekko dziwne chyba sie zaczyna powoli robic
Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Głowa do góry. Przytulam wirtualnie
Dzieki
Cytat:
no właśnie nie wiem jak to jest....można się napić jak się jeszcze nie wie czy się zaszło-bo na test za wcześnie? Pytam,bo nie wiem ile jeszcze Nam zejdzie na staraniu się...a czasem się zdarzają okazje..a ja się boję,i nie pije ...no na wszelki wypadek
baj de łej........na nic moje unikanie toalety w celu uniknięcia wiadomości o @.... zakradła sie w nocy...więc jednak ten cykl na marne.......... 2 testy się nie myliły.......
Nie wiem dokladnie, mowiac szczerze. Na moj rozum to po prostu nie mozna sie dac wkrecic, bo zwariujemy. Mysle, ze 1 piwo czy kieliszek wina nie zaszkodzi na samym poczatku. Innego alkoholu osobiscie nie pije, wiec w zasadzie uwazam, ze jakby co, to niewiele ryzykuje...
Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość

Eh przykro, że tyle z nas musi się tak naczekać ...
Ja już się chyba uodparniam, znaczy się na @, bo jeszcze na nakręcanie się przed @ nie
Może w końcu, jak zupełnie zluzuję to się uda ... ehhh
Dzieki
Ja mam po raz pierwszy taka reakcje, odkad sie nie zabezpieczam, bo wczesniej to wlasciwie zero odczuc na widok @.
Jakis chyba slabszy dzien albo jesienny spleen mnie zlapal w tym miesiacu
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 11:24   #4413
MaCherie
Przyczajenie

Hello dziewczynki
Nunka wiem, że to może marne pocieszenie, ale z pracą jest naprawde ciężko. Ja studia skończyłam i co? a no nic większość moich koleżanek się boryka z brakiem perspektyw w moim mieście dostać umowę o pracę graniczy z cudem, w urzędach dają ale tam trzeba mieć plecy, nie raz się o tym przekonałam można liczyć na umowe zlecenie, często system prowizyjny wynagrodzenia, staż po którym nie ma możliwości zatrudnienia. Nie jest łatwo - w kwietniu byłam na rozmowie gdzie na jedno miejsce zgłosiło się 200 osób praca w biurze za najniższą krajową ale jakoś trzeba sobie radzić.
Co do ciąży to myśl pozytywnie - to dopiero 1 cs? jednym się udaje od razu a inni muszą trochę poczekać na swoje szczęście wiem coś o tym bo to mój 4 cykl i też myślałam - co to za problem człowiek młody i zdrowy to didzia będzie od razu a tu @ ale co nas nie zabije to nas wzmocni
kupiłam sobie termometr owulacyjny i nowy zapas testów owulacyjnych -będę prowadzić obserwację. No teraz to się musi udać ostatnim razem stranka zakończyliśmy 4 dni przed spodziewaną owu ( zwiększam podobno szansę na córę) ale nie wyszło
Po odstawieniu tablet anty ten mój okres jest krótszy, 1 i 2 dzień jest obfity a 3 to tylko plamienia, i ten mój cykl z każdym miesiącem dłuższy ale daje sobie czas do świąt i jak nie będzie ciąży to się przejde do lekarza czy wszystko gra
MaCherie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 11:26   #4414
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
no to mój dziś przyjeżdża-więc Twój pewnie też
miło mieć kogoś w podobnej sytuacji.... to kiedy macie kolejne starania?? bo ja właśnie dziś dostałam @ i właśnie się załamałam doszczętnie..... jednak liczyłam,że może jednak...
ech kurde uda się którejś w tym miesiącu??

ja testuje za tydzień...
ale nie wiem czy dotrwam i czy nawet jest sens kupować test.
Stary 2012-10-05, 11:38   #4415
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
ech kurde uda się którejś w tym miesiącu??

ja testuje za tydzień...
ale nie wiem czy dotrwam i czy nawet jest sens kupować test.
Kup za tydzień jeśli @ nie przyjdzie póki co trzeba mieć nadzieję

Właśnie przejrzałam na allegro zestawy: testy owulacyjne + ciążowe gratis. Zamawiała któraś z was może takie testy na allegro? polecacie jakiegoś konkretnego sprzedawcę?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 11:40   #4416
MaCherie
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość

Właśnie przejrzałam na allegro zestawy: testy owulacyjne + ciążowe gratis. Zamawiała któraś z was może takie testy na allegro? polecacie jakiegoś konkretnego sprzedawcę?
kupłam sobie właśnie taki zestaw 10 owu + 3 ciążowe
właśnie przyszły w sumie już drugi raz zamówiłam od tego samego sprzedawcy i jest ok, ale nie wiem czy tu linki można zamieszczać
sprzedawca nazywa się ekspres_sklep zamówiłam w środe i dziś już dostałam i ceny tez fajne

Edytowane przez MaCherie
Czas edycji: 2012-10-05 o 11:46
Stary 2012-10-05, 11:47   #4417
nuna2
Zakorzenienie

tez sobie zamówie chyba i bede skrupulatnie proadzić karty ciązowe, bo przecież musi sie w końcu udac:P

na obiad kalafiorowa i ruskie bo mi zosały męzowi zrobie nalesniki,
a tacie i reszcie rydze w ciescie;P
Stary 2012-10-05, 11:50   #4418
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaCherie Pokaż wiadomość
kupłam sobie właśnie taki zestaw 10 owu + 3 ciążowe
właśnie przyszły w sumie już drugi raz zamówiłam od tego samego sprzedawcy i jest ok, ale nie wiem czy tu linki można zamieszczać
sprzedawca nazywa się ekspres_sklep zamówiłam w środe i dziś już dostałam i ceny tez fajne

Mam właśnie tego sprzedawcę w obserwowanych. Też mnie zainteresowała oferta 10 +3, ze względu na cenę szczególnie.

Dziękuję za info

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:

Kuchareczka z ciebie. Wszystko przepysznie brzmi
Stary 2012-10-05, 11:51   #4419
MaCherie
Przyczajenie

Cytat:
tez sobie zamówie chyba i bede skrupulatnie proadzić karty ciązowe, bo przecież musi sie w końcu udac:P

ale pyszności
Co do testów to miałam ich juz nie kupywać i nie nakręcać się w tym cyklu ale nie mogę się oprzeć zafiksowałam się na bobo i koniec
Anulka_p używałaś już tych testów owu kiedyś?? bo mi one wskazują II kreski kiedy już mam owu nie wcześmiej

Edytowane przez MaCherie
Czas edycji: 2012-10-05 o 11:57
Stary 2012-10-05, 12:11   #4420
magbes
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie nie wiem jak to jest....można się napić jak się jeszcze nie wie czy się zaszło-bo na test za wcześnie? Pytam,bo nie wiem ile jeszcze Nam zejdzie na staraniu się...a czasem się zdarzają okazje..a ja się boję,i nie pije ...no na wszelki wypadek
baj de łej........na nic moje unikanie toalety w celu uniknięcia wiadomości o @.... zakradła sie w nocy...więc jednak ten cykl na marne.......... 2 testy się nie myliły.......
Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
dziś 28 dzień cyklu..pms mija powoli..czuje sie bardziej rozluźniona..rano nie wytrzymałam i zatestowałam..i I krecha. Nawet cienia cienia nie było..ani po 2 ani po 5 minutach ani nawet po 10 no nic..trzeba żyć dalej.

Rano bylam w szpitalu i odebrałam wyniki..nie są złe w sumie :/
dziewczynki, przykro mi... ale nowy cykl, nowe nadzieje a Ty Linka,,, dopoki nie ma @ jest nadzieja
Cytat:

tak, ja zamawialam, takie paskowe co sie moczy w sikańcach
w tym cyklu pierwszy raz je stosuje.zobaczymy.....

Cytat:

mniaaaaammm...
skad masz rydze? z lasu? chyba nigdy nie jadlam
a u nas wlasnie przylazl 'handel obwoźny' i zakupilam sobie dresiczki i meżulkowi tez
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:18   #4421
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
dziewczynki, przykro mi... ale nowy cykl, nowe nadzieje a Ty Linka,,, dopoki nie ma @ jest nadzieja
Mam już normalne plamienie jak zawsze przed @ , powinnam dostać najpoźniej w niedziele-poniedzialek@
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:20   #4422
nuna2
Zakorzenienie

dziewczyny musi sie nam w końcu udac co??...

