Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-05, 15:36   #4471
Linka1984
Zakorzenienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
mi zostalo kwiatki na auto
oo!! a jakie?
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 15:39   #4472
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Ojojoj... Ale piszecie namiętnie i dużo Zaraz nadrobię i poodpisuję a póki co mam pytanie do tych, które używają testów owu. Jak zinterpretować mój przed chwilą zrobiony? Dziś 13dc i myślę że jutro będzie owulka. Śluz i tempka na to wskazują a oto mój test? Pozytywny czy nie? Bo nie jestem pewna... Kreska testowa praktycznie zbliżona odcieniem do kontrolnej...
jeny myślaam, że to ciązowy i juz sie cieszylam i dopiero doczytaam

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

a co trzeba zrobic, żeby byc w klubie??
Stary 2012-10-05, 15:41   #4473
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Ojojoj... Ale piszecie namiętnie i dużo Zaraz nadrobię i poodpisuję a póki co mam pytanie do tych, które używają testów owu. Jak zinterpretować mój przed chwilą zrobiony? Dziś 13dc i myślę że jutro będzie owulka. Śluz i tempka na to wskazują a oto mój test? Pozytywny czy nie? Bo nie jestem pewna... Kreska testowa praktycznie zbliżona odcieniem do kontrolnej...

Na moje oko pozytywny. Kolor zbliżony
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 15:50   #4474
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Wprawdzie spisałam go na straty, ale ta @ jest tak dziwna, że z ciekawości zatestuję. Szczególnie, że przyszła o tydzień za wcześnie. Raptem 9dpo, więc bardziej w terminie implantacji.

No Nuna i tak trzymać!
Testuj testuj. Faza lutealna powinna trwać minimum 12 dni, więc trzymam kciuki że to jednak implantacja

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
No i @ jest. Chce mi sie plakac, rzadko mam jazdy okołokresowe, ale dzis to chce mi sie normalnie plakac. Dobrze, ze moge pracowac dzis z domu, a nie w biurze.
Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
dziś 28 dzień cyklu..pms mija powoli..czuje sie bardziej rozluźniona..rano nie wytrzymałam i zatestowałam..i I krecha. Nawet cienia cienia nie było..ani po 2 ani po 5 minutach ani nawet po 10 no nic..trzeba żyć dalej.

Rano bylam w szpitalu i odebrałam wyniki..nie są złe w sumie :/
dobrze że chociaż wyniki masz dobre...
Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
ech kurde uda się którejś w tym miesiącu??

ja testuje za tydzień...
ale nie wiem czy dotrwam i czy nawet jest sens kupować test.
Mi się uda! Przynajmniej obiecuję że zrobię wszystko co w mojej mocy
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość

Właśnie przejrzałam na allegro zestawy: testy owulacyjne + ciążowe gratis. Zamawiała któraś z was może takie testy na allegro? polecacie jakiegoś konkretnego sprzedawcę?
Ja używam od jednego sprzedawcy i jestem bardzo zadowolona, do tego testy ciążowe ma bardzo czułe bo już 10 miu/ml. Ten uzytkownik to PWJastra.

Laski właśnie zerkam na mój test owulacyjny i co? Kreseczki wyrównały się kolorytem więc pozytyw Wczoraj jak obiecałam tak zrobiłam - zaatakowałam TŻ, więc jeśli dzisiaj będzie owulka to od wczoraj żołnierzyki powinny wytrzymać prawda? Nie wiem czy pisałam ale zmieniamy strategię i kochamy się co 2gi dzień żeby jednak była troszke większa objętość wiecie czego . Może żeby nie przegapić to np teraz puknąć się jutro rano a później w niedziele wieczorem... Jak myślicie?

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
jeny myślaam, że to ciązowy i juz sie cieszylam i dopiero doczytaam[COLOR="Silver"]
Hehe sorki że zmyliłam. No tak, ja też zawsze wypatruje tych szczęśliwych, ciążowych testów
Stary 2012-10-05, 15:54   #4475
kwitka13
Zadomowienie

ja też pomyślałam, że ciążowy i chciałam gratulować...
chyba pozytywny - popukać się nie zaszkodzi

ps. pszczoua dawaj foty do klubu!

nuna o kryteriach przyjęcia do klubu pisałyśmy już wcześniej - trza było przeczytać wątek
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 15:56   #4476
nuna2
Zakorzenienie

Dziewczyny a jest możliwe, żzeby pomimo cyklu 28 dniowego owulka wystąpiła po 12?? bo wedlug tych internetowych owulke mialam w piatek tamten ale mnie jajnik kuł mocno w środe...

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość

nuna o kryteriach przyjęcia do klubu pisałyśmy już wcześniej - trza było przeczytać wątek
wiesz ciężko nadrobić 2 wątki.... i nie zawsze sie ma na to czas. a powiedziec chyba nie boli??:P
Stary 2012-10-05, 16:02   #4477
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a jest możliwe, żzeby pomimo cyklu 28 dniowego owulka wystąpiła po 12?? bo wedlug tych internetowych owulke mialam w piatek tamten ale mnie jajnik kuł mocno w środe...
Oczywiście, że możliwe. Te kalendarzyki po prostu dzielą cykl na pół, ale przecież wiadomo, że może być inaczej. Ja miałam np w poprzednim cyklu owulację w 13 dc przy 31 dniowym cyklu.
Na pół byłby to dzień 15, a był 13

Edytowane przez Anulka_p
Czas edycji: 2012-10-05 o 16:04
Stary 2012-10-05, 16:06   #4478
nuna2
Zakorzenienie

powiecie, że jestem głupia ale kusi mnie badanie beta hcg...
Stary 2012-10-05, 16:08   #4479
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
powiecie, że jestem głupia ale kusi mnie badanie beta hcg...
Ja się zagubiłam. Który to twój dc? Kiedy spodziewasz się @
Stary 2012-10-05, 16:08   #4480
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Lunka jak dobrze wiedzieć kobieto, że nie jestem sama

czekaj to w końcu masz 2 krechy i jesteś w ciązy?? bo teraz zfiksowałam
Ale że ja mam 2 krechy? Bo tamten test był w poprzedniej ciąży ale # a teraz to jestem w 16tc

Cytat:
za wcześnie na implantację

ps. też mnie dzisiaj głowa boli

a ja Ty się czujesz - pomijając ból głowy ofkors?
Pomijając ból głowy przez który dziś nie ruszyłam sie z łóżka to całkiem dobrze W sumie nic mi nie dolega, oprócz kręgosłupa ale to musze dłużej pochodzić lub sprzątać
Mdłości i te sprawy już przeszły, śluż mam biały więc jestem spokojna... a we wtorek do lekarza na wizyte ale nie wiem czy będę mieć USG
Troche mi się pogorszyły wyniki tarczycy, także zwiększyłam dziś dawke euthyroxu. Dzięki że pytasz
kiedy mialas owu że Twoim zdaniem za wcześnie na implantacje?

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Hej, ja jak zwykle, pędziwiatr ze mnie bo wpadam do Was i wypadam
Ale jestem chora na maksa, a tel mi nie przestaje dzwonić, to z pracy, to psiapsióła, to mama, to mąż... i jeszcze długo by wymieniać! Wkur mam bo nie potrafi nikt zrozumieć, że zdycham, przez wielkie Z, a oni mi głowa zawracają!
Nawet sekundy odpoczynku. Czuje się kurczę naprawdę kiepsko, a mózg mi paruje od nadmiaru problemów innych

Nie daje też rady Was nadgonić Sorka, nie jestem zupełnie w temacie, w sumie to nigdy ależ mam doła!

