Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-04, 23:08   #4801
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Framme Pokaż wiadomość
No jak się zbiorę to podrzucę zdjęcie bo napewno dziwacznie to brzmi

Margot85 ja też nie umiem kręcić, ale jeśli to mogłoby mi pomóc pozbyć się boczków to kurde chyba się spróbuję nauczyć. Będzie ubaw Ja niestety wyjechałam już w liceum i nie mogłam się wyszaleć na studiach tak więc nadal lubię strzelić sobie piwko czy drinka w weekend
Ja nie mogłam się wyszaleć, bo miałam chłopaka 5 lat starszego który był totalnym zrzędą i nigdzie nie chciał ze mną wychodzić ale teraz sobie odbijam

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
O ja Cie pokaż jak skończysz co ciekawego będziesz układać ?

A ja Was czytam, ale cały dzień jakoś zleci i dopiero teraz moge coś naskrobać. Studia sie zaczęły takze czasu mniej. Staram sie cwiczyć od października ;p 3 x w tyg poniedziałek i środa zaliczone turbo spalanie Ewy. Jutro może skalpel wieczorem zrobie. Do tego w dni wolne miałam robić brzuch ale czasu i sił brak. Zresztą w ciągu dnia sie tyle nachodze że cwiczenia jakies tam sa. Wagi nie mam wiec nie stresuje sie ile waże
Zazdraszczam, że Ci się chce ćwiczyć ja zacznę znów biegusiać jak sobie kupię dres, czyli mam nadzieję od nast tyg

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 23:24   #4802
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Coctail taki obrazek, chorwackie miasteczko

Cindy co tam chipsy jak i tak w 1000kcal się zmieściłaś ja to sama się zastanawiam czy mnie kosmici nie podmienili tak mi się z alko odmieniło no ale na siłę pić nie będę wszystko dla ludzi jest szalej, masz moje błogosławieństwo

Framme próbuj, próbuj hh okiełznać zabawa może być przednia -szczególnie dla obserwatorów postronnych

Tż plecy wymasowałam i teraz cała klawiaturę w oliwce mam- sama sobie winna jestem ten masaż dziś zamiast ćwiczeń- babka na zajęciach z masażu mówiła, że jedyny odchudzający masaż to jak kogoś masujesz w sensie, że masażysta chudnie a nie pacjent
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 33018_wieko_3d_small.jpg (31,8 KB, 10 załadowań)
Stary 2012-10-05, 08:41   #4803
makaron91
Zadomowienie

Margot85 Wow, 3000 puzzli? MAsakra, my z TŻ 1000 układaliśmy i się tak namęczyliśmy, że ufff Wstaw zdjęcie jak ułożysz

Ktoś tam wyżej pisał, że A6W nie spala tłuszczu tylko robi mięśnie- z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że mięśnie owszem są, ale i tłuszczyk znika To też zależy ile kto tam tej oponki ma, ja miałam niewielką

Dzisiaj:

A6W dzień 31 (niech to juz się skończy )
buns & legs dzień 23
arms dzień 17
hula-hop 30 min
piątkowa Tiffany

Stary 2012-10-05, 08:46   #4804
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
No to masz ładne wyzwanie ja moje 2 tys męczyłam i męczyłam Powodzenia
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:05   #4805
Framme
Raczkowanie

GG do Framme

Dzień dobry wszystkim

Od dziś zaczynam już konkretnie
Cindy90 Tak, będzie napewno zabawnie jak tylko dorwę gdzieś hula hop. Może w sklepie z zabawkami?
Stary 2012-10-05, 10:34   #4806
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:

Cindy co tam chipsy jak i tak w 1000kcal się zmieściłaś ja to sama się zastanawiam czy mnie kosmici nie podmienili tak mi się z alko odmieniło no ale na siłę pić nie będę wszystko dla ludzi jest szalej, masz moje błogosławieństwo

Framme próbuj, próbuj hh okiełznać zabawa może być przednia -szczególnie dla obserwatorów postronnych

Tż plecy wymasowałam i teraz cała klawiaturę w oliwce mam- sama sobie winna jestem ten masaż dziś zamiast ćwiczeń- babka na zajęciach z masażu mówiła, że jedyny odchudzający masaż to jak kogoś masujesz w sensie, że masażysta chudnie a nie pacjent
hehehe dzięki za błogosławieństwo

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Dzień dobry wszystkim

Od dziś zaczynam już konkretnie
Cindy90 Tak, będzie napewno zabawnie jak tylko dorwę gdzieś hula hop. Może w sklepie z zabawkami?
Ja wygrałam jak byłam mała w konkursie bożonarodzeniowym i leżało aż do zeszłego roku. A teraz jest w domciu

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cześć czołem, wreszcie się wyspałam bo tak to po 3-4 h spałam, nie umiałam zasnąć i ciągle się budziłam, a dziś 10 h
Wczoraj zjadłam:
10.30 śn- kromka z nutellą i kawa 150
13.30 obiad- warzywa z kosteczkami z mięsa wołowego na patelni 400
16.00 pod- batonik muesli i kawa 80
18.00 kolacja- tost z serem (już bez szynki) ketchup i majonez fit 200
i po kolacji tak jak pisałam 21,00 chipsy 300 kcal
= 1130 kcal no i minus wczorajsze sprzątanie domu i łażenie po mieście to będzie jakieś - 300kcal= 830
Wow nawet nie wiedziałam, że taki bilans mi wyjdzie

Dziś na piwko wybijam ze znajomymi. A jutro na dyskę

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 11:00   #4807
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Az tak zle nie jest. Lody wbrew pozorom nie sa tak bardzo kaloryczne makaron graham wiec ok, filet tez z grilla. No ta czeko tylko moglas sobie darowac ale wiem jak jest. dobrze, ze na 3 kostkach sie zatrzymalas
No,ale z trudem się powstrzymałam
Lady Co do śniadań to wiem,że jem mało,ale niestety tak mam,że rano nie jestem głodna i wmuszam w siebie jedzenie.Nawet próbowałam nie jeść po 18-tej żeby rano być głodna,ale to nic nie dało
Cindy uper,że u Ciebie się układa
Jak będę miała czas przed imprezą to jeszcze zajrzę,więc do później.
Dżaga Dziewczyno daj znak życia!My tu czekamy z sercem na widelcu,a Ty co?Jaja sobie robisz
Stary 2012-10-05, 12:02   #4808
LosingMyWay
Zadomowienie

Hej

Margot praktyka czyni mistrza tak w ogóle to fajny masz styl pisania, bardzo humorystyczny Fajnie sie Ciebie czyta

Framme To czekam na fotkę ile masz lat ? Bo jak pisalas to nie doczytalam

Cindy a c0 trenowałaś ?

Makaron Podziwiam sapozaparcie i systematyczność

No wlasnie gdzie jest Dżaga ? I gdzie moja Hiszpaneczka
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:13   #4809
makaron91
Zadomowienie

Dziękuję
Stary 2012-10-05, 12:51   #4810
Framme
Raczkowanie

GG do Framme

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Hej

Margot praktyka czyni mistrza tak w ogóle to fajny masz styl pisania, bardzo humorystyczny Fajnie sie Ciebie czyta

Framme To czekam na fotkę ile masz lat ? Bo jak pisalas to nie doczytalam

Cindy a c0 trenowałaś ?

Makaron Podziwiam sapozaparcie i systematyczność

A bo nie napisałam chyba 22 latka
No ja póki co zjadłam tylko śniadanko, kromeczkę z serkiem i pół plasterka szyneczki. Do tego kawa i przed chwilą zielona herbatka a zaraz będzie drugie śniadanie, pewnie też jakaś kromeczka, bo nic lepszego nie mam
A póki co spróbuję porobić trochę brzuszków Czy one wogóle coś dają?
Stary 2012-10-05, 13:38   #4811
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
A to i piwko dozwolone, coraz bardziej mi się to zaczyna podobać ! Ja póki co na spacerku,spalam kalorie juz prawie 3 km za mną
A powiedzcie dziewczyny ile taka kromka z serem albo jakas szyneczka ma mniej więcej kalorii?
www.ilewazy.pl

Fajna stronka

Hehe, niektóre dziewczyny nie pozwalają sobie na alkohol, ale ja...jak najbardziej^^ Teoretycznie pifffko nie jest dozwolone:P

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

LikeAW Próbowałam wszystkie te z małych saszetek: wanilia, jabłko z cynamonem, truskawka

Chyba najbardziej lubię wanilię, a potem truskawkę

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Laski z ciekawości sie pomierzyłam i szok! w biodrach było 93, a jest 91! a w pasie z 77 do 73! Ale jestem zadowolona- jak wróciłam z Hiszpanii to z 2-3 razy ćwiczylam, a jednak jest dobrze! :P Chyba dobrze się odzywiam Szczególnie jestem zadowolona z tego pasa- jest wieczor, ja jadlam kolacje i jednak nie mam wielkiego bebecha. To jest największa mobilizacja :P

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 13:43   #4812
Framme
Raczkowanie

GG do Framme

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
www.ilewazy.pl

Fajna stronka

Hehe, niektóre dziewczyny nie pozwalają sobie na alkohol, ale ja...jak najbardziej^^ Teoretycznie pifffko nie jest dozwolone:P
No ja się postaram omijać alkohol, ale jak mnie ktoś zechce poczęstować to myślę, że dwa razy nie trzeba będzie powtarzać
Stary 2012-10-05, 15:17   #4813
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
No ja się postaram omijać alkohol, ale jak mnie ktoś zechce poczęstować to myślę, że dwa razy nie trzeba będzie powtarzać
Hehe Ja wychodzę z założenia, że takie piwo to niby ma te 300kcal, ale to przelatuje raz dwa przez organizm i tyle by bylo A likierów itp. drinków nie pijam za często. A jeśli chodzi o wódkę, to jedynie soki są kcal, ale to rzadko piję

Na śń zjadłam 2 wafle ryżowe z jogurtem owocowym, a teraz wcinam makaron razowy z brokułami

Stary 2012-10-05, 15:18   #4814
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Próbowałam wszystkie te z małych saszetek: wanilia, jabłko z cynamonem, truskawka

Chyba najbardziej lubię wanilię, a potem truskawkę
Daje to coś?
Stary 2012-10-05, 16:50   #4815
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
A bo nie napisałam chyba 22 latka
No ja póki co zjadłam tylko śniadanko, kromeczkę z serkiem i pół plasterka szyneczki. Do tego kawa i przed chwilą zielona herbatka a zaraz będzie drugie śniadanie, pewnie też jakaś kromeczka, bo nic lepszego nie mam
A póki co spróbuję porobić trochę brzuszków Czy one wogóle coś dają?
O to my w tym samym wieku

Ja właśnie ogarnęłam mieszkanie czyli ćwiczenia zaliczone Do tego troche sie nadreptam codziennie
Teraz można sie relaksować przy kawce i telewizji
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 16:53   #4816
Margot85
Wtajemniczenie

Losing dzięki

Kurcze zmierzyłam dziś stół i za mały na puzzle a na podłodze nie lubię układać, Tż obiecał coś wykombinować Jak już zacznę i skończę to wstawię fotę bo to będzie wyczyn
Dietowo dziś jeszcze się trzymam- 900kcal pochłonęłam czyli mam jeszcze miejsce na kolacje tylko na nic nie mam smaka konkretnego może kasza manna, wieki nie jadłam

Like ze śniadaniami mam podobnie, nigdy rano głodna nie jestem, staram się jeść to co lubię najbardziej ale jak mogę to najchętniej dopiero 2 h po wstaniu no ale nie zawsze to możliwe i na siłę coś małego jem a drugie śniadanie większe jak już mam apetyt

Wydaje mi się, że zdrowy rozsądek w odżywianiu najważniejszy. Jak byłam w LO to "naukowo udowodnione" było, żeby jeść 3 posiłki dziennie i unikać tłuszczy a teraz odwrotnie i co chwile nowe "fakty" odkrywają, a to jajka złe a to dobre itd. Mi się już nawet czytać nie chce tych nowych "hitów" czasami

Ponury dziś dzień i na mnie ponurość przemyśleń przeszła
Stary 2012-10-05, 20:44   #4817
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Jaaa nigdy nie słyszałam o czymś takim że z nerwów się zmieniają plusy na minusy czy odwrotnie, hehe
Jak się stresujesz to ci się mięsnie napinają :P Ja mam takie mocne przy oczach, że aż mi przeskakują :P Mam po prostu małą wadę i dużo nie potrzebuje, a okulary to +, więc odczuwam.
Już i tak jest lepiej, ale ciągle się martwie o to że o wiele częsciej muszę chodzić do toalety, bo ciągle chce mi się siku- nie pije dużo (wiem, że błąd, ale nie mam czasu ) a srednio co godzine muszę chodzic- jak piłam więcej to tyle nie chodziłam... jak tak dalej bedzie to pojde do lekarza...

Ja dopiero laski weszłam do domu- po szkole pojechałam dalej, mama byla w miescie i troche z nia pochodzila i ciotka do nas doszła. Dobrze, że doszła, bo kupila mi plecak (mam tyle ksiażek, że torebka jest niewygodna... ostatni raz plecak w gimnazjum nosilam...), a mama mi kupila taka sportową wiatrówkę ocieplana- taka super, że nie chciałam jej ściągać. Nie było takich getrow do ćwiczen na mnie, a chetnie bym wzięła jakieś :P Złapałam też koszulkę na długi rękaw w osiedlowym sklepie z the next (czy jakos tak ta firma się nazywa) i zamiast 26funtów z metki u nas 65zł :P A fajna to będzie nosić
A co najwazniejsze kupiłam warzywa i owoce- więc muszę wymyśleć coś na jutro i niedziele z szpinakiem i brokułami :P Kupiłam też melona i nektarynki na deser. A jutro spotykam się z kolezankami to robię sałatkę: sałata lodowa+pomidor+ogórek+tro che rzodkiewki+podpieczone kawałki kurczaka i do tego mam bagietki I do tego cytrynówka z sokiem limonkowym Zadowolona jestem z zakupów :P I rybki nakupiłam- będę miała co na kolacje jadać

W domu dziś tylko śniadanie jadłam, wiec jadłospis jaki jest taki jest (ale mialam troche ruchu! :P )
Ś: miska musli
IIŚ: pół bułki z warzywami+szynka, jabłko
O: 5pierogów (jestem z siebie dumna! są pyszne a ja wzięłam tylko pół porcji! ) i talerz surówek
P:gruszka (chodziłam po mieście)
K: jedna bułka+kawaleczek na spróbowanie kiełbasy+jogurt pitny (byłam u cioci i tylko tyle sobie kupilam, żeby w rękę zjesc)

Ogólnie te straty nie tak zmobilizowały :P Rano po śniadaniu wazylam 66,6 Więc lecimy w dół! Ale jestem zadowolona!

A co tych śniadań to moja mama nawet sama stwierdziła (też nie jada zaraz po wstaniu), że ja to mam taki metabolizm, bo rano pobudzam organizm do pracy i potem z górki Na śniadnie moge zjeść wszysttko, bo jak jadałam pizze to pól godziny pózniej chodziłam do toalety, a jak jem teraz musli to, wstyd mówić, czasem muszę robić przerwę w trakcie posiłku... po prostu przeze mnie przelatuje wszystko rano- w sumie później jak jem więcej to też- kiedyś mialam teorie, ze to dlatego, że taka zapchana jestem od środka

Więc się dzieczynki nie będe do was stosować i będę dalej jadać od razu jak wstane (często jak się przebudze i nie chce wstawac to i tak muszę, bo brzuch mnie zaczyna bolec..) ;P Wychodzi mi to na plus
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 21:07   #4818
Margot85
Wtajemniczenie

LadyWW fajne zakupki plecak to jednak dla kręgosłupa lepszy a i zazdroszczę porannego apetytu też bym tak chciała nie mówiąc już o odwiedzinach w WC zazdraszczam

Na dziś stołówkę zamknęłam i jakoś się zmieściłam w 1300kcal. Ale z 250kcal to dziś z białej czekolady było tak, tej co obok ziarna kakaowca nawet nie leżała ale poćwiczyłam dziś trochę tak dla równowagi
Stary 2012-10-05, 21:48   #4819
Framme
Raczkowanie

GG do Framme

Ja też dziś usilowalam ćwiczyć, ale udało mi się zrobić tylko 70 brzuszków, słabo... I chyba przekroczylam limit kaloryczny bo zjadłam pyzy z bekonem... Ale napewno zjadłam mniej niż zwykle. Tak czy siak nie jestem z siebie zadowolona,nic a nic.
Stary 2012-10-05, 22:16   #4820
Ladywithweapon
Zadomowienie

Ja tam jak jadam rzeczy zrobione w domu, nawet jak są kaloryczniejsze to nie płaczę- wiem, że są naturalne i zdrowsze od tego co kupie gdziekolwiek z napisem "light".

Jak ja swoja mame upominam Ciągle jej przypominam ile je Siedziala u cioci i tutaj 2bułki, kielbasy troche i potem za cukierka łapie a ja "własnie jesz 50kcal bez sensu"- ciągle ją upominam za jedzenie wieczorami. I owoce na noc szkodza w ilosciach jakie ona jada- naukupiła dziś winogronu i ok. 21 siadła z dużą miską przed tv- lepsze niż chipsy, ale gdyby nie jadla owocow to nic innego by nie jadla- strasznie ją gubią te ilości.. jakby jadla tyle warzyw co owocow to bylo by super :P

Jak patrze na wasze jadłospisy to bym chyba padła Aż sobie podliczę:
Ś: miska musli -325kcal
IIŚ: pół bułki z warzywami+szynka, jabłko - sama bułka to ok. 100kcal- łacznie ok. 230 kcal
O: 5pierogów (jestem z siebie dumna! są pyszne a ja wzięłam tylko pół porcji! ) i talerz surówek 218+30 (chyba więcej starta marchewka+surówka z białej kapusty mieć nie może)
P:gruszka (chodziłam po mieście) 54kcal
K: jedna bułka+kawaleczek na spróbowanie kiełbasy+jogurt pitny (byłam u cioci i tylko tyle sobie kupilam, żeby w rękę zjesc) 296+ok. 200 jogurt- już nie pamiętam
=1353 kcal

Wow! Jak mało! Jednak za mało na mnie, bo stanęłam na wagę teraz i pokazała 65,6- czyli ujemny bilans jedzenia skoro mi taki spadek pokazuje. Jutro się poprawie :P Czeka na mnie moje weekendowe śniadanie :P haaha :d Wychodzi, że ma aż 700kcal Ale mam to gdzieś i tak je zjem :P
jajecznica z dwóch jaj, pomidor, będzie bułka ziarnista z serem żółtym i kakao ;p Jak je zjem to potem mam dużo sił na sprzątanie i tak przez 3-4h nie jestem w ogóle głodna Więc jest idealne ;P

Fajnie się liczy te kalorie ;p Chyba będę to robić
Stary 2012-10-05, 22:29   #4821
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
eee Myszeńńko ja tu być :c mok:

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Heroine Ty żyjesz gdzie jesteś daj znac (

Dodałam Nowa fotkę do albumu oceńcie Moja sukienkę czy ładna doradźcie Mi
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 22:43   #4822
Framme
Raczkowanie

GG do Framme

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Heroine Ty żyjesz gdzie jesteś daj znac (

Ja bym się chętnie wypowiedziała, ale nie mam pojęcia jak się dostać do albumu
Stary 2012-10-05, 22:43   #4823
Margot85
Wtajemniczenie

zelka sukienka super wygląda na Tobie choć jak dla mnie to za krótka , no ale jak się ma najlepsze nogi na wizażu to można zaszaleć
Po wtórze zapewne pytanie, ale powiedz Ty masz naturalnie taką ciepła opaloną karnacje?
Stary 2012-10-05, 23:04   #4824
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
zelka sukienka super wygląda na Tobie choć jak dla mnie to za krótka , no ale jak się ma najlepsze nogi na wizażu to można zaszaleć
Po wtórze zapewne pytanie, ale powiedz Ty masz naturalnie taką ciepła opaloną karnacje?
właśnie też wydaje mi się za krótka tak tak to MOja naturalna wiem solara jestem

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Ja bym się chętnie wypowiedziała, ale nie mam pojęcia jak się dostać do albumu
bo ja galerie zablokowaną mam trzeba wysłać zapro by oglądać me słit focie :brzyda l:
Stary 2012-10-06, 00:46   #4825
Framme
Raczkowanie

GG do Framme

Cytat:
właśnie też wydaje mi się za krótka tak tak to MOja naturalna wiem solara jestem

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

bo ja galerie zablokowaną mam trzeba wysłać zapro by oglądać me słit focie :brzyda l:
Ach to by wiele wyjaśniało to nie będę się może pchac na chama :P
Stary 2012-10-06, 08:34   #4826
makaron91
Zadomowienie

Też wczoraj trochę zgrzeszyłam, zjadłam pół paczki czipsów i wypiłam połowę Reddsa ogólnie razem z tym grzechem wyszło mi za wczoraj 1245 kcal, więc nie ma jeszcze tragedii, ale i tak obżerać się wieczorem takim paskudztwem?

Dzisiaj kolejny dzień moich wypocin, będzie ciężko, bo chyba mam gorączkę ale spróbuję, ile zrobię tyle zrobię:

A6W dzień 32 (jeee, jeszcze 10 dni i koniec )
buns & legs dzień 24
arms dzień 18
hula-hop 30 min
sobotnia Tiffany

Uff

W poniedziałek ważenie, ciekawe co mi waga pokaże

Edytowane przez makaron91
Czas edycji: 2012-10-06 o 08:35
makaron91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 08:35   #4827
LosingMyWay
Zadomowienie

Hej dziewczynki

Ja wstałam i wypiłam wode z miodem i cytryna, przeziębiona jestem strasznie, przez cala noc zasnelam na moze pare minut Nos mam taki zatkany ze mnie zaraz coś trafi

Cytat:

No w końcu co sie nie odzywasz ? co słychac ?

Sukienka śliczna a Ty jeszcze śliczniejsza
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-06, 11:46   #4828
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczynki

Ja wstałam i wypiłam wode z miodem i cytryna, przeziębiona jestem strasznie, przez cala noc zasnelam na moze pare minut Nos mam taki zatkany ze mnie zaraz coś trafi

No w końcu co sie nie odzywasz ? co słychac ?

Sukienka śliczna a Ty jeszcze śliczniejsza
To Zdrowiej Piękna Ty Ma
Hm ostatnie dnie praca pochłania Mnie ale przystopowuje już nic wszystko po staremu praca dom , praca dom no i oczywiście TŻ a TY jak tam Myszeńko ?

eee to TŻ mi ja kupił ale mi się wydaje że za krótka

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Ach to by wiele wyjaśniało to nie będę się może pchac na chama :P
jezuu Dziewuszko nie pchasz się na chama ! i nie mów tak bo
Stary 2012-10-06, 11:58   #4829
zooska
Zakorzenienie

Heeeeloł, miłego dnia życzę

Makaron Hm...Tobie z "grzeszkami" bilans kcal na zero wyszedł...to dobrz dobrz, u mnie patrząc na moje grzechy... 5 piw i 4 ciasteczka muesli. Hie hie hie

dzisiaj na śń jogurt owocowy, więcej nie zmieścilam, coś ostatnio nie chce mi się jeść rano.
Teraz jade do mamy pomóc jej z siostrą i zobaczymy co tam wciągnę

Stary 2012-10-06, 12:27   #4830
Ladywithweapon
Zadomowienie

Ja miałam średnio pomysł co zrobic z brokułami to wstawie je ze wszystkim do parowaru ;p Pierś z kurczaka, ryż i brokuły- tylko wciąz myślę jak je doprawić. Jak zrobie je w górnym pojemniku to poleje jogurtem naturalnym z czostkiem :P

Ś: jajecznica z dwóch jaj, 5pomidorkow truskawkowych,bułka z dynią,kakao
IIŚ (właśnie je kończe :P): jogurt, świezo wycisniety sok z 3pomarańczy :P
O:kurczak z ryżem i brokułami na parze
P: tutaj nie mam pomysłu
K: sałatka z warzyw i z kurczakiem no i troche alkoholu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości