|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
Hej Mamuśki
Ja znów chora
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mnie przyjmowali na patologie niedawno to na IP było kilka dziewczyn, które wróciły stamtąd właśnie na kliniki bo powiedziały,że mają w dupie nowoczesny szpital i automatyczne drzwi skoro lekarze jak bufony się zachowują ![]() a o Trzebnicy też słyszałam dobre opinie- pewnie to wynika z tego,że to mniejsze miasto i nie mają takiego ruchu jak we Wrocku |
|
|
|
|
#3244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie cały czas miałam wodnisty..wtedy panikowałam, ze to może wody mi odchodzą..teraz glutowaty i się martwie czy to nie ten czop
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie oglądam - i melduję, ż ejuż się zapisałam na szczepionkę na krztuśca właśnie i na grypę też
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#3247 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Jaki zimny poniedziałek. Kurczę miałam dziś ochotę kurtkę zimową założyć, bo swetry już mi się nie dopinają na brzuchu, a w kurtce mam jeszcze zapas ![]() Jak spojrzałam na listę DeKajki to stwierdziłam, że jeszcze dużo rzeczy mi brakuje i muszę spisać dokładnie co mam kupić, bo czas leci jak szalony. Jasiu, przykro mi z powodu kolegi. Ja w przeciągu ostatnich trzech tygodni trzy pogrzeby miałam, a ten rok to juz wogóle jakiś pechowy. Nie wiem, czy tylko u nas tak się dzieje, czy wszędzie. Mam pytanko: czy rozjaśniałyście włosy w ciąży? Ja mam teraz rude i kupiłam taką saszetkę z dekolaryzatorem i chcę ściągnąć z włosów tą wiewiórę i na jakiś jasny brąz pomalować, ale boję się co wyjdzie.
|
#3248 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny jak tam u was ja wczoraj miałam parszywy dzień . Cukier mi skakał .. nie radze sobie z tym. a jeszcze wczoraj byliśmy zapszeni na ciasto na urodziny do bratanka męża... koszmar.
cukrzycowe jak jesteście to napiszcie bo mam kilka pytań. Załatwiłam już spotkanie w poradni cukrzycowej, wizyta na czwartek, jeszcze tylko umówić się na usg prenatalne prywatnie. Dziś zaczeliśmy 29 tydzień
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamilka a kiedy masz wizytę? |
|
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przyciemniałam - ale szczerze to nie polecam eksperymentów - bo mi farba nie wychodzi tak jak zawsze.. mam taki właśnie rudawy połysk przy ciemnym brązie.. :/
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
czesc moje drogie melduje ze zyje nie urodzilam jeszcze pewnie wieczorem znajde sily alboooo jutro bo padam na twarz
|
|
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Gk- ja również tylko przyciemniałam włosy tak więc nie pomogę.. no, ale z tego co słyszałam to w ciaży często takie eksperymenty dają inny efekt niż ten oczekiwany..
Emilka- 19 października mam wizytkę.. ![]() Dorcia- brawo za kolejny tydzień Ostatni z 2 z przodu ! Wspólczuje Ci tych problemów cukrowychWeroniczko- hej Kochana
|
|
|
#3255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dekajka milego pobytu zazdrosczze!!!! jasiowa strasznie przykra sytuacja z tym kolegą... ![]() ja mam gruszke, aspirator wydal mi sie okropny ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() shakira jest w ciązy ![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater idę na poczte odebrac konika bo sie okazalo ze ja siedzialam w piatek caly dzien w chacie a nei wiedziec czemu tradycyjnie kurier nawet nei dzownil tylko zostawil awizo w skrzynce...kurde znowu beda jaj bo nadal dowodu nie mam..idioci Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-10-08 o 09:49 |
||
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
Anielko- a długo już masz taki śluz ? Pytałaś o to ginka na wizycie ?
|
|
|
#3257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do rozmiaru tych gatek to ja mam M i się martwiłam, że będą za małe, bo położna mówiła aby kupic rozmiar większe od rozmiaru który się normalnie nosi...no, ale jak je ubrałam i włożyłam jeden wkład to mam wrażnie, że jeszcze z trzy podkłady mogłabym do nich wsadzic..
|
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3264 | |||||
|
Raczkowanie
|
CHyba się przeliczyłam
mam nadmiar obowiązków.Do mieszkania już materiały wybrane, teraz tylko biegać tam i sprawdzać czy wszystko ok. Jutro muszę jechać na uczelnie. Wyprałam 4 pralki ubranek a końca nie widać, to nawet nie 1/3 .Byłam na wizycie, mam sprawdzić jeszcze hemoglobine za tydzień, wzmocnić moją dietę i może uda się ominąć szpital . Z małą ok waży prawie 1800. Miałam to ostatnie szczegółowe USG lekarz sparwdzał wszytskie przepływy i się zapytał czy mam czas, bo mała tak idealnie wszytko pokazuje i ma idealne przepływy, że on by chciał się trochę pobawić, i posprawdzać do celów naukowych bo żadko kiedy ąż tak super widac Więc ja dumna z córki leżałam 1,5 godz i na nią patrzałam Szyjka żyje, raczej prędzej rodzić nie będe muszę jak najpóźniej, żeby przygotować nowe mieszkanko, napisać jak najwięcej pracy mgr no i im później zaczne macierzyński tym później będe musiała kombinować co dalej![]() Cytat:
, a o muzyce tym razem na pewno nie zapomnę, żeby nie słuchać co pół minuty od Tż"I jak się czujesz, boli już pomóc jakoś, jak się czujesz itd"Cytat:
Cytat:
a tak wkładałam i raz dwa z zaskoczenia, nim się rozpłakała to już było koniec![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem, czy warto dla czystych lazienek sie dodatkowo stresowac.Poza tym ja potrzebuje salke do porodu rodzinnego. Tam sa dwie, jak mnie polozna poinformowala - non stop zajete. Wiadomo, musisz wczesniej podjechac, zalatwic papierek u ordynatora, ze ten daje blogoslawienstwo, ale jak juz przyjedziesz i trafisz na zajete obie sale, to pana nie wpuszcza na zadna inna i tyle Bylam juz zdecydowana na Kamienskiego i wtedy podsuneli mi pomysl z Trzebnica, a ze to rzut beretem... Pojedziemy, pogadamy i zobaczymy.
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt |
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
bedzie dobrze masz jeszcze wizytę 19tego chyba co?ja mam wizyte 25 to juz bedzie tez jakos po 37 tygodniu wiec nie wiem..mam nadzieje ze zrobi mi wymaz
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monia- brawo za wizytkę ![]() Anielka- tak 19 mam Musi Ci zrobic ten wymaz ! Upomnij się ! Płaciłam za niego 27 zł w laboratorium.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-10-08 o 09:56 |
|
|
|
|
#3268 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
![]() My wczoraj mieliśmy wyjściowy dzionek do babci tż - było bardzo miło, dawno się tak nie uśmiałam i zleciało szybciutko ![]() A dziś dalsza cześć sprzątania, zakupów, zaczynam pranie dziecięcych rzeczy i tyle. Od jutra mam nie brać no-spy i zaczynam już panikować (ona jednak pomagała na te skurcze) ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
29 tygodniaPeperonik - super że wizyta udana ![]() DeKajka - niech Adaś posiedzi i udanego wyjazdu ![]() PS. Moja znajoma fryzjerka dała mi jedną radę - abym przez 2 dni po porodzie absolutnie nie myła włosów (nie wiem czy wytrzymam Dobra - biorę się za ogarnianie. Miłego dnia
|
||||
|
|
|
#3269 |
|
Zadomowienie
|
Więc zapytam się Ciebie.
Czy możemy jeść orzechy i pestki słonecznikowe? Czy możemy używać cukru trzcinowego (tego dla cukrzyków)? Czy jest coś do zjedzenia co zbije cukier? Co zrobić gdy ma się zbyt duży cukier po posiłku by się nie głodzić czekając na spadek cukru? Czy jest coś oprócz w co mogę spoć nie patrząc na cukier gdy czuje że jestem głodna do posiłku jeszcze trochę czasu? Tak już za tydzień 3 z przodu
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

Ostatni z 2 z przodu ! Wspólczuje Ci tych problemów cukrowych
Przez całą ciąże takiego nie miałam..

, a o muzyce tym razem na pewno nie zapomnę, żeby nie słuchać co pół minuty od Tż"I jak się czujesz, boli już pomóc jakoś, jak się czujesz itd"
Nie wiem, czy warto dla czystych lazienek sie dodatkowo stresowac.