Próbuje od wczoraj tą fotę wstawić, i wciąż błąd! Ale mam przygotowaną, bez make up jak obiecałam więc bedzie z czego się pośmiać Mąż wczoraj powiedział, żebym się nie wygłupiała, dawać foty bez makijażu myslałam, że go ubije, co za foch był ale mi przeszło, bo chyba się wygłupiał tylko [COLOR="Silver"]
O ten niedobry, żarty żartami

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które biorą Acard - ile tego bierzecie i jaki?
raz dziennie, zwykły czyli 75 mg

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 16:09   #4481
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Hej kobity,
nie było mnie wczoraj a widzę, że świętowałyście, więc Wszystkiego Najlepszego - spóźnione ale szczere
Ja po depilacji chodziłam cały dzień jakbym miała nasrane w galotach a tak mnie bolało bikini, że chyba włosy miałam w oku zacebulkowane - myślałam, że oko mi wyrwie razem z nimi W sumie to nie wiem czemu aż tak bolało, nie był to pierwszy raz i czasami nawet w trakcie okresu depilowałam i TAK nie bolało...
U mnie różowawy śluz o konsystencji gęstej zmieszanej z jajkową. Gęsta to zapewne z clotrimazolum, szyja już twarda. I teraz mam zagwozdkę. Skoro ok środy chyba miałam śluz jajkowy i szyjkę miękką a teraz już twarda tzn, że już po owu? W takim razie skąd ten różowy śluz? Czy może jednak teraz pękł pęcherzyk i w takim razie jak długo taka komórka jest zdolna do zapłodnienia (połówek wraca w nocy, więc możemy podziałać)...
Im dłużej się staram tym mniej wiem... albo wiem więcej i się gubię
Idę nadrobić wasze wypociny
Może implantacja?
Cytat:
Wprawdzie spisałam go na straty, ale ta @ jest tak dziwna, że z ciekawości zatestuję. Szczególnie, że przyszła o tydzień za wcześnie. Raptem 9dpo, więc bardziej w terminie implantacji.

No Nuna i tak trzymać!
TestujMy tu czekamy na 2 kreseczki

Cytat:
dziś 28 dzień cyklu..pms mija powoli..czuje sie bardziej rozluźniona..rano nie wytrzymałam i zatestowałam..i I krecha. Nawet cienia cienia nie było..ani po 2 ani po 5 minutach ani nawet po 10 no nic..trzeba żyć dalej.

Moze za wczesnie?Jakie badania robiłaś?

Cytat:
Kup za tydzień jeśli @ nie przyjdzie póki co trzeba mieć nadzieję

Właśnie przejrzałam na allegro zestawy: testy owulacyjne + ciążowe gratis. Zamawiała któraś z was może takie testy na allegro? polecacie jakiegoś konkretnego sprzedawcę?
Ja kupowałam na allegro i było wszystko ok

Cytat:
Mam już normalne plamienie jak zawsze przed @ , powinnam dostać najpoźniej w niedziele-poniedzialek@
Moze za wczesnie test?jakie badania robiłaś?
Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
@ 3 dni po odstawieniu pupka. Ja chyba niedokładnie przeczytałam to co napisałaś, bo Ci chodziło kiedy owulacja, tak? Zreszta jak tak Was czytam to biorę inaczej niż wszyscy od 21 do 25 dnia cyklu.... zapytam o to lekarza na wizycie

A ja się właśnie wkurzyłam... Miałam w pndz pozałatwiać sprawy z tź (między innymi nasienie) ale koleżanka która jest na L4 będzie jeszcze tydzień i nie dostanę wolnego Ja wiem, że to nie jej wina, ale się wkurzyłam mimo to...

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Magbes to jasne że pytałaś o owulkę. Ja sama chyba powinnam iść na L4 bo mi na oczy coś pada i mózg I czytać z ezrozumieniem nie umiem...
W pracy to niestety tak jest
Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Ja się przyznam bez bicia, że myłam bądź kąpałam się przed przytulaniem a potem już jak było po, to szłam spać. Nie myłam się ani nie szłam siku. Wszystko załatwiałam przed stosunkiem a potem pukanko i spać. Myłam się dopiero rano.

W Justynach drzemie siła. Bo jest nas tu kochana 5!

Ja zawsze miałam wilczy apetyt przed @.

Baw się dobrze i wypoczywaj. Zazdroszczę Ci tej Babci. Chciałabym aby i o mnie kiedyś tak wnuczka dbała.

Fajny pomysł na domek. Zagonię mojego do roboty jak wróci. Teraz ja mu zorganizuję czas, będę czasoumilaczem...he he

Jestem chora coraz bardziej. Kaszle, mam chrypę i gardło nawala. Z nosa nie cieknie, bo mam gęste gluty. Chyba będzie trzeba w poniedziałek kupić antybiotyk. Idę robić obiad. Jeszcze tylko zajrzę do Klubu.
Pa
Kuruj sie kochana

Cytat:
Moim zdaniem pozytywny
Cytat:

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

wiesz ciężko nadrobić 2 wątki.... i nie zawsze sie ma na to czas. a powiedziec chyba nie boli??:P
W organizmie wszystko jest możliwe

Dzieki dziewczyny za troskeJestem już w domu,czuje sie lepiej choć @ nadal bardzo obfitaTaka byłam przerażona w tej toalecie w pracy lało sie ze mnie jakby ktoś odkręcił kurek z wodąMartwie sie tym

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2012-10-05 o 16:11
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 16:09   #4482
Kejthx
Zadomowienie

Kochane, ja póki co się żegnam, toż to mąż zaraz nadejdzie
Buziaki!
Stary 2012-10-05, 16:13   #4483
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo chętnie ale powiedzcie jak to jest z tymi fotami, że ostatnio jakaś "nieklubowiczka" skomentowała zdjęcie naszej izy o ile mnie pamięć nie myli? Bo ja bym się upubliczniła ale w zaufanym gronie klubowiczek
Stary 2012-10-05, 16:15   #4484
Dzastin08
Wtajemniczenie

Hej laski,w końcu weekend

Iza- bidulka Lepiej,już? A wogóle to pamiętasz że ja podczas mojej @ zmedlałam? Kurdę może ten dupek tak na Nas wpływa...?
Kejthx- wracaj szybko do zdrówka
pszczoua- ja bym uznała za pozytywny.
Nuna- ja bym się nie sugerowała tymi kalendarzami w internecie, bo równie dobrze owulka może wystapić zaraz przed okresem( było tu u Nas kilka takich przypadków),do dokładnego określenia owulki jest potrzebna jakaś dodatkowa metoda...
A co do zasad przyjęcia do klubu to trzeba się długo i często udzielać, musimy trochę o Tobie wiedzieć i przede wszystkim wszystkie klubowiczki muszą się zgodzić na przyjęcie nowej osoby do klubu, także na razie jeszcze przed Tobą dłuuuuuuuuuuuga droga

A z Tobą betą to bym się wstrzymała bo nie wiele czasu zostało do Twojego testowania więc wytrzymasz

Ja jestem dziś jakaś senna..., pogoda kiepska może dlatego.
W ogóle to śniło mi się,ze dostałam @... więc rano pierwsze co zrobilam to poleciałam do toalety sprawdzić czy to faktycznie sen Na szczęście tak...

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2012-10-05 o 16:17
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 16:16   #4485
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się zagubiłam. Który to twój dc? Kiedy spodziewasz się @
22 dzień cyklu... beta hcg bym dopiero zrobila w pon dzyli 4 dni przed spodziewaną...@ na czwartek. Tylko na następny tydz mama ma imieniny i gosci i chce wiedziec, czy moge sie napic...
Stary 2012-10-05, 16:18   #4486
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo chętnie ale powiedzcie jak to jest z tymi fotami, że ostatnio jakaś "nieklubowiczka" skomentowała zdjęcie naszej izy o ile mnie pamięć nie myli? Bo ja bym się upubliczniła ale w zaufanym gronie klubowiczek
Ta osoba jest w moich znajomych.Żeby dodać zdjęcie do klubu musze go wrzucic do albumu.Ona komentuje w albumie a jej wpis moze wyświetlać sie wklubie,ale ona nie ma do niego wstępu.

Stary 2012-10-05, 16:20   #4487
nuna2
Zakorzenienie

IZa powinnaś iść do doktora....

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Hej laski,w końcu weekend

Iza- bidulka Lepiej,już? A wogóle to pamiętasz że ja podczas mojej @ zmedlałam? Kurdę może ten dupek tak na Nas wpływa...?
Kejthx- wracaj szybko do zdrówka
pszczoua- ja bym uznała za pozytywny.
Nuna- ja bym się nie sugerowała tymi kalendarzami w internecie, bo równie dobrze owulka może wystapić zaraz przed okresem( było tu u Nas kilka takich przypadków),do dokładnego określenia owulki jest potrzebna jakaś dodatkowa metoda...
A co do zasad przyjęcia do klubu to trzeba się długo i często udzielać, musimy trochę o Tobie wiedzieć i przede wszystkim wszystkie klubowiczki muszą się zgodzić na przyjęcie nowej osoby do klubu, także na razie jeszcze przed Tobą dłuuuuuuuuuuuga droga

A z Tobą betą to bym się wstrzymała bo nie wiele czasu zostało do Twojego testowania więc wytrzymasz

Ja jestem dziś jakaś senna..., pogoda kiepska może dlatego.
W ogóle to śniło mi się,ze dostałam @... więc rano pierwsze co zrobilam to poleciałam do toalety sprawdzić czy to faktycznie sen Na szczęście tak...
dziękuję za odpowiedź ja już kurde fiksuje bo sie raz czuje tak raz tak a jakbym zobaczyla czarno na białym...
Stary 2012-10-05, 16:20   #4488
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
22 dzień cyklu... beta hcg bym dopiero zrobila w pon dzyli 4 dni przed spodziewaną...@ na czwartek. Tylko na następny tydz mama ma imieniny i gosci i chce wiedziec, czy moge sie napic...

Ja bym się jeszcze wstrzymała przed badaniem i piciem w takim razie na wszelki wypadek. Zrób może lepiej test przed imieninami
Stary 2012-10-05, 16:25   #4489
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

dziękuję za odpowiedź ja już kurde fiksuje bo sie raz czuje tak raz tak a jakbym zobaczyla czarno na białym...
Może staraj się o tym nie myśleć, mniej czytać w internecie (bo to strasznie nakręca), troszkę się odciąć chociaż do czwartku
Wiem,że łatwo się mówi ale czasami trzeba bo łatwo idzie sfiksować tym bardziej przy 1cs jak się ma wieeeelkie nadzieje.Wiem to po sobie, teraz z każdym cyklem a jest to już mój 3cs (mam nadzieję że ostatni) i podchodzę bardziej na luzie

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2012-10-05 o 16:26
Stary 2012-10-05, 16:27   #4490
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Oczywiście, że możliwe. Te kalendarzyki po prostu dzielą cykl na pół, ale przecież wiadomo, że może być inaczej. Ja miałam np w poprzednim cyklu owulację w 13 dc przy 31 dniowym cyklu.
Na pół byłby to dzień 15, a był 13
Nie do końca tak jest. Kalkulatory liczą owu 14 dni przed @.
Ale to i tak nie daje 100% pewności co do dnia owu.

A i masz potwierdzoną tą owulkę w 13dc? Nie można być pewnym dnia owu nawet obserwując cykl, bo owu może nastąpić 2 dni przed albo po skoku tempki.

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
raz dziennie, zwykły czyli 75 mg
Cytat:
Maru ja brałam acard 1x1 taki chyba zwykły - acard było napisane na pudełku

edit: znalazłam, brałam o taki http://www.acard.pl/
Dziękować kobity
Stary 2012-10-05, 16:27   #4491
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Postaraj sie tyle o tym nie myślećCzekaj cierpliwie

A co do lekarza,to co on mi pomoże?Już jest lepiej.

Stary 2012-10-05, 16:30   #4492
colorblue
Zakorzenienie

Kurza twarz kobiety zostawić Was na pare godzin i 4 strony do nadrobienia??????

Cytat:
Napisane przez mooonis17 Pokaż wiadomość
Witam z porannym kubkiem pysznej kawy
Oj ja chyba kogoś w błąd wprowadziłam bo widziałam że składałyście życzenia Sophi(spóźnione ale szczere- wszystkiego naj) i chyba mi?ja jestem oczywiście Wagą jak pisałam ale urodziny mam dopiero 23 października chyba że o kogoś innego chodziło
Oj tam Oj tam będzie na zaś

Cytat:
Oj Szejda, faktycznie nasza pogoda nie nastraja pozytywnie. Od paru dni chodzę śnięta i wiecznie zaspana. Domek super zrobiliście dla kociambrów, szkoda, że moje nie lubią w budkach siedzieć. Najchętniej to się wylegują na kanapie i stole.

Kasiula trzymam kciuki. Zrób test, jak masz regularne cykle zawsze to powinno już coś wyjść. Trzymam kciuki.

Oj tam Mooonis, masz przynajmniej życzenia zawczasu

Witam się piątkowo!
U mnie bez zmian, może trochę krwawienie się zmniejszyło. Śpiąca jestem bardzo. Dobrze, że jutro sobota to sobie pośpię dłużej. Może spróbuję z ciekawości test zrobić jutro, bo jeszcze zapas tych allegrowych.. Ale to tak z czystej ciekawości, bo nie liczę na nic.
Czekamy na testa

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
No i @ jest. Chce mi sie plakac, rzadko mam jazdy okołokresowe, ale dzis to chce mi sie normalnie plakac. Dobrze, ze moge pracowac dzis z domu, a nie w biurze.

Cytat:
Napisane przez Goyya Pokaż wiadomość
no właśnie nie wiem jak to jest....można się napić jak się jeszcze nie wie czy się zaszło-bo na test za wcześnie? Pytam,bo nie wiem ile jeszcze Nam zejdzie na staraniu się...a czasem się zdarzają okazje..a ja się boję,i nie pije ...no na wszelki wypadek
baj de łej........na nic moje unikanie toalety w celu uniknięcia wiadomości o @.... zakradła sie w nocy...więc jednak ten cykl na marne.......... 2 testy się nie myliły.......
Współczuję @ Co do picia przed zrobieniem testu to był temat poruszany kilka razy Można się napić ponieważ na początku nawet jeśli dojdzie do zapłodnienia to maluszka odżywia ciałko żółte. Dopiero później wytwarza się łożysko,które łączy mame z dzieckiem i wtedy już trzeba uważać na to co się je i pije bo to przechodzi do maluszka

Cytat:

ehhh i do Ciebie też wstręciucha przyszła???

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
pisze z telefonu.Teraz już jest lepiej. Poszłam do toalety,tak mi sie kręciło w głowie że zasłabłam.Koleżanka przyszła mnie szukać i z dobrą godzine siedziałam bo tak mi słabo było..
Ojjj Izula przejdź się do gina lepiej co?

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Hej, ja jak zwykle, pędziwiatr ze mnie bo wpadam do Was i wypadam
Ale jestem chora na maksa, a tel mi nie przestaje dzwonić, to z pracy, to psiapsióła, to mama, to mąż... i jeszcze długo by wymieniać! Wkur mam bo nie potrafi nikt zrozumieć, że zdycham, przez wielkie Z, a oni mi głowa zawracają!
Nawet sekundy odpoczynku. Czuje się kurczę naprawdę kiepsko, a mózg mi paruje od nadmiaru problemów innych

Nie daje też rady Was nadgonić Sorka, nie jestem zupełnie w temacie, w sumie to nigdy ależ mam doła!

Próbuje od wczoraj tą fotę wstawić, i wciąż błąd! Ale mam przygotowaną, bez make up jak obiecałam więc bedzie z czego się pośmiać Mąż wczoraj powiedział, żebym się nie wygłupiała, dawać foty bez makijażu myslałam, że go ubije, co za foch był ale mi przeszło, bo chyba się wygłupiał tylko

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Ichahhahha, udało się
No udało się udało Wracaj szybciutko do zdrowia kochana

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Ja się przyznam bez bicia, że myłam bądź kąpałam się przed przytulaniem a potem już jak było po, to szłam spać. Nie myłam się ani nie szłam siku. Wszystko załatwiałam przed stosunkiem a potem pukanko i spać. Myłam się dopiero rano.

W Justynach drzemie siła. Bo jest nas tu kochana 5!

Ja zawsze miałam wilczy apetyt przed @.

Baw się dobrze i wypoczywaj. Zazdroszczę Ci tej Babci. Chciałabym aby i o mnie kiedyś tak wnuczka dbała.

Fajny pomysł na domek. Zagonię mojego do roboty jak wróci. Teraz ja mu zorganizuję czas, będę czasoumilaczem...he he

Jestem chora coraz bardziej. Kaszle, mam chrypę i gardło nawala. Z nosa nie cieknie, bo mam gęste gluty. Chyba będzie trzeba w poniedziałek kupić antybiotyk. Idę robić obiad. Jeszcze tylko zajrzę do Klubu.
Pa
Kolejna nam się tu pochorowała na amen:/ Isia zdrówka życzę dużoooooo

Cytat:
AAAAAAAAAAAA ale mnie zrobiłaś w konia
Już chciałam krzyczeć z radości ehehehe.
No wydaje mi się ,że czas pukać się intensywnie

ufff przeleciałam Was
Zajrzę wieczorkiem

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000

Edytowane przez colorblue
Czas edycji: 2012-10-05 o 16:32
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 16:32   #4493
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
A i masz potwierdzoną tą owulkę w 13dc? Nie można być pewnym dnia owu nawet obserwując cykl, bo owu może nastąpić 2 dni przed albo po skoku tempki.
Testy będę stosować dopiero od tego cyklu. Kieruję się temp. śluzem i odczuwam dość silny, nie do przeoczenia ból owulacyjny. Intuicyjnie i dzięki tym metodom, wiem, że to raczej już
Nie mam 100% pewności, ale myślę, że jakieś dobre 98%
Stary 2012-10-05, 16:37   #4494
pszczoua
Zakorzenienie

A skoro tak to zaraz będą 2 fotki w klubie

Właśnie tak sobie myślę - jutro mam z TŻ 8 lat razem i do tego będzie jutro owulka (wg testu) więc nie ma bata - teraz to musi się udać!

Edytowane przez pszczoua
Czas edycji: 2012-10-05 o 16:52
pszczoua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 16:54   #4495
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie tak sobie myślę - jutro mam z TŻ 8 lat razem i do tego będzie jutro owulka (wg testu) więc nie ma bata - teraz to musi się udać!

No to musi się dziać i zadziać w takim razie
Stary 2012-10-05, 17:01   #4496
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
A skoro tak to zaraz będą 2 fotki w klubie

Hahah kochana to teraz Atak-Akcja-Reakcja i będzie dzidziol

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-10-05, 17:15   #4497
IsiaG
Zadomowienie

Ja mam jeszcze prośbę do kobitek, które nie mają avatarka, zróbcie sobie jakieś, to wtedy łatwiej Was kojarzyć.
Dziękuję za uwagę.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 17:29   #4498
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

dziewuchy, zrobilam tesciora dzis rano. no i na pierwszy rzut oka nic nie bylo. ale nie przygladalam sie mu, tylko zerknelam. ale pozniej, ze jeszcze lezal w lazience(po paru godzinach) to mu sie przyjrzalam. i byl cien cienia cienia krechy, ktory wlasciwie nawet nie wiem kiedy sie pojawil no i po tylu godzinach to chyba nawet nie powinnam sie mu przygladac, ale teraz mam zagwozdke

nuna musisz zaczac siebie obserwowac, bo takie schematy internetowe to w nosek mozna sobie wsadzic.

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 17:34   #4499
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
dziewuchy, zrobilam tesciora dzis rano. no i na pierwszy rzut oka nic nie bylo. ale nie przygladalam sie mu, tylko zerknelam. ale pozniej, ze jeszcze lezal w lazience(po paru godzinach) to mu sie przyjrzalam. i byl cien cienia cienia krechy, ktory wlasciwie nawet nie wiem kiedy sie pojawil no i po tylu godzinach to chyba nawet nie powinnam sie mu przygladac, ale teraz mam zagwozdke

nuna musisz zaczac siebie obserwowac, bo takie schematy internetowe to w nosek mozna sobie wsadzic.
Ale ten cień cienia jest widoczny czy trzeba się porządnie przyglądać pół godziny,aby go zobaczyć???
Ja tam jestem dobrej myśli bo zatestowałaś kilka dni przed terminem prawda???
Więc powtórz test w poniedziałek z rana jak ostatnio pisałaś

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-10-05, 17:42   #4500
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość

No to teraz masz rozkminkę, który to Twój dc?
Powtórz może test z rana? 3mam mocno kciuki i po cichu gratuluję :P

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości