|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
moja babcia zmarła dziś rano
|
#4442 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
tak, bo w pewnym sensie zdażylismy sie na to przygotowac, ale kurde..
![]() jak umarł dziadek to była jeszcze babcia, a teraz?
|
#4444 | |
|
Konto usunięte
|
trzymaj sie przykro mi
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
http://www.goodreads.com/book/show/13342154-the-au-pair http://www.goodreads.com/book/show/11413147-the-au-pair http://www.goodreads.com/book/show/13455011-au-pair http://www.goodreads.com/book/show/4...erican_Au_Pair http://www.goodreads.com/book/show/4...ed_the_Au_Pair ksiazka fajna ale nie mam czasu wogole bo zaczelam znow szydełkowac a teraz bylam u tz a teraz do pracy znow ale za tydzien on jedzie do PL na tydzien wiec poczytm wiecej wolalaby go zobaczyc ale jednak co zrobie![]() ja od TŻ wrocilam wlasnie odwiozl mnie i lece spac bo na rano do pracy ![]() dobranoc!
|
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi bardzo Trzymaj się cieplutko
|
|
|
|
#4447 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Cytat:
powiedz mi ksiazka tak dobra jak film? Lepsza? Pbejrzalam film i jakos tak nie moge zabrac sie do ksiazki. Dlatego zwykle stram sie robic odwrotnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiec napisze czy warto :p "Talizman" jest bardzo fajnyCytat:
Cytat:
Przykro mi *Ledwo sie spakowalam :O i ten strach ze czegos nie mam jest okropny 6 pobudka a o 8.35 wylot... Masakra, ja jestem spioch straszny wolalabym w nocy leciec :p ksiazki na Kindla wgrane wiec wyjazd bedzie udany Do zobaczenia za tydzien dziewczynki
|
|||||
|
|
|
#4448 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
:głaszcze: przykro mi...
jestem wykończona, znów krzyczałam w nocy, TŻ nie mógł mnie dobudzić, a mi się śniło, że ja w ciąży, a on umarł........ mam już dosyć tych koszmarów wszystkich, z 2-3 noce w tygodniu to horror.... i bywa, że mnie obudzi, pogada ze mną, przytuli, a ja zasnę i śni mi się dalej.... a potem cały dzień pawie - ani w dzień, ani w nocy nie idzie odpocząć.... ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
|
|
#4451 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie moge spac sama tez, nic a nic, w nocy wogole a w dzień czasem wiecej niż w nocy mi sie uda:/
Tylko z Tż śpię cała noc ale fajnie hah bo ja sie wierce co sie odkryje to mnie przykrywa |
|
|
|
#4452 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Bardzo mi przykro
Trzymaj się ![]() Cytat:
Wg. mnie książka duużo lepsza Nie mogłam się oderwać.No to chyba jak przeczytam wszystkie moje zaległe książki to sięgnę po ,,Smętarz dla zwierzątek'' ![]() Ale Ci dobrze A ja na zajęcia ![]() Baw się dobrze!
|
|
|
|
|
#4453 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja nie mam dziadków wcale... Od strony taty zmarli przed moimi narodzinami, a od mamy gdy byłam bardzo mała... Cytat:
|
||
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Koszmar
|
#4455 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej, witam
Cytat:
![]() Bardzo mi przykro, trzymaj się mocno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja wczoraj wybrałam się na grzyby. Łaziłam po lesie bite 5 godzin, trochę się zgubiliśmy, miałam dość bliskie spotkanie z dzikiem i wróciłam bardzo padnięta. Od wczoraj głowa mnie boli i jakaś taka bez sił jestem. Obym się nie rozłożyła. Ale w sumie warto było, razem z mamą uzbierałyśmy 4 kilo. Aaa i kojarzycie może sytuację z łódzkiego zoo, kiedy to wandale wystarszyli dwie żyrafki na śmierć? Właśnie dziś zmarł Tofik, ten który przeżył i dostał dwie nowe partnerki. Chorował na coś i nie przeżył operacji
Edytowane przez Gumisiek007 Czas edycji: 2012-10-08 o 09:39 |
||||
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
przykro mi
też niedawno miałam pogrzeb bliskiej osoby, więc wiem co czujesz ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4457 |
|
Rozeznanie
|
Fioleciasto bardzo ci współczuję
![]() Ja wróciłam wczoraj z naszego zjazdu rodzinnego. To był jeden wielki niewypał Nie wiem do końca kto to organizował, ale porażka na całej linii. Ośrodek piękny, nie powiem, ale bardziej nadaje się na wakacyjne wypady niż jesienne. Jedzenie do bani, obsługa też. Prądu nie było, a co za tym idzie wody także przez cały piątkowy wieczór i noc. Fajnie było zobaczyć rodzinkę, ale nie takie okoliczności Rodzice moi się zdenerwowali i zaprosili część rodziny do siebie do domu nad jeziorem. Tam spędziliśmy sobotę i niedzielę i nie było tak źle potem. Szkoda tylko trochę kasy na ten wyjazd. Za te pieniądze można było zorganizować coś lepszego...Wy oczywiście sporo tu naprodukowałyście, ale troszkę was nadrobiłam ![]() Skończyłam czytać "Nianię w Londynie", a teraz wezmę się za "Prawdziwy cud" Sparksa. |
|
|
|
#4458 |
|
Raczkowanie
|
Moje kondolencje.
A z tym wyzwaniem to dziękuję za odpowiedź. Chętnie wezmę w tym udział.
|
|
#4459 |
|
Rozeznanie
|
Co za dzień beznadziejny... Zimno, wietrznie, okropnie. Mam straszną ochotę na coś słodkiego i jak na złość niczego takiego w domu nie ma
|
|
|
|
#4460 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4461 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
W zeszlym tygodniu byli u mnie rodzice, wiec ani czasu na wizaz, ani na czytanie Zrobilismy mase slicznych rzeczy (mój TZ to twie lewe rece i tata nauczyl mnie wbijania gwozdzi, wiercenia, skrecania... , jak juz bede miala fotki to chetnie sie podziele![]() Mama przywiozla miliardy ksiazek z biblioteki
|
#4462 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
A ja lecę właśnie na wykłady :/ Niekiedy to się zastanawiam po co, skoro nieobowiązkowe.
Ale zahaczę o Biedronkę po perfumy Pani Walewskiej
|
|
|
|
#4463 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Ale głupi dzień - niby słonecznie, ale wieje jak licho. Siedzę zagrzebana w wyrku i pawiuję, TŻ wraca za 4 godziny i chce ze mną jechać szukać krzeseł do biurek, już wczoraj siedział ze mną i niemal skończył zabudowę projektować i chce na dniach zrobić wykaz dech co ich potrzebujemy i jechać z tym do Castoramy. Sporo różnych rzeczy mam jeszcze u Rodziców, no i musimy to zwozić pomału i robić jakąś ostrą selekcję...
No i mam pytanko - trzymacie jakieś papiery ze studiów dłużej niż sesja/jakiś powiązany przedmiot w latach kolejnych? Studia skończyłam ponad 5 lat temu i wciąż się zastanawiam, czy kiedykolwiek czegoś z tego użyję, a jest tego masa.... Część wyrzuciłam - rzeczy typu giełdy itp., trochę poskanowałam (ale to zabiera mnóstwo czasu), wciąż zastanawiam się co zrobić z resztą. Prenumeruję 4 fachowe gazety i też je trzymam (i faktycznie nieraz zaglądam wstecz) więc już tu mam trochę papierów, poza tym kupuję dużo gazet, ale zatrzymuję faktycznie tylko national geographic i zwierciadło. Zaplanowałam, że wzdłuż całego pokoju pod sufitem zostawię pustą przestrzeń i kupię tam takie segregatory z Ikei, do których można wsadzać papiery z góry, ale nie chcę od razu zawalić całości rzeczami.... Kurcze, trzymać, wyrzucać, sama nie wiem.... Radźcie..... Mam ciśnienie żeby pozajmować się tym teraz, bo potem przy dziecku już nie będę miała kiedy ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- to ma niezłe chody w bibliotece ![]() hehehe, Ty przynajmniej możesz wyjść i sobie kupić.... a mi nada narobiła smaka na musakę, fajnie by było teleportować się na obiadek do Grecji
|
#4465 |
|
Rozeznanie
|
Niby mogę, ale ta pogoda mnie zniechęca, bo u mnie w ogóle nie jest słonecznie. Jak byłam rano z psem, to prawie głowę mi urwało i chyba trochę przewiało, bo coś mnie pobolewa ucho i szyja.
Co do materiałów ze studiów. Ja zostawiłam sobie tylko notatki z przedmiotów, które mi się powtarzają, ale i tak do nich nie zaglądam. Za szybko to wszystko się zmienia. Jutro biorę się za te rzeczy i zostawiam tylko materiały przydatne to pracy z dziećmi, reszta ląduje w koszu. |
|
|
|
#4466 |
|
Raczkowanie
|
No cóż może i pogoda nie rozpieszcza ale w takie właśnie dni uwielbiam siedzieć w domu z gorącą herbatą i jakąś ciekawą książką
![]() A propo tego wyzwania to miasto może być fikcyjne? Bo na razie trochę mi nie po drodze do biblioteki a w mojej małej kolekcji nie ma nic co by pasowało ( chyba, że kwiatki św. Franciszka które kiedyś dostałam i w sumie jeszcze nie przeczytałam) a mam jeszcze "Sanditon" Jane Austen w kolejce (ale nie jestem pewna czy to jest prawdziwe miasto)
|
|
#4467 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4469 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na szczęście nie podnosi całej koldry
|
|
|
|
|
#4470 |
|
Konto usunięte
|
Na dodatek kupiłam przed wczoraj jedna książkę tylko jedna! A Tż stwierdził ze odwiezie mnie do domu żebym jej nie dzwigala wariat moj
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.

trzymasz się jakoś?
Dzięki za zaproszenie na goodreads (jak będę mieć więcej czasu to pomyślę o tym
)
wolalaby go zobaczyc ale jednak co zrobie
wiec napisze czy warto :p "Talizman" jest bardzo fajny
6 pobudka a o 8.35 wylot... Masakra, ja jestem spioch straszny wolalabym w nocy leciec :p ksiazki na Kindla wgrane wiec wyjazd bedzie udany
Do zobaczenia za tydzien dziewczynki