|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
tak w ogóle to się witam
ja kolejną noc spałam super - chyba się młody jakoś przekręcił ![]() mam trochę problemy by się podnieść i z lekka miednica boli ale 3 noce miałam takie super że korzystałam ile wlezie i spałam po 10h z jedną przerwą na siusiu ![]() kupiliśmy dziś wózek jednak tako laret http://www.wozki-foteliki.pl/photo/g4015/16.jpg |
|
|
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki sam kolorek jak na zdjeciu ?
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
dziś zaczęliśmy 30 t.c i mam doła
|
#3094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Cytat:
|
||
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo za tydzien ..
A dol dlaczego sie przyplątał do naszej Pokrzywki?? ![]() My pojechalismy z mlodym na zakupy .. kupilam sobie taka grubą kurtko-bluze .. Zimnica idzie .. od jutra ma byc 10 stopni wiec musialam sie zabezpieczyc ..
|
#3096 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Co sie stało Kochana ? Cytat:
Chociaż na noce nie mam co narzekac, bo siusiam tylko raz Cytat:
U nas już dzisaj zimno jak w lodówce.. szaro i strasznie pada.. typowy jesienny dzień..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie smutaj
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
taki sam
![]() dzięki dziewczyny
|
|
|
|
#3099 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az milo pozytac![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja w nic swojego nie wchodze.brzusio mi poszedl w przod i ni hu nie da rady:/ na bokach nie mam go wcale-taki szpiczasty jest.Cytat:
![]() a ja juz czesc torby dla siebie do szpitala spakowalam musze wyprac ciemne reczniki-bo same jasne sie ostaly, czekac az wyschnie szlafrok, spakowac kapcie i kilka ☠☠☠☠☠☠☠ jeszcze i moja torba bedzie gotowa ![]() a i zjadlam 3bita ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- jak moge wlasnie radzic dziewczyny bierzcie ciemne reczniki.i jeden do podcierania krocza najlepiej.najpier platkami podetrzec apotem wokol dopiero recznikiem zeby sie nie ubrudzil |
|||||
|
|
|
#3100 |
|
Zadomowienie
|
Heeej
gratuluję nowych tygodni ![]() Micia jak Ci się podoba ta książka 50 twarzy greya? Jak dla mnie tragedia ;P przeczytalam ja w jeden dzien... Nie dość, że te opisy jakoś mnie nie brały w ogole to w dodatku taka jakas nijaka... nie miala jakiegos punktu kulminacyjnego i ogolnie strasznie do przewidzenia... to już bardziej bylam podekscytowana przy czytaniu jakis glupich romansów danielle steele czy jakos tak Tak się teraz zastanawiam za co się wziąć do czytania.. może w końcu przeczytam ta sagę millenium.. ? Aktualnie jestem w szoku, bo moj maz wzial sie za szorowanie prysznica... woww... szok :p chyba pierwszy raz w zyciu zaraz wybywamy do sklepu po cos na obiado -kolacje dzis strasznie leniwy dzien mam... Tak piszecie, ze u was wszedzie taka brzydka pogoda a na slasku dzis piekna...sloneczko swiecilo, cieplutko było ... ale co z tego jak i tak cały dzien w domu
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie leje tak ze masakra!!
wstawilam zapiekanke makaronowa do piekarnika dla bratowej bo prosila zebym zrobila bo ma gosci.jest taki zapach ze zaraz zwariuje a nie moge jej ![]() dziewczyny dostalam smsa ze mam tak paczke w paczkomacie.jak to sie odbiera??ja nigdy z tego nie korzystalam:/ |
|
|
|
#3102 | ||
|
Zadomowienie
|
30 tc i nie smuć się Justa, Halwaya, Kaaamila i Marti - te sytuacje były miłe - aż poprostu dzień wydaje się piękniejszy że niektórzy tak reagują ![]() Cytat:
za spakowanie części torby i pssss.. za 3 bita też (no przecież kusił to jak można było nie zjeść) - mam nadzieję, że cukier nie skoczył na maksa...Sola, Kaaamila - z tym chodzeniem, przystawaniem - ech jesteśmy jak starsze babcie ale chyba nie da się inaczej ![]() Ta'i - śliczny wózek ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
dla mężaMarti - nie pomogę z tym paczkomatem bo nigdy tak nie odbierałam
|
||
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Niteczka wiedzialam ze znajde tu zrozumienie
hihi---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Synek mowi ze dobe ciach czka sobie jak szalony![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- 120 nie ma tragedii
|
|
|
|
#3104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ooooo to będziemy miały takie same wózki Czy też czekacie 4 tygodnie na realizację zamówienia? U nas pewnie około 22 paź wyślą - mieli na stanie czarno-fioletowy ale wg mnie ta czerń nie jest dobrym rozwiązaniem na jesienno-zimowe bloto.
Edytowane przez Kamalika Czas edycji: 2012-10-06 o 18:54 |
|
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
za 30 tydzień ![]() A co to znowu za smutki? ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Tai- ten kolorek wózeczka jest śliczny
Marti- mój brzunio również idzie bardziej do przodu Tylko z boku go widac Cukier dobry tak wiec na troszeczkę zapiekanki mozesz sobie pozwolicKia- brawo dla TŻta za porządki łazienkowe !!! ............. Wróciłam ze spaceru z pieskiem ! Zmokliśmy trochę Teraz robię sobie kąpiel a mój Kenzo śpi pod kocykiem ![]() Jest coś dzisiaj ciekawego w TV na wieczór ?
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-10-06 o 18:59 |
|
|
|
#3107 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękny i niech się dobrze prowadzi ![]() nie dołuj się bo dziecku będzie smutno ![]() Cytat:
Cytat:
A o Grey'u to już się wypowiadałam i w podobnym tonie do Twojego.. banał i to jeszcze kiepsko napisany, ale skoro ludzie się nią jarają - to ja im nie wróg ![]() dla tż'ta - mojemu też się należy - bo zrobił pranie i obiad dziś ![]() Cytat:
a miłe sytuacje to zawsze dzień milszy i wiara w ludzi wzrasta
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-10-06 o 19:03 |
||||
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Kamis chyba zgrzesze:P kurde ja zawsze wszytsko mialam dopasowane i nic dziwnego ze w polowie 8 miesiaca nie wchodze w rozm 34
![]() co do pogody to musi byc zimno skoro nasz owczarek juz siedzi w domu a nie w klatce(ja nosa dzis nie wynurzylam)moj bart do litosciwych nie nalezy wiec wnioskuje pies w domu=kosta na podworku. reczniki wyprane susza sie....tak wiec jutro dopakuje to co mam i bede wykreslac z listy to co juz spakowane a w TV to nic ciekawego chyba nie ma:/ ja wciaz nie mam co ogladac a calymi dniami tu leze przed tv i laptopem.juz mi sie wszytsko przejadlo.za to jutro master szefffff i czas horroru oglada ktos??
|
|
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
też jeszcze nie odbierałam paczki z paczkomatu
włożyłam do piekarnika babke orzechowo-migdałową ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
ja oglądam ![]()
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ogladam Czas Honoru. Na prawde fajnie zrobiona polska produkcja.
|
#3111 | |
|
Zadomowienie
|
Zawsze do usług
Cytat:
Ja nie chodziłam w dopasowanych ale jednak wiele rzeczy odpadło (choć parę fajnych bluzek przez lato wykorzystałam), bo ten brzuch wyskoczył dość szybko i poszedł do przodu. Na początku maja już było widać że jestem w ciąży W części rzeczy chodziłam do 7 miesiąca ale niestety w większości od dłuższego czasu się nie dopinam Dobrze że mi został jesienny płaszczyk taki odcinany i rozkloszowany + 28 dni do porodu (wg OM). Może przetrzymam w tym płaszczyku
|
|
|
|
|
#3112 | ||
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam ten serial-wciagnelam w niego nawet tz i co niedziela wyczekuje godziny emisji
![]() Cytat:
Cytat:
hehe jakos przetrzymam.kupiam gruby sweter wczesniej i dam rade!!
|
||
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zaczynamy dziś 35 tydzień Już tak niewiele nam zostało, niech ta moja szyjka wytrzyma minimum te dwa tygodnie ![]() Dziś skompletowałam wszystkie rzeczy potrzebne do szpitala, także w razie czego jestem gotowa, choć mam nadzieję, że tak prędko się nie przyda Byłam w lumpku kupiłam parę rzeczy dla Bartusia i dla siebie koszulę do porodu- taką której mi szkoda nie będzie. Jak na złość, jak jeszcze nie znałam płci mojego dziecka to widziałam w lumpkach pełno ślicznych ciuszków dla chłopczyka. A teraz, kiedy wiem,że będę miała syna, to wszędzie tylko te różowe rzeczy widzę, a dla chłopaka nie ma już takiego wyboru ![]() U rodziców obejrzeliśmy film ze ślubu, na którym byli w sierpniu. Aż mi się mój ślub przypomniał. I mam wrażenie, że to było wieki temu ![]() Ach przeżyłabym, ten dzień jeszcze raz Później moi rodzice odwieźli mnie do domku i posiedzieli z nami. Przy okazji zobaczyli nasze odnowione mieszkanko i bardzo im się podoba Zabieram się za nadrabianie ![]() Jakoś wyjątkowo dużo mam jak na sobotę
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już po kąpieli
Teraz czas na kolacyjkę ![]() Oglądam teraz: Lepiej późno niż później, później jest Miss Agent II Nudzic się nie będę hehe![]() Madzia- gratuluje 35 t.c. !!!
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-10-06 o 19:47 |
|
|
|
#3115 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Całe szczęście, że nie doszło do jakiegoś nieszczęścia z powodu przeoczenia tej położnej Mój dwa dni więcej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co się położę do łóżka w dzień, żeby troszkę poodpoczywać to zaraz oczy mi się zamykają ![]()
|
|||||
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Madzius
![]() kurde ale mnie dzis gania... |
|
|
|
#3117 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja już z miesiąc temu poprałam i poprasowałam wszystkie rzeczy dla Bartusia. Teraz leżą ładnie poskładane w szafce i czekają na użycie
![]() Planowałam jutro jeszcze zrobić jedno pranie tych rzeczy, które dokupiłam, ale zapowiadają taką pogodę jak dziś (czyli zimno, szaro, buro i cały dzień prawie leje ), a ja chciałam, żeby na słoneczku poschnęły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I ubranka dla małej też Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||||||
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Marti - brawa za spakowanie torby
Ja tylko jak wroce od tesciow i przyjda rzeczy z allegro to odrazu sie pakuje . wizyta u gina w czwartek .. czuje ze duzo sie z moja szyjka podzialo i ze wyladuje w szpitalu wiec musze byc przygotowana .. ![]() Siostra wlasnie przed chwila wrocila i zabrala mlodego
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
pozniej was nadrobie
my bylismy u babci tż , tam meiszka tez siostra jego mamy i jej mąz, bardzo ich lubie nasluchalam sie komplementow ze pieknie wyglądam w tej ciązy i tz pozycza od wuja aparat lustrzanke wiec mi zrobi zdjęcia za tydzien![]() pozniej bylismy w beidronce, kupilismy ręczniki bo byly tanie, tz kupi mi swterek taki dlugi z golfem ciepły (tani byl), kupilismypaczke dada tych najmniejszych pieluszek i 2 opakowania chusteczek dada sensistive ide grzac parówki jestem nieziemsko glooodna |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

Póki co mam mega problemy z oddychaniem..
).
Chociaż na noce nie mam co narzekac, bo siusiam tylko raz 

musze wyprac ciemne reczniki-bo same jasne sie ostaly, czekac az wyschnie szlafrok, spakowac kapcie i kilka ☠☠☠☠☠☠☠ jeszcze i moja torba bedzie gotowa 

bo dziecku będzie smutno