a rydsze z lasu, i mamy borowiki:P
Stary 2012-10-05, 12:22   #4423
MaCherie
Przyczajenie

oczywiście, ze musi się udać czego Wam i sobie życzę
Stary 2012-10-05, 12:24   #4424
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Mam już normalne plamienie jak zawsze przed @ , powinnam dostać najpoźniej w niedziele-poniedzialek@
moze sie nie rozkreci a nawet jesli to zacznieci e dzialac szybciutko i na pewno sie uda

Cytat:
dziewczyny musi sie nam w końcu udac co??...

a rydsze z lasu, i mamy borowiki:P
ojej..mniami...a u nas nie bywaja rydze
a ja taka grzybiaaaraaaaa,,,no uwielbiam zbierac grzyby, łazić o lesie...mmm...ten zapaszek lasu... u w i e l b i a m !
u nas w ogole cos cisza z grzybami...teraz taki plus z tego deszczu ze moze cos wyrosnie w lesie
Stary 2012-10-05, 12:28   #4425
nuna2
Zakorzenienie

ktora nastepna testuje??:P

i jak ktoraś zajdzie rposze mowic co zrobila:P
świece figle czy co:P
Stary 2012-10-05, 12:29   #4426
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
moze sie nie rozkreci a nawet jesli to zacznieci e dzialac szybciutko i na pewno sie uda

ojej..mniami...a u nas nie bywaja rydze
a ja taka grzybiaaaraaaaa,,,no uwielbiam zbierac grzyby, łazić o lesie...mmm...ten zapaszek lasu... u w i e l b i a m !
u nas w ogole cos cisza z grzybami...teraz taki plus z tego deszczu ze moze cos wyrosnie w lesie
U nas też rydzy brak.
I tak jak Ty kocham zbierać grzyby, las, ciszę w lesie. Aaaaa i niby wysyp grzybów jest, ale co pojadę w swoje miejsca to szkoda wypalać benzynę bo nic nie ma:| No i jeść też uwielbiam

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:32   #4427
Sophia_1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Ale żeście napisały... Jeszcze nie nadrobiłam. Przyszłam tylko się podzielić że w końcu umiem wybadać otwartą szyjkę . Dziś 12dc i już otwarta glutek też ładny mimo że test owu był jeszcze dziś negatywny (myślę, że jutro już będzie pozytywny bo obie kreski dość wyraźne). Zaraz przyatakuję TŻta
to atakuj a my trzymamy kcuki

Cytat:
ja wytrwałam zawsze cale 7 dni, t nie wiem, czy jest skok czy nie.
okresy mam kalendarzowe co 28 dni zadnych plamien nie ma. Moze spróbuje od nastepnego miesiaca... tez może nie ma sensu sobie wpierac od razu choroby...
dokłądnie, nie ma co fiksować, póki nie ma jasnych sygnałów, że coś jest nie tak. Poobserwuj troszkę, a później zdecydujesz co dalej.

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Jak wypijesz 1 piwo, zanim sie dowiesz o ciazy, to sie przeciez nic nie stanie nie dajmy sie zwariowac.

U mnie 30 dc i mocno boli brzuch na @. Szkoda. Nastroj mi "opadl".
co do fiskwoania a co do bólu

Cytat:
Napisane przez kasiula199 Pokaż wiadomość
Cześć laseczki. Dzisiaj przypada 28 dc, czyli powinna @ się zjawić i cisza. Nic mnie nie boli, nie ściska. Poza tym że wyzywam wszystkich wokół to spoko Na razie nie rozbię testu, bo nie chcę się rozczarować.. zobaczymy czy w weekend się @ pojawi, jak nie to w pon testuję. Chociaż od baaaardzo dawna mam regularne miesiączkii normalnie już 4-3 dni przed umierałam z bólu no a teraz cisza...
testuj ! matko, to takie emcjonujące jakbym sama miała testować

Cytat:
a ja przy moim duphastonie 16-25dc nie wiem kiedy spodziewac sie owulki... poprzedni cykl (pierwszy z duphastonem) trwal 33-34 dni,,,a teraz nie wiem czego sie spodziewac i kiedy... wowoczas owulka byla okolo 22-23 dc,,,
u mnie pojawia się około 3 dni po odstawieniu

Cytat:
dziś 28 dzień cyklu..pms mija powoli..czuje sie bardziej rozluźniona..rano nie wytrzymałam i zatestowałam..i I krecha. Nawet cienia cienia nie było..ani po 2 ani po 5 minutach ani nawet po 10 no nic..trzeba żyć dalej.

Rano bylam w szpitalu i odebrałam wyniki..nie są złe w sumie :/

Cytat:
Hello dziewczynki
Nunka wiem, że to może marne pocieszenie, ale z pracą jest naprawde ciężko. Ja studia skończyłam i co? a no nic większość moich koleżanek się boryka z brakiem perspektyw w moim mieście dostać umowę o pracę graniczy z cudem, w urzędach dają ale tam trzeba mieć plecy, nie raz się o tym przekonałam można liczyć na umowe zlecenie, często system prowizyjny wynagrodzenia, staż po którym nie ma możliwości zatrudnienia. Nie jest łatwo - w kwietniu byłam na rozmowie gdzie na jedno miejsce zgłosiło się 200 osób praca w biurze za najniższą krajową ale jakoś trzeba sobie radzić.
Co do ciąży to myśl pozytywnie - to dopiero 1 cs? jednym się udaje od razu a inni muszą trochę poczekać na swoje szczęście wiem coś o tym bo to mój 4 cykl i też myślałam - co to za problem człowiek młody i zdrowy to didzia będzie od razu a tu @ ale co nas nie zabije to nas wzmocni
kupiłam sobie termometr owulacyjny i nowy zapas testów owulacyjnych -będę prowadzić obserwację. No teraz to się musi udać ostatnim razem stranka zakończyliśmy 4 dni przed spodziewaną owu ( zwiększam podobno szansę na córę) ale nie wyszło
Po odstawieniu tablet anty ten mój okres jest krótszy, 1 i 2 dzień jest obfity a 3 to tylko plamienia, i ten mój cykl z każdym miesiącem dłuższy ale daje sobie czas do świąt i jak nie będzie ciąży to się przejde do lekarza czy wszystko gra
też chcę zakupić termometr owulacyjny. Swój masz z allegro czy z apteki?

Dzeiwczyny 20 min mi zajęło nadrabianie.... Masakra
W krzyżu boli, a dziś będę miała zabiegany dzień, bo moja ciężarna siostra jest w szpitalu (jakieś bóle ją dopadły) a wszyscy pracują do wieczora. I trzeba jej wszystko zawieźć...

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:33   #4428
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Anulka_p używałaś już tych testów owu kiedyś?? bo mi one wskazują II kreski kiedy już mam owu nie wcześmiej
Nie stosowałam ich wcześniej. Chciałabym zacząć właśnie w tym cyklu
Stary 2012-10-05, 12:36   #4429
Sophia_1
Zadomowienie

Cytat:
ktora nastepna testuje??:P

i jak ktoraś zajdzie rposze mowic co zrobila:P
świece figle czy co:P

I zapomniałabym, Nuna nie poddawaj się, głowa do góry i pierś do przodu Ja wiem, że człowika czasem załamka dopada, ale dasz rade !

Szejda domek super, pokażę dla Tź

Stary 2012-10-05, 12:38   #4430
Anulka_p
Zakorzenienie

Ależ mi dzisiaj fatalnie idzie praca Mam nerwy na ludzi. Kiepskie wyniki, a to praca dorywcza, z którą wiążę przyszłość, po bankructwie tej mojej "firemki" i muszę mieć wyniki Chyba w tej kwestii też trzeba wyluzować. Presja źle działa na człowieka.
Stary 2012-10-05, 12:43   #4431
Luna0
Zakorzenienie

ale mnie dziś głowa napierdziela

Cytat:
Lunka a kiedy test wyszedl Ci pozytywny po tym niby-okresie? i mierzylas moze tempke?jesli tak to jak sie zachowala?
pytam teoretycznie na przyszlosc./...ale poniekad dlatego tez, ze moja @ byla ostatnio bardziej skapa niz normalnie,, ( 2 dni lekkiego krwawienia i 1 dzien plamienia) ból brzucha czulam jeden dzien ale nie mocny bardzo. niestety tempka spadla do nizszych temperatur a zrobiony w 6-7dc test wyszedl negatywny...
Po ok. 10 dniach ale straszny bladzioch a zrobiłam go przypadkowo, tempki nie mierzyłam

Cytat:
bo się nasłuchałam o poblemach par z zajściem w ciąże i płakać mi sie chce.
dlaczego??
-studiów nie ukończyłam bo sie pochorowalam i musiałam rzucić po 1,5 roku poszło sie paść kupe kasy MICH RODZICÓW
-MAM 22 lata żadngo doświadczenia w pracy, nikt mie nie chce nie dają mi nawet szans na jakie kolwiek rozmowey kfalifikacyjne chyba za sam wygląd

i czuje, że dośc , że bedę siedzieć w domu, to z ciążą tez będą problemy;(

i zazdroszcze osobom, które mają prace, zachodzą w ciąże od tak za pierwszym razem i mają tyle możliwości;(
Ja też zazdroszcze takim osobom jak i tych z mieszkaniem, domem itp tylko ze wiekszość z tych osob ma więcej lat niż my
ja mam 22 lata i też nigdzie nie pracowalam bo opiekowałam się dziecmi siostry, a studia przerwalam bo chce mieć dziecko i już. Wiem że przed dzieckiem nie ma sensu robić "kariery" bo 2 lata studia, potem z rok dwa trzeba popracować a ja chce dziecko już wiec postawiłam na dziecko a jak troche odchowam to się wezme za prace i kształcenie

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
U mnie różowawy śluz o konsystencji gęstej zmieszanej z jajkową. Gęsta to zapewne z clotrimazolum, szyja już twarda. I teraz mam zagwozdkę. Skoro ok środy chyba miałam śluz jajkowy i szyjkę miękką a teraz już twarda tzn, że już po owu? W takim razie skąd ten różowy śluz? Czy może jednak teraz pękł pęcherzyk i w takim razie jak długo taka komórka jest zdolna do zapłodnienia (połówek wraca w nocy, więc możemy podziałać)...
Im dłużej się staram tym mniej wiem... albo wiem więcej i się gubię
Idę nadrobić wasze wypociny
a to przypadkiem nie implantacjA?

Cytat:
Napisane przez mooonis17 Pokaż wiadomość
Witam z porannym kubkiem pysznej kawy
Oj ja chyba kogoś w błąd wprowadziłambo widziałam że składałyście życzenia Sophi(spóźnione ale szczere- wszystkiego naj!) i chyba mi?ja jestem oczywiście Wagą jak pisałam ale urodziny mam dopiero 23 października chyba że o kogoś innego chodziło
Ja wiedziałam dlatego nie składalam Ci życzeń ale w pewnej chwili to mi bylo głupio bo myślałam że moze zle zrozumiałam

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Witam się piątkowo!
U mnie bez zmian, może trochę krwawienie się zmniejszyło. Śpiąca jestem bardzo. Dobrze, że jutro sobota to sobie pośpię dłużej. Może spróbuję z ciekawości test zrobić jutro, bo jeszcze zapas tych allegrowych.. Ale to tak z czystej ciekawości, bo nie liczę na nic.
Zrób, zrób ja jak wtedy zrobiłam po @ to tez tymi z allegro bo chciałam wypróbować a tam dwie kreski wyszły wogole sie nie spodziewałam

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Motylku, za wcześnie to nie będzie, bo ja krwawię skąpo od niedzieli.
Nie koniecznie, bo mi bo 10 dniach wyszedł bladzioch

Cytat:

Ja kupowałam u różnych i są ok, testy ciążowe po 1zł

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:52   #4432
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
t

u mnie pojawia się około 3 dni po odstawieniu

też chcę zakupić termometr owulacyjny. Swój masz z allegro czy z apteki?
owuulacja;> 3 dni po odstawieniu duphastonu?

Lunka... u mnie sygnalem ze jest to @ jest to ze tempka spadla bo raczej to by sie trzymala w gorze.... ale okres byl o wiele slabszy niz normalnie... zwalam to na duphaston brany
Stary 2012-10-05, 13:01   #4433
Sophia_1
Zadomowienie

Cytat:
owuulacja;> 3 dni po odstawieniu duphastonu?

Lunka... u mnie sygnalem ze jest to @ jest to ze tempka spadla bo raczej to by sie trzymala w gorze.... ale okres byl o wiele slabszy niz normalnie... zwalam to na duphaston brany
@ 3 dni po odstawieniu pupka. Ja chyba niedokładnie przeczytałam to co napisałaś, bo Ci chodziło kiedy owulacja, tak? Zreszta jak tak Was czytam to biorę inaczej niż wszyscy od 21 do 25 dnia cyklu.... zapytam o to lekarza na wizycie

A ja się właśnie wkurzyłam... Miałam w pndz pozałatwiać sprawy z tź (między innymi nasienie) ale koleżanka która jest na L4 będzie jeszcze tydzień i nie dostanę wolnego Ja wiem, że to nie jej wina, ale się wkurzyłam mimo to...

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Magbes to jasne że pytałaś o owulkę. Ja sama chyba powinnam iść na L4 bo mi na oczy coś pada i mózg I czytać z ezrozumieniem nie umiem...

Edytowane przez Sophia_1
Czas edycji: 2012-10-05 o 13:04
Stary 2012-10-05, 13:09   #4434
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
@ 3 dni po odstawieniu pupka. Ja chyba niedokładnie przeczytałam to co napisałaś, bo Ci chodziło kiedy owulacja, tak? Zreszta jak tak Was czytam to biorę inaczej niż wszyscy od 21 do 25 dnia cyklu.... zapytam o to lekarza na wizycie

A ja się właśnie wkurzyłam... Miałam w pndz pozałatwiać sprawy z tź (między innymi nasienie) ale koleżanka która jest na L4 będzie jeszcze tydzień i nie dostanę wolnego Ja wiem, że to nie jej wina, ale się wkurzyłam mimo to...

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Magbes to jasne że pytałaś o owulkę. Ja sama chyba powinnam iść na L4 bo mi na oczy coś pada i mózg I czytać z ezrozumieniem nie umiem...
spoko, wszystko ok zapytaj lekarza o Twojego dupka i napisz bom ciekawa
Stary 2012-10-05, 13:22   #4435
nuna2
Zakorzenienie

Lunka jak dobrze wiedzieć kobieto, że nie jestem sama

czekaj to w końcu masz 2 krechy i jesteś w ciązy?? bo teraz zfiksowałam

mi przeszly wszystkie objawy:
mocy bol w piersiach kłocie w jajnikach

wiec chyba witaj @ ale poczekam do czwartku

termometr owulacyjny?? chyba tez zakupie
Stary 2012-10-05, 13:26   #4436
Sophia_1
Zadomowienie

Cytat:
spoko, wszystko ok zapytaj lekarza o Twojego dupka i napisz bom ciekawa
A jaka ja sie zrobiłam ciekawa dlaczego tak a nie inaczej. dziękuję za zrozumienie

Stary 2012-10-05, 13:28   #4437
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Lunka jak dobrze wiedzieć kobieto, że nie jestem sama

czekaj to w końcu masz 2 krechy i jesteś w ciązy?? bo teraz zfiksowałam

mi przeszly wszystkie objawy:
mocy bol w piersiach kłocie w jajnikach

wiec chyba witaj @ ale poczekam do czwartku

termometr owulacyjny?? chyba tez zakupie

Życzę ci żebyś się oczywiście @ nie doczekała, ale jeśli się ta franca prosi, to zacznij się obserwować, mierzyć temp. bo warto. Pomaga poznać swój cykl, organizm. Poza tym to nic męczącego. codziennie po przebudzeniu, o mniej więcej tej samej porze, nie wychodząc spod kołderki zmierz temp. zaznacz i po robocie. Będziesz obserwowała cykle, kiedy masz skok temp. itd.
Stary 2012-10-05, 13:30   #4438
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Życzę ci żebyś się oczywiście @ nie doczekała, ale jeśli się ta franca prosi, to zacznij się obserwować, mierzyć temp. bo warto. Pomaga poznać swój cykl, organizm. Poza tym to nic męczącego. codziennie po przebudzeniu, o mniej więcej tej samej porze, nie wychodząc spod kołderki zmierz temp. zaznacz i po robocie. Będziesz obserwowała cykle, kiedy masz skok temp. itd.
mierzysz w jamie ustnej??
Stary 2012-10-05, 13:33   #4439
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
ale mnie dziś głowa napierdziela

a to przypadkiem nie implantacjA?
za wcześnie na implantację

ps. też mnie dzisiaj głowa boli

a ja Ty się czujesz - pomijając ból głowy ofkors?
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 13:33   #4440
iza243
Zakorzenienie

Dziewczyny nadrobie was jak wróce do domu.Nie wiem co sie dzieje ale w pracy dostałam takiego krwotoku że zasłabłam

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości