Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-07, 12:42   #3151
livdragon
Raczkowanie

GG do livdragon
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII

http://www.auchan.pl/promocje/promoc...dziernika-2012 na 6/7 str jak ktos potrzebuje : promocja proszek bobas 2kg za 21,99 i drugie 2 za 1 zł. Moze komus sie przyda
livdragon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 12:53   #3152
dyltharra
Raczkowanie

Dziewczyny, pewnie bylo, ale mi umknelo. W czym bedziecie rodzic? Niektorzy mowia, zeby wziac np duza koszulke, ale jak sie pozniej dzieciatko na brzuszek kladzie to chyba pod taka koszulka to nie bardzo...? Moze glupie pytanie, ale nie mam pojecia...
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt
dyltharra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 12:59   #3153
happy_eve
Wtajemniczenie

Cześć!

Justa - łączę się w bólu, też już kolejny dzień faszeruję się czosnkiem :/

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość

Dojotka najprawdopodobniej jutro wychodzi!! lekarz jej powiedzial ze ma sie nie stresowac skurczami nawet jesli sa bo to juz 35 tydz i nawet jak sie maly urodzi to wszytsko bedzie ok!!!
Super
Stary 2012-10-07, 13:00   #3154
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dyltharra Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pewnie bylo, ale mi umknelo. W czym bedziecie rodzic? Niektorzy mowia, zeby wziac np duza koszulke, ale jak sie pozniej dzieciatko na brzuszek kladzie to chyba pod taka koszulka to nie bardzo...? Moze glupie pytanie, ale nie mam pojecia...
ja biore taka koszule rozpinana ktorej mi nie szkodzi jak sie abrudzi wlasnie ze wzgledu na to ze dzieciatko klada pozniej na brzuszek

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 13:02   #3155
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też mam ten problem.. póki co to mam w opcjach: tanią, bawełnianą sukienkę letnią bez ramiączek - taka szmatka, której nie będzie mi żal wyrzucić potem - no i mam zwykłą koszulkę nocną.. ale ponoć wygodniej jest mieć rozpinaną - nie mam takiej, a nie chcę specjalnie kupować

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 13:05   #3156
marti86
Zakorzenienie

ja kupilam uzywana za grosze

Stary 2012-10-07, 13:07   #3157
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
w tym co dadzą w szpitalu
Stary 2012-10-07, 13:11   #3158
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Koszula nocna od chinczykow za 15 zł z bazaru, nie bedzie mi szkoda jej na raz

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 13:14   #3159
dyltharra
Raczkowanie

Dzieki Dziewczynki Czasem mam takie absurdalne problemy i sama nie wiem
I jak podzwonilam po wroclawskich szpitalach, popytalam kolezanek o opinie, to chyba przejade sie do Trzebnicy zobaczyc, jak to u nich wyglada i tam bede rodzic... Nie wiem, jak u Was, ale wroclawskie szpitale maja fatalne opinie...
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt
dyltharra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 13:23   #3160
marti86
Zakorzenienie

kuzwa ja mam tylko nadzieje ze zdarze dojechac do olsztyna bo jak mam w ostrodzie rodzic to wole w domu....

Stary 2012-10-07, 13:31   #3161
Lonia89
Raczkowanie

Hej dziewczyny, wiem wiem powinnam lezec i w ogole bo szyjka a j wczoraj pojechalam do tej wrednej wykładowczyni co to mi nie zaliczyla obejrzec prace i wyobrazcie sobie ze cała praca byla dobrze tylko mialamm jedna cyferke zakreslona no czaicie? i mi nie zaliczyła powiedziaal, ze poprawa 25 pazdziernika ja mowie ze ja juz moge rodzic wtedy to ta do mnie z tekstem ze nikt mi nie bronił napisac dobrze tego egzaminu co za wredna baba, i powiedziaal ze w takiej sytuacji to zebym przyszła za poł roku bo teraz nie moge sie stresowc, co za wredota to po prostu brak słow;/ tyle wczoraj sie nastresowałam nnadenerwowłąm wyszłam z tamtad z płaczem tak mnie w☠☠☠☠iło to babsko . starałam sie napisac tyle sie uczyłam ta sie czepiłam doslownie jednej cyfry która nie psułą zadnego z wyników bo tylko to było zakreslone ze sie jej nie zgadza, no po prostu żal.pl, i teraz juz nie wiem co mam robic;((, nie dosc ze jade ciagne meza zeby nie szedł do pracy i jade do niej 80 km do szkoły chociaz powinnam lezec to ta traktuje mnie jak nie powiem kogo.
ale dla poprawy humoru wybralismy sie do tesco oczywiscie nie moglam chodzic tylko siałam sobie na dziale dzieciecym i tam siedziałam, kupiłąm sobie kapciochy do szpitala i pampersy dl malej bo była duuuuza promocja PAMPERS PREMIUM CARE 1 , 78 sztuk - 39.90 jedna pieluszka wychodzi po 51 groszy polecam dziewczyny.

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 13:41   #3162
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, wiem wiem powinnam lezec i w ogole bo szyjka a j wczoraj pojechalam do tej wrednej wykładowczyni co to mi nie zaliczyla obejrzec prace i wyobrazcie sobie ze cała praca byla dobrze tylko mialamm jedna cyferke zakreslona no czaicie? i mi nie zaliczyła powiedziaal, ze poprawa 25 pazdziernika ja mowie ze ja juz moge rodzic wtedy to ta do mnie z tekstem ze nikt mi nie bronił napisac dobrze tego egzaminu co za wredna baba, i powiedziaal ze w takiej sytuacji to zebym przyszła za poł roku bo teraz nie moge sie stresowc, co za wredota to po prostu brak słow;/ tyle wczoraj sie nastresowałam nnadenerwowłąm wyszłam z tamtad z płaczem tak mnie w☠☠☠☠iło to babsko . starałam sie napisac tyle sie uczyłam ta sie czepiłam doslownie jednej cyfry która nie psułą zadnego z wyników bo tylko to było zakreslone ze sie jej nie zgadza, no po prostu żal.pl, i teraz juz nie wiem co mam robic;((, nie dosc ze jade ciagne meza zeby nie szedł do pracy i jade do niej 80 km do szkoły chociaz powinnam lezec to ta traktuje mnie jak nie powiem kogo.
ale dla poprawy humoru wybralismy sie do tesco oczywiscie nie moglam chodzic tylko siałam sobie na dziale dzieciecym i tam siedziałam, kupiłąm sobie kapciochy do szpitala i pampersy dl malej bo była duuuuza promocja PAMPERS PREMIUM CARE 1 , 78 sztuk - 39.90 jedna pieluszka wychodzi po 51 groszy polecam dziewczyny.
współczuję - ja miałam podobną wredotę z analizy matematycznej.. co najlepsze babka nie potrafiła liczyć :/ bo co chwilę wyławialiśmy jej błędy na tablicy - albo on a wręcz się nas pytała co teraz powinna pisać.. egzamin u niej zdawałam kilkakrotnie - i gdy kolega ode mnie odpisywał on dostawał 4 a ja 2 i do poprawki - gdy oboje poszliśmy z identycznymi pracami by kwestionować ocenę - to mnie oskarżyła, że teraz musiałam coś dopisać - ręce opadały.. byłam ostatnią osobą, która w końcu wyszła od niej z zaliczenia - już w jej gabinecie i to było na zasadzie "a idź i daj mi święty spokój" - ile ja się nerwów przez nią nażarłam tak więc rozumiem Ciebie i Ty nie powinnaś się denerwować.. zwłaszcza teraz. Są wredni wykładowcy i nic na to nie poradzisz. U mnie koleś z fizyki zaliczał te prace, które jak podrzucił w góre mu na biurko spadły (sic!)

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 13:43   #3163
DeKajka
Zakorzenienie

Suuper ze Dorotka wychodzi . i dobrze wiedziec ze w 35 tygodniu nie trzeba sie juz skurczami przejmowac ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 14:13   #3164
musso4
Zakorzenienie

ja idę jutro do gina, mam nadzieję, że mnie nie opitoli, bo będzie 6 tygodni od ostatniej wizyty, miałam iść 24 września, tak wypadały 4 tygodnie, ale tydzień wcześniej byłam w szpitalu i się z nim widziałam, mówił że nie muszę od razu przychodzić, mogę za następny tydzień, potem tż pracował do 18 i mi się nie chciało tak późno, no ale w końcu muszę iść i tak na 19, bo tż pracuje nadal tak długo, a mamy jedno auto (w sumie 2 nam niepotrzebne) ale plus taki, że jestem w 33 tc, to będzie wizyta razem z usg podpytam się kiedy fenoterol odstawić, co za tym idzie, torbe pakować
Stary 2012-10-07, 14:20   #3165
kaaamila1
Zakorzenienie

Hej Kochane

Wpadłam sie przywitac niedzielnie

Dzisiaj kolejny fajowski dzionek Byliśmy z mężem na zakupach w Tesco i kupiłam 4 szt. bodziaków z długim rękawem całych bielusieńkich. 1 szt. po 9 zł. Wzięłam 2 na 56 i 2 na 62. Własnie takie chciałam zakupic. Mieli piękne ciuszki, ale strasznie drogie !

Później pojechaliśmy na obiad do Maca i zjadłam średnie frytki i czułam sie pełna. Mąż dojadł moją bułkę.

No a na 17 jedziemy na urodzinki do męża chrześnicy.To z tych mniej przyjemnych rzeczy

Ogólnie dzisiaj trochę pobaraszkowaliśmy i pierwszy raz po miałam lekkie skurcze..no, ale na szczęście szybko minęły. Mężowi nic nie mówiłam, bo wiecej by mnie nie dotknął.. zresztą on ma wizję, że małą w głowę walnie No, ale dał się dzisiaj zmolestowac na szczęście

Udanego dnia Kochane

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 15:17   #3166
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Hej Kochane

Wpadłam sie przywitac niedzielnie

Dzisiaj kolejny fajowski dzionek Byliśmy z mężem na zakupach w Tesco i kupiłam 4 szt. bodziaków z długim rękawem całych bielusieńkich. 1 szt. po 9 zł. Wzięłam 2 na 56 i 2 na 62. Własnie takie chciałam zakupic. Mieli piękne ciuszki, ale strasznie drogie !

Później pojechaliśmy na obiad do Maca i zjadłam średnie frytki i czułam sie pełna. Mąż dojadł moją bułkę.

No a na 17 jedziemy na urodzinki do męża chrześnicy.To z tych mniej przyjemnych rzeczy

Ogólnie dzisiaj trochę pobaraszkowaliśmy i pierwszy raz po miałam lekkie skurcze..no, ale na szczęście szybko minęły. Mężowi nic nie mówiłam, bo wiecej by mnie nie dotknął.. zresztą on ma wizję, że małą w głowę walnie No, ale dał się dzisiaj zmolestowac na szczęście

Udanego dnia Kochane
ooo moj mąż tez sie dzi8s premogl i był seks troche mnie pieklo po nim, ale nawet nic nie gadalam mezowi

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy potrzebuje : prosi: co na hemoroidy bezpiecznego można brać? Chyba to skutki tego zelaza, dzis.juz 7 dzien je pije no albo uroki ciazy... I cos czuje ze zaczynaja mi sie te problemy ;(((
ja ci nie pomoge tzn mam hemoroida jedneg ale moj gin nie chce mi nci przepisac, zreszta narazie odpukac mnie nie poboplewa ani nei krwawi od paru dni bo biore duphalac przeciw zaparciom to mi gin przepisal, to sie beirze co dzień przy sniadaniu 15 mlo i ladnie co dzien sie wyprozniasz 11 zł placilam za to

ogolnie strasznie sie boje bo podobno najgorsze z tymi hemo sie zaczyna po porodzie ale wtedy przynajmniej juuz bede mogla wszystkim smarowac

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Witam sie w deszczowy , niedzielny poranek ..
TŻet wyszedl wlasnie do pracy .. wiec do 19 jestem sama ..

Mnie taki maraton weekendowy czeka za tydzien .. i czuje ze pojde tylko na rozpoczecie , rozdanie indeksow a potem do domciu . Nie dam rady wysiedziec 10 godzin na twardym krzeselku w jednej pozycji .. Musze poprosic gina o L4.

Maly .. Madzius mojego mikrusa nie widzialas
A szyjki skaracania jako tako nie czuje .. ale mialam ostatnimi czasy duzo skurczy i mlody czuje jak mi napiera na szyjke .. wiec zgaduje ze albo sie skrocila albo rozwarla ..
wiesz co mi tez napiera maly gloewka od dwoch meisiecy czasem mam wrazenie ze juz rodze, i skurcze tez mam ale szyjka pozamykana i nieskrócona.wiec pewnie u ciebie tak samo.

poza tym lekarz mi powiedzial ze sie nie czuje skracania szyjkiialed to tam opinia mojego lekarza.ja tam nie wiem

tak czy siak ja żadnego pojscia do szspitala nie planuje, mam byc pozamykana do 38 tygodnia zadnego wczesniejszego porodu i wogole wedle nie yto pewnie przenosze .bedzie co bedzie

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
ja w szpitalnej.

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

dobrze ze dojotka wychodzi juz

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-10-07 o 14:49
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 16:07   #3167
Karla1983
Zadomowienie

Hej dziewczyny

Wpadłam w sumie tylko, żeby się przywitać... Wróciłam już od rodziców, znowu w tej dziurze w Słupsku...
Jakoś nie mam weny na pisanie, chociaż nadrobiłam cały weekend
U mnie pogoda mega jesienna, przejaśnia się tylko po to, żeby za chwilę luneło jeszcze mocniej...
I dziś pierwszy raz pomyślałam, że chcę już urodzić. Uwielbiam ruchy małego w brzuszku, ale samego brzucha mam już trochę dość. Nie mam humoru, noszę ciągle te same kilka bluzek, a szkoda mi już na 2 msc kupować nowe. I trochę przeraża mnie wizja dziecka, taka realna, że się pojawi, będzie płacz, choroby, nieprzespane noce, zmęczenie....
Nie pomyślcie, że jestem wyrodną matką, bo jednocześnie czekam na to maleństwo z utęskneniem.... Taki mam humor dziś....
Stary 2012-10-07, 16:28   #3168
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karla1983 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Wpadłam w sumie tylko, żeby się przywitać... Wróciłam już od rodziców, znowu w tej dziurze w Słupsku...
U mnie pogoda mega jesienna, przejaśnia się tylko po to, żeby za chwilę luneło jeszcze mocniej...
I dziś pierwszy raz pomyślałam, że chcę już urodzić. Uwielbiam ruchy małego w brzuszku, ale samego brzucha mam już trochę dość. Nie mam humoru, noszę ciągle te same kilka bluzek, a szkoda mi już na 2 msc kupować nowe. I trochę przeraża mnie wizja dziecka, taka realna, że się pojawi, będzie płacz, choroby, nieprzespane noce, zmęczenie....
Nie pomyślcie, że jestem wyrodną matką, bo jednocześnie czekam na to maleństwo z utęskneniem.... Taki mam humor dziś....
Mam podobnie .. tyle ze ja bardziej obawiam sie samego porodu .. tego jak sie zacznie .. jak bedzie bolec .. i czy mlody bedzie zdrowy .. czy nic zlego sie nie stanie . Na same nieprzespane noce , kolki , placz to moge powiedziec ze czekam z utesknieniem . Pewnie bede zalowac tych slow ale niech bedzie juz co ma byc .. byleby mlody juz byl na swiecie caly i zdrowy ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 17:13   #3169
ImmortalWoman
Zakorzenienie

witam się niedzielnie

Marti- ja biorę do szpitala swój ręczniczek dla maluszka i oczywiście ciemne dla siebie
a do porodu wezmę taką którą mam w domu żeby nie było mi szkoda wyrzucić

i suuuper że Dojotka wychodzi

Madziuś gratki za 35 tydz. OMG
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 17:16   #3170
karolla12
Rozeznanie

hej

Ja po weselu...przyszliśmy przed 3! Odsypiam cały dzień.Boże jak ja się nażarłam Ale było nawet fajnie,trochę potańczyłam,ale najwięcej siedziałam i żarłąm Strasznie boli mnie d.upa od tego siedzenia.jutro wrzucę fotki bo dziś mi się nic nie chcę.Idę dalej leżeć.Do jutro laseczki
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 17:34   #3171
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki Dziewczynki Czasem mam takie absurdalne problemy i sama nie wiem
I jak podzwonilam po wroclawskich szpitalach, popytalam kolezanek o opinie, to chyba przejade sie do Trzebnicy zobaczyc, jak to u nich wyglada i tam bede rodzic... Nie wiem, jak u Was, ale wroclawskie szpitale maja fatalne opinie...
hej sorry,że się wtrącam ale ja też z Twoich okolic
a Twoj gin pracuje w którymś szpitalu? bo chyba najlepiej za lekarzem pójśc
bo wiesz opinie ludzi są czasem nie o opiekę a raczej o warunki a u nas warunki fajne są tylko w prywatnych klinikach

ja pierwsze dziecko rodziłam w Oławie właśnie na fajne warunki i wtedy najlepszą ocenę w rankingu "rodzić po ludzku", niestety po ludzku nie rodziłam
położne straszne szmaciska
teraz jakbym miała wybierać pod kątem opieki to wybrałabym Kliniki, warunki bardzo fatalne ale mają świetnych lekarzy, super położne (wiele z nich znam) i bardzo dobrą opiekę nad maluszkami nawet w ciężkich przypadkach (tfu tfu)
niestety mój gin właśnie odszedł i to do szpitala za Wrockiem gdzie panują warunki masakryczne podobno ale mam to w sumie gdzieś bo mu bardzo ufam i nie wyobrażam sobie teraz innego

pozdrawiam ciepło!
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 17:46   #3172
AnnaEf
Rozeznanie

GG do AnnaEf

Oto czapusia, którą dostała moja córcia od cioci a ile jeszcze innych pięknych rzeczy ciocia przywiozła to ohohohoho!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG00345-20121007-1710.jpg (122,0 KB, 23 załadowań)
AnnaEf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 17:53   #3173
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
w tym co dadzą w szpitalu
ja tam du pa nie chce swiecic a niestety u nas te szpitalne sa takie ze ledwo poslady zakrywaja a jak sie schylisz cale dupsko na wierzchu

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
ooo moj mąż tez sie dzi8s premogl i był seks troche mnie pieklo po nim, ale nawet nic nie gadalam mezowi

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

ja ci nie pomoge tzn mam hemoroida jedneg ale moj gin nie chce mi nci przepisac, zreszta narazie odpukac mnie nie poboplewa ani nei krwawi od paru dni bo biore duphalac przeciw zaparciom to mi gin przepisal, to sie beirze co dzień przy sniadaniu 15 mlo i ladnie co dzien sie wyprozniasz 11 zł placilam za to

ogolnie strasznie sie boje bo podobno najgorsze z tymi hemo sie zaczyna po porodzie ale wtedy przynajmniej juuz bede mogla wszystkim smarowac

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

wiesz co mi tez napiera maly gloewka od dwoch meisiecy czasem mam wrazenie ze juz rodze, i skurcze tez mam ale szyjka pozamykana i nieskrócona.wiec pewnie u ciebie tak samo.

poza tym lekarz mi powiedzial ze sie nie czuje skracania szyjkiialed to tam opinia mojego lekarza.ja tam nie wiem

tak czy siak ja żadnego pojscia do szspitala nie planuje, mam byc pozamykana do 38 tygodnia zadnego wczesniejszego porodu i wogole wedle nie yto pewnie przenosze .bedzie co bedzie

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

ja w szpitalnej.

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

dobrze ze dojotka wychodzi juz
szczesciary Ty i Kamila jak stary wroci to go normalnie zgwalce jak malolata

Cytat:
Napisane przez Karla1983 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

to moje drugie dziecko a tez mam takie obawy-to zupelnie naturalne wprawimy sie chwila moment i bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
hej

Ja po weselu...przyszliśmy przed 3! Odsypiam cały dzień.Boże jak ja się nażarłam Ale było nawet fajnie,trochę potańczyłam,ale najwięcej siedziałam i żarłąm Strasznie boli mnie d.upa od tego siedzenia.jutro wrzucę fotki bo dziś mi się nic nie chcę.Idę dalej leżeć.Do jutro laseczki
czekam na zdjatka fajnie ze sobie pojadlas

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Aniu ja chce wlasnie taka misiowa dla Mikiego ale nigdzie nie moge znalezc

Stary 2012-10-07, 17:54   #3174
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Oto czapusia, którą dostała moja córcia od cioci a ile jeszcze innych pięknych rzeczy ciocia przywiozła to ohohohoho!
słodka

wlasnie gadalam ze znajomą co urodzila tydzien temu synka.generalnie rodzila w szpitalu w ktorym ja chce rodzic i jej relacja mnie przekonala bardziej ale to mniejsza z tym ona urodzila szybko bo o 20ej jej odeszly wody a o 24ej maly juz byl na świecie najgorzej wspomina skurcze, darla sie na cały glos podobno i dali jej dzieki temu dolargan wiec juz partcyh tak nie czula, mowi ze parte to pikus, ale i tak nie umiala przec i polozna jej nos zatkala, wtedy niby poszlo, i 3 parcia i mały na świcie.
ale krew miala przetaczaną, bo miala anemie (ja tez mam)
no i najbardziej mi zwracala uwage na wyproznianie po porodzie.ze ona to zlekcewazyla i 6 dni nei robila, wiec jje tak jelita spuchly ze na koncu lezala na podlodze i myslala ze to od rany krocza ja boli a to jelita tak jej spuchly.mowi ze po porodzie mam wolac o czopki i sie wyproznic dzien po nawet jakby mnie bolało na maxa, bo potem tylko gorzej
Stary 2012-10-07, 17:55   #3175
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
boooooooooska

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 18:03   #3176
marti86
Zakorzenienie

ja po porodzie to na kibelek poszlam po 2 tyg:/

Stary 2012-10-07, 18:09   #3177
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
ja po porodzie to na kibelek poszlam po 2 tyg:/
o kurde!
Stary 2012-10-07, 18:17   #3178
MiciaKicia
Zakorzenienie

Hej witam sie ale wrócę do Was jutro jestem wykamana... wstałam o 6 jechałam na uczelnie, wróciłam ale oczy mi sie zamykaja, a Laura caaaały dzień od rana buszuje w brzuchu, mam już dość

Buziaki

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 18:46   #3179
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

A ja mam pytanko odnośnie właśnie hmm recznika, czy brać dla Małej ten co kupiłam z kapturkiem kaczuszka itd czy jakiś z domu zwykły w sensie do czego dokładnie oni bedą go używać nie wiem wycierac bezpośrednio po wyjęciu czy normalnie po wykapaniu...?

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 19:00   #3180
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanko odnośnie właśnie hmm recznika, czy brać dla Małej ten co kupiłam z kapturkiem kaczuszka itd czy jakiś z domu zwykły w sensie do czego dokładnie oni bedą go używać nie wiem wycierac bezpośrednio po wyjęciu czy normalnie po wykapaniu...?
u mnie niby nie trzeba brac, ale tez bym nie wiedziala, chyba bym wziela zwykly, a ten ladniejszy w domu

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Hej witam sie ale wrócę do Was jutro jestem wykamana... wstałam o 6 jechałam na uczelnie, wróciłam ale oczy mi sie zamykaja, a Laura caaaały dzień od rana buszuje w brzuchu, mam już dość

Buziaki
moj od rana buszowal, teraz tradycyjnie spi za tpo w nocy znow bedzie pewnie impreza jak co dzien
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości