Mole książkowe - pogaduchy :) - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-07, 22:33   #4441
fioleciasto
Zakorzenienie

Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)

moja babcia zmarła dziś rano

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 23:13   #4442
Tallan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
trzymasz się jakoś?
Tallan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 23:16   #4443
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tallan Pokaż wiadomość
trzymasz się jakoś?
tak, bo w pewnym sensie zdażylismy sie na to przygotowac, ale kurde..

jak umarł dziadek to była jeszcze babcia, a teraz?

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 23:37   #4444
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
trzymaj sie przykro mi

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Kacha, teraz niby koniec, ale na urodziny jak obfocisz zakupione książki to będzie ich setka Dzięki za zaproszenie na goodreads (jak będę mieć więcej czasu to pomyślę o tym )
Jak nowa książka Rowling?
Podaj tytuły książek w tematyce au-pair
juz podaje ci linki i pedze spac
http://www.goodreads.com/book/show/13342154-the-au-pair

http://www.goodreads.com/book/show/11413147-the-au-pair

http://www.goodreads.com/book/show/13455011-au-pair

http://www.goodreads.com/book/show/4...erican_Au_Pair

http://www.goodreads.com/book/show/4...ed_the_Au_Pair

ksiazka fajna ale nie mam czasu wogole bo zaczelam znow szydełkowac a teraz bylam u tz a teraz do pracy znow ale za tydzien on jedzie do PL na tydzien wiec poczytm wiecej wolalaby go zobaczyc ale jednak co zrobie

ja od TŻ wrocilam wlasnie odwiozl mnie boski weekend

i lece spac bo na rano do pracy

dobranoc!
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 23:42   #4445
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Przykro mi
Stary 2012-10-07, 23:58   #4446
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bolly93 Pokaż wiadomość
Witam!
Może dołączyć jeszcze jeden molik książkowy?

Cytat:
Przykro mi bardzo Trzymaj się cieplutko
Stary 2012-10-08, 00:13   #4447
nada13
Zakorzenienie

Hej!

Cytat:
Napisane przez AnnaVanDort Pokaż wiadomość
Skończyłam niedawno czytać ,,Zieloną milę'' Nadal nie mogę wyjść ze zdumienia, jak można napisać tak dobrą książkę. 10/10
Ciekawe, czy wszystkie książki Kinga są takie dobre, bo po raz pierwszy czytałam coś tego autora
Nie czytalam Zielonej... Ale King to jeden z moich ulubionych pisarzy powiedz mi ksiazka tak dobra jak film? Lepsza? Pbejrzalam film i jakos tak nie moge zabrac sie do ksiazki. Dlatego zwykle stram sie robic odwrotnie

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
u mnie Zielona mila czeka na półce. wczoraj skończylam czytac Lśnienie Kinga, ale trochę się z nią męczyłam. nie za bardzo mnie przekonała. rownież była to moja pierwsza ksiazka tego autora, ale z ciekawości przeczytam jeszcze jakąś inną. znając życie zabiorę się za Zieloną milę w jakiś mroźny zimowy wieczór.
dzisiaj przeczytalam ponad 100 stron Niewinnego Harlana Cobena. zabieralam sie za ta ksiazke juz kiedys, ale nie moglam przebrnac poczatku, a teraz czytam ja szybciutko.
Mnie Lsnienie tez nie powalilo jakos mega ale na pewno ksiazka lepsza niz film. Carrie jest swietna, ja przygode z Kingiem zaczelam od tej pozycji, co ciekawe to jego 1 ksiazka.

Cytat:
Napisane przez Tallan Pokaż wiadomość
Ja zaczynałam Kinga od zbioru opowiadań: "Marzenia i koszmary". Niezapomniana lektura- przez cały czas czytania zastanawiałam się jak można coś tak beznadziejnego napisać i jak ludzie mogą się jego twórczością zachwycać. Mój osobisty przebój: Gryziszczęka (mała szczęka na krótkich nóżkach- kojarzy mi się, że w tenisówkach, która zagryza ludzi).

Potem, długo potem, sięgnęłam po "Lśnienie" i ta książka mnie wciągnęła. Może nie powaliła, ale bałam się podczas lektury i oderwać się było trudno. Mój wniosek dla Kinga: podpytać osób, które czytały po co warto sięgnąć a czego należy unikać. Mi jeszcze polecano "To", ale jakoś czasu na nie nie mam.
"To" to moje pazdziernikowe wyzwanie wiec napisze czy warto :p "Talizman" jest bardzo fajny

Cytat:
Też miałam mały proble z przeczytaniem "Lśnienia". Miejscami strasznie mi się dłużyła ale były momenty mocne i to dla nich przemęczyłam całość.
Ale nie była to pierwsze moje podejście do Kinga. Kiedyś już próbowałam przeczytać "Miasteczko Salem" (chyba tak to było z tytułem) ale nie potrafiłam przebrnąć przez pierwszy rozdział. Może jeszcze kiedyś spróbuję z Kingiem.

A o co chodzi z tym październikowym wyzwaniem bo jeszcze nie zdążyłam nadążyć.
Miasteczko salem jest takie oo. Ale mojemu TZ sie podobalo bardzo wiec kwestia gustu chyba.

Cytat:
Napisane przez AnnaVanDort Pokaż wiadomość
Również myślałam o ,,Lśnieniu'' zwłaszcza, że film mnie zachwycił
A czytałyście może ,,Smętarz dla zwierzątek'' czy jakoś tak?
Filmy są jednymi z moich ulubieńców I często na Halloween je puszczają
Ja czytalam. Swietna ksiazka! Film byl okropny moim zdaniem. Podobno 2 filmu czesc jest spoko.

Cytat:
Przykro mi *

Ledwo sie spakowalam :O i ten strach ze czegos nie mam jest okropny 6 pobudka a o 8.35 wylot... Masakra, ja jestem spioch straszny wolalabym w nocy leciec :p ksiazki na Kindla wgrane wiec wyjazd bedzie udany Do zobaczenia za tydzien dziewczynki
nada13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 07:06   #4448
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:

Cytat:
Napisane przez nada13 Pokaż wiadomość
Ledwo sie spakowalam :O i ten strach ze czegos nie mam jest okropny 6 pobudka a o 8.35 wylot... Masakra, ja jestem spioch straszny wolalabym w nocy leciec :p ksiazki na Kindla wgrane wiec wyjazd bedzie udany Do zobaczenia za tydzien dziewczynki
baw się dobrze i wracaj do nas,c zekamy

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 07:24   #4449
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Przykro mi Trzymaj się ciepło
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 07:33   #4450
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
:głaszcze: przykro mi...

jestem wykończona, znów krzyczałam w nocy, TŻ nie mógł mnie dobudzić, a mi się śniło, że ja w ciąży, a on umarł........ mam już dosyć tych koszmarów wszystkich, z 2-3 noce w tygodniu to horror.... i bywa, że mnie obudzi, pogada ze mną, przytuli, a ja zasnę i śni mi się dalej.... a potem cały dzień pawie - ani w dzień, ani w nocy nie idzie odpocząć....

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Cytat:
Zazdroszczę, będzie fajnie... Samolotem to pikuś, ja 2 razy jechałam autokarem po 38 godzin.... Grecja to cywilizowany kraj, jak czegoś faktycznie nie masz to sobie kupisz

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 08:21   #4451
2018070520180950
Konto usunięte

Ja nie moge spac sama tez, nic a nic, w nocy wogole a w dzień czasem wiecej niż w nocy mi sie uda:/

Tylko z Tż śpię cała noc ale fajnie hah bo ja sie wierce co sie odkryje to mnie przykrywa
Stary 2012-10-08, 08:47   #4452
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Bardzo mi przykro Trzymaj się

Cytat:

Nie czytalam Zielonej... Ale King to jeden z moich ulubionych pisarzy powiedz mi ksiazka tak dobra jak film? Lepsza? Pbejrzalam film i jakos tak nie moge zabrac sie do ksiazki. Dlatego zwykle stram sie robic odwrotnie

Ja czytalam. Swietna ksiazka! Film byl okropny moim zdaniem. Podobno 2 filmu czesc jest spoko.

Wg. mnie książka duużo lepsza Nie mogłam się oderwać.

No to chyba jak przeczytam wszystkie moje zaległe książki to sięgnę po ,,Smętarz dla zwierzątek''

Ale Ci dobrze A ja na zajęcia
Baw się dobrze!

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.
AnnaVanDort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:15   #4453
ekstramocna
BAN stały

Cytat:
tak, bo w pewnym sensie zdażylismy sie na to przygotowac, ale kurde..

jak umarł dziadek to była jeszcze babcia, a teraz?
Przytulam z całej siły.
Ja nie mam dziadków wcale... Od strony taty zmarli przed moimi narodzinami, a od mamy gdy byłam bardzo mała...

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
:głaszcze: przykro mi...

jestem wykończona, znów krzyczałam w nocy, TŻ nie mógł mnie dobudzić, a mi się śniło, że ja w ciąży, a on umarł........ mam już dosyć tych koszmarów wszystkich, z 2-3 noce w tygodniu to horror.... i bywa, że mnie obudzi, pogada ze mną, przytuli, a ja zasnę i śni mi się dalej.... a potem cały dzień pawie - ani w dzień, ani w nocy nie idzie odpocząć....
U mnie na roku była taka sytuacja: bardzo mądra dziewczyna, same 5. Zaszła w ciążę. Wyszła za mąż, tydzień po ślubie urodziła i tydzień po ślubie jej mąż zginął w wypadku...
ekstramocna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:33   #4454
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekstramocna Pokaż wiadomość
U mnie na roku była taka sytuacja: bardzo mądra dziewczyna, same 5. Zaszła w ciążę. Wyszła za mąż, tydzień po ślubie urodziła i tydzień po ślubie jej mąż zginął w wypadku...
Koszmar

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2012-10-08, 09:38   #4455
Gumisiek007
Zadomowienie

Cytat:
Witam!
Może dołączyć jeszcze jeden molik książkowy?
Hej, witam
Cytat:
Też miałam mały proble z przeczytaniem "Lśnienia". Miejscami strasznie mi się dłużyła ale były momenty mocne i to dla nich przemęczyłam całość.
Ale nie była to pierwsze moje podejście do Kinga. Kiedyś już próbowałam przeczytać "Miasteczko Salem" (chyba tak to było z tytułem) ale nie potrafiłam przebrnąć przez pierwszy rozdział. Może jeszcze kiedyś spróbuję z Kingiem.

A o co chodzi z tym październikowym wyzwaniem bo jeszcze nie zdążyłam nadążyć.
Poczytaj w Klubie Miłośników Książek Wszelakich Generalnie chodzi o to, że podane są trzy kryteria wg których wybieramy książki do przeczytania i czytamy do końca danego miesiąca
Cytat:
Bardzo mi przykro, trzymaj się mocno
Cytat:

Baw się dobrze
Cytat:

jestem wykończona, znów krzyczałam w nocy, TŻ nie mógł mnie dobudzić, a mi się śniło, że ja w ciąży, a on umarł........ mam już dosyć tych koszmarów wszystkich, z 2-3 noce w tygodniu to horror.... i bywa, że mnie obudzi, pogada ze mną, przytuli, a ja zasnę i śni mi się dalej.... a potem cały dzień pawie - ani w dzień, ani w nocy nie idzie odpocząć.... [COLOR="Silver"]
Ostatnio sporo osób narzeka, że ciągle się śnią koszmary. Mnie też to dotyczy, ciągle wstaję zmęczona, budzę się w nocy co 30 minut. Masakra...
Cytat:
Nie wiem co powiedzieć...

A ja wczoraj wybrałam się na grzyby. Łaziłam po lesie bite 5 godzin, trochę się zgubiliśmy, miałam dość bliskie spotkanie z dzikiem i wróciłam bardzo padnięta. Od wczoraj głowa mnie boli i jakaś taka bez sił jestem. Obym się nie rozłożyła.
Ale w sumie warto było, razem z mamą uzbierałyśmy 4 kilo.

Aaa i kojarzycie może sytuację z łódzkiego zoo, kiedy to wandale wystarszyli dwie żyrafki na śmierć? Właśnie dziś zmarł Tofik, ten który przeżył i dostał dwie nowe partnerki. Chorował na coś i nie przeżył operacji

Edytowane przez Gumisiek007
Czas edycji: 2012-10-08 o 09:39
Gumisiek007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:56   #4456
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
przykro mi też niedawno miałam pogrzeb bliskiej osoby, więc wiem co czujesz
Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
Ja nie moge spac sama tez, nic a nic, w nocy wogole a w dzień czasem wiecej niż w nocy mi sie uda:/

Tylko z Tż śpię cała noc ale fajnie hah bo ja sie wierce co sie odkryje to mnie przykrywa
mój TŻ również mnie przykrywa. ale ja jestem zmarzluch straszny. przykrywa mnie tak, że podnosi kołdrę wysoko do góry, żeby mnie nakryć całą, a w tym momencie wpuszcza zimne powietrze pod kołdrę i od nowa musze się grzać, bo mam lodowate stopy. brrr.... jeszcze nie opanował techniki przykrywania mnie bez unoszenia kołdry
tekila901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 11:08   #4457
joakoz86
Rozeznanie

Fioleciasto bardzo ci współczuję

Ja wróciłam wczoraj z naszego zjazdu rodzinnego. To był jeden wielki niewypał Nie wiem do końca kto to organizował, ale porażka na całej linii. Ośrodek piękny, nie powiem, ale bardziej nadaje się na wakacyjne wypady niż jesienne. Jedzenie do bani, obsługa też. Prądu nie było, a co za tym idzie wody także przez cały piątkowy wieczór i noc. Fajnie było zobaczyć rodzinkę, ale nie takie okoliczności Rodzice moi się zdenerwowali i zaprosili część rodziny do siebie do domu nad jeziorem. Tam spędziliśmy sobotę i niedzielę i nie było tak źle potem. Szkoda tylko trochę kasy na ten wyjazd. Za te pieniądze można było zorganizować coś lepszego...

Wy oczywiście sporo tu naprodukowałyście, ale troszkę was nadrobiłam

Skończyłam czytać "Nianię w Londynie", a teraz wezmę się za "Prawdziwy cud" Sparksa.
joakoz86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 11:23   #4458
bolly93
Raczkowanie

Cytat:
Moje kondolencje.

A z tym wyzwaniem to dziękuję za odpowiedź. Chętnie wezmę w tym udział.
Stary 2012-10-08, 11:27   #4459
joakoz86
Rozeznanie

Co za dzień beznadziejny... Zimno, wietrznie, okropnie. Mam straszną ochotę na coś słodkiego i jak na złość niczego takiego w domu nie ma
Stary 2012-10-08, 11:30   #4460
ekstramocna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez joakoz86 Pokaż wiadomość
Co za dzień beznadziejny... Zimno, wietrznie, okropnie. Mam straszną ochotę na coś słodkiego i jak na złość niczego takiego w domu nie ma
Mam to samo. Ech :/
ekstramocna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 11:34   #4461
Chorea
Raczkowanie

Witajcie

W zeszlym tygodniu byli u mnie rodzice, wiec ani czasu na wizaz, ani na czytanie Zrobilismy mase slicznych rzeczy (mój TZ to twie lewe rece i tata nauczyl mnie wbijania gwozdzi, wiercenia, skrecania..., jak juz bede miala fotki to chetnie sie podziele

Mama przywiozla miliardy ksiazek z biblioteki
Chorea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 11:34   #4462
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

A ja lecę właśnie na wykłady :/ Niekiedy to się zastanawiam po co, skoro nieobowiązkowe.

Ale zahaczę o Biedronkę po perfumy Pani Walewskiej

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.
AnnaVanDort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 11:45   #4463
joakoz86
Rozeznanie

Cytat:
Mam to samo. Ech :/
I co my z tym zrobimy? Jakieś pomysły?
Stary 2012-10-08, 11:53   #4464
scarlett26
Zakorzenienie

Ale głupi dzień - niby słonecznie, ale wieje jak licho. Siedzę zagrzebana w wyrku i pawiuję, TŻ wraca za 4 godziny i chce ze mną jechać szukać krzeseł do biurek, już wczoraj siedział ze mną i niemal skończył zabudowę projektować i chce na dniach zrobić wykaz dech co ich potrzebujemy i jechać z tym do Castoramy. Sporo różnych rzeczy mam jeszcze u Rodziców, no i musimy to zwozić pomału i robić jakąś ostrą selekcję...

No i mam pytanko - trzymacie jakieś papiery ze studiów dłużej niż sesja/jakiś powiązany przedmiot w latach kolejnych? Studia skończyłam ponad 5 lat temu i wciąż się zastanawiam, czy kiedykolwiek czegoś z tego użyję, a jest tego masa.... Część wyrzuciłam - rzeczy typu giełdy itp., trochę poskanowałam (ale to zabiera mnóstwo czasu), wciąż zastanawiam się co zrobić z resztą. Prenumeruję 4 fachowe gazety i też je trzymam (i faktycznie nieraz zaglądam wstecz) więc już tu mam trochę papierów, poza tym kupuję dużo gazet, ale zatrzymuję faktycznie tylko national geographic i zwierciadło. Zaplanowałam, że wzdłuż całego pokoju pod sufitem zostawię pustą przestrzeń i kupię tam takie segregatory z Ikei, do których można wsadzać papiery z góry, ale nie chcę od razu zawalić całości rzeczami.... Kurcze, trzymać, wyrzucać, sama nie wiem.... Radźcie..... Mam ciśnienie żeby pozajmować się tym teraz, bo potem przy dziecku już nie będę miała kiedy

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Chorea Pokaż wiadomość
Mama przywiozla miliardy ksiazek z biblioteki
to ma niezłe chody w bibliotece

Cytat:
hehehe, Ty przynajmniej możesz wyjść i sobie kupić.... a mi nada narobiła smaka na musakę, fajnie by było teleportować się na obiadek do Grecji

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2012-10-08, 12:00   #4465
joakoz86
Rozeznanie

Niby mogę, ale ta pogoda mnie zniechęca, bo u mnie w ogóle nie jest słonecznie. Jak byłam rano z psem, to prawie głowę mi urwało i chyba trochę przewiało, bo coś mnie pobolewa ucho i szyja.
Co do materiałów ze studiów. Ja zostawiłam sobie tylko notatki z przedmiotów, które mi się powtarzają, ale i tak do nich nie zaglądam. Za szybko to wszystko się zmienia. Jutro biorę się za te rzeczy i zostawiam tylko materiały przydatne to pracy z dziećmi, reszta ląduje w koszu.
Stary 2012-10-08, 12:07   #4466
bolly93
Raczkowanie

No cóż może i pogoda nie rozpieszcza ale w takie właśnie dni uwielbiam siedzieć w domu z gorącą herbatą i jakąś ciekawą książką

A propo tego wyzwania to miasto może być fikcyjne? Bo na razie trochę mi nie po drodze do biblioteki a w mojej małej kolekcji nie ma nic co by pasowało ( chyba, że kwiatki św. Franciszka które kiedyś dostałam i w sumie jeszcze nie przeczytałam) a mam jeszcze "Sanditon" Jane Austen w kolejce (ale nie jestem pewna czy to jest prawdziwe miasto)
Stary 2012-10-08, 12:28   #4467
Gumisiek007
Zadomowienie

Cytat:
Ale głupi dzień - niby słonecznie, ale wieje jak licho. Siedzę zagrzebana w wyrku i pawiuję, TŻ wraca za 4 godziny i chce ze mną jechać szukać krzeseł do biurek, już wczoraj siedział ze mną i niemal skończył zabudowę projektować i chce na dniach zrobić wykaz dech co ich potrzebujemy i jechać z tym do Castoramy. Sporo różnych rzeczy mam jeszcze u Rodziców, no i musimy to zwozić pomału i robić jakąś ostrą selekcję...

No i mam pytanko - trzymacie jakieś papiery ze studiów dłużej niż sesja/jakiś powiązany przedmiot w latach kolejnych? Studia skończyłam ponad 5 lat temu i wciąż się zastanawiam, czy kiedykolwiek czegoś z tego użyję, a jest tego masa.... Część wyrzuciłam - rzeczy typu giełdy itp., trochę poskanowałam (ale to zabiera mnóstwo czasu), wciąż zastanawiam się co zrobić z resztą. Prenumeruję 4 fachowe gazety i też je trzymam (i faktycznie nieraz zaglądam wstecz) więc już tu mam trochę papierów, poza tym kupuję dużo gazet, ale zatrzymuję faktycznie tylko national geographic i zwierciadło. Zaplanowałam, że wzdłuż całego pokoju pod sufitem zostawię pustą przestrzeń i kupię tam takie segregatory z Ikei, do których można wsadzać papiery z góry, ale nie chcę od razu zawalić całości rzeczami.... Kurcze, trzymać, wyrzucać, sama nie wiem.... Radźcie..... Mam ciśnienie żeby pozajmować się tym teraz, bo potem przy dziecku już nie będę miała kiedy

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

to ma niezłe chody w bibliotece

hehehe, Ty przynajmniej możesz wyjść i sobie kupić.... a mi nada narobiła smaka na musakę, fajnie by było teleportować się na obiadek do Grecji
Cytat:
Niby mogę, ale ta pogoda mnie zniechęca, bo u mnie w ogóle nie jest słonecznie. Jak byłam rano z psem, to prawie głowę mi urwało i chyba trochę przewiało, bo coś mnie pobolewa ucho i szyja.
Co do materiałów ze studiów. Ja zostawiłam sobie tylko notatki z przedmiotów, które mi się powtarzają, ale i tak do nich nie zaglądam. Za szybko to wszystko się zmienia. Jutro biorę się za te rzeczy i zostawiam tylko materiały przydatne to pracy z dziećmi, reszta ląduje w koszu.
A ja swoje zbindowałam dzieląc na semestry i stoją sobie ładnie na półce, nikomu nie zawadzają. Będę chciała zajrzeć to zawsze będą pod ręką i przede wszystkim wiem który przedmiot gdzie jest
Cytat:
No cóż może i pogoda nie rozpieszcza ale w takie właśnie dni uwielbiam siedzieć w domu z gorącą herbatą i jakąś ciekawą książką

A propo tego wyzwania to miasto może być fikcyjne? Bo na razie trochę mi nie po drodze do biblioteki a w mojej małej kolekcji nie ma nic co by pasowało ( chyba, że kwiatki św. Franciszka które kiedyś dostałam i w sumie jeszcze nie przeczytałam) a mam jeszcze "Sanditon" Jane Austen w kolejce (ale nie jestem pewna czy to jest prawdziwe miasto)
Moim zdaniem może być, ale pytaj jeszcze joakoz86.
Gumisiek007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 12:31   #4468
joakoz86
Rozeznanie

Cytat:

Pewnie, że może być. Nie mam nic przeciwko
Stary 2012-10-08, 13:24   #4469
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
przykro mi też niedawno miałam pogrzeb bliskiej osoby, więc wiem co czujesz

mój TŻ również mnie przykrywa. ale ja jestem zmarzluch straszny. przykrywa mnie tak, że podnosi kołdrę wysoko do góry, żeby mnie nakryć całą, a w tym momencie wpuszcza zimne powietrze pod kołdrę i od nowa musze się grzać, bo mam lodowate stopy. brrr.... jeszcze nie opanował techniki przykrywania mnie bez unoszenia kołdry
Ja tez zmarzluch okropny i on to wie

Na szczęście nie podnosi całej koldry
Stary 2012-10-08, 14:11   #4470
2018070520180950
Konto usunięte

Na dodatek kupiłam przed wczoraj jedna książkę tylko jedna! A Tż stwierdził ze odwiezie mnie do domu żebym jej nie dzwigala wariat moj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości