|
|
#3121 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
Piczon? Wiec jakie buty chcesz dokupic? Cytat:
|
||
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
szeregowy Gryszardini niech natychmiast przestanie ściemniać.To rozkaz! Bo inaczej szczoteczka do zębów w dłoń i do latryny marsz!
pamiętaj,że o 22 zamykają bramę ![]() no właśnie nic specjalnego. Dżinsy, buty na słoninowym obcasie, nietoperz w kolorze kartofel melanż i wystające spod nietopsza rękawy bawełnianej długorękawnej koszulki. Zaczynam podejrzewać,że winowajcą mogła być wściekle różowa gumka, którą związany był kucyk na czubku głowy(coś jak fryzura na cebulę praktykowana w czasach mojej wczesnej podstawówki). Myłam głowę wieczorem,więc do porannego prysznica zrobiłam sobie takie cóś na głowie, coby nie pomoczyć za bardzo. Normalnie musiałam wyglądać na posuniętą dzidzię piernik Muszę zakodować sobie,żeby przed wyjściem z domu patrzeć w lustro ![]() mało znieczulona, bo tylko po jednym drinie i po sosnowej maminej nalewce ![]() na szczęście nie mam poka
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3124 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3125 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() chce próbasa!
|
|
|
#3126 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam zaiste od kogo a to co "wcześniej" na czarno biało sto lat temu to fogle się nie liczy i wieje odsiadkom Cytat:
widać po twej palecie- pomijając dżołki - że lubisz sie w: ciemnym blondzie jasnym chłodnym blondzie/platynka te sprawy poprzedni avatar z rogami jak mniemam złotym blondzie co Cię w nim widziałąm i rudim Cytat:
a nie spodnie - o rurkach to sę mogę zapomnieć bo na mnie wyglądają jak lejki Cytat:
niemniej za wysiłek - choć to chyba będą perfumy w JEGO stylu dla Ciebie ale tak na prawdę zdatne dla NIEGO?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-05 o 21:51 |
||||
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
co jakieś dwa miesiące, majrelem l'oreala
|
#3128 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3129 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.bo nie wszyscy mają , ja tez kiedyś miałam takie schodzeniowe - 100/60 . Hej , gdzie te czasy... 3.iiitam ![]() Cytat:
?2.tyle zalet na raz 3.no i przechwalasz się bez pokrycia , pfff i gdzie ta rozwaga ![]() 4.no fiesz co mamy oddzielny salonik w tem celu ![]() 5.oj , syf Cytat:
2.może lepiej zmarchy sobie namalować ![]() Kam , zajrzyj do wątku spotkaniowego , cobyś nie przeoczyłą ![]() Cytat:
Prawidłowo dawkowane i dobrane leki muszą trzymać ciśnienie w normie cała dobę - jeżeli nie trzymają , znaczy że albo źle dobrane , albo pacjent nie przestrzega zaleceń , co jest nagminne .Dlatego przy prawidłowo leczonym nadciśnieniu wylewu być nie powinno , bo ciśnienie jest w normie . Inna rzecz , że wylew tak popularnie zwany czyli udar , może być dwojakiego pochodzenia , albo krwotoczny - kiedy naczynia pękają i to jest przy nieleczonym nadciśnieniu , albo niedokrwienny , kiedy urywa się skrzeplina /blaszka miażdżycowa z naczynia i zatyka naczynia mózgowe . I taki może być również u osoby z prawidłowym ciśnieniem , bo to sprawa miażdżycowa albo zaburzeń rytmu serca , kiedy powstają skrzepliny .Stres sprzyja ale nie tylko - wiek , stwardnienie naczyń , miażdżyca , choroby nerek , otyłość , cukrzyca , palenie , przyczyn jest tysiąc i jedna . Oraz nadciśnienie samoistne idiopatyczne bez znanej przyczyny . Cytat:
Cytat:
Będę kotlety mielone czynić , a uczyniłam już zupę pomidorowę ![]() Drogi Baru , jaka maszynka do mięsa jest dobra i czy warto kupować elektryczną , czy szlag jej nie trafi na pierwszej żyłce/błonce ? Bo moja ręczna dziś mnie tak fqrfiłła , że byłam bliska ciśnięcia nią przez chałupę na odlew , ale wtedy kotletów by nie było nóż ma tak do doopy , że po kilku uzyciach tępieje i nie tnie , tylko wypluwa wszystko zgniecione z powrotem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3130 |
|
Wtajemniczenie
|
Rejcz i dlatemu rozumiem umiłowanie do sukienek, też tak mam
![]() Edit: toż zacytowałam
|
|
#3131 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
szalenie jestem ciekawa wyniku . A nuż niechcący dryndus wyjdzie ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
ja robie szysko w Kasi - szysko
|
||
|
|
|
#3133 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3134 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnącego wieczorku
|
|
#3135 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
) a ręczną zachowam do sera i ciasteczek ![]() Spadam mielone smażyć
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mielenei jest dla każdego a we mieście lezy już przemielone - niewiadomokiedy i z czego
|
|
|
|
|
#3137 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona już robiła. I podobno zbierały komplementy. Ok! Cytat:
I idziemy w terpentynową stronę. Ku obupólnemu porozumieniu. Rozmawialiśmy o tym, zapytałam Go, czy nie wystarczy sama terpentyna? "Justynko, to nie sztuka wyświechtać się terpentyną, żeby inni mówili "ale się u☠☠☠...a terpentyną- sztuka zrobić tak, żeby pachniało jak perfumy. Jak w tej anegdocie - gdzie facet na jarmarku, mając worek, pusty, udawał za pomocą ruchów rąk w worku i kwiczenia, ze są tam prawdziwe świnki. ludzie zachwyceni, rzucali pieniądze. A drugi wzruszył ramionami, przyszedł na jarmark nastepnego dnia z workiem z prawdziwymi prosiakami i dziwił się, że mu nikt nie płaci" Bardzo mi się podoba. Co prawda już zaczął bąkać o osobnym pokoju (z wyciągiem) Cytat:
Ale Mellograno, które Mu się podoba, jest dryndusem. Akurat tego rodzaju dryndusizmu nie znoszę
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłałam zaproszenie do znajomych nieznanej osobie, nie wiem jak - nie wcinęłam nawet odpowiedniego przycisku
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2012-10-05 o 22:55 |
|
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale liczą się chęci i czyny - bez nich nie ma nic |
|
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Just Teen (Terpentin)
A ja sobie zrobię perfumy o nazwie Artysta Plastik Skoro Gustaw ma imię, ktore nadaliśmy oboje z równym przekonaniem, to i tu się uda
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam zwłaszcza za drugą opcją \ni ma smiechu piękne z racji ze cytłam edytnę tesz w razie w nie W
|
|
|
|
|
#3142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3143 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Korci mnie zrobienie tradycyjnego ciepłego blondu ale z ognistoczerwonym akcentem, na końcówkach może? Może się zapisze do jakiejś szkoły dla charakteryzatorów?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc everybody - Florku też - bo coś umilknięty - i nie tylko on
|
|
|
|
#3145 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Farbowane ziołowymi farbami, czyli ogniste jak ma Mić
![]() Skłaniam się ku 5.66, bo i tak pewnie wyjdzie trochę ciemniejszy. Cytat:
aktualnie brązowe jakieś tam.Wczoraj zamilkłam, bo M. bawił się routerem i internet nam uciekł
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
niech mnie ktoś trzepnie że nie potrzebuję nic z Sefory mimo zniżki 20 % - bym tam nawet nie wchodziła
dzińdybry
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
nobo mam ino takie jak zał 1 (broncowe)
a kce kupić obojętnie jakie misie spodobio lekko rockujące traperzaste do pół łydki za kostkie - kciałam poczekać na obniżki ale cholipa ziiiiiiiiiiimnooooo potem mam już botki i zimowe a botki do legów i sukienki to stary piczon
|
|
|
|
#3149 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Co do botkow to zalezy jakie, wg mnie zazwyczaj wygladaja spoko
|
|
|
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://butyok.pl/karino-318.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

i lubieu je
Piczon? Wiec jakie buty chcesz dokupic? 

Muszę zakodować sobie,żeby przed wyjściem z domu patrzeć w lustro

w porywach mniej lub więcej
po sukienki 42
za wysiłek - choć to chyba będą perfumy w JEGO stylu dla Ciebie ale tak na prawdę zdatne dla NIEGO? 

i z czego