Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-05, 22:21   #4141
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Mam jeszcze jedno pytanie, jak dodawać własne zdjęcia i gdzie ewentualnie można zobaczyć zdjęcia innych forumowiczek, szczególnie tych po zabiegu? Od niedawna jestem na forum i nijak nie wiem jak to robić. Pomóżcie
hejka...musisz wejść w USTAWIENIA KONTA u góry po prawej a później po lewej masz moje albumy i zdjęcia ,klikasz i tam już po kolei jest jak dodać zdjęcie...a żeby nasze oglądać to musisz kliknąć na zdjęcie na avatarku i tam masz dodaj do listy przyjaciół i tym samym wysyłasz zaproszenie do grona przyjaciół,jak Cię ktoś przyjmie to masz dostęp do jego zdjęć!!!a doradzę ..żebyś najpierw wstawiła swoje zdjęcia to i my pryjmiemy zaproszenie...bo tak to nie wiadomo kto zaprasza..mało się znamy..ale pewnie się poznamy
Stary 2012-10-05, 22:25   #4142
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka...musisz wejść w USTAWIENIA KONTA u góry po prawej a później po lewej masz moje albumy i zdjęcia ,klikasz i tam już po kolei jest jak dodać zdjęcie...a żeby nasze oglądać to musisz kliknąć na zdjęcie na avatarku i tam masz dodaj do listy przyjaciół i tym samym wysyłasz zaproszenie do grona przyjaciół,jak Cię ktoś przyjmie to masz dostęp do jego zdjęć!!!a doradzę ..żebyś najpierw wstawiła swoje zdjęcia to i my pryjmiemy zaproszenie...bo tak to nie wiadomo kto zaprasza..mało się znamy..ale pewnie się poznamy
Niezadowolencja i ustaw status albumu na prywatny wówczas tylko Twoi przyjaciele mogą oglądać Twoje fotki.
Stary 2012-10-05, 22:26   #4143
Niezadowolencja
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź, zaraz zobaczę jak to jest u mnie. Co do zdjęć to mają to być aktualne zdjęcia piersi czy wytarczę JA ubrana?
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 22:29   #4144
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
a tak sobie myślę a propos kościoła. czy operacje plastyczne nie są grzechem? bo w oczach kościoła to chyba jest okaleczanie się a to grzech ciężki nawet
hmmm..patrząc na siebie czułam się okaleczona przed operacją. Teraz jestem normalna czyli uchroniłam się od grzechu

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź, zaraz zobaczę jak to jest u mnie. Co do zdjęć to mają to być aktualne zdjęcia piersi czy wytarczę JA ubrana?
a wolałabyś obejrzeć moje piersi ubrane czy rozebrane?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-05 o 22:31
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 22:30   #4145
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
aa no i zrób jak mówi BALSENO ...a my to zaczynamy od wstawienia fotek wyjściówki..czyli piersi nago..wszystkie tak mamyno bo o to się rozchodzia całej sylwetki ubranej też mozesz ..
Stary 2012-10-05, 22:41   #4146
Niezadowolencja
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

[/COLOR] a wolałabyś obejrzeć moje piersi ubrane czy rozebrane? [/QUOTE]

Raczej rozebrane mnie interesują, ale wybaczcie te pytania, generalnie nie uczestniczyłam wcześniej w jakichkolwiek rozmowach na forach, a jeżeli już to sporadycznie.
OK jutro poproszę męża o małą sesję, właściwie już wcześniej myślałam by taką wykonać, aby było co porównywać

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Niezadowolencja i ustaw status albumu na prywatny wówczas tylko Twoi przyjaciele mogą oglądać Twoje fotki.

Co do albumów mogę ustawić nie "prywatny" a "tylko przyjaciele" mam nadzieję, że o to chodziło.
Stary 2012-10-05, 22:43   #4147
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
ja też bym wrzuciła ale też się wstydzę ja się sama siebie wstydzę jak w lustro patrzę ale wiecie co? teraz patrzę i mówię sobie "patrz się patrz, już niedługo"
ahahaa...no właśnie, za chwilę to będzie przeszłość Trzymam kciuki. A fotki...no cóż, każda musiała się przełamać...nie ma lekko

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:

Co do albumów mogę ustawić nie "prywatny" a "tylko przyjaciele" mam nadzieję, że o to chodziło.
wrzuć jakiekolwiek zdjęcie to powiem Ci czy je widza postronne osoby, których nie masz w przyjaciołach. Na tą chwilę nie widać, żadnych zdjęć.
Stary 2012-10-05, 22:44   #4148
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Witam ponownie.

Moje wymiary 170 wzrost, 63 waga, pod biustem 82, biust 94.
Biust robie i dla siebie (widzęjaki oklapnięty) i dla męża. Zresztą razem wszystko omawiamy, przerabiamy, ustalamy więc robiędla NAS
Czy do powyższych wymiarów 520 anatomiczne będą ok?
Stary 2012-10-05, 22:48   #4149
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olcikk_92 Pokaż wiadomość
Sama jestem zaskoczona że bez problemów tak leże i nic mi nie jest. oczywiście nie bede tego wykorzystywać i w miarę możliwości nadal będę spac na plecach, ale miło że jest taka możliwośc jakby co

Od jutra zaczynam dietę, nowe piersi i -8kg to fajny komplet, także trzymajcie kciuki

A w pon zdejmują mi już szwy
tak Cię czytam od początku i mnie strasznie zastanawiasz... forum jest do wyrażania własnego zdania także postanowiłam napisać...

albo jesteś jakimś cyborgiem albo jesteś skrajnie nieodpowiedzialna albo po prostu podstawiona.... jak osoba po takiej operacji jak Ty, może po kilku dniach wychodzić z domu i jeździć komunikacją miejską, po 9 dobrach leżeć na boku a po 10 wprowadzać dietę? i wszystko przed zdjęciem szwów... nie mówię już o całej reszcie
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 22:48   #4150
belseno
Zadomowienie

Niezadowolencja zażartowałam sobie, sorki Ale spokojnie, jak pooglądasz fotki innych dziewczyn to zobaczysz, że tam przeważnie są cycki, cycki, cycki. Na początku byle jakie bo jeszcze przed op. ale to ważne, żeby je pokazać bo zawsze możesz trafić się dziewczyna, która miała podobną wyjściówkę i zobaczysz jak u niej wyszło. No i te bardziej oblatene w cycuszkach, mogą coś podpowiedzieć z rozmiarkiem, także nie wstydz się i dawaj golaski - twarz oczywiście zasłoń

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-05 o 22:49
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 22:50   #4151
Niezadowolencja
Raczkowanie

[/COLOR] wrzuć jakiekolwiek zdjęcie to powiem Ci czy je widza postronne osoby, których nie masz w przyjaciołach. Na tą chwilę nie widać, żadnych zdjęć.[/QUOTE]

Już jedno mam, a gdzie dodać fotkę, by pokazywała się pod miom nickiem?
Stary 2012-10-05, 22:50   #4152
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
hmmm..patrząc na siebie czułam się okaleczona przed operacją. Teraz jestem normalna czyli uchroniłam się od grzechu
tak na to nie patrzyłam dobre
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-05, 22:58   #4153
belseno
Zadomowienie

Cytat:
[/COLOR] wrzuć jakiekolwiek zdjęcie to powiem Ci czy je widza postronne osoby, których nie masz w przyjaciołach. Na tą chwilę nie widać, żadnych zdjęć.
Już jedno mam, a gdzie dodać fotkę, by pokazywała się pod miom nickiem?[/QUOTE]

ustawienia/awatar

A fotki nie widać w Twoim albumie więc wszystko gra

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
tak na to nie patrzyłam dobre
My już odpokutowałyśmy swoje
Stary 2012-10-05, 23:19   #4154
Niezadowolencja
Raczkowanie

Dziękuję za informacje dotyczące fotek Jutro dodam kilka i zacznę zapraszać. Może któraś z Was się skusi
Tymczasem lecę, bo od rana robimy synkowi niespodziankę i wybieramy się na jego pierwszą wycieczkę pociągiem
Wiem, że to nienormalne, ale zanim zasnę myślę o nowych piersiach...mam nadzieję, że będą śliczne.

