Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-04, 20:49   #961
Lavi92
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
pod koniec 19:18
Merci
Stary 2012-10-04, 21:41   #962
zoila
Klientka w krawacie

Paninorge- zabolała ją krytyka hauli, dlatego tym razem mamy filmik o Ziaji. Aż oglądam z zainteresowaniem.

Tylko nie wiem, co Calmeblondie i Paninorge mają z tym "odkupywaniem" - odkupywanie kojarzy mi się z kupowaniem czegoś komuś, bo np. zniszczyło się pożyczoną rzecz ... Ostatnio oglądałam filmik xkareniny, która posługiwała się czasownikiem "nachkaufen". Intuicyjnie wiem, co to znaczy, ale zdecydowałam się wpisać w tłumacz Google - nachkaufen przetłumaczyło mi na polski jako "rebuy" .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 21:55   #963
rudziuttka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BigBeautifulLulu Pokaż wiadomość
Ja znam tylko rudziuttka bardzo sympatyczna dziewczyna
http://www.youtube.com/user/rudziuttka
Dziękuję, niezmiernie miło mi się zrobiło Pozdrawiam serdecznie!

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

o jaaa LULU!! Dopiero zauważyłam teraz nagrałam filmik, który pojawi się jutro - wspomniałam w nim o Tobie!
rudziuttka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 23:02   #964
lmaa
Raczkowanie

Ogladalam Sarunie i .... nie wiem nic z filmiku,bo caly czas patrzylam na piesiunia - jest cudowny
A w ogole to co ten YT wyskakuje ze zmiana nicka na swoje imie i nazwisko???Jak bym chciala uzywac swoich danych,to nie czekalabym na ich propozycje :/
Angel nagrala ponad godzinny(!?)filmik.Biore sie za ogladanie,bo lubie Jej sluchac
http://www.youtube.com/watch?v=US2d4...nu5mplVYBUM0Kj
lmaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 08:25   #965
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Paninorge- zabolała ją krytyka hauli, dlatego tym razem mamy filmik o Ziaji. Aż oglądam z zainteresowaniem.

Tylko nie wiem, co Calmeblondie i Paninorge mają z tym "odkupywaniem" - odkupywanie kojarzy mi się z kupowaniem czegoś komuś, bo np. zniszczyło się pożyczoną rzecz ... Ostatnio oglądałam filmik xkareniny, która posługiwała się czasownikiem "nachkaufen". Intuicyjnie wiem, co to znaczy, ale zdecydowałam się wpisać w tłumacz Google - nachkaufen przetłumaczyło mi na polski jako "rebuy" .
Bo nachkaufen i odkupić to nie to samo (chodzi o zwykłe używanie).

Wydaje mi się,że w ogóle dużo osób "siadło" na callmeblondiee po akcji z wodą mineralną i teraz wyżywają się w jakim filmiku tylko mogą Zresztą z tego co widzę, ona takkomentarzy nie filtruje jak np. nieesia,więc widzimy wszystko
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:15   #966
onemorepanda
Raczkowanie

Callmeblondii zawsze miała spore grono krytykujących, zawsze znajdą coś, co rozdmuchają do rozmiarów afery.

Ja tylko mam nadzieję, że Żywiec jej porządnie zapłacił za kampanię, bo przez niego faktycznie sporo się nasłuchała na swój temat
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:30   #967
czuprynka
Zakorzenienie

Cytat:

Też mnie to zawsze dziwiło, bo w sumie to taka kalka językowa z angielskiego chyba...

Pamiętam, że pierwszy raz to "odkupienie" w znaczeniu "kupić ponownie" usłyszałam u Kasi D. Jednak niezmiennie razi mnie to, gdy usłyszę, że ktoś coś odkupi i do tego jeszcze ponownie
czuprynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 10:31   #968
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Jakby się zrezygnowało z prezentacji strojów dnia to można nie zauważyć.
Na pewno przez brak strojów dnia znowu by się pojawiły jakieś domysły :P

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 11:08   #969
Maschenka
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=TYSNT...&feature=share przebombowa babka
Stary 2012-10-05, 11:24   #970
malachite
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maschenka Pokaż wiadomość
o tak oglądam czasem. ten vlog świetny i ładna z niej kobitka
malachite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 12:19   #971
paulina800
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maschenka Pokaż wiadomość
świetny film ale się uśmiałam,
Stary 2012-10-05, 15:32   #972
elaczek
Raczkowanie

To jest Klaudia z tv, chyba?
elaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 18:55   #973
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onemorepanda Pokaż wiadomość
Callmeblondii zawsze miała spore grono krytykujących, zawsze znajdą coś, co rozdmuchają do rozmiarów afery.

Ja tylko mam nadzieję, że Żywiec jej porządnie zapłacił za kampanię, bo przez niego faktycznie sporo się nasłuchała na swój temat
Nie krytykuje na kanałach, ponieważ zwyczajnie mi sie nie chce.
Ale jej kanał definitywnie uważam za nie-do-ogladania, ze wzgledu na paskudny sposób mówienia, oraz bardzo lekkie podejscie do kupowania podrób ( szminki z MACa), jak ktos chce sobie robic krzywdę, proszę bardzo, ale kręcąc filmiki na YT powinno sie mieć świadomość że inni bedą to naśladować.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 19:00   #974
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Nie krytykuje na kanałach, ponieważ zwyczajnie mi sie nie chce.
Ale jej kanał definitywnie uważam za nie-do-ogladania, ze wzgledu na paskudny sposób mówienia, oraz bardzo lekkie podejscie do kupowania podrób ( szminki z MACa), jak ktos chce sobie robic krzywdę, proszę bardzo, ale kręcąc filmiki na YT powinno sie mieć świadomość że inni bedą to naśladować.
CB chyba nie kupuje podrób.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-10-05, 19:08   #975
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf
Konto usunięte

Stój dnia u ciasteczko25:

http://www.youtube.com/watch?v=29AiesTevjM

Musze powiedzieć że nie znoszę jak ktoś ubiera spodnie z zbyt długimi nogawkami , przez co nawet butów nie widać(01:18minuta).
Komicznie to wygląda,a nawet brzydko.Ja wolę odwiedzić krawcową ,bo wstydziła bym się tak wyjść z domu.A wam się to podoba?
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 19:42   #976
Annaluka
Zakorzenienie

Szusz wygląda lepiej, bo wreszcie pofarbowała te żółte odrosty i włosy mają jednolity odcień. Chyba ogólnie była u fryzjera, bo włosy lepiej jej się układają. Pozytywna zmiana

I dzięki za polecenie kanału Klaudii. Świetna babka Jej poczucie humoru bardzo trafia w moje. Przy filmiku o randce z taksówkarzem śmiałam się na głos

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;36927477]
Komicznie to wygląda,a nawet brzydko.Ja wolę odwiedzić krawcową ,bo wstydziła bym się tak wyjść z domu.A wam się to podoba?[/QUOTE]

Nie podoba mi się to, ale akurat osoby niskie powinny mieć jak najdłuższą tę nogawkę, żeby spodnie wyciągnęły całą sylwetkę. Sporo babek tak nosi, że but jest całkowicie przykryty.
Stary 2012-10-05, 19:47   #977
paulina800
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII

Podoba mi się to jak Szusz zaprezentowała się w ostatnim filmiku
Stary 2012-10-05, 19:57   #978
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
CB chyba nie kupuje podrób.
https://www.youtube.com/watch?v=-169...2&feature=plcp
Chodzi mi o ten filmik.

Edytowane przez dacn
Czas edycji: 2012-10-05 o 20:01
Stary 2012-10-05, 20:04   #979
Maschenka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez

I dzięki za polecenie kanału [B
Klaudii[/B]. Świetna babka Jej poczucie humoru bardzo trafia w moje. Przy filmiku o randce z taksówkarzem śmiałam się na głos

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

.
Ja tez ja dzisiaj dopiero odkrylam,szkoda ze ma tak malo filmikow,ale swietna kobietka,to sie nazywa dystans
Stary 2012-10-05, 20:11   #980
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Aaaa. Ta szminka ma faktycznie ładny kolor, ale tak na chłopski rozum, jeżeli coś kosztuje 80 zł, to raczej nie kupimy tego za 25 zł (choć może znalazłyby się jakieś wyjątki)... Zwłaszcza, że kosmetyki limitowane są zwykle później sprzedawane po wyższych cenach niż stały w sklepie.
Ale to była chyba tylko jednorazowa wtopa.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-10-05, 20:29   #981
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa. Ta szminka ma faktycznie ładny kolor, ale tak na chłopski rozum, jeżeli coś kosztuje 80 zł, to raczej nie kupimy tego za 25 zł (choć może znalazłyby się jakieś wyjątki)... Zwłaszcza, że kosmetyki limitowane są zwykle później sprzedawane po wyższych cenach niż stały w sklepie.
Ale to była chyba tylko jednorazowa wtopa.
Moze i było jednorazowe, ale nie lubie jak spokojnie podchodzi sie do kupowanie podróbek nie tylko ze wzgledu na nieetyczność kupowania podrób, jak i fakt że nie mamy jakiejkowiek pewności gdzie i w jaki sposób zostal wytworzony kosmetyk ani czy nam nie zaszkodzi.
Wiem ze niektóre kosmetyki są drogie ale jak mnie na nie nie stać, a często tak jest, kupuje tańsze kosmetyki ale oryginalne.

Po za tym od dziewczyn z kanałów urodowych wymagam przygotowania do kręcenia filmiku, a takim przygotowaniem jest np zorientowanie sie czy dany kolor wogóle istnieje!! ( w tamtej kolekcji były tylko 2 kolory)

A co najważniejsze uważam ze kupowanie MAC-a na allegro jest dość niepoważne, większość, jak nie wszystkie produkty to podróby.
Stary 2012-10-05, 20:36   #982
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Szusz wygląda lepiej, bo wreszcie pofarbowała te żółte odrosty i włosy mają jednolity odcień. Chyba ogólnie była u fryzjera, bo włosy lepiej jej się układają. Pozytywna zmiana

I dzięki za polecenie kanału Klaudii. Świetna babka Jej poczucie humoru bardzo trafia w moje. Przy filmiku o randce z taksówkarzem śmiałam się na głos

Nie podoba mi się to, ale akurat osoby niskie powinny mieć jak najdłuższą tę nogawkę, żeby spodnie wyciągnęły całą sylwetkę. Sporo babek tak nosi, że but jest całkowicie przykryty.
Wiadomo.Ale moim zdaniem to już przesada.

Chodzi mi o to, że gdyby taka dziewczyna miała normalnie dopasowane spodnie z "normalnej" długości nogawkami nawet nie zwróciłabym uwagi jakie ona te nogi ma,i jaką ma sylwetkę.A tak bardziej koncentruje się na tym co prawdopodobnie człowiek chciał ukryć.

Edytowane przez 5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf
Czas edycji: 2012-10-05 o 22:34
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 20:36   #983
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Moze i było jednorazowe, ale nie lubie jak spokojnie podchodzi sie do kupowanie podróbek nie tylko ze wzgledu na nieetyczność kupowania podrób, jak i fakt że nie mamy jakiejkowiek pewności gdzie i w jaki sposób zostal wytworzony kosmetyk ani czy nam nie zaszkodzi.
Wiem ze niektóre kosmetyki są drogie ale jak mnie na nie nie stać, a często tak jest, kupuje tańsze kosmetyki ale oryginalne.

Po za tym od dziewczyn z kanałów urodowych wymagam przygotowania do kręcenia filmiku, a takim przygotowaniem jest np zorientowanie sie czy dany kolor wogóle istnieje!! ( w tamtej kolekcji były tylko 2 kolory)

A co najważniejsze uważam ze kupowanie MAC-a na allegro jest dość niepoważne, większość, jak nie wszystkie produkty to podróby.
No dobra, kupiła, uświadomiono ją, że to podróba i co powinna w takim razie zrobić? Komisyjnie przy świadkach (a najlepiej na oczach widzów) wyrzucić szminkę do kosza? To marnotrawstwo mimo wszystko. Zdarzyło się, no trudno. Jest nauczka na przyszłość.
Co do wytworzenia i niebezpieczeństwa - zgadzam się z tobą. Ale zdarza się też, że szkodzą nam produkty dopuszczone do normalnego obrotu, z legalnego źródła.
No przygotować też by się wypadało... Czy była w ogóle taka edycja limitowana i czy był takiego typu kosmetyk w takim kolorze.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-10-05, 20:43   #984
dacn
Zakorzenienie

Po pierwsze wypadało sie przygotować, nie zrobiła tego ok. Wiele z nas czasem tez cos kupi pod wpływem chwili.
Moim zdaniem powinna napisać, co z reszta zrobiła, że to podróba, dodać notke że podrób się nie kupuje a ona zrobiła to pod wpływem chwili, ładnego koloru, niskiej ceny itd.

Pomadke ja bym wyrzuciła, nie jest to marnotrastwo, pomadka malujemy usta i zjadamy ją w ciągu dnia, jak sama napisałaś zaszkodzic nam moze i kosmetyk z legalnego źródła.
Stary 2012-10-05, 20:48   #985
mantas
Zakorzenienie

[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;36927477]Stój dnia u ciasteczko25:

http://www.youtube.com/watch?v=29AiesTevjM

Musze powiedzieć że nie znoszę jak ktoś ubiera spodnie z zbyt długimi nogawkami , przez co nawet butów nie widać(01:18minuta).
Komicznie to wygląda,a nawet brzydko.Ja wolę odwiedzić krawcową ,bo wstydziła bym się tak wyjść z domu.A wam się to podoba?[/QUOTE]

NIEKTÓRE elementy jej garderoby mnie rozwalają, np buty z timerlanda, futerko z primarka,

zapewne ciasteczko jest niska (żeby nie napisać, że jest kurduplem) i dlatego nosi taki krój. co nie zmienia to faktu, że jest brzydkie i niepraktryczne.

najgorsze jest to, że ona ma orygianlna torebkę Mulberry Bayswater 13″ NVT Oak, a dla mnie wygląda jak podróba z primarku.
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 20:49   #986
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Po pierwsze wypadało sie przygotować, nie zrobiła tego ok. Wiele z nas czasem tez cos kupi pod wpływem chwili.
Moim zdaniem powinna napisać, co z reszta zrobiła, że to podróba, dodać notke że podrób się nie kupuje a ona zrobiła to pod wpływem chwili, ładnego koloru, niskiej ceny itd.

Pomadke ja bym wyrzuciła, nie jest to marnotrastwo, pomadka malujemy usta i zjadamy ją w ciągu dnia, jak sama napisałaś zaszkodzic nam moze i kosmetyk z legalnego źródła.
Może nie chciała nikogo moralizować. Każdy swój rozum ma - jak ktoś chce kupić podróbkę to już sprawa sumienia takiej osoby, jej przekonań. Niektórzy nie widzą nic złego w kupowaniu tańszych odpowiedników, inni bez skrupułów otwierają i mażą się pełnowymiarowymi kosmetykami w sklepie bez zamiaru ich zakupu i nie widzą w tym nic złego.
Ryzyk - fizyk, może zaszkodzi, a może nie. Widocznie CB chciała podjąć ryzyko .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-10-05, 20:53   #987
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Może nie chciała nikogo moralizować. Każdy swój rozum ma - jak ktoś chce kupić podróbkę to już sprawa sumienia takiej osoby, jej przekonań. Niektórzy nie widzą nic złego w kupowaniu tańszych odpowiedników, inni bez skrupułów otwierają i mażą się pełnowymiarowymi kosmetykami w sklepie bez zamiaru ich zakupu i nie widzą w tym nic złego.
Ryzyk - fizyk, może zaszkodzi, a może nie. Widocznie CB chciała podjąć ryzyko .
Nie zgodze sie filmiki oglądaja też bardzo młode dziewczyny, nastolatki które wielu rzeczy nie wiedzą i podejmuja decyzję w oparciu o to co powiedzą dziewczyny z filmików urodowych.
Stary 2012-10-05, 21:31   #988
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Nie zgodze sie filmiki oglądaja też bardzo młode dziewczyny, nastolatki które wielu rzeczy nie wiedzą i podejmuja decyzję w oparciu o to co powiedzą dziewczyny z filmików urodowych.
Od wychowania są rodzice, a nie filmiki na youtube.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 21:42   #989
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
(...)Po za tym od dziewczyn z kanałów urodowych wymagam przygotowania do kręcenia filmiku, a takim przygotowaniem jest np zorientowanie sie czy dany kolor wogóle istnieje!! ( w tamtej kolekcji były tylko 2 kolory)(...).
Dla mnie mega wtopą jest nawet to, że nie sprawdziła czy były takie kolory w kolekcji przed zakupem. Rozumiem, że mogłaby nie przyjrzeć się szczegółom szminki czy coś, ale nie sprawdzić czy coś takiego istniało.
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 21:42   #990
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Od wychowania są rodzice, a nie filmiki na youtube.
Oczywiscie że są rodzice, ale w pewnym wieku dzieci nie słuchaja rodziców ale szukają sobie innych autorytetów mni na yt. Spróbuj wplynąć na wszystkie decyzje swoich dzieci, zwłaszcza nastoletnich
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości