Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-07, 20:15   #901
becik_4
Zadomowienie

Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013

Cytat:
Napisane przez wynalazek23 Pokaż wiadomość
JA bym założyła tą pierwszą - jest rewelacyjna!

Dziewczyny od wczoraj mam wrażenie, że mdłości się zmniejszyły Nadal są, ale już nie tak intensywne Strasznie mnie to cieszy bo okropnie sie czułam przez ostatnie 3 tygodnie.
Za to zauważyłam, że mi się sutki powiększyły mam nadzieję że i piersi podrosną
co do piersi to też mam taką nadzieję na razie bolą i są troszkę pełniejsze ale rozmiar mi się nie zmienił

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

wkleje wam linka co wyszukałam w necie

http://dadaparadisogroup.com/sklep/p...C5%9A%C4%86%20!!
http://dadaparadisogroup.com/produkty/id/27/Carino

Edytowane przez becik_4
Czas edycji: 2012-10-07 o 20:17
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 20:27   #902
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Spróbuje z herbatniczkiem jutro Mam nadzieję, że pomoże, bo póki co wyglądam jak śmierć a nie jak kobieta w stanie błogosławionym

Myślę podobnie do Ciebie. Tylko wiadomo, że zawsze inaczej się patrzy, jak dzieje się z boku a jak dotyczy Ciebie samej.

Mi już póki co głupie myśli przeszły, bo przez mdłości myślenie mi się wyłączyło Zabrało mi mózg

Jutro wizyta i USG i informowanie rodzinki Dla mamy to będzie prezent na urodziny z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej się boję.

Aaaaa urosły Wam piersi? Moje jakieś nigdy wielkie nie były, póki co nie urosły, ale zrobiły się takie pełniejsze. Mój się śmieje, że po to staraliśmy się o dzidzię by urosły mi piersi
Dużo naszych mam dowiaduje się albo w urodziny albo w okolicach Nasze mamy rodziły się w podobym czasie, teram my będziemy rodzić w podobnym. Ciekawe

Moje piersi też tylko są bardziej zaokraglone, ale staniki jak narazie wszystkie są ok, więc raczej za bardzo nie urosły. Zobaczymy jak będzie dalej.

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny za miłe słowa.

Dla mnie nie było to AŻ takim szokiem, bo tak jak Ag_nes wspomniałaś miałam złe przeczucia od samego początku. Kolory testów mnie martwiły, że nie są bardzo intensywne więc wywnioskowałam, że beta nie przyrastała tak jak powinna. Teraz pozostał smutek, który czasem zmienia się w złość- bo nie tak to wszystko miało wyglądać
Strasznie mi przykro kochana
Samej trudno mi cokolwiek powiedzieć, nie byłam nigdy w takiej sytuacji (a bardzo się jej boję) ale dziewczyny mają rację zapewne. Czas będzie dla Ciebie najlepszym przyjacielem. Myślę o Tobie.
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 20:41   #903
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
co do piersi to też mam taką nadzieję na razie bolą i są troszkę pełniejsze ale rozmiar mi się nie zmienił

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

wkleje wam linka co wyszukałam w necie

http://dadaparadisogroup.com/sklep/p...C5%9A%C4%86%20!!
http://dadaparadisogroup.com/produkty/id/27/Carino
Ten pierwszy jest śliczny
Chociaz jestem trochę brudaskiem i nie odważyłabym się kupić białego wózeczka. Pewnie ciągle by był czarny

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 20:47   #904
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Dużo naszych mam dowiaduje się albo w urodziny albo w okolicach Nasze mamy rodziły się w podobym czasie, teram my będziemy rodzić w podobnym. Ciekawe

Moje piersi też tylko są bardziej zaokraglone, ale staniki jak narazie wszystkie są ok, więc raczej za bardzo nie urosły. Zobaczymy jak będzie dalej.

Strasznie mi przykro kochana
Samej trudno mi cokolwiek powiedzieć, nie byłam nigdy w takiej sytuacji (a bardzo się jej boję) ale dziewczyny mają rację zapewne. Czas będzie dla Ciebie najlepszym przyjacielem. Myślę o Tobie.
Może pokrewne dusze A Ty, z którego miesiąca jesteś bo może się okaże, że my też pokrewne

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 22:20   #905
Margosia__
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny...
chyba pora tu do Was dołączyć, tzn. mam nadzieję, że 5 testów robionych o różnych porach dni i nocy się nie myli
Postaram się jutro zrobić betę i umówić do ginekologa bo mam w tym momencie dziwną sytuację;p

Byłam na wizycie w piątek z lekką infekcją... pani dr przepisała mi leki, ale jako, że w sobotę miałam dostać planowo okres (nie przypuszczałam, że mogłam zajść w ciąże bo w najbardziej płodnych dniach nie było przytulanek) to powiedziała, że przeczekać... i jak się skończy to ładnie wszystko zaaplikować i za 1,5 miesiąca, po kolejnej miesiączce do kontroli:P Muszę się dowiedzieć, czy mogę te leki w ciąży przyjmować
No to teraz plany się trochę pozmieniały

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Zamiast cieplych sweterkow kupilam 2 sukienki Bede miala dylemat ktora zalozyc jak luby przyleci do nas. pomocy potrzebuje ktora ladniejsza? Mamy isc na obiad do restauracji.
pierwsza
http://store.orsay.com/index.shtml?l...Type%3Dlimited
druga

Mnie osobiście bardziej podoba się pierwsza
Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Mnie sie piersi powiekszyly i sa strasznie wrazliwe na dotyk. Mialamrozmiar 80 f a teraz to chyba h bedzie .
Zauważyłam, że coraz częściej moje sutki "wystają", bo do tej pory raczej były wklęsłe... ale nie powiem cieszy mnie to bardzo

A z tymi stanikami to mnie przeraża, bo w tym momencie mam rozmiar 70 h /hh... a i tak je ciężko dostać... tym bardziej, że kupiłam sobie niedawno dwa... takie na styk :P pewnie niedługo będą za małe:P
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 22:53   #906
lonely_lady
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny, zajrzałam do Was żeby nie wypaść z obiegu.. Kiepsko się czuję, byliśmy dziś u teściów,ale pół dnia przespałam. Zaraz idę spać,a raniutko do pracy muszę lecieć-nie chce mi się straaasznie

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez sasanka5 Pokaż wiadomość
Witajcie
Dzisiaj odczytałam na teście 2 kreseczki i tak bardzo się cieszę Poprzednią ciążę niestety poroniłam; jestem dobrej myśli że tym razem kruszynka będzie się rozwijać Pozdrawiam Mamusie 2013
gratulacje witamy w naszym gronie

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Zamiast cieplych sweterkow kupilam 2 sukienki Bede miala dylemat ktora zalozyc jak luby przyleci do nas. pomocy potrzebuje ktora ladniejsza? Mamy isc na obiad do restauracji.
pierwsza
druga
obie ładne, ja bym wybrała drugą

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Byłam w szpitalu . W piątek wieczorem zrobili badania- szyjka ok, brak jakichkolwiek złych objawów, w sobotę zrobili testy z krwi. Wieczorem zadzwonili, że hcg jest niskie. Za niskie. Powiedzieli, że albo ciąża pozamaciczna albo poronienie. Jutro miałam się zgłosić się usg. Dzisiaj zaczęłam krwawić. Jutro czeka mnie najgorszy dzień. Tyle w temacie
tak mi przykro... z pewnością żadne słowa nie są w stanie Ci teraz ulżyć... Trzymaj się

Cytat:
Aaaaa urosły Wam piersi? Moje jakieś nigdy wielkie nie były, póki co nie urosły, ale zrobiły się takie pełniejsze. Mój się śmieje, że po to staraliśmy się o dzidzię by urosły mi piersi
ja mam strasznie malutkie i zawsze się śmieliśmy, że może w ciąży urosną.. teraz są jakby trochę pełniejsze i straaaasznie wrażliwe, obolałe..

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
ładne choć mimo, że kuszą mnie takie akcesoria to na razie nie rozglądam się za nimi

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 07:36   #907
xal
Zakorzenienie

Nie miałam czasu w weekend tu wpaść i nie mam teraz jak nadrobić, może popołudniu ...
Ja mam inne pytanko, czy jest któraś ze śląska/zagłębia?
Zastanawiam się nad wyborem lekarza i nie mam pojęcia jak to zrobić. Są różne strony z opiniami, ale nie piszą, czy dany ginekolog pracuje również gdzieś w szpitalu czy nie, a na takim co pracuje w szpitalu mi zależy.
W weekend powiedzieliśmy rodzicom i rodzinie, uff za nami Niby nic złego nie zrobiliśmy, a ile stresu.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 07:56   #908
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć
Idę właśnie zrobić betę ... Najchętniej zostałabym w domu, bo za oknem brzydko , no ale wiem, że muszę Miłego poniedziałku i do usłyszenia

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 08:03   #909
lonely_lady
Zakorzenienie

Dzień dobry jak tam się czujecie ? ja już w pracy i perspektywa kolejnych godzin siedzenia tu mnie przeraża

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Nie miałam czasu w weekend tu wpaść i nie mam teraz jak nadrobić, może popołudniu ...
Zastanawiam się nad wyborem lekarza i nie mam pojęcia jak to zrobić. Są różne strony z opiniami, ale nie piszą, czy dany ginekolog pracuje również gdzieś w szpitalu czy nie, a na takim co pracuje w szpitalu mi zależy.
W weekend powiedzieliśmy rodzicom i rodzinie, uff za nami Niby nic złego nie zrobiliśmy, a ile stresu.
Niestety nie pomogę Ci, jestem z zagłębia- ale miedziowego na dolnym śląsku

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
Idę właśnie zrobić betę ... Najchętniej zostałabym w domu, bo za oknem brzydko , no ale wiem, że muszę Miłego poniedziałku i do usłyszenia
powodzenia

Stary 2012-10-08, 09:11   #910
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
powodzenia

Jestem z powrotem
Trochę musiałam postać w kolejce, no ale trudno Beta oczywiście płatna - 29 zł, więc w sumie będzie nas to kosztowało 58 zł. Wynik do odbioru jutro do południa

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-10-08, 09:19   #911
MoTyleKsw
Zakorzenienie

JennyAniołek, w którym Ty tygodniu jestes? Lekarz Ci zalecił tak?

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:25   #912
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
JennyAniołek, w którym Ty tygodniu jestes? Lekarz Ci zalecił tak?
Wg OM dzisiaj mam 5t + 6d, wg usg/lekarza 4t + 5d.

Lekarz na wizycie pytał się czy mniej więcej wiem kiedy mogło być poczęcie - mniej więcej się domyślam oraz jakie długie miałam cykle + powiedziałam mu o testach owu - stąd tak mi się wydaje, że wychodzi różnica tych 8 dni; a na usg było widać dopiero kropeczkę (a wiadomo jeszcze różnie może być), więc zlecił betę 2 razy.

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2012-10-08 o 09:26
Stary 2012-10-08, 09:54   #913
Atena564
Zadomowienie

Witam się kochane w ten pochmurny, ponury poniedziałek
Wpadam teraz tak na szybko, wieczorkiem postaram się was nadrobić

Wczorej byłam z Tżcikiem na kolejnym USG i usłyszeliśmy serduszko aż się wruszyliśmy, wg USG termin mam na 27.05, a teraz jestem w 7tc, a wg moich obliczeń od ostatniej miesiączki 8tyd 3dnień- nieczaje już jak to jest liczone???Fasolka ma niecałe 9 mm, a serduszko bije prawie 130 uderzeń na min W piątek mam wiytę prywatną u mojej ginki (bo teraz to byłam u niej w szpitalu za free i mam powtórzyć badanie na toksoplazmoze i jak wyjdzie mi wynik IgM pozytywny to bede skierowana do Łodzi do ginki któa specjalizuje się w tego typu chorobach w ciąży- ale póki co się niemartwie.....

W sobore byłam na weselisku u najlepszej przyjaciółki Wybawiłam się, wzuszyłam troszke bo hormony szaleją i jak tańczyli pierwszy taniec do piosenki Bajora- Taka miłość w sam raz....to się tak wzuszyłam, przypomniała jak ja z mężem pozaliśmy się 10 lat temu i od tamtąd nierozstajemy się ze sobą praktycznie wogóle a teraz jeszcze jestem jestem w ciąży i tak sobie pomyślałam, że wszystki teraz się zmieni w naszym życiu, że coś się skończy....a zacznie taka odpowiedzialność za dziecko.....
Ale piękny ślub był i wesele A powiem Wam jeszcze,że była na weselu młoda dziewczyna w 9 mc ciąży, która termin porodu ma za 7 dni a bawiła się i tańczyła jakby w ciąży wogóle niebyła a tak ślicznie wyglądała, cera idealna, brzuszek niezaduży, synka się spodziewa Kacperka

Kochane miłego dnia, postaram się Was nadrobić później

Edytowane przez Atena564
Czas edycji: 2012-10-08 o 09:58
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:56   #914
lonely_lady
Zakorzenienie

Jenny a kiedy obstawiasz, że było poczęcie i na kiedy według usg lekarz wyznaczył Ci termin ? Jejuuu... nie mogę się doczekać kolejnej wizyty, żeby mój gin coś więcej mi powiedział....

Stary 2012-10-08, 09:58   #915
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Ja jestem, ale tez mam problem z lekarzem. Poki co chodze na enelmed z pracy, wizyty sa darmowe a pani doktor przesympatyczna. Ale nie przyjmuje w zadnym szpitalu, ma malenkie usg i zastanawiam sie, czy na pewno wszystko widzi zastanawiamy sie nad zmiana lekarza na takiego, ktory przyjmuje w szpitalu, ale z drugiej strony wszelkie dostepne opcje sa prywatne, a w szpitalu i tak mnie juz poznali a wszyscy dobrzy lekarze, ktorych znam, przyjmuja w gliwicach, bo tu mieszkalam cale zycie, a teraz jednak za daleko.

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 10:02   #916
Aaś
Zakorzenienie

cześc dziewczyny po weekendzie

mówiłyście że co pomaga na przeziębienie? bo normalnie padam na pyszczek. nie wiem czy nie pójdę po zwolnienie na parę dni. a jeszcze w środę mówiłam szefowi że raczej nie będę chodzić na zwolnienia jak nie będzie potrzeby

cynamownowa bardzo mi przykro...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 10:02   #917
Atena564
Zadomowienie

A zapomiałam Wam kochane dodać ,że Tż się cieszy jak dziecko i jest dumny z siebie bo termin porodu mam na 27 maja a on urodził się 28 więc może bedą razem świętować urodziny z dzieciaczkiem a ja bede mieć podwójny wydatek na prezenty
Stary 2012-10-08, 10:03   #918
lonely_lady
Zakorzenienie

Atena564 ja też ciągle próbuje rozkminić jak to jest z tymi tygodniami. I tak na chłopski rozum- ta rozbieżność wynika z tego, że możesz mieć długie cykle ( tak jak w moim przypadku) i termin poczęcia może nastąpić nawet 3 tygodnie po @ (tak jak u mnie ) Wiem, że się powtarzam, ale przypomnę- moja ostatnia @ była 02.08, termin porodu wg usg- 25.05

Stary 2012-10-08, 10:05   #919
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Jenny a kiedy obstawiasz, że było poczęcie i na kiedy według usg lekarz wyznaczył Ci termin ? Jejuuu... nie mogę się doczekać kolejnej wizyty, żeby mój gin coś więcej mi powiedział....
Testy owu pokazywały mi przez 4 dni II kreski od 10.09-13.09, obstawiam, że stało się to 10.09 lub 11.09

Na karcie ciąży mam wpisany termin 05.06.2013, kalkulatory pokazują 04.06.2013; może na następnej wizycie dowiem się czy coś się zmieniło

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-10-08, 10:11   #920
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Atena564 ja też ciągle próbuje rozkminić jak to jest z tymi tygodniami. I tak na chłopski rozum- ta rozbieżność wynika z tego, że możesz mieć długie cykle ( tak jak w moim przypadku) i termin poczęcia może nastąpić nawet 3 tygodnie po @ (tak jak u mnie ) Wiem, że się powtarzam, ale przypomnę- moja ostatnia @ była 02.08, termin porodu wg usg- 25.05
No ja wiem że tak może być z tym zapłodnieneim późno, bo mam sama cykle ok 36 dniowe, u mnie ostatnia @ była 10.08 a termin 27.05 więc widze że podobne cykle mamy
Stary 2012-10-08, 10:13   #921
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
mówiłyście że co pomaga na przeziębienie? bo normalnie padam na pyszczek. nie wiem czy nie pójdę po zwolnienie na parę dni. a jeszcze w środę mówiłam szefowi że raczej nie będę chodzić na zwolnienia jak nie będzie potrzeby
Z takich naturalnych specyfików, to mi zawsze baaardzo pomagał czosnek a sama jakieś 3 tygodnie temu, jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży piłam aspirin effect

Stary 2012-10-08, 10:14   #922
Atena564
Zadomowienie

Mykam robić naleśniki z serem na weselu były pirogi ruskie na gorącą przystawkę a takie pyszne ,że smaka od soboty mam na coś z serem białym
Stary 2012-10-08, 10:17   #923
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
Mykam robić naleśniki z serem na weselu były pirogi ruskie na gorącą przystawkę a takie pyszne ,że smaka od soboty mam na coś z serem białym
Podziel się potem naleśnikami chociaż ruskimi też bym nie pogardziła

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
A zapomiałam Wam kochane dodać ,że Tż się cieszy jak dziecko i jest dumny z siebie bo termin porodu mam na 27 maja a on urodził się 28 więc może bedą razem świętować urodziny z dzieciaczkiem a ja bede mieć podwójny wydatek na prezenty
No to może mąż dostanie "prezent" na urodziny

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
cześc dziewczyny po weekendzie

mówiłyście że co pomaga na przeziębienie? bo normalnie padam na pyszczek.
Cześć , zdrowiej

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-10-08, 10:18   #924
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
No ja wiem że tak może być z tym zapłodnieneim późno, bo mam sama cykle ok 36 dniowe, u mnie ostatnia @ była 10.08 a termin 27.05 więc widze że podobne cykle mamy
to faktycznie podobnie, choć mojego długiego cyklu i tak nie przebiłaś
Jenny to jak się tak wstrzeliliście dokładnie w owu to chyba będzie synuś co ?

Ciekawe co my będziemy mieli, dziewczynkę czy chłpca ajjjj... oby zdrowe było... a zastanawiacie się już nad wyborem imienia ?

Stary 2012-10-08, 10:18   #925
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Wczorej byłam z Tżcikiem na kolejnym USG i usłyszeliśmy serduszko aż się wruszyliśmy, wg USG termin mam na 27.05, a teraz jestem w 7tc, a wg moich obliczeń od ostatniej miesiączki 8tyd 3dnień- nieczaje już jak to jest liczone???Fasolka ma niecałe 9 mm, a serduszko bije prawie 130 uderzeń na min
Super, że z maleństwem wszystko ok

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-10-08, 10:19   #926
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
też chyba dziś zrobie naleśniki jak wróce z pracy... uwielbiaaaaaam

Stary 2012-10-08, 10:26   #927
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lonely_lady faktycznie miałaś dłuuuugi cykl ale najważniejsze, żeby z bąbelkiem było wszystko ok

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Jenny to jak się tak wstrzeliliście dokładnie w owu to chyba będzie synuś co ?

Ciekawe co my będziemy mieli, dziewczynkę czy chłpca ajjjj... oby zdrowe było... a zastanawiacie się już nad wyborem imienia ?
Najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe, chociaż mój mąż obstawia syna lub bliźniaki - zobaczymy na kolejne wizycie

Co do imion to kiedyś dawno temu mieliśmy wybrane: dla chłopca - Wiktor, dla dziewczynki - Alicja. Ale jak ostatnio gadaliśmy znowu o imionach to jednak Alicja odpada , a dla chłopca pomyślimy jeszcze o czymś innym. Mi się teraz dla dziewczynki podoba Marta albo Pola

A Wy macie już jakieś typy ??

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-10-08, 10:27   #928
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
my już mamy wybrane po jednym dla chłopca i dziewczynki. gorzej jak będą bliźniaki coraz częściej mnie nachodza myśli że może własnie na nas trafi (babcia od strony taty jest z bliźniaków i rodzeństwo mojej mamy jest bliźniakami... także prawdopodobieństwo duże)

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Co do imion to kiedyś dawno temu mieliśmy wybrane: dla chłopca - Wiktor, dla dziewczynki - Alicja. Ale jak ostatnio gadaliśmy znowu o imionach to jednak Alicja odpada , a dla chłopca pomyślimy jeszcze o czymś innym. Mi się teraz dla dziewczynki podoba Marta albo Pola

A Wy macie już jakieś typy ??
u nas też jest Ala a dla chłopaka Filip
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 10:31   #929
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
my już mamy wybrane po jednym dla chłopca i dziewczynki. gorzej jak będą bliźniaki coraz częściej mnie nachodza myśli że może własnie na nas trafi (babcia od strony taty jest z bliźniaków i rodzeństwo mojej mamy jest bliźniakami... także prawdopodobieństwo duże)
No to trzymam za bliźniaki
Szanse faktycznie macie spore

Cytat:
u nas też jest Ala a dla chłopaka Filip
u nas Ala odpadła, chociaż imię ładne; Filip też mi się podoba - mój brat miał się tak nazywać, ale w końcu ma tak na 2.

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-10-08, 11:06   #930
natalor
Raczkowanie

[QUOTE=Aaś;36962872]my już mamy wybrane po jednym dla chłopca i dziewczynki. gorzej jak będą bliźniaki coraz częściej mnie nachodza myśli że może własnie na nas trafi (babcia od strony taty jest z bliźniaków i rodzeństwo mojej mamy jest bliźniakami... także prawdopodobieństwo duże)

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

W mojej rodzinie też było kilka przypadków bliźniąt ale urodziłam jedną córeczkę
natalor jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości