Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r. - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-06, 09:29   #4321
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

wczoraj i dzisiaj tak a juz w tym przychodzi opiekunka bo mam sobie 2 dni wybrac i wezme piatek i sobote chyba ze sie normalnie juz przeprowadzic a kuchenka i tak w srode dopiero przyjedzie bo wczesniej sie nie dalo ale za to super babeczka z wieloletnim doswiadczeniem rozmawialam z bylymi pracodawcami ,a do tego mieszka domek wi za wi z naszym
a pizzeria drzwi obok takze wsio w swoim kregu;p
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 09:40   #4322
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

sARA Z TEJ STRONY KORZYSTAM
http://www.mojewypieki.com/przepis/s...ies-z-malinami

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 13:23   #4323
nataszka25
Zakorzenienie

Co tu taka cisza? Wszystkie sprzątają
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 13:45   #4324
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Co tu taka cisza? Wszystkie sprzątają
No ja trochę posprzątałam, pranie zrobiłam, właśnie wyjęłam muffinki serowe z piekarnika i teraz zapiekanka dochodzi, zaraz będziemy jeść. Misiek śpi...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 14:00   #4325
nataszka25
Zakorzenienie

ja tez posprzątałam, nic nie pieke bo wychodzimy wieczorem, i jutro tez.
A obiadek mam od mamy była na grzybkach.
Stary 2012-10-06, 15:24   #4326
ASIULEK_23
Zakorzenienie

nataszka- żółty odpada bo żółty będzie przedpokój (chyba) i już postawiłam na fiolet i zieleń. Nie chcę mieszać za dużo kolorów

Jakie macie kolory w przedpokoju?? Interesują mnie raczej zywe ale nie ciemne kolory. mam juz dość beżu i brązu w chałupie

lind- nie mówiłam bo tz mi wczoraj oznajmił, że zamówił malarza na ostatni weekend Wtedy zaczynam urlop Dostał ładną premię
Misio bidulek... ucałuj go od cioci i Werki

mała mi się rozchorowała. ma katarek i kaszle szczególnie w nocy. Miała goraczke ale tż dal jej ibufen. jak dostanie znowu gorączki to pojedziemy do lekarza. Boję sie, że nie wykurowala sie dobrze po ostatnim przeziębieniu...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2012-10-06 o 15:25
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 16:41   #4327
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
nataszka- żółty odpada bo żółty będzie przedpokój (chyba) i już postawiłam na fiolet i zieleń. Nie chcę mieszać za dużo kolorów

Jakie macie kolory w przedpokoju?? Interesują mnie raczej zywe ale nie ciemne kolory. mam juz dość beżu i brązu w chałupie

lind- nie mówiłam bo tz mi wczoraj oznajmił, że zamówił malarza na ostatni weekend Wtedy zaczynam urlop Dostał ładną premię

mała mi się rozchorowała. ma katarek i kaszle szczególnie w nocy. Miała goraczke ale tż dal jej ibufen. jak dostanie znowu gorączki to pojedziemy do lekarza. Boję sie, że nie wykurowala sie dobrze po ostatnim przeziębieniu...
Zdrówka dla Werci,
no tak wiec żólty odpada, ja mam przedpokoj... uwaga uwaga....
Beżowy;P
tez juz mam go dosc, pomyslu nie mam, bo i premi brak, hehe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-06, 16:55   #4328
Eveliouses
Raczkowanie

Kochane dziewczyny
Nie mam teraz zbyt wiele czasu,bo duzoooo się u nas dzieje ale mam do Was sprawę.Wiem,że w takich wypadkach można na Was liczyć.Ostatnio poznałam dziewczynę-Igę,poczytałam jej bloga i...się zaangażowałam w pomoc.Jeśli któraś ma chwilkę czasu,to prosze zobaczcie o co chodzi i porozsyłajcie,udostępnijc ie na swoich facebookach,Nk i tym podobnych portalach,serwisach...to niewiele nas kosztuje a możemy pomóc dzieciaczkowi.Wiele znanych osób dało fanty,gadżety na licytacje więc zapraszam na allegro.Można coś unikatowego dla siebie wygrać a tym samym dorzucić się do pomocy dla Szymka.
Dzięki i pozdrawiam

tu kilka ciekawych aukcji

http://allegro.pl/listing/user.php/r...us_id=26067646

http://allegro.pl/oswoiclossynka-cza...689770363.html

http://allegro.pl/oswoiclossynka-kos...689062472.html

http://allegro.pl/oswoiclossynka-ksi...684399303.html

a tu blog Igi(czytałam do 3 w nocy za pierwszym razem i ryczałam jak bóbr...dzielna i fajna dziewucha)warto choćby kilka zdań poczytać...

http://kurlandia.blog.onet.pl/

a tu nasza akcja na facebooku

http://www.facebook.com/ithefunpage?...type=1&theater

: jupi::j upi:
http://www.suwaczki.com/tickers/qq87i09k53acoskv.png

PROSZĘ ZOBACZ I PODPISZ SIĘ
http://uniteddogs.com/stopkillingdogs
Eveliouses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 17:14   #4329
lindsley
Zakorzenienie

No to sie Michas znow popisal i Wercie zarazil... Michal tez ma znow katar i kaszel go meczy czasem. Mnie tez juz dopada chorobsko

Fajnie Asiulek ze remont zrobicie... Ja nie pomoge z kolorami bo wiesz co u mnie w przedpokoju
A chcialabym tam jasny fiolet w przyszlosci Bezy nie lubie. Generalnie podobaja mi sie zywe zdecydowane kolory.

Michaś
Stary 2012-10-06, 18:09   #4330
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
No to sie Michas znow popisal i Wercie zarazil... Michal tez ma znow katar i kaszel go meczy czasem. Mnie tez juz dopada chorobsko

Fajnie Asiulek ze remont zrobicie... Ja nie pomoge z kolorami bo wiesz co u mnie w przedpokoju
A chcialabym tam jasny fiolet w przyszlosci Bezy nie lubie. Generalnie podobaja mi sie zywe zdecydowane kolory.
Ją już coś brało, a Misiek tylko dołożył

Mi tez juz beże zbrzydły i chce ożywić to mieszkanie. Pomarańczu nie znoszę, i tak dlugo wytrzymałam z tym kolorem w przedpokoju

Taką mam ścianę w przedpokoju... co myślicie o takim zdecydowanym żółtym kolorze i czerwonych dodatkach??
Tylko już raczej nie będę robiła tych maziaji na tej ścianie tylko dam jednolity kolor... teraz pod spodem jest żółty a na to pomarańczowe maziajki- fuuuujjj...
Następna będzie kuchnia

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-10-06, 18:11   #4331
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Zdjęcia nie weszły, może teraz...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie2105.jpg (33,0 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie2106.jpg (37,6 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie2107.jpg (26,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie2108.jpg (37,1 KB, 27 załadowań)

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-06, 18:26   #4332
megi-megi
Zakorzenienie

Asiulek - ja też nie znoszę pomarańczowego. U mnie przedpokój jest łączony: czerwono- beżowy, ale łatwo tak połączyć jak są ścianki i podwieszany sufit. Salon w sumie mamy podobnie. Sypialnie mamy z dodatkiem takiego bordo. Pokój Patryka niebieski, Igora zielony. Kuchnia biała. Generalnie mamy dużo czerwieni wszędzie.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 20:13   #4333
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Daria, u Ciebie to zawsze się dzieje. I wszystko tak z zaskoczenia Gratuluję pracy!!

Asiulek ja dla odmiany bardzo lubię pomarańcz (co widać w mojej łazience i salonie ) i zieleń. Czerwieni nie znoszę. Nawet jednego ciucha w tym kolorze nie mam. Wszystko kwestia gustu. Ja przedpokój pomalowałabym na jakiś jasny kolor i ewentualnie na ścianie na przeciwko wejścia tapete bym dała jakąś intensywną.

Megi już półmetek!! Szok normalnie ...

Bao fajnie, że poświęcasz Kubiemu sporo czasu sam na sam - Isi to jeszcze wszystko jedno, a u Kubiego będzie ograniczona zazdrość

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2012-10-06 o 20:15
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 20:21   #4334
megi-megi
Zakorzenienie

No nie, jeszcze 2 tygodnie do połowy
Dopiero 17 tydzień.

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Swoją drogą już czuję się jak gruba świnia. Nie przez brzuch. Tylko te przeklęte uda. Po cholere one konkurujący z brzuchem, co będzie większe.
Stary 2012-10-06, 20:42   #4335
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
No chciałabym czasem żeby tyle miała bo nie wyrabiam
U mnie to cię zko z odgrzewankami ,jeszcze rosół na pomidorową przerobiony to jak cię mogę a co innego to gnojki nie chcą jeść

)
U nas najczęściej jadam to ja w robocie więc nie ma problemu . Dzieciaki w tygodniu na wikcie przedszkolnym jadą

Cytat:
Nataszka u mnie nikt nie pali, ja nawet nigdy nie próbowałam, jestem bardzo na nie!

Asiulek nic nie mówiłaś o planach remontowych

Wkleję na chwilkę mojego rozbitka..
O siet . Biedaczek

Cytat:
To fakt Lind, bidulek. Byle nie drapał.

ciekawe jak mu to pójdzie, pali w domu czy nie pozwalasz, ja pamietam ile moi rodzice sie nakłócili jak mama paliła a tata nie, o wszystko! o zdrowie, o smród, o ciuchy cuchnące, o kasę, dzis juz nie ma problemu, rodzice nie palą, mają skarbonki (jak dzieci) i tam wrzucaja kase ktora przenaczali na papierosy i jezdza na wakacje za to tzn dokładają na "stratę"[COLOR="Silver"]

.
Ja palę na wakacjach , imprezach , ale nigdy nie zapaliłam w swoim czy czyimś domu .

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
P
POwiedzcie co dziecku mozna podac z witamina c , rutinoscorbin to chyba tylko dla doroslych . Pojde do pl sklepu i bym kupila , tylko nie znam sie na tych polskich specyfikach dla dzieci .
cebion czyli wit. C z tego co pamiętam jest na receptę . a taki rutinoscorbin dla dzieciaków nazywa się ceruwit . Kosztuje jakieś 7 zeta .

Asiulek ja tam lubię pomarańczowy . U Gmyrelki np mi się bardzo mieszkanie podoba
Jak chcesz coś innego to może na czerwono sobie walnij ?
Stary 2012-10-06, 21:02   #4336
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Witajcie

U nas weekend w komplecie i jak zwykle ruchliwie. Pogoda dopisuje oprócz koszmarnego wiatru. Da się jednak wytrzymać.

Co do palenia to Tż kiedyś palił nawet sporo (jak pamiętam ze szkoły). Jak się poznaliśmy ponownie to przy mnie nie palił nigdy ani przed randkami. Jak zamieszkaliśmy razem to wychodził na balkon a teraz nie pali wcale no chyba ze czasem na imprezce przy piwku ale jako że tych momentów jest jak na lekarstwo to nie pali. Mnie to bardzo cieszy bo nie znoszę palenia. Nikt u nas w domu nigdy nie zapalił, jak koniecznie ktoś chciał to był balkon.
Znajomy Tż z małżonką palą te "plastikowe" papierosy, zapomniałam jak to się nazywa. Nie kopci toto nie śmierdzi choć jak byłam z ciąży to czułam dziwny zapaszek.

Libra teraz wiesz o czym mówiłam jak mi Zosia przestała spać w dzień Ty to masz wogóle przerąbane bo i Twoja doba jest dłuższa no i wcześniej wstajesz.

Lind biedny Michaś. Wyglada podobnie do mojego kuzyna który kiedyś przygrzmocił głową w żeberko kaloryfera.
My mamy te same farby i ja dawkuję, tzn. daję po 2 lub 3 kolory. Kupiliśmy w biedronce chyba w wakacje a może przed ? Nie pamiętam dokładnie. Widziałam tez podobne w naszym zwykłym sklepie papierniczym i są drogie. Sprawdź może gdzieś u Was może się okazać ze nie potrzebujesz promocyjnej ceny.

Asia fiolet z zielenią mi się podoba.
My przedpokój mamy w kolorze takiej trochę ceglasto- zgniłej czerwieni. Miał to chyba być chilli tylko tak nam wyszło. Wygodny kolor bo się nie brudzi.
Salono-sypialnio-bawialnię mamy żółtą i jak przyjdzie czas to chciałbym zmienić na coś innego mimo że kolor jest radosny, jasny i przyjemny (dla mnie oczywiście). Lubię go tylko troszkę już mi się znudził

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Zapomniałam powiedzieć ze wuzteka wyszła znakomita Tradycyjnie robiłam z pominięciem alkoholowych składników

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
cebion czyli wit. C z tego co pamiętam jest na receptę . a taki rutinoscorbin dla dzieciaków nazywa się ceruwit . Kosztuje jakieś 7 zeta .

Teraz dostaniesz normalnie bez recepty

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Zapomniałam powiedzieć ze wuzteka wyszła znakomita Tradycyjnie robiłam z pominięciem alkoholowych składników

Cytat:

Teraz dostaniesz normalnie bez recepty

Edytowane przez izazula
Czas edycji: 2012-10-06 o 20:52
izazula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 21:18   #4337
monka23
Zakorzenienie

Cytat:

zdrowia dla was, chyba niedawno bylas przeziebona i znowu cie lapie? masakra z tymi wirusami

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość

Ja mam bialy , wiec nie pomoge, ale podobaja mi sie rozne kombinacje kolorow, jednak u siebie wole biel , no tak mnie wzielo

Cytat:

Ja palę na wakacjach , imprezach , ale nigdy nie zapaliłam w swoim czy czyimś domu .

bede w pl to kupie, tutaj nie dorwalam, ale za to kupilam jakies zelki z roznymi witaminami i mineralami , jest tez c , na 2 tyg styknie .
To my z tz-tem tak samo,wakacje imprezki z dymkiem w domu niet.

Iza o to sie skusze kiedys na ta wuzetke

Eve czytam blog, no szok , myslalam, ze tylko Pop miala takiego pecha , zeby urodzic 2 wczesniaczki a tu okazuje ze jest wiecej takich osob. Szok takie male dzieciaczki w 26 i w 25 tyg . Urodzic dziecko w terminie to naprawde duze szczescie i czasem w zyciu codziennym sie tego nie docenia , a raczej nie mysli sie o tym, wydaje sie czyms naturalnym, a jednak niektorzy nie maja tego szczescia i musza przechodzic przez to pieklo.
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 21:29   #4338
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Dziewczyny zdrowia dla Was, dzieciaczków i rodzin. Pogoda taka że wirusy latają niczym liście na wietrze

Moja rodzina się tranuje oprócz mnie. Nie potrafię się przełamać. Cieszy mnie że Zosia z apetytem popija i cieszy się jak tatuś też wypija.
Stary 2012-10-07, 01:04   #4339
nataszka25
Zakorzenienie

Asiulek mamy te same meble w kuchni

idę spać wrocilam wlasnie od znajomych, tzn wrocilismy, wzielam tez tz i maludę, która jak zwykle zawojowala całą imreząjak ona pięknie tańczy, każdy pytał o przepis na takie dziecko
ma swoje różki ale jest boska ta moja maluda, dobranoc

Pierwsza dziś??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-07, 07:31   #4340
P0P70
Zakorzenienie

Nataszka- pierwsza byłaś.

Poczytalam trochę ten blog. Myśle ze ja miałam wiele szczęścia z tymi moim wczesniakami.
I nie ma reguły, mozna urodzić zdrowe dziecko a potem mieć problemy - przykładem nasza Lenka.

Evitka - a Ty wczoraj mialaś prąd? My byliśmy we Wrocku w centrum i była jakaś duża awaria - nigdzie nie było prądu. Do tego jakieś manifestacje i pełno policji.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 09:18   #4341
megi-megi
Zakorzenienie

Dzień dobry
Co dajecie dzieciom na śniadanie? Zwłaszcza niejadkom? Mam nerwicę z niejedzenia Igora... Płatków na mleku nie, jajka nie, kanapka nie. No padnę albo ja albo on z głodu.

Miałam intensywne dyskusje z A. Zauważam, że małe mocno na to reaguje. Nie wiem czy na głos podniesiony czy mój stres. Ale daje o sobie znać.
Stary 2012-10-07, 10:55   #4342
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Asiulek mamy te same meble w kuchni

idę spać wrocilam wlasnie od znajomych, tzn wrocilismy, wzielam tez tz i maludę, która jak zwykle zawojowala całą imreząjak ona pięknie tańczy, każdy pytał o przepis na takie dziecko
ma swoje różki ale jest boska ta moja maluda, dobranoc

Pierwsza dziś??
A to jakas domoweczka byla? ciekawe jak moje czubki spisza sie na weselu , kolezanka miala bawic ich od wieczora , ale nie wypalilo, bo zaczela studia i ma zjazd . Nie wiem co to bedzie, mama mi mowi ze z nimi wroci, upiera sie i rwie do opieki , wiec chyba bedzie dobrze.

Megi , moje tez dzis gowno praktycznie zjedli, po 1 toscie , nie chcialo im sie to nie bede zmuszac . Moze dawaj jakis jogurt , albo jakies owoce, np banan pokrojony polany miodem i posypany cynmonem . Kanapek nie chce jajek nie chce , platki nie to owoce albo paluski rybne , jogurty, serki , parowki , moe jajecznice ze szparagami i czerwona papryka . Chleb mocozny w jajku i podsmazony na ptelni polany ketchupem . Omlety, ratuchy czy naleniski normalne albo te amerykanskie , tosty.
Kombinuj na rozne sposoby

Chata wolna, czubki pojechali co tu robic
Stary 2012-10-07, 11:04   #4343
BeataR89
Rozeznanie

Witam

Ale mam dzisiaj zły humor, tż w domu od rana przy kompie nic nie pomoże wszystko ja muszę robić bo on przecież ma wolne a ja kurde 24/h na dobę 7 dni w tygodniu też czasem potrzebuję odpocząć. Nawet Mają się nie zajmie bo chory a ja byłam chora i musiałam sama sobie poradzić. Już chyba lepiej jak jest w pracy.

megi
ja swojej robię na śniadanie kanapki,parówki,jajecznic e, omlety, placuszki z sera białego,płatki,tosty.

ale głowa mnie rozbolała
Maja śpi tz też a ja się nudzę
Stary 2012-10-07, 11:14   #4344
evitka21
Zakorzenienie

oo jeszcze mi się stare pocytowało
Cytat:
a jakas dobra odzywke do wlosow znacie do suchych i zniszczonych? co polecacie?
Natura siberica http://kalina-sklep.pl/wlosy-c-1.htm...r_id=3&sort=1a
widzę, że teraz tylko jedna odżywka dostępna tylko...

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Evitka - a Ty wczoraj mialaś prąd? My byliśmy we Wrocku w centrum i była jakaś duża awaria - nigdzie nie było prądu. Do tego jakieś manifestacje i pełno policji.
Miałam, miałam. Manifestacje też widziałam. Ty się lepiej nie przyznawaj, że u mnie pod domem byłaś i znać nie dałaś (nie pierwszy raz, zresztą...)
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Co dajecie dzieciom na śniadanie? Zwłaszcza niejadkom? Mam nerwicę z niejedzenia Igora... Płatków na mleku nie, jajka nie, kanapka nie. No padnę albo ja albo on z głodu.
.
U nas monotematyczniewsianka, kanapka, jajecznica, parówka

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 12:06   #4345
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Megi u nas na pierwsze sniadanie glownie kanapki z pasztetem,szynka,pasta jajeczna,i bardzo lubi kanapki z serkiem homo waniliowym.. Na drugie sniadanie jest owsianka lub platki kukurydziane,manna,budyn.

Ania P za ile moge wystawic ten fotelik espiro ? . Chce jutro wystawic jak wyschnie po praniu

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 17:02   #4346
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Miałam intensywne dyskusje z A. Zauważam, że małe mocno na to reaguje. Nie wiem czy na głos podniesiony czy mój stres. Ale daje o sobie znać.
ja daje praówkę, chlebek (suchy) szynkę w kostkę, ona tez niejadek, no i mleko to by ciagle piła (kozie)
Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
A to jakas domoweczka byla? ciekawe jak moje czubki spisza sie na weselu , kolezanka miala bawic ich od wieczora , ale nie wypalilo, bo zaczela studia i ma zjazd . Nie wiem co to bedzie, mama mi mowi ze z nimi wroci, upiera sie i rwie do opieki , wiec chyba bedzie dobrze.

Chata wolna, czubki pojechali co tu robic
połóż się i lez i korzystaj!
tak, domóweczka.
Jak mama sie zdeklarowala to dobrze, chociaz ja nie lubie tak, mama z tata uwielbiaja sie bawic i nie chcialam im psuc zabawy przez swoje dzieci, oni sie nabawili dzieci juz. Ale to zalezy czy mama lubi sie bawic czy nie

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez BeataR89 Pokaż wiadomość
Witam

Ale mam dzisiaj zły humor, tż w domu od rana przy kompie nic nie pomoże wszystko ja muszę robić bo on przecież ma wolne a ja kurde 24/h na dobę 7 dni w tygodniu też czasem potrzebuję odpocząć. Nawet Mają się nie zajmie bo chory a ja byłam chora i musiałam sama sobie poradzić. Już chyba lepiej jak jest w pracy.

megi
ja swojej robię na śniadanie kanapki,parówki,jajecznic e, omlety, placuszki z sera białego,płatki,tosty.

ale głowa mnie rozbolała
Maja śpi tz też a ja się nudzę
Skąd ja to znam...
już lepszy humor?
Stary 2012-10-07, 17:03   #4347
megi-megi
Zakorzenienie

Gad w końcu na śniadanie skonsumował chleb z masłem... a że zabawniej było porwać go na kawałki i jeść ze stołu jak pies, to tak wyglądało jego śniadanie Ale jak się uśmiał przy tym...

Ale nie o tym miałam, ale o tym, że zjadł później jarzynowej sporo i tagiatelle ze szpinakiem!!!!! Moje dziecko zjadło makaron ze szpinakiem! No świat się kończy... Pierwszy raz jakiś bez mięsa wsunął.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-07, 17:13   #4348
lindsley
Zakorzenienie

Wyskoczyliśmy po południu na rower i spacer. Pozbieraliśmy trochę liści... W załączniku nasze dzieło sprzed chwili
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PIC08197.jpg (144,4 KB, 33 załadowań)

Michaś
Stary 2012-10-07, 17:15   #4349
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Gad w końcu na śniadanie skonsumował chleb z masłem... a że zabawniej było porwać go na kawałki i jeść ze stołu jak pies, to tak wyglądało jego śniadanie Ale jak się uśmiał przy tym...

Ale nie o tym miałam, ale o tym, że zjadł później jarzynowej sporo i tagiatelle ze szpinakiem!!!!! Moje dziecko zjadło makaron ze szpinakiem! No świat się kończy... Pierwszy raz jakiś bez mięsa wsunął.
twoje chociaz mieso je, moja nie chce/

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Wyskoczyliśmy po południu na rower i spacer. Pozbieraliśmy trochę liści... W załączniku nasze dzieło sprzed chwili
Szałowo
Stary 2012-10-07, 17:39   #4350
monka23
Zakorzenienie

Lind no no mały artysta

Nataszka ja rownież nie lubię takich sytuacji ale ona się uparla no starej babie nie przetlumaczysz już a tak serio to ona się doczekać nie może i jej to nie przeszkadza , powiedziała ze szukać nie będzie i ona z nimi wróci , okaże się tam o której . Babcia raz na ruski rok widzi wnuki to się ich doczekać nie może , ja sobie mogę gadać a ona i tak swoje mowi i robi .
Dziś z moim tz się ugadala ze on gotuje a ona dzieci bawi ja standardowo będę Gnic . Wiesz wszystko na jaja .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości