|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
ja zacznę znów biegusiać jak sobie kupię dres, czyli mam nadzieję od nast tyg
|
|
#4802 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Coctail taki obrazek, chorwackie miasteczko
![]() Cindy co tam chipsy jak i tak w 1000kcal się zmieściłaś szalej, masz moje błogosławieństwo![]() Framme próbuj, próbuj hh okiełznać zabawa może być przednia -szczególnie dla obserwatorów postronnych![]() Tż plecy wymasowałam i teraz cała klawiaturę w oliwce mam- sama sobie winna jestem
|
#4803 |
|
Zadomowienie
|
Margot85 Wow, 3000 puzzli?
MAsakra, my z TŻ 1000 układaliśmy i się tak namęczyliśmy, że ufff Wstaw zdjęcie jak ułożysz ![]() Ktoś tam wyżej pisał, że A6W nie spala tłuszczu tylko robi mięśnie- z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że mięśnie owszem są, ale i tłuszczyk znika To też zależy ile kto tam tej oponki ma, ja miałam niewielką ![]() Dzisiaj: )
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4805 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim
Od dziś zaczynam już konkretnie Cindy90 Tak, będzie napewno zabawnie jak tylko dorwę gdzieś hula hop. Może w sklepie z zabawkami?
|
#4806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
i leżało aż do zeszłego roku. A teraz jest w domciu ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cześć czołem, wreszcie się wyspałam bo tak to po 3-4 h spałam, nie umiałam zasnąć i ciągle się budziłam, a dziś 10 h ![]() Wczoraj zjadłam: 10.30 śn- kromka z nutellą i kawa 150 13.30 obiad- warzywa z kosteczkami z mięsa wołowego na patelni 400 16.00 pod- batonik muesli i kawa 80 18.00 kolacja- tost z serem (już bez szynki) ketchup i majonez fit 200 i po kolacji tak jak pisałam 21,00 chipsy 300 kcal = 1130 kcal no i minus wczorajsze sprzątanie domu i łażenie po mieście to będzie jakieś - 300kcal= 830 Wow nawet nie wiedziałam, że taki bilans mi wyjdzie ![]() Dziś na piwko wybijam ze znajomymi. A jutro na dyskę
|
|
#4807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lady Co do śniadań to wiem,że jem mało,ale niestety tak mam,że rano nie jestem głodna i wmuszam w siebie jedzenie.Nawet próbowałam nie jeść po 18-tej żeby rano być głodna,ale to nic nie dało
![]() Cindy uper,że u Ciebie się układa ![]() Jak będę miała czas przed imprezą to jeszcze zajrzę,więc do później. Dżaga Dziewczyno daj znak życia!My tu czekamy z sercem na widelcu,a Ty co?Jaja sobie robisz ![]()
|
|
|
#4808 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Margot praktyka czyni mistrza tak w ogóle to fajny masz styl pisania, bardzo humorystyczny Fajnie sie Ciebie czyta ![]() Framme To czekam na fotkę ile masz lat ? Bo jak pisalas to nie doczytalam ![]() Cindy a c0 trenowałaś ? ![]() Makaron Podziwiam sapozaparcie i systematyczność ![]() No wlasnie gdzie jest Dżaga ? I gdzie moja Hiszpaneczka
|
|
|
|
#4809 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
|
|
#4810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja póki co zjadłam tylko śniadanko, kromeczkę z serkiem i pół plasterka szyneczki. Do tego kawa i przed chwilą zielona herbatka a zaraz będzie drugie śniadanie, pewnie też jakaś kromeczka, bo nic lepszego nie mam ![]() A póki co spróbuję porobić trochę brzuszków Czy one wogóle coś dają?
|
|
#4811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna stronka Hehe, niektóre dziewczyny nie pozwalają sobie na alkohol, ale ja...jak najbardziej^^ Teoretycznie pifffko nie jest dozwolone:P ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- LikeAW Próbowałam wszystkie te z małych saszetek: wanilia, jabłko z cynamonem, truskawka Chyba najbardziej lubię wanilię, a potem truskawkę ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
|
|
#4812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wychodzę z założenia, że takie piwo to niby ma te 300kcal, ale to przelatuje raz dwa przez organizm i tyle by bylo A likierów itp. drinków nie pijam za często. A jeśli chodzi o wódkę, to jedynie soki są kcal, ale to rzadko piję![]() Na śń zjadłam 2 wafle ryżowe z jogurtem owocowym, a teraz wcinam makaron razowy z brokułami
|
|
#4814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie ogarnęłam mieszkanie czyli ćwiczenia zaliczone Do tego troche sie nadreptam codziennie ![]() Teraz można sie relaksować przy kawce i telewizji
|
|
|
|
|
#4816 |
|
Wtajemniczenie
|
Losing dzięki
Kurcze zmierzyłam dziś stół i za mały na puzzle Jak już zacznę i skończę to wstawię fotę bo to będzie wyczyn Dietowo dziś jeszcze się trzymam- 900kcal pochłonęłam czyli mam jeszcze miejsce na kolacje ![]() Like ze śniadaniami mam podobnie, nigdy rano głodna nie jestem, staram się jeść to co lubię najbardziej ale jak mogę to najchętniej dopiero 2 h po wstaniu no ale nie zawsze to możliwe i na siłę coś małego jem![]() Wydaje mi się, że zdrowy rozsądek w odżywianiu najważniejszy. Jak byłam w LO to "naukowo udowodnione" było, żeby jeść 3 posiłki dziennie i unikać tłuszczy a teraz odwrotnie i co chwile nowe "fakty" odkrywają, a to jajka złe a to dobre itd. Mi się już nawet czytać nie chce tych nowych "hitów" czasami Ponury dziś dzień i na mnie ponurość przemyśleń przeszła ![]()
|
#4817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już i tak jest lepiej, ale ciągle się martwie o to że o wiele częsciej muszę chodzić do toalety, bo ciągle chce mi się siku- nie pije dużo (wiem, że błąd, ale nie mam czasu ) a srednio co godzine muszę chodzic- jak piłam więcej to tyle nie chodziłam... jak tak dalej bedzie to pojde do lekarza...Ja dopiero laski weszłam do domu- po szkole pojechałam dalej, mama byla w miescie i troche z nia pochodzila i ciotka do nas doszła. Dobrze, że doszła, bo kupila mi plecak (mam tyle ksiażek, że torebka jest niewygodna... ostatni raz plecak w gimnazjum nosilam...), a mama mi kupila taka sportową wiatrówkę ocieplana- taka super, że nie chciałam jej ściągać. Nie było takich getrow do ćwiczen na mnie, a chetnie bym wzięła jakieś :P Złapałam też koszulkę na długi rękaw w osiedlowym sklepie z the next (czy jakos tak ta firma się nazywa) i zamiast 26funtów z metki u nas 65zł :P A fajna to będzie nosić A co najwazniejsze kupiłam warzywa i owoce- więc muszę wymyśleć coś na jutro i niedziele z szpinakiem i brokułami :P Kupiłam też melona i nektarynki na deser. A jutro spotykam się z kolezankami to robię sałatkę: sałata lodowa+pomidor+ogórek+tro che rzodkiewki+podpieczone kawałki kurczaka i do tego mam bagietki I do tego cytrynówka z sokiem limonkowym Zadowolona jestem z zakupów :P I rybki nakupiłam- będę miała co na kolacje jadać W domu dziś tylko śniadanie jadłam, wiec jadłospis jaki jest taki jest (ale mialam troche ruchu! :P ) Ś: miska musli IIŚ: pół bułki z warzywami+szynka, jabłko O: 5pierogów (jestem z siebie dumna! są pyszne a ja wzięłam tylko pół porcji! ) i talerz surówekP:gruszka (chodziłam po mieście) K: jedna bułka+kawaleczek na spróbowanie kiełbasy+jogurt pitny (byłam u cioci i tylko tyle sobie kupilam, żeby w rękę zjesc) Ogólnie te straty nie tak zmobilizowały :P Rano po śniadaniu wazylam 66,6 Więc lecimy w dół! Ale jestem zadowolona! A co tych śniadań to moja mama nawet sama stwierdziła (też nie jada zaraz po wstaniu), że ja to mam taki metabolizm, bo rano pobudzam organizm do pracy i potem z górki Na śniadnie moge zjeść wszysttko, bo jak jadałam pizze to pól godziny pózniej chodziłam do toalety, a jak jem teraz musli to, wstyd mówić, czasem muszę robić przerwę w trakcie posiłku... po prostu przeze mnie przelatuje wszystko rano- w sumie później jak jem więcej to też- kiedyś mialam teorie, ze to dlatego, że taka zapchana jestem od środka ![]() Więc się dzieczynki nie będe do was stosować i będę dalej jadać od razu jak wstane (często jak się przebudze i nie chce wstawac to i tak muszę, bo brzuch mnie zaczyna bolec..) ;P Wychodzi mi to na plus
|
|
|
|
|
#4818 |
|
Wtajemniczenie
|
LadyWW fajne zakupki
plecak to jednak dla kręgosłupa lepszy też bym tak chciała nie mówiąc już o odwiedzinach w WC ![]() zazdraszczamNa dziś stołówkę zamknęłam i jakoś się zmieściłam w 1300kcal. Ale z 250kcal to dziś z białej czekolady było tak, tej co obok ziarna kakaowca nawet nie leżała ale poćwiczyłam dziś trochę tak dla równowagi
|
#4819 |
|
Raczkowanie
|
Ja też dziś usilowalam ćwiczyć, ale udało mi się zrobić tylko 70 brzuszków, słabo... I chyba przekroczylam limit kaloryczny bo zjadłam pyzy z bekonem... Ale napewno zjadłam mniej niż zwykle. Tak czy siak nie jestem z siebie zadowolona,nic a nic.
|
|
#4820 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam jak jadam rzeczy zrobione w domu, nawet jak są kaloryczniejsze to nie płaczę- wiem, że są naturalne i zdrowsze od tego co kupie gdziekolwiek z napisem "light".
Jak ja swoja mame upominam Ciągle jej przypominam ile je Siedziala u cioci i tutaj 2bułki, kielbasy troche i potem za cukierka łapie a ja "własnie jesz 50kcal bez sensu"- ciągle ją upominam za jedzenie wieczorami. I owoce na noc szkodza w ilosciach jakie ona jada- naukupiła dziś winogronu i ok. 21 siadła z dużą miską przed tv- lepsze niż chipsy, ale gdyby nie jadla owocow to nic innego by nie jadla- strasznie ją gubią te ilości.. jakby jadla tyle warzyw co owocow to bylo by super :PJak patrze na wasze jadłospisy to bym chyba padła Aż sobie podliczę:Ś: miska musli -325kcal IIŚ: pół bułki z warzywami+szynka, jabłko - sama bułka to ok. 100kcal- łacznie ok. 230 kcal O: 5pierogów (jestem z siebie dumna! są pyszne a ja wzięłam tylko pół porcji! ) i talerz surówek 218+30 (chyba więcej starta marchewka+surówka z białej kapusty mieć nie może) P:gruszka (chodziłam po mieście) 54kcal K: jedna bułka+kawaleczek na spróbowanie kiełbasy+jogurt pitny (byłam u cioci i tylko tyle sobie kupilam, żeby w rękę zjesc) 296+ok. 200 jogurt- już nie pamiętam =1353 kcal Wow! Jak mało! Jednak za mało na mnie, bo stanęłam na wagę teraz i pokazała 65,6- czyli ujemny bilans jedzenia skoro mi taki spadek pokazuje. Jutro się poprawie :P Czeka na mnie moje weekendowe śniadanie :P haaha :d Wychodzi, że ma aż 700kcal Ale mam to gdzieś i tak je zjem :P jajecznica z dwóch jaj, pomidor, będzie bułka ziarnista z serem żółtym i kakao ;p Jak je zjem to potem mam dużo sił na sprzątanie i tak przez 3-4h nie jestem w ogóle głodna Więc jest idealne ;P Fajnie się liczy te kalorie ;p Chyba będę to robić
|
|
|
|
#4821 |
|
Zadomowienie
|
eee
![]() ![]() Myszeńńko ja tu być ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Heroine Ty żyjesz gdzie jesteś daj znac ( ![]() ![]() Dodałam Nowa fotkę do albumu oceńcie Moja sukienkę czy ładna doradźcie Mi
|
|
|
|
#4822 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4823 |
|
Wtajemniczenie
|
zelka sukienka super wygląda na Tobie
Po wtórze zapewne pytanie, ale powiedz Ty masz naturalnie taką ciepła opaloną karnacje?
|
#4824 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak tak to MOja naturalna wiem solara jestem ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() :brzyda l:
|
||
|
|
|
#4825 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to nie będę się może pchac na chama :P
|
|
#4826 |
|
Zadomowienie
|
Też wczoraj trochę zgrzeszyłam, zjadłam pół paczki czipsów i wypiłam połowę Reddsa
ogólnie razem z tym grzechem wyszło mi za wczoraj 1245 kcal, więc nie ma jeszcze tragedii, ale i tak obżerać się wieczorem takim paskudztwem? ![]() Dzisiaj kolejny dzień moich wypocin, będzie ciężko, bo chyba mam gorączkę ale spróbuję, ile zrobię tyle zrobię: )Uff ![]() W poniedziałek ważenie, ciekawe co mi waga pokaże
Edytowane przez makaron91 Czas edycji: 2012-10-06 o 08:35 |
|
|
|
#4827 | |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Ja wstałam i wypiłam wode z miodem i cytryna, przeziębiona jestem strasznie, przez cala noc zasnelam na moze pare minut Nos mam taki zatkany ze mnie zaraz coś trafi ![]() Cytat:
co sie nie odzywasz ? co słychac ? ![]() Sukienka śliczna a Ty jeszcze śliczniejsza |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hm ostatnie dnie praca pochłania Mnie ale przystopowuje już ![]() nic wszystko po staremu praca dom , praca dom ![]() no i oczywiście TŻ a TY jak tam Myszeńko ? eee to TŻ mi ja kupił ale mi się wydaje że za krótka ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- jezuu Dziewuszko nie pchasz się na chama ! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeloł, miłego dnia życzę
![]() Makaron Hm...Tobie z "grzeszkami" bilans kcal na zero wyszedł...to dobrz dobrz, u mnie patrząc na moje grzechy... 5 piw i 4 ciasteczka muesli. Hie hie hiedzisiaj na śń jogurt owocowy, więcej nie zmieścilam, coś ostatnio nie chce mi się jeść rano. Teraz jade do mamy pomóc jej z siostrą i zobaczymy co tam wciągnę
|
#4830 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam średnio pomysł co zrobic z brokułami to wstawie je ze wszystkim do parowaru ;p Pierś z kurczaka, ryż i brokuły- tylko wciąz myślę jak je doprawić. Jak zrobie je w górnym pojemniku to poleje jogurtem naturalnym z czostkiem :P
Ś: jajecznica z dwóch jaj, 5pomidorkow truskawkowych,bułka z dynią,kakao IIŚ (właśnie je kończe :P): jogurt, świezo wycisniety sok z 3pomarańczy :P O:kurczak z ryżem i brokułami na parze P: tutaj nie mam pomysłu K: sałatka z warzyw i z kurczakiem no i troche alkoholu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

bo napewno dziwacznie to brzmi 

ja zacznę znów biegusiać jak sobie kupię dres, czyli mam nadzieję od nast tyg 

Czy one wogóle coś dają?

Jak już zacznę i skończę to wstawię fotę bo to będzie wyczyn 
( 
5 piw i 4 ciasteczka muesli. Hie hie hie