Pozdrawiam i życzę miłej nocy.
Stary 2012-10-05, 23:34   #4155
gwendolinka
Zadomowienie

kurde prożność to grzech. Myslę że to bardziej się łapie pod próżność. Natomiast ja myślę, że religia nie jest zła, ale powinna być bardziej dostosowana do "tych czasów" . Tzn uwazam ze takie rzeczy jak operacje plastyczne, jesli są ku temu powody, to nie jest grzech, łatwiej sie zyje jak sie jest zadowolonym, nie ma sie w sobie jadu, zazdrości. Wiecej z tego dobrego niż złego. Uważam, że trzeba zyć tak aby być dobrym człowiekiem i nikomu krzywdy nie robić. I niezależnie od tego, w jakiego "Boga" wierzymy- źle nie będzie. Pod tym względem podoba mi się filozofia buddystyczna . U nich trzeba być dobrym bo inaczej zło do Ciebie wraca. Sensowne. Ja sobie biorę z kazdego wierzenia, co mi pasuje i myslę że złym człowiekiem nie jestem. Szczegolnie ze Ci co biegaja do kościoła to najwieksi ...... Juz ja takich znam.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 00:08   #4156
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
aaa ciulakesale ratujemy jak możemy,teraz dowożę żarełko na miejsce też do firm...chcę zmniejszyć knajpę by mieć mniejszy czynsz i jak to wypali to może w niej przeżyję..a jak nie to ją zamknę na 1000%do końca roku!!!ale nie mam siły się tym przejmować już będzie co będzie..a ja dam z siebie wszystko...aczkolwiek przy tym kryzysie..jest kapaaaaa totalna wszędzie!!a ty tam na wyspie odczuwasz ogólnoświatowy kryzyss finansowy czy lightowo???
aaa w ogóle to my mamy tyyyle planów..że jak wypalą to będzie się działo i będzie git!!!tylee że wszystko stoi w miejscu!!!czekam codziennie że coś się ruszy...a jak się ruszy to pójdzie jak domino..ogólnie mówię o interesach mojego tż też..to tak po krótce żabko kochanaprzyjedź do mnieto pogadamy!
Kochana ja nie odczowam ogolnoswiatowego kryzysu Ja mam swoj wlasny kryzys Wlasnie swietuje swoj nowy status SINGLA
Stary 2012-10-06, 01:15   #4157
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marika74 Pokaż wiadomość
anatomiczne 310ml, wyjściówka to wiotka skóra pozostała po karmieniu dwójki dzieci, ciężko było stanik kupić
Spokojnie nie ma możliwości byś miła docelowo piłki. Jeśli oczywiście miałaś flaczki, po karmieniu które mieściły się z gąbkami w staniku B. Ja miałam poprzednio 310- więc wiem co mówię
Na razie się nie martw ich wyglądem- po miesiącu jak zejdzie pierwsza opuchlizna może Ci być jeszcze mało
Cytat:
Napisane przez falena26 Pokaż wiadomość
Ja w tajemnicy powiedziałam cioci.Niestety ,zaluje teraz cała rodzina wie.Moja kuzynka powiedziała ,ze nigdy nie powiekszyłaby sobie piersi(jest płaska jak deska)ja jej odpowiedziałam w złosci ,ze gdyby miała pieniadze to na pewno poddałaby sie operacji.Skoro mówi ,ze nie ma kompleksow to nie rozumiem po co nosi staniki powiekszajace o 3 numery.Przestała sie do mnie odzywac.Z koleżanek to może tylko 2 wiedza.Wiekszośc sie napewno domysla.Brat ostatnio mi opowiadał,ze zaczepił go kolega i mowi:,,Ale Twoja siostra ma fajne cycki"hehe
Wogóle po operacji czuje sie pewna.Zmieniła mi sie sylwetka.Dr.wybrała mi odpowiedni rozmiar.A ja chciałam wieksze.Całe szczescie ,ze nie mam.Wygladaja na naturalne.Spotykam sie z jednym facetem i nawet nie zauwazył ,ze jestem po operacji.W dotyku sa juz mięciutkieKocham moje piersi jupi pozdrawiam
przestała się odzywać to masz ją z głowy.

Cytat:
Dr dobrał mi implanty Allergan 410 mx 290, patrze na Wasze opisy, są inne, bo wiadomo każda firma ma jakieś swoje oznaczenia, ale jakiemu rozmiarowi z innych firm, np. mentor odpowiada ten "mój"? pytam ponieważ chciałabym zobaczyć kiedyś, jesli pozwolicie Wasze zdjęcia, i mniej więcej porównać
Muszę być pewna, że ten wybór będzie dobry, choć zdaję sobie sprawę z tego, że ten sam implant u dwóch osób będzie inaczej wyglądał, ale wiecie zawsze coś
Najbardziej pękate są mentory- ale moim zdaniem i tak są wystarczająco anatomiczne. Z innymi firmami bym troszkę uważała- no bo może być pusto w staniku mimo pełnej i sporej miski. Zaraz je porównam z mentorami i Ci wrzucę jak to wygląda.
Cytat:
przykładowo:
grupa krwi - 37zl
wskaźniki krzepnięcia łącznie - 53
ekg - 40
rtg - 92
przeciwciała HCV - 56, HIV - 49
usg - 120
szczepienie jeden strzał - 90
itd. łącznie ok 650....
ojoj- no gdzie Ty się chcesz badać Chętnie Cię zawiozę na badania za te 300zł które płacisz górką Oczywiście żartuje za tyle Cię nie zawiozę
No dobrze, a tak poważnie też jestem z W-wy- poszukaj normalnych cen bo te są ogromne. Np za rtg dwa msc temu mój Tż płacił 50zł. Resztę badań zrobił za mniej niż 200zł.
Cytat:
hmmm..patrząc na siebie czułam się okaleczona przed operacją. Teraz jestem normalna czyli uchroniłam się od grzechu[COLOR=Silver]
no jasne, jakie to proste!

Cytat:
Czy do powyższych wymiarów 520 anatomiczne będą ok?
Wiesz- tych cyferek można się przestraszyć. No ale to są tylko cyferki- i samych cyferek nie ma co się bać. Najlepiej jakbyś jeszcze zdjęcia zapodała. Ja mam 485 - a jestem drobniejsza niż Ty. Większych bym nie chciała- mniejsze miałam i nie chciałam. Te co mam kocham i są w sam raz U Ciebie też nie da się raczej uzyskać wielkich piersi z tego- choć widoczne będą.
I powiem Ci jeszcze -lepiej mieć deko za dużo niż za mało. Nikt tu nie płacze że ma za dużo. A że za mało hihi tylko nastaw uszy

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
kurde prożność to grzech. Myslę że to bardziej się łapie pod próżność. Natomiast ja myślę, że religia nie jest zła, ale powinna być bardziej dostosowana do "tych czasów" . Tzn uwazam ze takie rzeczy jak operacje plastyczne, jesli są ku temu powody, to nie jest grzech, łatwiej sie zyje jak sie jest zadowolonym, nie ma sie w sobie jadu, zazdrości. Wiecej z tego dobrego niż złego. Uważam, że trzeba zyć tak aby być dobrym człowiekiem i nikomu krzywdy nie robić. I niezależnie od tego, w jakiego "Boga" wierzymy- źle nie będzie. Pod tym względem podoba mi się filozofia buddystyczna . U nich trzeba być dobrym bo inaczej zło do Ciebie wraca. Sensowne. Ja sobie biorę z kazdego wierzenia, co mi pasuje i myslę że złym człowiekiem nie jestem. Szczegolnie ze Ci co biegaja do kościoła to najwieksi ...... Juz ja takich znam.
Gwen ale to, że chodzą to kościoła nie znaczy że są dobrzy i bez skazy. To tak jak Ci którzy chodzą do szkoły albo do lekarza Hihi postęp w kościele no dobre, dobre. Ja ostatnio ćwiczę pokorę a jak? Otóż mam nastawione w pracy radio które od 19 nadaje dyskusje religijne odnoszące się do sexu. Ludzie dzwonią albo piszą sms i codziennie jakiś ksiądz odpowiada. I wiecie co- oni sami czasem nie wiedzą co jest grzechem z co nie dla jednego w poniedziałek grzechu nie ma, a drugi następnego dnia mówi że to grzech i że ten ksiądz w poniedziałek się mylił No serio i tak np. branie do buzi to nie grzech dla księdza odpowiadającego na pytania w poniedziałek. A we wtorek inny twierdzi, że to straszny grzech Już sobie wyobrażam miny tych wszystkich którzy poszli tej nocy na żywioł
No więc ja wytrwale ćwiczę pokorę i już bez emocji udaje mi się tego słuchać a to spory sukces
A Twoje podejście jest dobre. I chyba to jest najważniejsze - żebyśmy same wiedziały, że dobrze robimy. Nie ksiądz, nie sąsiadka czy teściowa a my same Hihi a jakby było inaczej, jakbym się myliła wszystkie będziemy w jednym kotle- więc też źle nie będzie

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Kochana ja nie odczowam ogolnoswiatowego kryzysu Ja mam swoj wlasny kryzys Wlasnie swietuje swoj nowy status SINGLA
ale że co?????????? Zaba co Ty piszesz?

---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

Matti- bardzo proszę, porównanie .
Twoje wkładki
Allergan model 410 MX- 290cccc : szr. 11,5 -wys. 10,6- proj. 5,5.
i Mentory model 323 -345cc: szer. 11,5 - wys. 10,8 - proj. 5,8.
Różnica spora jak na moje oko. Dla jednych oczywiście to, że wkładka ma mniejszą pojemność jest największym jej atutem i zaletą . No ale Ci co tak twierdzą nigdy piersi nie mieli mają za to przed sowim nazwiskiem dr . Mnie raz doktorek tak w maliny wpuścił - i ja już wiem, że to jest bzdura i że wszystkie wymiary wkładki mają znaczenie. I nie ma możliwości by z dwóch wkładek o takiej samej podstawie a różnych pojemnościach wyszły tak samo jędrne piersi.
Oczywiście nie chce powiedzieć, że akurat te wkładki będą złe dla Ciebie- o nie, nie. Ale jeśli boisz się efektu dużej michy i marnego dekoltu, jeśli się niepokoisz że piersi na górze będą nadal niewypełnione lepiej pogłęb ten temat i porozmawiaj z dr o mentorach (które przecież są wystarczająco anatomiczne jak na anatomki i nie wyglądają jak okrągłe).

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-10-06 o 01:20
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 01:17   #4158
zabulek1
Wtajemniczenie

Mya

Pisze, ze jestem znowu panna z odzysku Mam juz plan powrotu do Polandii, wiec teraz sie boj, bo napewno Cie odwiedze
Stary 2012-10-06, 07:50   #4159
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
Kurde, mam wolne i zamiast sobie pospać siedzę z kawą przed kompem

Cytat:
Napisane przez paularetka Pokaż wiadomość
ja chce to mega ukryc...wie moj facet, moja przyjaciółka ale jakos mam mieszane uczucia aby rodzinie powiedziec, czuje ze mama i tata powinni sie dowiedziec ze ide na taki zabieg w "razie czego" ale wiem ze mnie mega potepia....no tatus nie bo to facet ;p i jest raczej bardziej elastyczny na moje pomysly/corcia tatusia, ale mama? boziu juz wyobrazam sobie akcje i afere, czemu sie nie zapytalam jej o zdanie, dlaczego poszukalam sama lekarza, a mogla mi zalatwic, dlaczego tak ryzykuje zdrowie itd .... generalnie moja siora nie zrozumie powie ze jestem pusta i glupia... wiec wole ta niespodzianke zachowac u siebie w domu w koncu to ja spelniam swoje marzenie ...dobrze ze moj skarb mnie wspiera i nie gada ze sztuczne itp...a raczej bardziej niz ja nie moze sie doczekac.... dziewczyny piszcie co uwazacie... mowic/nie mowic? chyba powinnam prawda??
Nie mówić, takie jest moje zdanie . O mojej operacji wiedział tylko mąż. P operacji moja siostra odkryła, że zrobiłam sobie piersi, ale ona też ma mikruski i zwraca na to uwagę, zresztą dzięki temu sama napaliła się na operację . Wie też moja córka. Nie zamierzam nikomu więcej mówić, ludzie są niestety podli i takie wieści bardzo szybko się roznoszą.

Cytat:
ja też bym wrzuciła ale też się wstydzę ja się sama siebie wstydzę jak w lustro patrzę ale wiecie co? teraz patrzę i mówię sobie "patrz się patrz, już niedługo"
Nie ma czego się wstydzić . Wszystkie tutaj miałyśmy kiepskie wyjściówki, przecież inaczej nie robiłybyśmy operacji

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
silikony blee, ale łapy same tam lecą
Dokładnie

Cytat:
a to chyba zależy od otoczenia. bo jakby np. moja babcia się dowiedziała to by poszła do kościoła się modlić za mnie albo wydrapałaby mnie ze zdjęcia

a tak sobie myślę a propos kościoła. czy operacje plastyczne nie są grzechem? bo w oczach kościoła to chyba jest okaleczanie się a to grzech ciężki nawet
O właśnie, otoczenie . Myślę, że w dużych miastach ludzie są bardziej tolerancyjni, ale na wsiach panuje takie zacofanie, że na mnie pewnie egzorcyzmy by odprawiali lub na stosie spalili . Dlatego nic nikomu nie mówię, nawet jeśli ktoś coś odkryje zamierzam łgać w żywe oczy .

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
No serio i tak np. branie do buzi to nie grzech dla księdza odpowiadającego na pytania w poniedziałek. A we wtorek inny twierdzi, że to straszny grzech Już sobie wyobrażam miny tych wszystkich którzy poszli tej nocy na żywioł
O rany

Cytat:
Mya

Pisze, ze jestem znowu panna z odzysku Mam juz plan powrotu do Polandii, wiec teraz sie boj, bo napewno Cie odwiedze
Oj, Żabciu, nie wiem czy współczuć, czy gratulować, ale z Twojego wpisu wynika, że chyba jednak to drugie . Buziaczki
Stary 2012-10-06, 08:29   #4160
katarzynka00
Zakorzenienie

hej anika
ja też na nogach, o samego rana mam sis dzieciaki, co najmniej do południa, więc mam wesoło z 4'ką dzieci

Stronę wcześniej rozmawiałyście o koszcie badań i przypomniało mi się że ja dostałam skierowanie na bad.genetyczne, jako że babcia moja miała raka piersi, i teraz zachodzę w głowę, co jeśli okaże się że odziedziczyłam to w genach ?koszt ok 900zł
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 09:36   #4161
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
hej anika
ja też na nogach, o samego rana mam sis dzieciaki, co najmniej do południa, więc mam wesoło z 4'ką dzieci

Stronę wcześniej rozmawiałyście o koszcie badań i przypomniało mi się że ja dostałam skierowanie na bad.genetyczne, jako że babcia moja miała raka piersi, i teraz zachodzę w głowę, co jeśli okaże się że odziedziczyłam to w genach ?koszt ok 900zł
HEJKA DZIEWCZYNKIkatarzyn ko przerąbane-jaki to stressale trzymam z całych sił kciuki byś nie takiego nie odziedziczyła!!!!!!!!a kiedy robisz te badania i jak długo czeka się na wyniki???można sie wykończyć,czekając...:pro si:

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
no coś ty!!!!kurde!!!jak to???ale cieszysz się/...ojjj zaskoczyłaś mnieto trzymam kciuki za nową drogę życiaale to już tak na 100%???

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
No serio i tak np. branie do buzi to nie grzech dla księdza odpowiadającego na pytania w poniedziałek. A we wtorek inny twierdzi, że to straszny grzech Już sobie wyobrażam miny tych wszystkich którzy poszli tej nocy na żywioł ).
ha ha ha ha..ale się uśmiałam: hahaha:MAYA dobra jesteś....człowiek czasem jak słucha takich rzeczy to sam nie wierzy co słyszyjakie to radio???

ANICZKO masz rację z tym niemówieniem,w małych miejscowościach,na wsiach wierzę że może być to problem....ja tam żyję w dużym mieście i też nie krzyczę wszem i wobec...ale chyba wszyscy których znam ,wiedząi ja jestem takim człowiekiem który wszystko dla wszystkich...więc teraz coś dla siebie....i czy któś za plecami mnie obgada to nieziemsko mi zwisaale samo to że wszystkie koleżanki(prawie)chciałyb y...a niektóre są wręcz przekonane robić sobie piersi jak się na moje napatrzyły..więc o czymś to świadczyrobi się to coraz bardziej normalne...a tymbardziej że moje piersi wyglądają naturalnie a nie a'la Pamela to dużo osób jest w szoku że to tak może wyglądać...walczę z zacofaniem!!!

JOANNA 83 dostałaś priva???wczoraj odpisałam Ci!!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-10-06 o 10:01
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 11:30   #4162
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
HEJKA DZIEWCZYNKIkatarzyn ko przerąbane-jaki to stressale trzymam z całych sił kciuki byś nie takiego nie odziedziczyła!!!!!!!!a kiedy robisz te badania i jak długo czeka się na wyniki???można sie wykończyć,czekając...:pro si:

...walczę z zacofaniem!!!
no muszę zrobić przed op.Może nawet na dużo przed jak będę miała wolne 900zł.
Nic jeszcze nie wiem, ile dokładnie to kosztuję, jak badają-czy z krwi i ile się czeka.Mam tylko skierowanie, w które się nie wgłębiłam.Zostało od wczoraj w aucie Muszę w necie poszperac.Żadna z was rozumiem że nie robiła tego badania.
Mya jakbyś mogła wytłumaczyć mi związek badania z operacją to byłabym b.wdzięczna.Czy wtedy jest jakaś większa profilaktyka?

ja też walcze,bo pierwsza myśl wszystkich to porno star

Postaram się dziś( ale do klubu) wrzucić foty,to oblookacie i się wypowiecie.

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

znalazłam, analiza mutacji genu to koszt150zł,a genów naliczyłam 6 z cennika,czyli900 może na raty to będę robić i skompletuję wszystkie badania w pare mc.Tego by jeszcze brakowało żebym jako bezcyckowiec miała raka piersi których nie mam

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

14dni-czas realizacji

Stary 2012-10-06, 12:24   #4163
Olivkaa200
Zakorzenienie

olcik na diete?nie za wczesnie?teraz wszysko sie regeneruje po operaci i dla organizmu jest potrzebne wartosciowe odzywianie, diety nie sa wskazane po tak krotkim czasie

katarzynko zaraz przyjme zaproszenie ja mam anatomki i moim zdaniem to maluchy z okraglymi osiagniesz wiekszy efekt z takim implantem ktory zostal Ci dobrany

niezadowalencja mysle ze z tymi anatomkami 520cc i przy 94cm w biuscie to bedzie spory biuscikw dloni trzymalam 3 rozmiary przed moja operacja 440cc, 485cc no i wlasnie 520cc oczy mi sie zaswiecily jak je zobaczylam bo to juz fajny byl rozmiarek ale doktor kazal mi je odlozyc

zaba Ty to kurde kobietka jestes, to bede gratulowac

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 12:35   #4164
katarzynka00
Zakorzenienie

Oliwko,no no...podobają mi się
a masz gdzieś wyjściówkę?

Stary 2012-10-06, 12:41   #4165
gwendolinka
Zadomowienie

Zaba? to co nie płaczemy... a gratulujemy ?? Gratulacje Znowu masz okazję zamienić na lepszy model

Klaudeczka Ty to jesteś taka pozytywna że nie wiem czy nawet komuś by przyszlo do głowy żeby Cię obgadać. Jak dla mnie takie chodzące optymistyczne stworzenie ! Jak twoja garderoooba sie sprawuje? Pamietam ją o zazdraszczam!!!

Wiecie co,ja jestem przekonana ze sie super opaliłam (lekko ale nic skóry nie zjarałam, bo cały czas ochrona UV i te sprawy) Ładny mam kolor rumiany. Wszyscy w pracy mówią "co sie wcale nie opalilas? słonca unikalas? chyba w hotelu cały czas siedzialas" Mysleli ze nic nie bede robić tylko bede lezec plackiem na sloncu na plazy i wroce jak murzyn. Wtedy by było "woooooow" Jak zwykle "żenada"

Słuchajcie dziewczyny od pazdziernika mialam ostro zacząć z nauką angielskiego. Niestety w mojej "działce" i po moich studiach nie znajde nic ciekawego bez prawa jazdy i angielskiego. Muszę załatwić te dwie sprawy jak najszybciej. A nie sie opier.... I tak sie zastanawiam jaka forma nauki byłaby najbardziej skuteczna. Macie jakies sprawdzone e-kursy? I tak muszę jakieś lekcje prywatne wykupić. Chociaż ja jestem na takim poziomie teraz że muszę bardzo dużo sama się nauczyc.

Mi się wydawało przed operacją, że schudnę (tak, tak) I bede miała figurę modelki wiec cycki nie mogą byc ogromne bo mnie przytłoczą beda sie odznaczac beda wygladac na nienaturalne. No i jak wiadomo, budowy modelki nie mam , a cycki wcale nie są takie duze, są za małe ! Mysle ze mogłabym machnąć wtedy 375 i byłoby git. Olivka już odwazniejsza widzę bylaś od razu celowałaś w wieksze rozmiary hihihi. Dobrze ze mi Pani Dr nie wsadziła 250 Co to je chcialam

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-10-06, 12:47   #4166
falena26
Raczkowanie

Gwen polecam Ci ESKKTez sie uczę jezyka angielskiego
Stary 2012-10-06, 12:54   #4167
gwendolinka
Zadomowienie

aaaaa no i ważne miałam dla Olcik odpisać. Nie obraź się na mnie.... ale Ty chyba nie przemyślalaś w ogóle. Co studiujesz? W sumie bez znaczenia co, osoba studiująca powinna być przyzwyczajona do MYŚLENIA.A Ty piszesz cały czas takie rzeczy, że mam wrażenie że w ogóle nie zastanawiasz się jakie moga byc tego konsekwencje. Często ludzią lekcewaza zalecenia, latają jak fryga tu tam, palą papierosy a dopiero jak sie wda martwica w tkanki wted jest wielkie "ojej! jak to możliwe?! O ja biedna nieszczesliwa trzeba było teog nie robić". Każdy mysli ze komplikacje go ominą. Ale to co Ty robisz to jest skrajna głupota. Jak możesz się odchudzać kilka dni po poważnej operacji? sama pisalaś że była ona bardzo długa i skomplikowana. Ba! że chcieli ja podzielic na kilka etapów. Więc biorąc pod uwagę, że twój organizm przeszedł ogromny wysiłek, jesteś mocno pocięta, musisz się "zrastac i regenerowac" Ty masz pomysł na przejscie na diete redukcyjna?! SZOK!!!! Dla mnie możesz pisać co chcesz, ze szkola, że taxówka droga, że to i tamto... Twoje ciało. Tylko nie bardzo wiem, po co się wtedy robi operacje plastyczną, skoro jej efekty sie później lekcewazy i nie robi wszystkiego by były jka najlepsze.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-10-06, 12:54   #4168
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Oliwko,no no...podobają mi się
a masz gdzieś wyjściówkę?
Wyjsciowka to bylo zero nie mam w albumie ale w jednym z albumow jestem "ubrana" w gore od stroju przed i po mysle ze tam widac co mialam przed a raczej nie mialam

Gwen Ty jestes bardzo drobna kobietka i Twoje piersi fajnie wygladaja z Toba, choc pewnie te 375 tez by byly dobre ale teraz nie ma co gdybac wazne ze nie masz tych co chcialas mi sie podobasz z takimi piersiamia ja jestem duza baba wiec wiedzialam ze musze celowac w cos wiekszego no jak zobaczylam te 520 to mi sie podobaly ale musialam im pomachac i przywitac sie z 485

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 13:02   #4169
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez falena26 Pokaż wiadomość
Gwen polecam Ci ESKKTez sie uczę jezyka angielskiego
To jakaś szkoła??

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Wyjsciowka to bylo zero nie mam w albumie ale w jednym z albumow jestem "ubrana" w gore od stroju przed i po mysle ze tam widac co mialam przed a raczej nie mialam

Gwen Ty jestes bardzo drobna kobietka i Twoje piersi fajnie wygladaja z Toba, choc pewnie te 375 tez by byly dobre ale teraz nie ma co gdybac wazne ze nie masz tych co chcialas mi sie podobasz z takimi piersiamia ja jestem duza baba wiec wiedzialam ze musze celowac w cos wiekszego no jak zobaczylam te 520 to mi sie podobaly ale musialam im pomachac i przywitac sie z 485
Olivka Ty nie wprowadzaj ludzi w blą. Jaka drobna!? całe 170cm i 91 cm w biodrach i udziska jak się paCZy... to nie jest drobnica Ale mogloby byc gorzej.

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Ale wiecie co, ja jestem wstretna. Bo czasem jak sobie patrzę na inne kobiety. To się podbudowuje ... "moze moje nie sa duże ale za to mam mala dupkę hihihi" Ja mam w pracy duzo dziewczyn, przy których mojej cycki plastikowe to są jakieś mikrusy do ich naturalnych... no tylko żadna nie ma figury do pozazdroszczenia. No i moje są takie zgrabniutkie i nie wylewaja sie z dekoltów... Jejku nie lubie patrzeć na te wylewające sie dekolty u mlodych dziewczyn, które sie jeszcze garbią i te cycki tak się przelewają na boki... No jestem chamska ale jakoś sie muszę pocieszać. AHA NO I BARDZO WAZNY ARGUMENT. Z TYMI MOIMI OGROMNYMI CYCAMI (HAHA) LEDWO SIE MIESZCZE W SKORY I PŁASZCZE "S" WIEC. DOOOBRA NIECH JUŻ TAKIE BEDA JAK SĄ. I TAK ZAMEK ZAPINAM POD CYCKI ZAZWYCZAJ.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-10-06, 13:33   #4170
katarzynka00
Zakorzenienie

gwen mogę cię oblookać?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości