![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Świece zapachowe
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Rozeznanie
|
we wszystkich warszawskich sklepach, adresy możesz sprawdzić na swiatzapachow.pl
#333 |
BAN stały
|
Zaszalałam dziś
![]() Ze zniżką zapłaciłam za 10 wosków 33,60 zł ![]() Wzięłam: Kitchen Spice Warm Spice Home Sweet Home Baby Powder Vanilla Cupcake Red Velvet River Valley Camomile Tea Beach Wood Beach Walk |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Fajne zakupy
![]() ![]() Ciągle mnie zastanawia ten "red velvet" - kojarzy mi się z czerwoną wuzetką, taki smakowity ale nie przesłodzony zapach. |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
po prostu Em :)
|
Moje zakupy.
![]() vril, według mnie RV jest przesłodzony. ![]()
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
|
Czy lepsze jakościowo nie wiem, podobno mają jednak mocniejszy zapach. Wczoraj paliłam MN i bardzo podoba mi się to, że nie trzeba było czekać kilku godzin (jak w przypadku dużego słoja), aż wosk roztopi się do samych ścianek. Zapach jest mocno wyczuwalny, ale sama nie wiem jak porównać go do mocySparkling Lemon, to jednak dwa zupełnie inne aromaty, inaczej się je odczuwa. Dam znać jak się sprawują za jakiś czas.
![]()
![]() |
#339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
|
Spaliła się do ścianek, więc jak może tunelować?
![]() Myślę, że była to jakaś godzina. ![]()
![]() |
#341 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj mi się powiększyła trochę kolekcja. I jeszcze Tż zrobił mi niespodziankę i kupił drugi kominek, abym nie musiała zmieniać wosków tak często i dlatego, że ten jest ładny ![]() Dla ciekawych zdjęcie całej mojej kolekcj YC: http://wszystkocomniezachwyca.blogsp...e-candles.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Niestety tumbler i świeca dopiero od wczoraj u mnie goszczą, więc jeszcze nie wiem. Chociaż pokochałam zapach naparu czarownicy (Tż także, w zasadzie to on pierwszy zwrócił uwagę na nią). Chodzi Ci o lilac blossoms. Po naciśnięciu na zdjęcie ono się powiększy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
I dalej mam zagwozdkę z RV
![]() Fajne te zniżkowe zakupy, ja też tak chcę ![]() Najchętniej bym w listopadzie widziała w promocji herbatę rumiankową ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Vril, a mogłabym Ciebie prosić, żebyś pokazała co dokładnie kupujesz do tych wosków ? Chodzi mi o ten gadżet z supermarketu, dzięki któremu nie musisz za każdym razem doczyszczać kominka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
czyli Endżi
|
Póki co zapaliłam 3 zapachy YC.
Nature's Paintbrush (tarta) mnie rozczarował. Rozumiem co miałyście na myśli, pisząc, że jest trudny do opisania. Słodki, ale gęsty i zawiesisty, kompletnie niejadalny, ewidentnie czuję w nim zwiędłe liście bliskie procesowi gnicia ![]() Creamy Caramel (duży słój) to naprawdę killer jeśli chodzi o moc rażenia. Smakowity, ale wolałbym więcej kremowości i mleka. Zapach jest nieco ostry, czuć palony cukier. Chocolate Layer Cake (duży słój) jest ekstra, właśnie u mnie pachnie na dobranoc ![]()
#348 |
Zakorzenienie
|
Nature's Paintbrush- zgniłe liście? O kurka! Jak dla mnie to liście, ale w słoneczny dzień.
A co do Chocolate Layer Cake wąchaliśmy z Tż słój i spodobała się nam. Taka deserowa czekolada. Nie mdła, czyli tak jak piszesz. Bardzo miło się zaskoczyłam. Najchętniej wypaliłabym taką tartę na próbę. Ale może średnią świeczkę za jakiś czas upoluję. |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Zgłasza się kolejna miłośniczka Yankee Candle
![]() Namiętnie testuje coraz to nowe zapachy, ale moim faworytem pozostaje Soft Blanket ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Czyli nie jestem odosobniona w moich preferencjach
![]() Zanim pierwszy raz powąchałam świece, to myślałam, że moim ulubionym będzie Baby Powder albo French Vanilla, ale pierwszy w moim odczuciu jest za delikatny i zbyt płaski, a drugi natomiast za słodki i spożywczy ![]() A Ty jakie jeszcze lubisz? Wczoraj korzystając z promocji Elle/In Style kupiłam oczywiście duży słój Soft Blanket i kilka samplerów na próbę: Beach Wood, Beach Walk, Drift Away, Honey&Spice, True Rose i Midsummer's Night ![]() Wcześniej testowałam Wedding Day (całkiem przyjemny, kwiatowy zapach), Loves me, loves me not (jak dla mnie zbyt płaski, czułam w nim tylko stokrotkę i czegoś więcej mi w nim brakowało ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
BAN stały
|
Moim drugim faworytem jest Beach Wood
![]() O kurczę, Camomile Tea pachnie Innocentem ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2012-10-07 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() A Czekoladowe Ciacho to chyba jakaś limitka. Słój jest zamykany na taką gumową nakładkę (podobną widziałam w Bananowym Kremie). Nie wypatrzyłam nigdzie wosków tych zapachów - ale bardzo prawdopodobne, że się totalnie nie znam i szukałam ze zbyt małym zaangażowaniem ![]() Uuuu, kolejne pokuszenie lubianymi przeze mnie perfumami ![]() Niby herbatka rumiankowa, a wspominacie o karmelkach, Innocencie... ![]() Obudził mnie sms od kuriera, dziś kolejna dostawa YC ![]() No nie, wkręciłam się w te świece ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Jak pachnie gruszka w sadzie?
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z czekolady i banana nie ma niestety wosków, ale chciałabym aby były. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
|
Nie wąchałam, ale czytałam kilka negatywnych recenzji w internecie. Właściwie to trafiałam tylko na takie jeśli chodzi o ten zapach.
![]()
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Zapaliłam właśnie Nature's Paintbrush.
Nie kocham tego zapachu. ![]() Jak na razie moja lista zapachów - niewypałów ( nie chodzi mi o jakość - trwałość, długość palenia itd, ale o zapach wpisujący się w moje gusta) to: Black Cherry - nic specjalnego, ot takie sobie 'zwykłe' świeczki, które można kupić w supermarkecie, tylko o lepszej trwałości zapachu. Mandarin Cranberry - te same zastrzeżenia - płaski, jednowymiarowy, powtarzalny Nature's Paintbrush - męski, ciężki, nic nie ma jak dla mnie z jesiennego spaceru... |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny szalejecie, ja czekam na moją ebayową paczkę. Tydzień temu opuściła usa, więc myślę, że w tym tygodniu powinna dojść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
czyli Endżi
|
Moja Gruszka w Sadzie czeka na odbiór w domu u rodziców. Podejrzewam, że jutro będzie u mnie, mogę postarać się podzielić się wrażeniami
![]() Cytat:
![]() Ale to dziwne, że duży słój Red Velvet ma szklane zamknięcie a reszta gumowe ![]() ![]() Dobrze też przeczytać, że Bananowy Krem jest słaby, będzie mniej kusić ![]()
![]() |
#360 |
Zadomowienie
|
Na szczęście ta seria "deserowa" jakoś mnie nie zaciekawiła
![]() A wypatrzyłyście sobie coś z serii męskiej i kokosowej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.