|
|
#3061 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
no widzialam- sama ci polecałam jakies pare dni temu choc prawde mówiąc to widzialam kupe lat temu..nie wiem jak teraz bym sie zapatrywała?
|
|
|
#3062 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt ![]() ja od wtorku nie myłam i dziś się już czułam jak żul autentycznie i mimo że miałam czekać aż TŻ z pracy wróci żeby mi pomógł to stwierdziłam ze nie doczekam ![]() Cytat:
przemyślę to ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3064 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3065 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to do dzieła Miałam, ale nie w związku z ciśnieniem W związku z ..nie pamiętam z czym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No ja niestety na razie nie rozleję (chyba, że w tym miesiącu zarobię dwa razy tyle co w zeszłym to wtedy ![]() ).Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-10-05 o 17:54 |
||||
|
|
|
#3066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba Mu się ten akurat zapach, od którego mnie odrzuca - mówi na niego "mydełko Sawa", a jest to brudny dryndus z 1965 roku Tzn Ete L'Artisana może być, wczoraj byłam zachwycona, a dziś zaczęła mnie niepokoić znajomość tego zapachu i wyczułam, co mnie tak uwodzi- świeży chlebek ze smalcem! więc czar prysł Mam w doopie miłe zapachy, tak mi się wydaje, muszę mieć zawsze potwora - więc wychodzi na to, że zgodzimy się na terpentynę bo lubimy oboje Ale w Galilu i Hornie nie mamy co szukać - razem, bo ja Odeur Cytat:
![]() Będę mieć ten zapach. Cho choćbym miała pojechać tam, gdzie go produkują (no właśnie, gdzie?) To ich problem, niech sami uważają ![]() Nie chcesz się przyznawać, a pewnie sama ją masz. Jakby co, to pamiętaj, że mam Blood concept AB Klient właśnie odebrał Pieska- aż się zaczerwienił z radości, taki zadowolony!
|
|
#3067 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
o byłabym zapomła - mam wet leggi
i lubieu je tylko wyglądam w nich jak piczon zatem trza jechać po obuw - no ale po raz enty zwrócę honor Redsikowi - są wygodne |
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
a jest jeszcze ktoś, kto śpilkówny jeszcze nie ma , a by chciał?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-10-05 o 19:42 |
|
|
|
#3074 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
o ![]() Cytat:
Ju, psiak pierwsza klasa ![]() Rejcz, dodano ![]() No dobra, im bardziej się zastanawiam, tym więcej kolorów mi się podoba
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3075 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nr 4 śliczny a jakiej to firmy kolorki?
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no fucktycznie ojeja - no cóż pokmninim i zrobim shortlisteu - ale ale adnotacja ja mam ostatnio wahania nastroju od średniego blondu do jasnego - zatem też jestem niestabilna pod tym względem to będzie coś na miarę prowadził ślepy kulawego - let me see ... ![]() 4, 8, 13 - nie wiem jak wyglądasz w kolorach typu 25? żółte odrzucam boś miałą niedawno znakiem tego robimy odmianę ? czy 22 to dżołk? ryli????? oraz 17 ![]() i jeszcze waham sie między 9, 10 i 11 ale strzelam w 9 jako najcieplejszy? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-05 o 20:13 |
|
|
|
|
#3077 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mnie się zachciało mieć znowu rude włosy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3078 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
Dziesięć stron do nadrobienie ![]() Jak tam Ewusia? Już po? I
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Tru - 9, 11, 17
|
|
|
|
#3080 |
|
Wpisz tu zomzing
|
17 :d
|
|
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3082 | |||||
|
BAN stały
|
Znad jeszcze większej guli nad brwią (
Gdybyś była tak uprzejma ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gruszki Ewy jeszcze lepsze Kiedyś chyba mi coś <ekhem> obiecywałaś? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3083 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hmmmm, uprzejma? Ja?
![]() Mam w samplu jakiś ml
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3085 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I w ogóle jutro jadę kupić rudą farbę do włosów
|
|
|
#3087 | ||||
|
Zakorzenienie
|
macham znad rumu z colą i talerza po brokule gotowanym na parze, z sosem z sera pleśniowego typu lazur
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a gdzie? ![]() Cytat:
obstawiam balkon ![]() Cytat:
Ludzie dziś się za mną oglądali na ulicy...nie wiem czy ze względu na strój czy na chmurę chergui. Chergui jest piękne Nadszedł TEN dzień. Ząb tak mi napierdziela,że zapisałam się do zębologa
|
|
#3088 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3089 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na A zaczyna, na i kończy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

Bo nie wiem, w jakim kierunku szukać. To jak z perfumami 

i lubieu je