Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-06, 09:46   #1561
mitabe
Rozeznanie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V

Idę się pięknić, muszę powalczyć z włosami bo jak ścięłam to trochę mi zajmuje doprowadzenie je do ładu, ale mam czasu dużo na to teraz więc nie żałuję hehehe

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 10:00   #1562
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Hej dziewczynki
Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Wklejam zdjęcia zrobiłam tak na szybko, one nie są mega grube w dotyku, mają polarek od spodu i są cieplejsze od tych które normalnie na zimę z polarkiem zawsze miałam. kupiłam je na próbę czy będą mi pasować, a teraz zamówię sobie jeszcze 1 parę
ja znów w biegu;/
widzę, że masz chyba te same legginsy, które ja niedawno kupiłam, mam szare i czarne, są super jestem bardzo zadowolona

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Od początku miałam wielkie przeczucie na synka, a tu się zrobiła niespodzianka i jest dziewczynka
Na początku mały szok, bo jakoś myślałam, że jednak chłopak, ale teraz jestem bardzo zakochana w mojej Kruszynce
Filmik mam z 3d. Chciałam go wrzucić na youtube, ale mężuś będzie musiał go trochę skrócić, bo ma 18 min, a tam max 15 min można przesłać
Gratuluję!

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 10:12   #1563
pstryczek84
Zakorzenienie

mitabe, podaj link jak mozesz do tych ledżinsów
wygladaja na milutkie dla skóry a to dużo

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 10:24   #1564
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Aniołku, a mi jakoś dziewczynka właśnie do ciebie pasuje, nie facet

Jakoś mocy ostatnio nie mam, ani weny, ani w ogóle mi się chce NIC
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 10:39   #1565
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
moj też bierze dup.e w troki i idzie albo na dwor albo do pokoju obok i nie wychodzi i tam spi....ale jak wraca wacale nie pyta czy mi przeszlo.... przewaznie dalej mnie ignoruje..... trudno.

Mnie dzis cała noc bolalo po prawej stronie brzucha ale tak mocno że nie umialam sie przekrecic na bok tylko musialam się podnosic i klasc na nowo.... nie wiem czemu tak?
dlatego nie wyobrażam sobie mieszkac w kawalerce i mieć jeszcze aneks u mnie dwa razy się tak zdarzyło że;1 pojechał do matuli - wrócił na drugi dzień a raz pojechał na działkę pryskać chwasty(przynajmniej coś pożytecznego zrobił) ale i tak sobie nie wyobrażam bez niego

Ja tak mam często nie wiem czemu, a teraz spałam na prawym boku i jakiś skurcz mnie chyba złapał nie wiem co to było ale ruszyć się nie mogłam, dopiero po jakiejś minucie wstałam i się przekręciłam

czas na 2 śniadanko

ale demot - http://demotywatory.pl/3935385/Perfekcyjna-pani-domu Ilkas, obczaj

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2012-10-06 o 10:41
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 10:41   #1566
maluchna30
Zadomowienie

Hej kobitki, z braku czasu mało piszę,ale Was podczytuję.
Gości mam niezapowiedzianych i mnóstwo spraw na głowie.
Wczoraj byłam u gina, Ola ok, gdzieś za 2 tygodnie krzywą cukrową będę robić.

Lenova wysłałam co mogłam, przepraszam, że dzisiaj dopiero,ale wczoraj ja tu Kambodże miałam.Mam nadzieję, że coś się przyda.
Stary 2012-10-06, 11:19   #1567
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Mój gin prowadzący też zbyt często nie lubi robić usg, dlatego poszliśmy prywatnie na 3d. Za to na badania, to ostatnio co wizytę dostaję skierowania

Ogólnie fotek nie dostaliśmy, ale zrobiłam print screeny z filmu
Oto nasz skarb
1. buźka naszego szkraba
2. stópki
3. zdjęcie, na którym lekarz dostrzegł, że to dziewczynka
4. pod koniec badania malutka strzeliła foszka i się zasłaniała. Dlatego to zdjęcie z serii: "Dajcie mi już święty spokój"
Śliczna dziewczynka , ja płci też nie widzę

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Hej kobitki, z braku czasu mało piszę,ale Was podczytuję.
Gości mam niezapowiedzianych i mnóstwo spraw na głowie.
Wczoraj byłam u gina, Ola ok, gdzieś za 2 tygodnie krzywą cukrową będę robić.

Lenova wysłałam co mogłam, przepraszam, że dzisiaj dopiero,ale wczoraj ja tu Kambodże miałam.Mam nadzieję, że coś się przyda.
Super, że z Olą wsio ok

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 11:21   #1568
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Właśnie mąż smaży jajeczniczkę na grzybkach co za zapach. jeszcze na obiad starczy grzybów. Zrobię albo sos do placków, albo zupę grzybową.
a mój mąz był wczoraj na grzybach, coś tam przyniósł, ale ja nie lubię nic z nich robic- mogłbym jedynie je ususzyc a na suszenie było stanowczo za mało... więc tesciówka wczoraj zupę zrobiła z nich, ja nie jadłam bo nie lubie

wróciłam z bazarku- mam ręczniki, kapcie, klapki, koszule do porodu i jeszcze parę pierdół pokupowałam okołodomowych
aaaaaaa najtansze koszule do karmienia są na allegro- bo na stoiskach wołali 25-30 zł a na all te same widziałam po 17-18.

I wiecie co? Umówiłam się z mamą, ze sobie razem pochodzimy, czekała na mnie w umówionym miejscu, ja podchodzę a ona do mnie z komplementem- "Toczysz się córcia jak mała pandzia" to mnie podbudowała....

Do kompletu- ubierając się rano zauważyłam rozstępa na prawym cycu aaaaaaaaa paskudny jest na pocieszenie kupilam sobie nową torebkę bo od pół roku to tylko na bobasa zaskórniaki wydaję
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 11:28   #1569
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
aaaaaaa najtansze koszule do karmienia są na allegro- bo na stoiskach wołali 25-30 zł a na all te same widziałam po 17-18.
Ja nie kupuję koszuli - nie lubię w nich spać. Tzn tylko do szpitala, a tak to do spania bluzki z długim rękawem, rozpinane na dekoldzie. Już jedną mam - za 2 zł

Co do cen to po doliczeniu kosztów przesyłki wyszłoby na to samo, le już inne rzeczy (poszewki, prześcieradełka itp) stanowczo na Allegro taniej wychodzą, nawet z wysyłką.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-10-06 o 11:30
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 11:46   #1570
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam sobie takie ocieplana u innego sprzedawcy, u tego zamawiałam zwykle wcześniej i byłam rozczarowana bo jakieś niewymiarowe i za luźne były więc chodzę w nich tylko po domu. Jak chcecie to mogę podesłać link do sprzedawcy i zdjęcia spróbować zrobic (telefonem bo aparat nam sie rozkraczyl tak jak wszystko ostatnio)
To mnie teraz wystraszyłaś- mam nadzieję, że będą dobre W wolnej chwili możesz podać link do tych swoich

U mnie dziś pogoda beznadziejna - szaro, buro i ponuro Tylko leżeć, jeść i nic nie robić.

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 12:40   #1571
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Eh, faceci to dziwne istoty czasem, szkoda nerw
ja tez musze troche sprzatnac... u nas tez pierwszy krok do remontu podjety - kupilismy osatnio wałek do malowania ścian :cojest: od czegos trzeba zacząć
hahahaha No, to też pierwszy krok masz już za sobą !

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
hahahaha, mega dobry zachowam sobie ten tekst na najbliższą okazję

Mąż poszedł rano po bułki...i jak wrócił dostałam kwiatka, słonecznika wielkiego na przeprosiny Chyba musiało mu być mega głupio, bo bardzo rzadko przeprasza z kwiatkiem Ehh...no i dobrze. Wczoraj spie.przył to przynajmniej dzisiaj się zachował W związku z tym już się do niego odzywam, ale powiedziałam, że na buzi liczyć jeszcze nie może

Ale mam dzisiaj motorek w tyłku...już tyle wysprzątałam..a czuję, że mogę jeszcze, więc zaraz idę dalej.

Marsi jak robisz risotto z owocami morza?
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 12:51   #1572
bishonka
Raczkowanie

Witam

Ja tez tylko w ledżinsach śmigam.Tak mi najwygodniej.Nigdy bym nie wytrzymała po domu w dżinsach nawet tych ciążowych.
Ostatnio kupiłam sobie leginsy takie ocieplane u nas na targu.
Cieplusie i milutkie za całe 7 zł.Czarne i brązowe
Super się w nich czuje i chyba dokupie sobie ze 2 pary jeszcze.

Ja z moim TŻ tem jak się zetniemy to jest ostro ale jakoś nigdy nie kładziemy się spać pogniewani na siebie.
Parę razy się tak stało ale wtedy mam straszny żal bo nie lubie niedopowiedzeń. Zetniemy się na pół godziny i potem rozejm.
Nie wyobrażam sobie "cichych dni",chyba bym zwariowała.
Ja z tych płaczliwych jestem i wszystkie słowa biorę głęboko do serca więc nawet w nerwach musi wiedzieć co mówi.

Córcia moja mnie dziś wybudziła o 10 rano.
Brykała i chyba głodna już była bo na kolację bardzo mało zjadłam (jak nigdy)
bishonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 13:24   #1573
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
U mnie dziś pogoda beznadziejna - szaro, buro i ponuro Tylko leżeć, jeść i nic nie robić.
To tak, jak u nas.

Bishonka, w Olsztynie te legginsy kupowałaś?
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 14:38   #1574
LadyWhisper
Zakorzenienie

A u nas tak piekna pogoda ze wyyyyyc mi sie chce, ze nigdzie pojechac nie mozemy ani na soacer,nic niech juz w koncu bedzie szaro buro i ponuro!!!

Ilkas, ja bym zabila takiego, naprawde. Moj raz, na samym poczatku jak zamieszkalismy o cos sie rzucil - i to byl ostatni raz, bo byla wojna swiatowa ze hej. Wiecej juz sie nie odwazyl my generalnie w ogole sie nie klocimy, 4 lata jestesmy razem i do tej pory tylko dwa razy powaznie sie poklocilismy, tak to ja fochy tylko czasem strzelam ludzie nie chca nam wierzyc, ze sie tak dogadujemy

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 14:42   #1575
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Ilkas, ja bym zabila takiego, naprawde. Moj raz, na samym poczatku jak zamieszkalismy o cos sie rzucil - i to byl ostatni raz, bo byla wojna swiatowa ze hej. Wiecej juz sie nie odwazyl my generalnie w ogole sie nie klocimy, 4 lata jestesmy razem i do tej pory tylko dwa razy powaznie sie poklocilismy, tak to ja fochy tylko czasem strzelam ludzie nie chca nam wierzyc, ze sie tak dogadujemy
Ja z moim tak samo. 5. rok razem nam już leci i nigdy nie było poważnej kłótni, zawsze takie małe spięcia na godzinę czy coś w tym stylu (a to i tak bardzo rzadko się zdarza), a potem przytulas na zgodę i wszystko w porządku. Umiemy ze sobą rozmawiać i się przyznawać do błędów, przeprosić itp itd. Mój TŻ to akurat jest czyścioch i sam sprząta, jak mu coś nie pasuje, nie gada na mnie, ale ja też nie bałaganię, więc w tej kwestii też się nie spinamy ze sobą.

Wstawiłam do albumu klubowego zdjęcie z inauguracji, jakby któraś z Was miała ochotę zobaczyć.

I ja też kupiłam legginsy na allegro, jeszcze 2 pary sobie dokupiłam i 2 dla mamy wzięłam (też ciążowe, bo jest po operacji narządów kobiecych i nie może się przewiać, dlatego chciała takie z wysokim pasem ). Jak przyjdą, to się podzielę opinią i wrzucę link do sprzedawcy.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-10-06 o 14:44
Stary 2012-10-06, 14:56   #1576
meduzza
Zadomowienie

Ufff a my od rana jedziemy z tym remontem przedpokoju dla teściów, plecy mnie trochę napieprzają ale mamy mało czasu. Jak skończymy za tydzień to pokażę Wam bifor i after
Kupiłam łóżeczko!! http://allegro.pl/lozeczko-materac-p...686760098.html Orzechowe, pościel żółte misie Materac pianka bo strasznie się kłóciłam z TŻtem co będzie jak dziecko zasika kokos nikt nie umie na to odpowiedzieć więc jest pianka. My się na takiej wysypialiśmy i żyjemy Dodatkowo byłam pierwszą kupującą w tej ofercie i mam przesyłkę gratis

Black
Super pamiątka Życzę Ci udanego roku w takim razie, zeby te studia spełniły Twoje oczekiwania

Ilkas
Jak kwiat poszedł w ruch to rzeczywiście musiał się glupio zachować
U mnie ciemno plucha
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 15:00   #1577
Delicjanka
Zakorzenienie

Ładna pogoda, ale jak wieje! ojojjoj....
kurde ale mam wzdęcia;p
za 2 godzinki lecę na urodzinki mojego chrzesniaka u bedzie tort mniam mniam

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ufff a my od rana jedziemy z tym remontem przedpokoju dla teściów, plecy mnie trochę napieprzają ale mamy mało czasu. Jak skończymy za tydzień to pokażę Wam bifor i after
Kupiłam łóżeczko!! http://allegro.pl/lozeczko-materac-p...686760098.html Orzechowe, pościel żółte misie Materac pianka bo strasznie się kłóciłam z TŻtem co będzie jak dziecko zasika kokos nikt nie umie na to odpowiedzieć więc jest pianka. My się na takiej wysypialiśmy i żyjemy Dodatkowo byłam pierwszą kupującą w tej ofercie i mam przesyłkę gratis
A co robicie konkretnego w tym przedpokoju ?
Słońce, są specjalne podkłady na materac

Black- fajna fotka zawsze chciałam mieć taką czapeczkę

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2012-10-06 o 15:02
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 15:24   #1578
LadyWhisper
Zakorzenienie

Black super wygladasz ja na studia za rok sie wybieram
My tez ze soba duuuuuzo rozmawiamy, zreszta maz wie jak reaguje na klotnie, mam lekka traume przez mojego ojca i nienawidze jak ludzie sie kloca, dlatego z gory powiedzialam, ze u nas rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa, zadnego wychodzenia z domu, zadnych cichych dni, ale on przy paru akcjach z moim ojcem byl wiec rozumie to i nie ma z niczym problemu

Ja mam 3 pary legginsow tych co Djerba zamawiala i wiecej nie kupuje, zastanawiam sie coja z tymi rzeczami ciazowymi po porodzie zrobie?

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Meduzza zastanawialam sie nad tym lozeczkiem, ale jednak bierzemy z ikei, zastanawiam sie tylko ktore

I mysle, ze za 2-3tyg sie wybierzemy i kupimy juz wszystko dla Malucha lacznie z lozeczkiem, komoda, regalem, mam nadzieje, ze bede mogla chociaz na te wieksze zakupy sie wybrac

Dziewczyny, czy wasze malenstwa tez was gilgocza od srodka? mam wrazenie, ze Piotrus czasem sobie podpierduje i wtedy czuje mnostwo babelkow w jednym miejscu i czuje tak niemozliwe laskotki, ze zaczynam chichotac

Stary 2012-10-06, 15:25   #1579
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość

Black
Super pamiątka Życzę Ci udanego roku w takim razie, zeby te studia spełniły Twoje oczekiwania
Cytat:
Black super wygladasz ja na studia za rok sie wybieram
My tez ze soba duuuuuzo rozmawiamy, zreszta maz wie jak reaguje na klotnie, mam lekka traume przez mojego ojca i nienawidze jak ludzie sie kloca, dlatego z gory powiedzialam, ze u nas rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa, zadnego wychodzenia z domu, zadnych cichych dni, ale on przy paru akcjach z moim ojcem byl wiec rozumie to i nie ma z niczym problemu

Ja mam 3 pary legginsow tych co Djerba zamawiala i wiecej nie kupuje, zastanawiam sie coja z tymi rzeczami ciazowymi po porodzie zrobie?
Dzięki, dziewczyny. Trochę niewygodny był ten outfit, zwłaszcza właśnie ta czapa, ale dałam radę.

Co do kłótni, to ja po prostu taka jestem - wychodzę z założenia, że TŻ to mój partner, ale i najlepszy przyjaciel i najbliższa mi osoba, więc rozmowa jest lepsza, niż kłótnia. No i kto się lubi kłócić? Nikt, bo potem humor do dupy jest. Dlatego wolę inne rozwiązania - jak jestem zła, to odchodzę i odreagowuję w ciszy, nie drę się i nie pastwię. Przy tabletkach nie umiałam się kontrolować i ciągle się na niego darłam (bez powodu zazwyczaj), dlatego nienawidzę hormonów.

Ja ciążowe rzeczy staram się kupować w takim stylu, żeby potem można było je nosić po ciąży - płaszczyk kupiłam oversize (nie mówię tu o tym, co wylicytowałam za 1zł, tylko wcześniej kupowałam), jest bardzo kobiecy i elegancki, będę go potem spokojnie zimą nosić po ciąży, więc pewnie mi posłuży kilka sezonów, spodnie sobie zachowam na następną ciążę, a legginsy będę tak czy siak nosić, bo przecież nie będzie tego widać pod bluzką, że są ciążowe (jeśli dotrwają i ich nie zniszczę przez ten czas).

Co do gilgotania - to moja tak robi bardzo często, zwłaszcza w nocy, jak leżę na lewym boczku, wczoraj aż podskoczyłam, tak mocno to zrobiła.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-10-06 o 15:28
Stary 2012-10-06, 16:23   #1580
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, czy wasze malenstwa tez was gilgocza od srodka? mam wrazenie, ze Piotrus czasem sobie podpierduje i wtedy czuje mnostwo babelkow w jednym miejscu i czuje tak niemozliwe laskotki, ze zaczynam chichotac

czasami czuje Młodego tak hmm, inaczej, nie wyraźne kopniaki a raczej tak jakby był w jakiejs galarecie ale czy to o to chodzi to nie wiem

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 18:18   #1581
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ale zrobilam kapuchy z grochem mniaaaaaam!!! Normalnie jak w swieta

Iiiiiii jestem zla, bo napalilam sie na podwieszane siedzisko, biale, z ikei, nie wiem, czy kojarzycie takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90056455/ i kurcze nigdzie go nie ma, w zadnej ikei i nie wiadomo, czy w ogole sie pojawi, to po co to trzymaja na stronie? Teraz nie mam pomyslu na fotel

Stary 2012-10-06, 18:29   #1582
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Ja opinii żadnych nie szukałam - musiałam coś zamówić, bo też mi wygodniej jest w legginsach Daj znać jak Ci przyjdą
Wyobraź sobie że mi dziś już przyszły legginsy i bluzka. Nawet grube te legginsy, taki polarek od spodu mają i w miarę ok wyglądają Zmierzyłam legginsy, brałam rozmiar M, i na długość sa ok , takie w sam raz, ale mam wrażenie że w tyłku jakby "za krótkie". Przód na brzuszek jest ok, ale tył jakby ciut za mały. A bluzka rozmiarowo jest w porządku.

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2012-10-06 o 19:25
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 18:45   #1583
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
I mysle, ze za 2-3tyg sie wybierzemy i kupimy juz wszystko dla Malucha lacznie z lozeczkiem, komoda, regalem, mam nadzieje, ze bede mogla chociaz na te wieksze zakupy sie wybrac
no i co w końcu wybrałaś?
ja w listopadzie kupię mebelki
teraz padło na wózek i kurde mam dylemat

tylko ten pierwszy co wkleiłam photo to chciałabym z czerwoną gondolą a beżową spacerówką a ten drugi to mi się podobają albo czerwone albo niebieskie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moodd.jpg (16,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buzz.jpg (20,2 KB, 19 załadowań)
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 18:59   #1584
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
no i co w końcu wybrałaś?
ja w listopadzie kupię mebelki
teraz padło na wózek i kurde mam dylemat

tylko ten pierwszy co wkleiłam photo to chciałabym z czerwoną gondolą a beżową spacerówką a ten drugi to mi się podobają albo czerwone albo niebieskie
Ja mam ten drugi, czerwoną gondolę i niebieską spacerówkę. Tylko starszą wersję
Grzybki zamroziłam na zimę, co za dużo to nie zdrowo Przed chwilą zjadłam kolbę kukurydzy z czosnkowym masełkiem. Jeszcze coś bym schrupała
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 19:07   #1585
LadyWhisper
Zakorzenienie

Marsi - hemnes komoda i waski regal, lozeczko sundvik (tu mnie przekonala opcja zamiany na tapczanik). Tylko nie mam koncepcji na fotel do karmienia, chcialabym maly, piekny i mega wygodny, a jeszcze takiego nie znalazlam

Zastanawiam sie nad workiem xxxl sako, ale boje sie ze zajmie strasznie duzp miejsca, a ten coCi kiedys pokazywalam siedzi mi w glowie strasznie, ale kurde nie wiem czy bedzie wygodny

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2012-10-06 o 19:11
Stary 2012-10-06, 19:09   #1586
sylwietta1988
Zakorzenienie

a mnie szlag jasnisty trafił bo mi męża dowieziono do domu w stanie bardziej niz wskazującym... rzec można- schlany jak świnia pojechał do kolegi, po czym po dwóch godzinach żona rzeczonego kolegi go przywiozła, potem ja odwiozłam żone a teraz siedze i puszczam parę uszami
Stary 2012-10-06, 19:19   #1587
maluchna30
Zadomowienie

Jakoś tu tak marnie dzisiaj, ale to przez pogodę chyba.

Co do mebelków, to ja niedawno komodę na allegro zamówiłam i poczekam sobie na nią ok.2 tygodni, po następnej wypłacie z tej samej kolekcji co komoda taką ala szafę chcę zamówić, potem łóżeczko i jakiś może wiklinowy regał na różne rzeczy, które muszą być pod ręką. Wszystko w kolorze biały/śliwa.

Wózek to kupimy chyba już jak się dzidzia urodzi. Napiszcie mi kobitki czy jak kupujecie wózio to taki z opcją gondola, spacerówka i fotelik w jednym, czy może lepiej fotelik osobno kupić???

Zapomniałam Wam napisać, że wczoraj na wizycie pani mnie ważyła i od 4 września 1,5 kilo więcej. Dobrze, bo od początku ciąży już 10 kg przytyłam i wyglądam jak pączek w maśle. Właśnie moje dziecię po pęcherzu kopie. A, i jeszcze jedno pytanie, bardzo dla mnie ważne: do kiedy bobas ma czas, żeby się główką w dół obrócić??? Pytam, bo u mnie dalej ułożenie pośladkowe, a wczoraj zaczął się 23 tydzień.
Stary 2012-10-06, 19:21   #1588
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
a mnie szlag jasnisty trafił bo mi męża dowieziono do domu w stanie bardziej niz wskazującym... rzec można- schlany jak świnia pojechał do kolegi, po czym po dwóch godzinach żona rzeczonego kolegi go przywiozła, potem ja odwiozłam żone a teraz siedze i puszczam parę uszami
Oj niedobry ten twój mąż ale czasami się tak zdarza wiem to po swoim mężu Nie denerwuj się bo szkoda dzidziusia a i tak dzisiaj nic ciekawego od niego nie usłyszysz. Jutro na spokojnie z nim porozmawiaj a jak nie będzie trybił to wal włeb do póki nie zrozumie że źle zrobił
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 19:23   #1589
LadyWhisper
Zakorzenienie

Maluchna, nie widac po Tobie 10kg
A to nie w III trymestrze dopiero maluch sie obraca? W sensie ze pod koniec dopiero? Zawsze tak mi sie wydawalo.

Ps. Teraz mam faze na 100cm papasan, tylko czy mi sie to zmiesciiiiii

Stary 2012-10-06, 19:33   #1590
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Jakoś tu tak marnie dzisiaj, ale to przez pogodę chyba.

Co do mebelków, to ja niedawno komodę na allegro zamówiłam i poczekam sobie na nią ok.2 tygodni, po następnej wypłacie z tej samej kolekcji co komoda taką ala szafę chcę zamówić, potem łóżeczko i jakiś może wiklinowy regał na różne rzeczy, które muszą być pod ręką. Wszystko w kolorze biały/śliwa.

Wózek to kupimy chyba już jak się dzidzia urodzi. Napiszcie mi kobitki czy jak kupujecie wózio to taki z opcją gondola, spacerówka i fotelik w jednym, czy może lepiej fotelik osobno kupić???

Zapomniałam Wam napisać, że wczoraj na wizycie pani mnie ważyła i od 4 września 1,5 kilo więcej. Dobrze, bo od początku ciąży już 10 kg przytyłam i wyglądam jak pączek w maśle. Właśnie moje dziecię po pęcherzu kopie. A, i jeszcze jedno pytanie, bardzo dla mnie ważne: do kiedy bobas ma czas, żeby się główką w dół obrócić??? Pytam, bo u mnie dalej ułożenie pośladkowe, a wczoraj zaczął się 23 tydzień.
ja jestem w 28 tyg i tez lezy dupką do dołu, ale gin powiedział, ze spokojnie, bo teraz to może zmianiac pozycje jak mu sie podoba
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości