|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
ojesosŁoo jesos bój się Boga kobieto do szpitala jedź!
|
#4442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zapomłam: mierzenie tempki: min 4-6 godz snu, bez wstawania na siku i w ogole bez wstawania, zawsze rano o tej samej porze, tym samym termometrem i w tym samym miejscu. Edytowane przez magbes Czas edycji: 2012-10-05 o 13:40 |
|
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
pisze z telefonu.Teraz już jest lepiej. Poszłam do toalety,tak mi sie kręciło w głowie że zasłabłam
Koleżanka przyszła mnie szukać i z dobrą godzine siedziałam bo tak mi słabo było..
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, z samego rana, spod kołderki, bez wstawania, pod językiem, mniej więcej w tym samym miejscu (chyba sobie ciągle w to samo miejsce pod językiem na środku trafiam
)W tej chwili to mój dopiero 6 cykl, ale już mierzenie stało się moim nawykiem ![]() Cytat:
Oj...mam nadzieję, że wszystko dobrze. |
|
|
|
|
#4445 |
|
Raczkowanie
|
też myślałam o tych testach owulacyjnych,ale w sumie co mi z tego że będę wiedzieć kiedy mogę-jeśli i tak mam TŻta tylko na weekendy!!! Same problemy kurna...
|
|
|
|
#4446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4448 |
|
Zadomowienie
|
Bo np jeżeli przytulanko będzie w niedzielę, a owulacja wyjdzie we wtorek to będziesz wiedziała, że są duże szanse na to, że się uda, bo chłopaki mogą tyle wytrwać.
|
#4449 |
|
Przyczajenie
|
Sophia_1 - termometr kupiłam sobie na allegro w środe a dziś juz go dostałam - microlife się zwie i mierzy tempke z dokładnością dwóch miejsc po przecinku
![]() a gdzieś wyczytałam, że najlepiej mierzyć dowcipnie bo tak jest najbardziej wiarygodnie, ale dopiero będę sprawdzać te teorie![]() Izka współczuję mam nadzieję, że już Ci lepiej!!! mi też się wydaje, że powinnaś skonsultować to z lekarzem |
|
|
|
#4450 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4451 | |
|
Zadomowienie
|
raaany, nie wysiedze juz tu chyba godziny
mam dosc, chce mi sie do domku, do TZcika---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mierzę w ustach, bo u mnie są duże skoki. Moje tempki się wahają między 36 a 37 w cyklu, poziom niskich to tak 36,4 max a wysokie min 36,6.
Nawet nie potrzebuję tego termometra, który mierzy 2 po przecinku, bo i tak wszystko widzę
|
#4453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do tego ja w piatki pracuję do 23,więc jak przychodzę on juz śpi hahahaha a w nd koło 18 wybywa-więc to będzie mega szczęście jak nam sie uda,skoro w wakacje nam się nie udało wstrzelić z terminem przez 2 tygodnie
|
|
|
|
|
#4454 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- a poza tym chciałabym porównać.
|
|
#4456 | |
|
Zadomowienie
|
dobra
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() te owulacyjne czy elektroniczne to dla mnie jeden czort. w nazwie chyba tylko owulacyjny, bo kazdy termometr mozebyc uzyty do tego celu. (my opinion) a to TZcik nie wiedzialby ze mierzysz tempke skoro nie chcesz mu mowic? no i generalnie najlepiej zebys miala swoj, tylko do tego celu.... bo jesli postanowisz mierzyc dowcipnie to po co jakies zarazki maja Ci sie gromadzic niepotrzebnie na nim. a nawet jak w ustach..to tak samo. dziewczynyyy...a o jakiej porze dni robicie testy owu??? Edytowane przez magbes Czas edycji: 2012-10-05 o 14:38 |
|
|
|
|
#4457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() elektrycznym
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2012-10-05 o 14:45 |
|
|
|
|
#4458 |
|
Zadomowienie
|
Hej, ja jak zwykle, pędziwiatr ze mnie bo wpadam do Was i wypadam
![]() Ale jestem chora na maksa, a tel mi nie przestaje dzwonić, to z pracy, to psiapsióła, to mama, to mąż... i jeszcze długo by wymieniać! Wkur mam bo nie potrafi nikt zrozumieć, że zdycham, przez wielkie Z, a oni mi głowa zawracają! Nawet sekundy odpoczynku. Czuje się kurczę naprawdę kiepsko, a mózg mi paruje od nadmiaru problemów innych ![]() Nie daje też rady Was nadgonić Sorka, nie jestem zupełnie w temacie, w sumie to nigdy ależ mam doła! Próbuje od wczoraj tą fotę wstawić, i wciąż błąd! Ale mam przygotowaną, bez make up jak obiecałam więc bedzie z czego się pośmiać Mąż wczoraj powiedział, żebym się nie wygłupiała, dawać foty bez makijażu myslałam, że go ubije, co za foch był się wygłupiał tylko ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Ichahhahha, udało się
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które biorą Acard - ile tego bierzecie i jaki?
|
#4460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie chorowac tam, nie zdychac...szybko sie kurowac! ja kobitki zmykam powoli pakowac manatki w pracy i do domku....na dworze znbowu deszcz...eh ta jesien,...jak by nie mogla byc piekna i zlota no dobra,,.,,.,.., gdybym sie nie pojawila przez weekend to w nast tygodniu oczekuje fasolek! (i tak pewnie w weekend bede podczytwywac.. to paaaa Edytowane przez magbes Czas edycji: 2012-10-05 o 14:59 |
|
|
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Salę stroił właściciel sali. Nasz kierowca zgarnął dekorację samochodu, ale pewnie bez problemu moge je odzyskać (goździki w kolorze ecru i małe kokardki na klamki samochodu). Czy cos jeszcze? Chyba nie. Nie stroiliśmy klatki schodowej. Ozdoby z wódek zostały na butelkach i poszły do śmieci na sali. Chyba mało z taki rzeczy zawsze zostaje. O i jeszcze tablice na samochód mam: "Just married" |
|
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
nie mom sil... od rana coś do roboty, bolą mnie krzyże, zaciągło mnie na wymioty... to głupie PMS...
|
#4465 |
|
Zadomowienie
|
Kejthx kuruj się kobito... ps. fotka the best!
![]() Maru ja brałam acard 1x1 taki chyba zwykły - acard było napisane na pudełku ![]() edit: znalazłam, brałam o taki http://www.acard.pl/
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2012-10-05 o 15:19 |
|
|
|
#4466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba się zbiera na deszcz... Matko jak mnie głowa zaczela boleć, a raczej kark. Wogóle jakby mi glowa miała z karku spaść. A jeszcze tyleprzede mną... Pakuje się i uciekam do domu. PA
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też. Wieje znowu to wiatrzysko wstrętne |
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie bezchmurnie
:brzy dal:
|
#4469 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja zawsze miałam wilczy apetyt przed @. Cytat:
Cytat:
Jestem chora coraz bardziej. Kaszle, mam chrypę i gardło nawala. Z nosa nie cieknie, bo mam gęste gluty. Chyba będzie trzeba w poniedziałek kupić antybiotyk . Idę robić obiad. Jeszcze tylko zajrzę do Klubu. Pa
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||||
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Ojojoj... Ale piszecie namiętnie i dużo
Zaraz nadrobię i poodpisuję a póki co mam pytanie do tych, które używają testów owu. Jak zinterpretować mój przed chwilą zrobiony? Dziś 13dc i myślę że jutro będzie owulka. Śluz i tempka na to wskazują a oto mój test? Pozytywny czy nie? Bo nie jestem pewna... Kreska testowa praktycznie zbliżona odcieniem do kontrolnej...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

)W tej chwili to mój dopiero 6 cykl, ale już mierzenie stało się moim nawykiem 
i weź tu traf w dni płodne..wrrrr

myslałam, że go ubije, co za foch był
się wygłupiał tylko 
ale tak się zastanawiam czy po przytulaniu. bierzecie prysznic? podmywacie się ? może to wpłynąć na plemniczki??
. Idę robić obiad. Jeszcze tylko zajrzę do Klubu.