|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
Daj znać jak Ci przyjdą
|
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś mi już wysłali. Może w poniedziałek będą :P wzięłam też od tego sprzedawcy bluzkę na długi rękaw, bo mamy pod koniec listopada chrzciny, no a później święta, i w co ja się ubiorę ?? w ogóle jak staję przed szafą to mam dylemat w co się ubrać dobrze że w zwykłe moje bluzki jeszcze się mieszczę
|
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a poza tym upchnę to w szafie i nie bedzie zajmowało dużo miejsca. A w przyszłym miesiącu planuję kupic wszystkie art. higieniczne dla Matiego żeby miec wszysciutenko już na swoim miejscu i zamawiam łózeczko zaraz po 1 listopada- niech czeka na rozłożenie ![]() też bym nie chciała bliznaków a byłam obciążona genetycznie w tym kierunku- siostra mojego taty ma, moja babcia ze strony mamy ma i babcia męza ze strony mamy też ma.... Także byłam mega szczęsliwa jak zobaczyłam jeden pęcherzyk
|
|
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za taką cenę to rewelacji chyba nie ma co oczekiwać - ja mam tylko nadzieję, że będą trochę grubsze od takich zwykłych ![]() Ja do szpitala mam już jedną koszulę, kapcie i dwie pary skarpetek
Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2012-10-05 o 19:37 |
|
|
|
|
#1536 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz co, ja jeździłam naprawdę dużo, tyle że większość na miejscu. Wiele jest opini, że niemowlak jest w nim zgięty ale ja się pytałam swojej pediatry i ona mi mówiła, że taka zgięta pozycja na początku jest bardziej naturalna dla takiego maleństwa bo przypomina tę kiedy dziecko jest w brzuszku. Zresztą mam tą wkładkę dla noworodka. Ale popytaj jeszcze opinii innych.
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
posiedziałabym sobie dzisiaj na necie bo maż wlasnie do pracy pojechał to mnie tak plecy bolą, że ja pie...le
|
|
|
|
#1539 |
|
Wtajemniczenie
|
Od 18 października będą w Biedronce kocyki i ręczniki z kapturkiem dla dzieciaczków https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1349369015
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1541 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja sie zrobila tez taka..... Dupiata :/ Cytat:
faceci czasem mnie zalamuja.... Ja tez z moim poklocona bo za duzy remont chce robic na nowym mieszkaniu....
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z cora przytylam 13 tyle ze nie pamietam jak mi sie to rozkladalo na miesiace, a teraz mi sie wydaje ze tak szybko waga idzie do przodu, zdecydowanie za szybko ![]() no ja mam zalecony magnez z potasem Aniolek gratuluje córci ladne imie
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Ja szkołę rodzenia z mężem zaczynam w przyszła środę i tak przez 6 tygodni będziemy chodzić. Za darmo mamy w szpitalu w którym będę rodzić.
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Evel na razie zostane przy tym, zamowienie nowego fotelika to chwila, a ten jest jak nowy, wiec zobaczymy, jak malemu nie bedzie pasowal to wymienimy.
Illusion taaa......juz ja widze ta walke z mocherami ale moze meza wysle przed praca![]() Bokeh a ogladaliscie to mieszkanie juz? Jaki tam metraz? My sie chyba bedziemy do Zabrza przeprowadzac w czerwcu, ale to skomplikowana sprawa (podzial majatku) wiec zalezy ile w sadzie zejdzie, no i tam tez spoooooory remont bedzie potrzebny, no ale my to mieszkanie chyba bedziemy odkupywac
|
#1545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- A ja rozwiazalam sprawę bolacego kręgosłupa, ok 20 tyg zaczął mnie boleć kręgosłup i kupiłam sobie piłkę do siedzenia. Genialna sprawa przy okazji ćwiczę miednicę i wszystkie okoliczne mięśnie do porodu., I lekarz mój zakup też pochwalił. I dziś zaczęłam 30 tydzień ciąży i kręgosłup nadal nie boli. A nie wiem co by było teraz jak już mnie w 15 tygodniu zaczął pobolewac. |
||
|
|
|
#1546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej.
Ja już po inauguracji - trwała ponad 2h, strasznie mnie to wymęczyło - jakieś wykłady, gratulacje itp, ale wręczyli nam indeksy i za tydzień pierwszy zjazd. Gratuluję dziewuszki. Coraz więcej naszych perełek. Cytat:
, tylko spotkanie w zaufanym gronie przy dobrym jedzonku i cieście. Ja też łóżeczko będę na razie trzymać w naszej sypialni. Cytat:
Głowa do góry.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-05 o 21:15 |
||
|
|
|
#1547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh spać mi się nie chce. Zauważyłam, że jak nie położę się kolo 22-23, to później mam problemy z zaspaniem
I co tu robić o tej godzinie Mąż już od dawna śpi
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaale mam katar, apsik
co do biedronkowych propozyci to te kocyki wydają się śliczne ale znając szał zakupów ogarniający ludzi u mnie to już godzinę po otwarciu nie bedzie nic..... w sumie jedyna biedronka w promieniu 30 km więc szans raczej nie mam na zakupy |
|
|
|
#1551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mąż pojechał na grzyby może na śniadanie będzie jajecznica z grzybkami |
||
|
|
|
#1552 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i idę chyba spać bo co tu robić o tej porze.. jeszcze plecy mnie bolą;/
|
|
|
#1553 |
|
BAN stały
|
Dzięki kochane za pocieszenie
Wczoraj z tego wkurzenia i płaczu poszłam szybko spać ![]() A męża mam w tyłku i dzisiaj nie zamierzam być dla niego miła ! Kurcze, fajne te biedronkowe kocyki, tylko właśnie ciekawe czy uda się upolować hehe... Dziś sobota...dobrze mieć w końcu dzień wolny od pracy...ale za to trzeba chałupkę ogarnąć A mąż ze szwagrem mają piwnicę posprzątać dzisiaj - czyli pierwszy krok do remontu pokoju dla Emilki podjęty
|
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie dzis cała noc bolalo po prawej stronie brzucha ale tak mocno że nie umialam sie przekrecic na bok tylko musialam się podnosic i klasc na nowo.... nie wiem czemu tak?
|
|
#1555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam w weekend
Cytat:
Superanckie te kocyki i zestawy kapielowe tylko ciekawe czy uda mi sie je upolowac... Postawie kilka osob na bacznosc ktore maja niedaleko do biedrony to moze z jeden sie uda wyhaczyc ![]() Cytat:
ja tez musze troche sprzatnac... u nas tez pierwszy krok do remontu podjety - kupilismy osatnio wałek do malowania ścian |
||
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Ilkas, do dupy z tymi chłopami,nie przejmuj się
U mnie na szczeście z TZ bez przebojów, wczoraj wrócił z delegacji. tak się za nim stęsknilam, kurde ciężko mi się było powstrzymać,żeby go nie zgwałcić,ale co mi myśli przychodziły to pojawiał mi się w głowie mój gin z dzwoneczkiem w dłoni i mowił : Ida, pamiętaj! celibat! no i te moje frustracje seksualne nadrabiam jedzeniem:masa grzechów- mleczko w tubce. delicje. jakieś orzeszki,ech..... widzę,że TZ też apetyt dopisuje-wielką michę ryby po grecku wciągnęliśmy po prostu w mega tempie dziś na obiadek mam ochotę na mielone a na kolacje zrobię risotto z owocami morza u Was też taka piękna pogoda? jest cieplutko, świci słoneczko szkoda,że mój synuś chory, poszłabym do lasu
|
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mąż smaży jajeczniczkę na grzybkach
|
|
|
|
#1559 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Hej witam
![]() Cytat:
ILLUSION tak wybieram się, miałam iść zobaczyć co i jak w tym tyg ale czasu jakoś nie było. Cytat:
Na skurcze biorę magnez z b6 raz dziennie i mam aspargin zalecony dodatkowo jak mnie skurcz już złapie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Dziewczyny, jeżeli chodzi o ręczniki kąpielowy to bardzo dobrej jakości są w ikei, przez allegro też można znaleźć. Znajoma kupiła 3 Łata temu dla swojej małej i używa do tej pory. Są miękkie i spore i nie drogie jak za ta jakość. Jak mąż był w ikei teraz po komode to kupił 2 sztuki. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
|
|
#1560 |
|
Rozeznanie
|
Wklejam zdjęcia zrobiłam tak na szybko, one nie są mega grube w dotyku, mają polarek od spodu i są cieplejsze od tych które normalnie na zimę z polarkiem zawsze miałam. kupiłam je na próbę czy będą mi pasować, a teraz zamówię sobie jeszcze 1 parę
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

Daj znać jak Ci przyjdą 

dobrze że w zwykłe moje bluzki jeszcze się mieszczę 

Za taką cenę to rewelacji chyba nie ma co oczekiwać - ja mam tylko nadzieję, że będą trochę grubsze od takich zwykłych

W każdym razie, lekarz mnie pocieszył i powiedział, że przy moim wzroście jest ok.
ladne imie