Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-04, 21:40   #3931
nettka_
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI

Baha za zębola

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 22:04   #3932
janeczka7891
Zadomowienie

Muffinko my 5 dopiero ale kolejny w drodze
Ciekawa jestem o której mi się jutro obudzi :/ bo może to przez te zęby tak mu się poprzestawiało ... hmm zobaczymy.
Na kolacje zjadł pół bułki i potem dostał flachę padnął dziś jak kawka
W prawdzie nie byliśmy na dworze ale się wygłupiałam z nim dziś, jakoś musiałam mu tą pogodę ukoloryzować bo by się zanudził biedak kulał się, przewracał itp i normalnie się zmęczył że ho ho

No ciekawe czy Bienioka zajrzy ... swoją drogą dużo tych mamuś z poczekalni już nie zagląda w ogóle

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
myślę, że super by wyglądała;D u mnie całe mieszkanie kolorowe, żółty przedpokój, pokój małej wrzosowy, kuchnia czerwono-wyblakłoróżowa, sypialnia brzoskwiniia plus brązy hehe to jest dopiero mix
faktycznie kolorowo musi być przyjemnie
Stary 2012-10-05, 07:38   #3933
janeczka7891
Zadomowienie

dzień dobry
witam się z kawką
Mój bąbel dziś obudził się o 7:20 co prawda przebudzał się po 5 ale ciiii go uspokoiło i dalej spał. Także jak tak zostanie to stawiam na te zeby te pobudki w nocy
Ja od razu wstałam bo jak drugi raz się położe to potem nie umię funkcjonować tak jak wczoraj :p

Tu cisza, że ho ho ale widzę, że goście czytają
Stary 2012-10-05, 07:51   #3934
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

my od 6;08 eh ale za to ani 1 pobudki w nocy
ide do dentysty na 10, 3mac kciuki prosze bo umieram ze strachu jak zawsze...

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 08:21   #3935
Seona
Zakorzenienie

Princ, szybko Wam poszła ta przeprowadzka. Czekam na jakieś fotki czy już wklejałaś może?

U nas jedna pobudka, ale tylko kilka łyków mleka. Spróbuje wodę podawać jeszcze raz. Kilka razy podawałam, ale wtedy bunt i wybudzanie a mleka pociągnie kilka łyków i śpi pięknie.

U nas kolejny dzień piękna pogoda i gorąco!!

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 08:22   #3936
wariateczka88
Zadomowienie

Dzien Dobry
u nas mala znow cala noc przespala,tylko dzis wczesniej sie obudzila,juz po 6,i pospalysmy do 6:45
dobrze chociaz ze ona niema nic przeciwko temu,ze jeszcze przewaznie 30minut polegujemy w lozku zreszta jej sie podoba,mozna sie po mamie poturlac,poskakac po materacu heh
u nas cos sie pogoda psuje,wczoraj wieczorem tak starsznie wialo,dzis jak na razie pochmurno,mam nadzieje ze uda sie wyjsc bo musi pozalatwiac kilka drobnostek przed wyjazdem jutrzejszym

zmysl
haha jak wczoraj wstepnie ustalilismy kolory,wyszedl taki misz-masz jak u Cibie
baha gratki za kolejnego zeba u was

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 08:26   #3937
Seona
Zakorzenienie

Co do torta to ja zawsze robię taki z jogurtu naturalnego i galaretek. Dzieci uwielbiają szybko się robi a jest bardzo smaczny i ślicznie wygląda

Ślub
Pati
Lili
Stary 2012-10-05, 08:35   #3938
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
Dzien Dobry
u nas mala znow cala noc przespala,tylko dzis wczesniej sie obudzila,juz po 6,i pospalysmy do 6:45
dobrze chociaz ze ona niema nic przeciwko temu,ze jeszcze przewaznie 30minut polegujemy w lozku zreszta jej sie podoba,mozna sie po mamie poturlac,poskakac po materacu heh
u nas cos sie pogoda psuje,wczoraj wieczorem tak starsznie wialo,dzis jak na razie pochmurno,mam nadzieje ze uda sie wyjsc bo musi pozalatwiac kilka drobnostek przed wyjazdem jutrzejszym

zmysl
haha jak wczoraj wstepnie ustalilismy kolory,wyszedl taki misz-masz jak u Cibie
baha gratki za kolejnego zeba u was
to fajnie jak już tak Ci ładnie spi, ja rano też jak mały się obudzi już tak na dobre to jeszcze leże a on głupieje w łóżeczku, piszczy, skacze hehe ale jak już bardzo krzyczy to wstajemy ) Teraz dalej śpi

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Co do torta to ja zawsze robię taki z jogurtu naturalnego i galaretek. Dzieci uwielbiają szybko się robi a jest bardzo smaczny i ślicznie wygląda
Masz jakieś zdjęcie?
Stary 2012-10-05, 08:36   #3939
domi7ks
Zakorzenienie

HEJ

To ja mam chyba jakiegoś pecha. Mój sto razy się budził, a o 1.30 zbudził się na dobre i 2 h nie spał i co ja mam zrobić, bo mam już dość?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 08:39   #3940
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
Masz jakieś zdjęcie?
tak, na nk są, przy urodzinach Patrycji.

Domi, chyba musisz przeczekać z moją Pati było tak samo przez kilka m-cy. Nic nie pomagało. Czego ja nie próbowałam i aromaterapii przed spaniem i karmienie na śpiocha i przestawianie łóżeczka, materaca i poprostu samo minęło.

Ślub
Pati
Lili
Stary 2012-10-05, 09:33   #3941
owieczka86
Zadomowienie

Zmysł trzymamy kciukasy

Domi wiem że ciężko funkcjonować jak dzieć tyle razy się w nocy budzi...wiem że to słabe pocieszenie ale u nas też tak było,teraz jest lepiej czasem tylko raz się budzi na mleko lub dwa ale drugim przytulam i zasypia,samo mu przeszło wstawanie też nie wiedziałam co zrobić i jak to zmienić....teraz na katar więc budzi się częściej i nie może zasnąć bo gile dokuczaja

Witam
Byliśmy z Filipem u naszej pani doktor bo jutro weekend i jak coś to nie chciałam na pogotowie jechać bo tam to z dobrym lekarzem ciężko... Tz poleciał o 6rano pod przychodnie żeby się do lekarza dostać...porażka jakaś u nas to prze☠☠☠ane być chorym i się leczyć...no ale pierwszy numerek na 8mieliśmy:-D w oskrzelach czysto i mam nadzieję że tak zostanie;-) dostaliśmy kropelki mam dawać cebion i wapno i jakaś maść do noska dostaliśy ale nazwy nie pamiętam - tz pojechał kupić.
Zjadłam śniadanie wypijam kawę młody zasypia bo obudziłam go po 7,pranie nastawione obiad mam w,tz flaczki wczoraj ugotował więc będę sprzątać odkurzac i kurze wycierać a po południu-jak Fifi pozwoli;-) może sobie rzuce kolor na odrosty i siwizne

Edytowane przez owieczka86
Czas edycji: 2012-10-05 o 09:36
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 09:39   #3942
kasia_aa
Zadomowienie

cześć dziewczyny, mojego wczoraj wieczorem chyba jakis prąd pokopał, położyłam spać o 19 zasnął odrazu bo miał w dzien tylko jdną drzemke, po 21 zaczęła sie u nas burza i chyba sie przestraszył, jeczał jeczał i przed 22 postanowił wstac i normalnie szlał biegał, myślałam ze mu sie coś stało zasnął dopiero koło 24 wariactwo jakieś, nie wiem co to było

mi si eteż wydaje Domi że Ty nic nie możesz zrobic, że dzieciowi to samo musi przejść;/ te pobudki. Moj raz spi bardzo ładnie prawie nawet na smoka sie nie budzi a czasem to w każdej godzinie pobudka i całą noc jeczy i za cholere nie widze związku z niczym co sie dzieje w ciągu dnia
samo sie dziecku musi wyregulować tak jak mowi Seona
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 09:56   #3943
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Witam Mamcie

w imieniu Michalka.

Noc ok, jedna pobódka, ale nawet gdyby było ich kilka to bym dała radę bo zjadłam na noc ketanol-nic mnie nie bolało, dopiero nad ranem, ale co tam tyle to może poboleć

Bączek mój malutki już śpi, ja jem śniadanie, i zmykam do praswania i pakowania rzeczy Michałka, szykowanie naszych na wesele, abym jutro niczego nie zapomniała

Zmysł, ja jak idę do dentysty od razu biorę znieczulenie, tylko wiadomo w ciąży nie mogłam ale i tak dałam radę

Seonko, Princ jeszcze nie dała ani jednej fotki. Bidna pewnie nie ma kiedy, bo w między czasie lata i kusi doktorka-dentystę;p Dodatkowo jej maminka przyjechała, więc się nie dziwię, że nie zagląda

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
HEJ

To ja mam chyba jakiegoś pecha. Mój sto razy się budził, a o 1.30 zbudził się na dobre i 2 h nie spał i co ja mam zrobić, bo mam już dość?

A mm Ci nie je ? spróbuj go już przestawiać, do tego pewnie dochodzą zęby. Ale gdybyś dała mu butlę to chociaż masz pewność, że nie jest głodny....

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2012-10-05 o 09:53
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 09:57   #3944
owieczka86
Zadomowienie

Baszka ja też zawsze jak wchodzę do mojej dentystki to zaraz po "dzień dobry" mówię że "oczywiście jak zwykle znieczulenie prosze" pani doktor się ze mnie śmieje :-D hehe ale znieczulenie daje... Kiedyś nie bałam się dentysty ale trafiłam na france sadystke,tak mi borowała że tz mnie na poczekalni słyszał i mi taki uraz został... Ale teraz dentystke mam bardzo miła i sympatyczna i delikatną
Stary 2012-10-05, 10:00   #3945
domi7ks
Zakorzenienie

Jest ciężko funkcjonować strasznie, niech ten Tż już wróci

Nie wiem czy nie kupić dziś mleka, choćby Bebiko i nie spróbować mu podać. Tylko dalej z tej butelki nie umie pić Moja mama mi wczoraj przyniosła taką zwykłą, jakąś nieznaną, którą kiedyś moja ciocia z Francji jej podała dla Polusi żebym miała. A z tej butelki bardzo szybko leci...już sama nie wiem ;(
W nocy mogła go obudzić wichura, bo zrobiło się tak upiornie głośno za oknem, że Polusia też wstała- ale zaraz zasnęła, a ten mądry już nie chciał spać

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość

A mm Ci nie je ? spróbuj go już przestawiać, do tego pewnie dochodzą zęby. Ale gdybyś dała mu butlę to chociaż masz pewność, że nie jest głodny....
tak myślisz? Narazie jeszcze mu nie dawałam, bo nie nauczył sę pić z tej butelki. Z niekapka jeszcze się dławi chyba, że mój taki do d**py :/
a ząbki idą- dwie dwójki :/ smaruje mu, masuje szczoteczką...eh

Stary 2012-10-05, 10:06   #3946
dygotka8
Zakorzenienie

heejjj
Cytat:
U nas jedna pobudka, ale tylko kilka łyków mleka. Spróbuje wodę podawać jeszcze raz. Kilka razy podawałam, ale wtedy bunt i wybudzanie a mleka pociągnie kilka łyków i śpi pięknie.

U nas kolejny dzień piękna pogoda i gorąco!!
u nas słonko,ale ziiimny wiatr brrr-siedzimy w takim razie w domu(głównie ze względu na mnie)

u nas była 1 pobudka na mm nad ranam-oby tak było.......

byłam u dentysty-ubytków brak bardzo ładnie dbam o zęby usłyszałam

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:38   #3947
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
HEJ

jej wspólczuję, ja narzekałam na mojego ale on to przy tym pikuś
wytrwałości, może tak jak Baszka napisała, ząbki mu idą? no i spróbuj z tym mm powodzenia

Cytat:
tak, na nk są, przy urodzinach Patrycji.
(...)
w wolnej chwili muszę obczaić

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
(...)
Witam
Byliśmy z Filipem u naszej pani doktor bo jutro weekend i jak coś to nie chciałam na pogotowie jechać bo tam to z dobrym lekarzem ciężko... Tz poleciał o 6rano pod przychodnie żeby się do lekarza dostać...porażka jakaś u nas to prze☠☠☠ane być chorym i się leczyć...no ale pierwszy numerek na 8mieliśmy:-D w oskrzelach czysto i mam nadzieję że tak zostanie;-) dostaliśmy kropelki mam dawać cebion i wapno i jakaś maść do noska dostaliśy ale nazwy nie pamiętam - tz pojechał kupić.
Zjadłam śniadanie wypijam kawę młody zasypia bo obudziłam go po 7,pranie nastawione obiad mam w,tz flaczki wczoraj ugotował więc będę sprzątać odkurzac i kurze wycierać a po południu-jak Fifi pozwoli;-) może sobie rzuce kolor na odrosty i siwizne
dobrze, że osłuchowo czyściutko;-) swoją drogą macie dziwnie z przychodnią - numerki ? już kiedyś o tym pisałaś pamiętam - dziwne to :/

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, mojego wczoraj wieczorem chyba jakis prąd pokopał, położyłam spać o 19 zasnął odrazu bo miał w dzien tylko jdną drzemke, po 21 zaczęła sie u nas burza i chyba sie przestraszył, jeczał jeczał i przed 22 postanowił wstac i normalnie szlał biegał, myślałam ze mu sie coś stało zasnął dopiero koło 24 wariactwo jakieś, nie wiem co to było
(...)
nabrał sił podczas pierwszego snu i potem musiał wyładować energię

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Witam Mamcie

w imieniu Michalka.

Noc ok, jedna pobódka, ale nawet gdyby było ich kilka to bym dała radę bo zjadłam na noc ketanol-nic mnie nie bolało, dopiero nad ranem, ale co tam tyle to może poboleć

Bączek mój malutki już śpi, ja jem śniadanie, i zmykam do praswania i pakowania rzeczy Michałka, szykowanie naszych na wesele, abym jutro niczego nie zapomniała
(...)
jak ja sobie pomyślę, że za 3 tyg czeka mnie pakowanie do Polski to już mi się źle robi :/ ehh nie cierpię tego a teraz sporo rzeczy zabieramy więc potem upchać to w samochodzie następny koszmar

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
heejjj

u nas słonko,ale ziiimny wiatr brrr-siedzimy w takim razie w domu(głównie ze względu na mnie)

u nas była 1 pobudka na mm nad ranam-oby tak było.......

byłam u dentysty-ubytków brak bardzo ładnie dbam o zęby usłyszałam
u nas pogoda podobna a że ja po porannych zabiegach SPA to mogę wyruszyć na spacerek bo nie chce mi się w domu siedzieć wczoraj się nasiedziałam i jobla dostawałam

za zębole pozazdrościć takiej opini dentyski
Stary 2012-10-05, 10:40   #3948
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

wrocilam zyje, ubydkow brak, standard kamien no ale zeby pojsc na marne to wyrwalam ósemke a co

Stary 2012-10-05, 10:40   #3949
janeczka7891
Zadomowienie

mój rozrabiaka zgarnął ze stolika pilot i sam sobie tv włączył, cieszy się jak nie wiem co
Stary 2012-10-05, 10:46   #3950
owieczka86
Zadomowienie

Janeczko u nas do lekarza są zapisy na daną godzinę ja mówię na to numerki ale rzeczywiście dziwnie jest bo żeby się dostać do lekarza trzeba wcześnie jechać pod przychodnie,bardzo rzadko się zdarza tak żeby telefonicznie udało się umówić na wizytę,tzn do poradni dla dzieci zdrowych to się da ale do chorych ciężko:-(
Stary 2012-10-05, 11:07   #3951
Seona
Zakorzenienie

zmysł wyrywanie zęba a czemu wyrywałaś? psuł się?

Aha i coś dla pijaczek kawy moja przewodnia piosenka, od której rozpoczynam dzień Domi w myśl piosenki walnij kawę i trzeba jakoś funkcjonować. http://www.youtube.com/watch?v=97wHluV2vnI

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Owieczko do mojej przychodni tak samo ciężko znam ten ból, dlatego od dawna jak trzeba to ja jade prywatnie do znajomej mojej tesciowej.

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2012-10-05 o 11:05 Powód: dopisek
Stary 2012-10-05, 11:40   #3952
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

zaczynal sie psuc,ale ogolnie przeszkadzal mi, 1 jedna 8 do wyrwania zostala....

Stary 2012-10-05, 12:06   #3953
muffinka90
Zakorzenienie

Alez noc dzis mielismy wiercenie, smarkanie, wiercenie, jeczenie, wrocil tz z roboty wiec pobudka bo taaaa-taaa!, wiercenie, jeczenie, smarkanie, godzina histerycznego ryku (why? sie pytam ) tz wyniosl sie na kanape, ale co to da, sciany cienkie, dzis wygladal jak zombie, nie wiem jak on w pracy wysiedzi.
Od rana jeki, ale spac dopiero o 11:00 poszedl, chociaz pol nocy nie spal, param-pam-pam-pam : I'm lovin it:brzy dal:

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
my od 6;08 eh ale za to ani 1 pobudki w nocy
ide do dentysty na 10, 3mac kciuki prosze bo umieram ze strachu jak zawsze...
juz po fakcie ale licza sie checi jak poszlo?

Bienioka100 lat i duzo usmiechu dla twojej coreczki, mam nadzieje, ze nas odwiedzisz z tej okazji

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

owieczko gdzie ty masz siwizne kobieto??
ciesze sie, ze u F to tylko katarek

Seona ten tort to tzw smietankowiec tak? cos takiego: http://www.smakowitykasek.pl/2012/06...etetyczny.html

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Baha udanej zabawy

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

dygotko u nas taka sama pogoda, bylismy na chwile, bo na zewnatrz chociaz przez chwile mu z nosa nie leci, ale zmarzlam jak diabli (mlody grubo ubrany, tylko ja taka madra )

domiks trzymaj sie kobito

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

zmysl juz doczytalam- wyrywanie zeba brrrr....
a jak Ninka, chodzi do zloba juz?

czekam na kuriera, znajac zycie obudzi mi dziecia z drzemki i do wieczora bede sie meczyc z marudem

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:10   #3954
pokszyfka
Zadomowienie

mszpilka super pomysł z tym klubem
Seona możesz podać przepis tortu jogurtowego na prv?
domi7ks współczuję pobudek u nas też wiało, że ho. podobno na dzisiejszą noc zapowiadają na nasz rejon duży wiatr i burze...

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
mój rozrabiaka zgarnął ze stolika pilot i sam sobie tv włączył, cieszy się jak nie wiem co
Niedawno w ndz coś tam sobie oglądałam, a niunia wzięła pilota, przełaczyła na bajki i dała głosniej oczywiście wszystko przypadkiem ale i tak słodkie to było...

dzień dobry
wieje, zaliczyłyśmy już spacer. córcia ucieła sobie drzemkę i rozrabia
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:19   #3955
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

muffinko ,nina mysle ze w poniedzialek pojdzie, dziś mamy kontrol na 13;40 no kurcze juz prawie trzy tygodnie w domu...

Stary 2012-10-05, 12:35   #3956
muffinka90
Zakorzenienie

zmysl to trzymam moooocno zeby juz byla zdrowa

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:36   #3957
ela3010
Zadomowienie

Hej moje kochane

Muff cieszę się że więcej się udzielasz, daj jakas fotę na forum ze zdjęciem syna bo ciekawa jestem ja wyglada.

Domi jeju ja ja wiem o czym piuszesz, mój starszy do roku czasu budził się nawet i 15 razy, liczyłam, chodziłam z nim do lekarza, robiłam nawet badania, przestawiałam łóżeczko materac NIC, taki typ. Budził się do 3 rż, potem to już tylo po 2, 3 razy, ale to tż gonił do niego. Wyrósł, pięknie śpi.
Miłosz powtórka z rozrywki, potrafi budzić się nawet co półh, ale tym razem to mam syna w łóżku, i nie odczuwam tego tak ja przy starszym, biorę na przeczekanie.

A Ania nasza gdzie???? i Ggora, Lila Ani też już roczek za chwilę.

Dygotko i Zmysł brawo za zęby, bolało rwanie 8 ????
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 13:22   #3958
owieczka86
Zadomowienie

Seona właśnie i ja zastanawiałam się czy następnym razem nie iść prywatnie...bo to co się dzieje w ramach Nfz to jakieś jaja są :/

Muff mam siwe włosy na czubku głowy

Filip rozwalił wargę...upadł na pudło zabawek ale był płacz:-( trochę krwi mu poleciało...ale już jest ok.
Stary 2012-10-05, 13:22   #3959
domi7ks
Zakorzenienie

Eluś ja też z moim spię mój nawet nie wie, co to łożeczko

a wiecie ja zamówiłam ten stolik i krzesełka z ikei od jakiegos durnego Sprzedawcy- nie odp na mejle, a ja mądra nie poczytałam komentarzy od razu, a ma nie za fajne

Stary 2012-10-05, 14:00   #3960
dygotka8
Zakorzenienie

ela3010-ja nie wyrywałam-u mnie zero ubytkówa myśląłm,że po ciązy i po kp sie spsuło,ale na szczęście NIE

owieczko-bidulek się napłakał

domi7ks-a nr tel nie ma podanego ten sprzedawca??może kasę odda??ile ma dni an wysłanie??może do Allegro zgłoś??

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości