|
|
#1561 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Idę się pięknić, muszę powalczyć z włosami bo jak ścięłam to trochę mi zajmuje doprowadzenie je do ładu, ale mam czasu dużo na to teraz więc nie żałuję hehehe
|
#1562 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
![]() Cytat:
widzę, że masz chyba te same legginsy, które ja niedawno kupiłam, mam szare i czarne, są super jestem bardzo zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
mitabe, podaj link jak mozesz do tych ledżinsów
![]() wygladaja na milutkie dla skóry a to dużo |
|
|
|
#1564 |
|
Konto usunięte
|
Aniołku, a mi jakoś dziewczynka właśnie do ciebie pasuje, nie facet
Jakoś mocy ostatnio nie mam, ani weny, ani w ogóle mi się chce NIC
|
|
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak mam często nie wiem czemu, a teraz spałam na prawym boku i jakiś skurcz mnie chyba złapał nie wiem co to było ale ruszyć się nie mogłam, dopiero po jakiejś minucie wstałam i się przekręciłam ![]() czas na 2 śniadanko ![]() ale demot - http://demotywatory.pl/3935385/Perfekcyjna-pani-domu Ilkas, obczaj ![]() ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-10-06 o 10:41 |
|
|
|
|
#1566 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobitki, z braku czasu mało piszę,ale Was podczytuję.
Gości mam niezapowiedzianych i mnóstwo spraw na głowie. Wczoraj byłam u gina, Ola ok, gdzieś za 2 tygodnie krzywą cukrową będę robić. Lenova wysłałam co mogłam, przepraszam, że dzisiaj dopiero,ale wczoraj ja tu Kambodże miałam.Mam nadzieję, że coś się przyda.
|
#1567 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wróciłam z bazarku- mam ręczniki, kapcie, klapki, koszule do porodu i jeszcze parę pierdół pokupowałam okołodomowych ![]() aaaaaaa najtansze koszule do karmienia są na allegro- bo na stoiskach wołali 25-30 zł a na all te same widziałam po 17-18. I wiecie co? Umówiłam się z mamą, ze sobie razem pochodzimy, czekała na mnie w umówionym miejscu, ja podchodzę a ona do mnie z komplementem- "Toczysz się córcia jak mała pandzia" Do kompletu- ubierając się rano zauważyłam rozstępa na prawym cycu na pocieszenie kupilam sobie nową torebkę bo od pół roku to tylko na bobasa zaskórniaki wydaję
|
|
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do cen to po doliczeniu kosztów przesyłki wyszłoby na to samo, le już inne rzeczy (poszewki, prześcieradełka itp) stanowczo na Allegro taniej wychodzą, nawet z wysyłką.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-10-06 o 11:30 |
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W wolnej chwili możesz podać link do tych swoich ![]() U mnie dziś pogoda beznadziejna - szaro, buro i ponuro Tylko leżeć, jeść i nic nie robić.
|
|
|
|
|
#1571 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mąż poszedł rano po bułki...i jak wrócił dostałam kwiatka, słonecznika wielkiego na przeprosiny Chyba musiało mu być mega głupio, bo bardzo rzadko przeprasza z kwiatkiem Ehh...no i dobrze. Wczoraj spie.przył to przynajmniej dzisiaj się zachował W związku z tym już się do niego odzywam, ale powiedziałam, że na buzi liczyć jeszcze nie może Ale mam dzisiaj motorek w tyłku...już tyle wysprzątałam..a czuję, że mogę jeszcze, więc zaraz idę dalej. Marsi jak robisz risotto z owocami morza?
|
||
|
|
|
#1572 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja tez tylko w ledżinsach śmigam.Tak mi najwygodniej.Nigdy bym nie wytrzymała po domu w dżinsach nawet tych ciążowych. Ostatnio kupiłam sobie leginsy takie ocieplane u nas na targu. Cieplusie i milutkie za całe 7 zł.Czarne i brązowe ![]() Super się w nich czuje i chyba dokupie sobie ze 2 pary jeszcze. Ja z moim TŻ tem jak się zetniemy to jest ostro ale jakoś nigdy nie kładziemy się spać pogniewani na siebie. Parę razy się tak stało ale wtedy mam straszny żal bo nie lubie niedopowiedzeń. Zetniemy się na pół godziny i potem rozejm. Nie wyobrażam sobie "cichych dni",chyba bym zwariowała. Ja z tych płaczliwych jestem i wszystkie słowa biorę głęboko do serca więc nawet w nerwach musi wiedzieć co mówi. Córcia moja mnie dziś wybudziła o 10 rano. Brykała i chyba głodna już była bo na kolację bardzo mało zjadłam (jak nigdy) |
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas tak piekna pogoda ze wyyyyyc mi sie chce, ze nigdzie pojechac nie mozemy ani na soacer,nic
niech juz w koncu bedzie szaro buro i ponuro!!! ![]() Ilkas, ja bym zabila takiego, naprawde. Moj raz, na samym poczatku jak zamieszkalismy o cos sie rzucil - i to byl ostatni raz, bo byla wojna swiatowa ze hej. Wiecej juz sie nie odwazyl my generalnie w ogole sie nie klocimy, 4 lata jestesmy razem i do tej pory tylko dwa razy powaznie sie poklocilismy, tak to ja fochy tylko czasem strzelam ludzie nie chca nam wierzyc, ze sie tak dogadujemy
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ to akurat jest czyścioch i sam sprząta, jak mu coś nie pasuje, nie gada na mnie, ale ja też nie bałaganię, więc w tej kwestii też się nie spinamy ze sobą. Wstawiłam do albumu klubowego zdjęcie z inauguracji, jakby któraś z Was miała ochotę zobaczyć. ![]() I ja też kupiłam legginsy na allegro, jeszcze 2 pary sobie dokupiłam i 2 dla mamy wzięłam (też ciążowe, bo jest po operacji narządów kobiecych i nie może się przewiać, dlatego chciała takie z wysokim pasem ). Jak przyjdą, to się podzielę opinią i wrzucę link do sprzedawcy.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-06 o 14:44 |
|
|
|
|
#1576 |
|
Zadomowienie
|
Ufff a my od rana jedziemy z tym remontem przedpokoju dla teściów, plecy mnie trochę napieprzają ale mamy mało czasu. Jak skończymy za tydzień to pokażę Wam bifor i after
![]() Kupiłam łóżeczko!! http://allegro.pl/lozeczko-materac-p...686760098.html Orzechowe, pościel żółte misie Materac pianka bo strasznie się kłóciłam z TŻtem co będzie jak dziecko zasika kokos nikt nie umie na to odpowiedzieć więc jest pianka. My się na takiej wysypialiśmy i żyjemy Dodatkowo byłam pierwszą kupującą w tej ofercie i mam przesyłkę gratis![]() Black Super pamiątka Życzę Ci udanego roku w takim razie, zeby te studia spełniły Twoje oczekiwania![]() Ilkas Jak kwiat poszedł w ruch to rzeczywiście musiał się glupio zachować ![]() U mnie ciemno plucha
|
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Ładna pogoda, ale jak wieje! ojojjoj....
kurde ale mam wzdęcia;p za 2 godzinki lecę na urodzinki mojego chrzesniaka u bedzie tort mniam mniam ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
Słońce, są specjalne podkłady na materac ![]() Black- fajna fotka zawsze chciałam mieć taką czapeczkę
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-10-06 o 15:02 |
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Black super wygladasz
ja na studia za rok sie wybieram ![]() My tez ze soba duuuuuzo rozmawiamy, zreszta maz wie jak reaguje na klotnie, mam lekka traume przez mojego ojca i nienawidze jak ludzie sie kloca, dlatego z gory powiedzialam, ze u nas rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa, zadnego wychodzenia z domu, zadnych cichych dni, ale on przy paru akcjach z moim ojcem byl wiec rozumie to i nie ma z niczym problemu ![]() Ja mam 3 pary legginsow tych co Djerba zamawiala i wiecej nie kupuje, zastanawiam sie coja z tymi rzeczami ciazowymi po porodzie zrobie? ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Meduzza zastanawialam sie nad tym lozeczkiem, ale jednak bierzemy z ikei, zastanawiam sie tylko ktore ![]() I mysle, ze za 2-3tyg sie wybierzemy i kupimy juz wszystko dla Malucha lacznie z lozeczkiem, komoda, regalem, mam nadzieje, ze bede mogla chociaz na te wieksze zakupy sie wybrac ![]() Dziewczyny, czy wasze malenstwa tez was gilgocza od srodka? mam wrazenie, ze Piotrus czasem sobie podpierduje i wtedy czuje mnostwo babelkow w jednym miejscu i czuje tak niemozliwe laskotki, ze zaczynam chichotac
|
#1579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trochę niewygodny był ten outfit, zwłaszcza właśnie ta czapa, ale dałam radę. Co do kłótni, to ja po prostu taka jestem - wychodzę z założenia, że TŻ to mój partner, ale i najlepszy przyjaciel i najbliższa mi osoba, więc rozmowa jest lepsza, niż kłótnia. No i kto się lubi kłócić? Nikt, bo potem humor do dupy jest. Dlatego wolę inne rozwiązania - jak jestem zła, to odchodzę i odreagowuję w ciszy, nie drę się i nie pastwię. Przy tabletkach nie umiałam się kontrolować i ciągle się na niego darłam (bez powodu zazwyczaj), dlatego nienawidzę hormonów. Ja ciążowe rzeczy staram się kupować w takim stylu, żeby potem można było je nosić po ciąży - płaszczyk kupiłam oversize (nie mówię tu o tym, co wylicytowałam za 1zł, tylko wcześniej kupowałam), jest bardzo kobiecy i elegancki, będę go potem spokojnie zimą nosić po ciąży, więc pewnie mi posłuży kilka sezonów, spodnie sobie zachowam na następną ciążę, a legginsy będę tak czy siak nosić, bo przecież nie będzie tego widać pod bluzką, że są ciążowe (jeśli dotrwają i ich nie zniszczę przez ten czas). ![]() Co do gilgotania - to moja tak robi bardzo często, zwłaszcza w nocy, jak leżę na lewym boczku, wczoraj aż podskoczyłam, tak mocno to zrobiła.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-06 o 15:28 |
||
|
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami czuje Młodego tak hmm, inaczej, nie wyraźne kopniaki a raczej tak jakby był w jakiejs galarecie ale czy to o to chodzi to nie wiem
|
|
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zrobilam kapuchy z grochem
mniaaaaaam!!! Normalnie jak w swieta ![]() Iiiiiii jestem zla, bo napalilam sie na podwieszane siedzisko, biale, z ikei, nie wiem, czy kojarzycie takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90056455/ i kurcze nigdzie go nie ma, w zadnej ikei i nie wiadomo, czy w ogole sie pojawi, to po co to trzymaja na stronie? Teraz nie mam pomyslu na fotel
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmierzyłam legginsy, brałam rozmiar M, i na długość sa ok , takie w sam raz, ale mam wrażenie że w tyłku jakby "za krótkie". Przód na brzuszek jest ok, ale tył jakby ciut za mały. A bluzka rozmiarowo jest w porządku.
Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2012-10-06 o 19:25 |
|
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w listopadzie kupię mebelki teraz padło na wózek i kurde mam dylemat tylko ten pierwszy co wkleiłam photo to chciałabym z czerwoną gondolą a beżową spacerówką a ten drugi to mi się podobają albo czerwone albo niebieskie |
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grzybki zamroziłam na zimę, co za dużo to nie zdrowo Przed chwilą zjadłam kolbę kukurydzy z czosnkowym masełkiem. Jeszcze coś bym schrupała
|
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi - hemnes komoda i waski regal, lozeczko sundvik (tu mnie przekonala opcja zamiany na tapczanik). Tylko nie mam koncepcji na fotel do karmienia, chcialabym maly, piekny i mega wygodny, a jeszcze takiego nie znalazlam
![]() Zastanawiam sie nad workiem xxxl sako, ale boje sie ze zajmie strasznie duzp miejsca, a ten coCi kiedys pokazywalam siedzi mi w glowie strasznie, ale kurde nie wiem czy bedzie wygodny
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2012-10-06 o 19:11 |
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie szlag jasnisty trafił
pojechał do kolegi, po czym po dwóch godzinach żona rzeczonego kolegi go przywiozła, potem ja odwiozłam żone a teraz siedze i puszczam parę uszami |
|
|
|
#1587 |
|
Zadomowienie
|
Jakoś tu tak marnie dzisiaj, ale to przez pogodę chyba.
Co do mebelków, to ja niedawno komodę na allegro zamówiłam i poczekam sobie na nią ok.2 tygodni, po następnej wypłacie z tej samej kolekcji co komoda taką ala szafę chcę zamówić, potem łóżeczko i jakiś może wiklinowy regał na różne rzeczy, które muszą być pod ręką. Wszystko w kolorze biały/śliwa. Wózek to kupimy chyba już jak się dzidzia urodzi. Napiszcie mi kobitki czy jak kupujecie wózio to taki z opcją gondola, spacerówka i fotelik w jednym, czy może lepiej fotelik osobno kupić??? Zapomniałam Wam napisać, że wczoraj na wizycie pani mnie ważyła i od 4 września 1,5 kilo więcej. Dobrze, bo od początku ciąży już 10 kg przytyłam i wyglądam jak pączek w maśle. Właśnie moje dziecię po pęcherzu kopie. A, i jeszcze jedno pytanie, bardzo dla mnie ważne: do kiedy bobas ma czas, żeby się główką w dół obrócić??? Pytam, bo u mnie dalej ułożenie pośladkowe, a wczoraj zaczął się 23 tydzień.
|
#1588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale czasami się tak zdarza wiem to po swoim mężu Nie denerwuj się bo szkoda dzidziusia a i tak dzisiaj nic ciekawego od niego nie usłyszysz. Jutro na spokojnie z nim porozmawiaj a jak nie będzie trybił to wal włeb do póki nie zrozumie że źle zrobił
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Maluchna, nie widac po Tobie 10kg
![]() A to nie w III trymestrze dopiero maluch sie obraca? W sensie ze pod koniec dopiero? Zawsze tak mi sie wydawalo. Ps. Teraz mam faze na 100cm papasan, tylko czy mi sie to zmiesciiiiii
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

na pocieszenie kupilam sobie nową torebkę
bo od pół roku to tylko na bobasa zaskórniaki wydaję

Tylko leżeć, jeść i nic nie robić.

niech juz w koncu bedzie szaro buro i ponuro!!! 
Dodatkowo byłam pierwszą kupującą w tej ofercie i mam przesyłkę gratis

mniaaaaaam!!! Normalnie jak w swieta
Nie denerwuj się bo szkoda dzidziusia a i tak dzisiaj nic ciekawego od niego nie usłyszysz. Jutro na spokojnie z nim porozmawiaj a jak nie będzie trybił to wal włeb do póki nie zrozumie że źle zrobił
ślub 28.04.2012