Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14. - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-08, 09:01   #1681
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Bikus, a powiedz jak samopoczucie przed porodem? Bo wiem, ze sie jakis czas temu strachalas, ale ponoc to przed samym porodem przechodzi i nastaje taki blogostan. Jestes spokojna czy nadal boisz sie bolu? Pytam bo ja np straszna panikara jestem i boje sie bolu.
Jak ci?
Wiesz co, ogólnie to ok, czasami przejdzie mi przez myśl, że to musi być ogromny ból, skoro jak Cię nacinają, to na skurczu bo i tak się nie poczuje...... ale ja zwizualizowałam sobie pięknie tę chwilę (tzn jakieś 20 godzin) i jestem pozytywnie nastawiona, nie mogę się doczekać jak Emilka wygląda, no i ciągłe, zastanawianie się pytanie "czy jest zdrowa" też już chyba po porodzie minie - nie mogę się tego doczekać.
Więc odpowiadając na pytanie "jak mi" musze powiedzieć, ze na prawdę "super" nawet jakiegoś stresu nie czuje......
Ale zauważłam wczoraj że w sytuacji mało komfortowej (podczas gdy tż w prawie "cyrkowej" pozycji próbował mi wygolić moją "niewymowną") dostaję napadu śmiechu...... więc na sali porodowej może być ciekawie no chyba, że ból mi na to nie pozwoli ale ogólnie jestem pozytywnie i optymistycznie nastawiona
Jej, ale namieszałam

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
A widzisz, ile to ja mam braków
A ile się jescze od nas możesz dowiedzieć kto pyta nie błądzi

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
no to raczej...chodzilo mi o glowny wyglad

Dzien dobry

Robie sniadanko i jedziemy na spotkanie z logopeda, a potem pozalatwiac sprawy i na male zakupy
Dzis Tz ma wolne
Powodzenia daj znać co i jak po spotkaniu
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:09   #1682
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
A bo to jest tak, że 39 tydzień i 2 dni liczysz już jako 40 tydzień, nie ma jakis ogólnych ustaleń, jak to liczyć, pytałam gina, powiedział, ze jedni liczą rozpoczęte tygodnie, inni skończone i tak i tak jest dobrze, my tu liczymy rozpoczęte tygodnie, czyli np 22+6 (22 tydzień i 6 dni) to będzie 23 tydzień.
Dobrze Dziewczynki prawię???
Dokładnie tak
A co do sesji - ja bym się nie zdecydowała Z resztą mąż już dawno ma zapowiedziane, że wara z jakimkolwiek aparatem na porodówkę

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Jestem od 40 min w pracy a już mi się nie chce =))))
Ooo, to zupełnie jak u mnie

Nikita, a wiesz, że byłam wczoraj w Biedro i kompletnie zapomniałam o rurkach? Moje szczęście

Wykrakałam Mąż od wczoraj chodzi połamany, boli go gardło i ma katar. A i mnie dziś już gardło boli. Nie możemy być chorzy - kto za nam prace skończy?

Melduję, że czwarty rozdział (bez jednego małego podpunktu) wysłany do promotorki. Jeszcze najgorszy - piąty W środę do niej jadę i powinnam go już mieć...

W weekend pojechałam z mamą na zakupy. Robiłam rekonesans w kurtkach zimowych i kozakach. Z kozakami będę miałam ogroooooomny problem! W CCC miałam już nawet odłożone te, co pokazywałam Bice, ale nie byłam na 100% przekonana, więc nie kupiłam. Do końca nie wiem, czy iść w takie na obcasie i z niższą cholewką, czy płaskie a do kolan Jedyne, które naprawdę mi się spodobały, były w Aldo. Cena: 579zł Wyszłam szybciej, niż weszłam Tzn. gdybym miała kasę, to pewnie bym kupiła (było od tego -20%), bo były skórzane, do kolan - patrząc na inne sklepy to jeszcze nie jest tragedia. A u mnie kozaki są co najmniej na 3 sezony. Ale że nie śpię na kasie, to szukam tańszych
agnusek, widziałam w CCC te, co Tobie się podobają. Bardzo ładne Bałabym się tylko, czy nic się z tym zamszem u góry nie stanie...

Wracając do tematu... Szukałam też kurtki i... znalazłam boską! Nawet nie kurtkę, a płaszczyk. Ale przed wypłatą szans na kupno nie było, więc odpuściłam. A mama powiedziała, że urodziny mam i tak niedługo, więc to będzie prezent dla mnie

Płaszczyk taki:

re.jpg

Także jak widać dobrze, że nie kupiłam tych butów w CCC, bo by nie pasowały

Muszę jeszcze dorwać jeansy, bo nie mam w czym chodzić
No i koniecznie potrzebuję małą czarną na obronę! Chcę kupić jakąś uniwersalną, która będzie ok na obronę, a jak dołożę jakieś dodatki, to będzie pasowała na Wigilię. Trafiłyście ostatnio gdzieś na coś?

Wczoraj urodziny teściowej.
A poza tym ogarnianie mieszkania i ta nieszczęsna mgr.

I po weekendzie...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:12   #1683
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dostałam w prezencie od kolegów/koleżanek z pracy ekspres do kawy. Ale ja ksie opije w pracy to juz w domu nie mam ochoty. Ale w weekend chetnie sobie robie. Fajnie miec taki sprzecik
Ja tez w domu nie pijam juz kawy, ale w weekend rano do sniadanka obowiazkowo!

Cytat:
Wiesz co, ogólnie to ok, czasami przejdzie mi przez myśl, że to musi być ogromny ból, skoro jak Cię nacinają, to na skurczu bo i tak się nie poczuje...... ale ja zwizualizowałam sobie pięknie tę chwilę (tzn jakieś 20 godzin) i jestem pozytywnie nastawiona, nie mogę się doczekać jak Emilka wygląda, no i ciągłe, zastanawianie się pytanie "czy jest zdrowa" też już chyba po porodzie minie - nie mogę się tego doczekać.
Więc odpowiadając na pytanie "jak mi" musze powiedzieć, ze na prawdę "super" nawet jakiegoś stresu nie czuje......
Ale zauważłam wczoraj że w sytuacji mało komfortowej (podczas gdy tż w prawie "cyrkowej" pozycji próbował mi wygolić moją "niewymowną") dostaję napadu śmiechu...... więc na sali porodowej może być ciekawie no chyba, że ból mi na to nie pozwoli ale ogólnie jestem pozytywnie i optymistycznie nastawiona
Jej, ale namieszałam
No z leksza namieszalas.
Wiesz bylam ciekawa samopoczucia tuz przed. Ponoc organizm wytwarza jakies pozytywne hormony aby kobieta sie uspokoila. W ogole natura chyba wszystko przemyslala, niemniej jednak ja bede mega panikara.
Juz sie nie moge doczekac twojego opisu porodu!!!!!

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Nikita, a wiesz, że byłam wczoraj w Biedro i kompletnie zapomniałam o rurkach? Moje szczęście
No ja zarlam caly weekend, az poczulam sie winna i sumiennie cwiczylam z Ewa.
Kciukam za ten 5 rozdzial, oby gladko poszlo!
No i fajny plaszczyk!
Ja dzis po pracy moze wyskocze na szybcie szopowanie

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:18   #1684
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
No z leksza namieszalas.
Wiesz bylam ciekawa samopoczucia tuz przed. Ponoc organizm wytwarza jakies pozytywne hormony aby kobieta sie uspokoila. W ogole natura chyba wszystko przemyslala, niemniej jednak ja bede mega panikara.
Juz sie nie moge doczekac twojego opisu porodu!!!!!
Też o tym czytałam..... możliwe, że u mnie zaczynają się wytwarzać, bo czuję się spokojniejsza niż jeszcze tydzień temu, ale możliwe też, że jest to spowodowane tym, że mam posprzątane, przygotowane, no to wiadome, że spokojniejsza jestem
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-10-08, 09:19   #1685
ButterBear
Zakorzenienie

Aaby, świetny płaszczyk Skąd on i za ile? Też potrzebuję kurtkę/płaszczyk na zimę... mój stary już w ogóle nie grzeje
I chciałabym jakieś niskie buty jesienne... muszę też oddać dwie pary do szewca, żeby ponaprawiał obcasy. Kozaki zimowe mam, więc kupować nie będę. Mam też zimowe wiązane botki na obcasie z futerkiem w środku..więc butowo teoretycznie jestem wyposażona.

W ogóle ostatnio stwierdziłam, że kupuję ciuchy całkiem bez sensu. Jakieś wzorzyste bluzki ipt, które suma summarum do niczego nie pasują. Chyba pójdę w zestawy na zasadzie jednokolorowa marynarka, jednokolorowa bluzka i spodnie w neutralnych kolorach pasujące do tego... dla złamania nudy uwielbiam szale, chusty, kominy...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:21   #1686
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Heeej, a jak ty sie czujesz kochana?

A co tu taka cisza???
A ja nawet nawet, plecy mi wysiadają, ale poza tym ok

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Bika, co do liczenia, dobrze prawisz

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Kotek, trzymamy kciuki

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:24   #1687
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

W weekend pojechałam z mamą na zakupy. Robiłam rekonesans w kurtkach zimowych i kozakach. Z kozakami będę miałam ogroooooomny problem! W CCC miałam już nawet odłożone te, co pokazywałam Bice, ale nie byłam na 100% przekonana, więc nie kupiłam. Do końca nie wiem, czy iść w takie na obcasie i z niższą cholewką, czy płaskie a do kolan Jedyne, które naprawdę mi się spodobały, były w Aldo. Cena: 579zł Wyszłam szybciej, niż weszłam Tzn. gdybym miała kasę, to pewnie bym kupiła (było od tego -20%), bo były skórzane, do kolan - patrząc na inne sklepy to jeszcze nie jest tragedia. A u mnie kozaki są co najmniej na 3 sezony. Ale że nie śpię na kasie, to szukam tańszych
agnusek, widziałam w CCC te, co Tobie się podobają. Bardzo ładne Bałabym się tylko, czy nic się z tym zamszem u góry nie stanie...

Aaby a rok temu kupiłam takie http://allegro.pl/krimen-kozaki-bald...672624090.html i jestem z nich bardzo zadowolona, chyba mniej zapłaciłam, ale całe ze skóry są zobacz na inne tego sprzedwacy bo dużo fajnych ma, tylko nie wiem które by Ci do tej kurteczki pasowały........ a kurteczka/płaszczyk bardzo fajny

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Bika, co do liczenia, dobrze prawisz
Hi, hi dzięki
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-10-08, 09:26   #1688
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Też o tym czytałam..... możliwe, że u mnie zaczynają się wytwarzać, bo czuję się spokojniejsza niż jeszcze tydzień temu, ale możliwe też, że jest to spowodowane tym, że mam posprzątane, przygotowane, no to wiadome, że spokojniejsza jestem
Co fakt to fakt, ja tez czuje sie spokojniejsza jak mam wysprzatane. W sobote robilam gruntowne porzadki i zajelo mi to 4godz! Potem myslalam, ze padne na pysk.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Aaby, świetny płaszczyk Skąd on i za ile? Też potrzebuję kurtkę/płaszczyk na zimę... mój stary już w ogóle nie grzeje
I chciałabym jakieś niskie buty jesienne... muszę też oddać dwie pary do szewca, żeby ponaprawiał obcasy. Kozaki zimowe mam, więc kupować nie będę. Mam też zimowe wiązane botki na obcasie z futerkiem w środku..więc butowo teoretycznie jestem wyposażona.

W ogóle ostatnio stwierdziłam, że kupuję ciuchy całkiem bez sensu. Jakieś wzorzyste bluzki ipt, które suma summarum do niczego nie pasują. Chyba pójdę w zestawy na zasadzie jednokolorowa marynarka, jednokolorowa bluzka i spodnie w neutralnych kolorach pasujące do tego... dla złamania nudy uwielbiam szale, chusty, kominy...
Ja kupuje tak, za ide kupic bluzke albo spodnie a wracam z butami... albo torebka
I nie bede inwestowac w plaszcze bo styknie mi co mam a i tak wsiadam do auta i potem tylko sie grzeje w zbyt wielku warstwach.

Cytat:
A ja nawet nawet, plecy mi wysiadają, ale poza tym ok
czy mi sie wydaje, czy juz dawno nie bylo fotki twojego brzuszka???

Stary 2012-10-08, 09:31   #1689
Gucia0987
Zakorzenienie

Abby a teraz? http://www.mediamarkt.pl/golarka-bra...5560,id-185707

Witajcie,

Nieco Was podczytywałam. Nasz weekend szybko minął i bardzo miło. W sobotę byliśmy u rodziców i zrobiliśmy ognisko a wczoraj znajomi do nas przychodzili na obiad. Dłuuugo posiedzieliśmy, nagadaliśmy się w końcu

Ale dzisiaj mam dzień paszteta. Wszystko jest nie tak! Źle mi!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:33   #1690
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Witam w poniedziałek =)
Ponieważ to pierwszy dzień w pracy po 3-tygoniowym urlopie więc mam trochę nadrabiania. Dzisiaj pewnie za wiele Was nie poczytam bo mam do nadrobienia gdzieś ze 100 stron, ale od jutra biorę się do roboty.
Dzisiaj mój TŻ wyjeżdża do pracy i po pracy muszę szybko wracać do domu i coś mu ugotować na drogę.
Jestem od 40 min w pracy a już mi się nie chce =))))
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!
Stary 2012-10-08, 09:35   #1691
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cześć dziewczyny,

Niestety dopadła mnie choroba i ledwo siedzę Muszę szybko zdrowieć, bo w środę mam ważne zajęcia, których opuścić nie mogę!

Podczytywałam w weekend i pewnie już mało pamiętam

Tasia
wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

Strong
jak poszły chrzciny? Ucałuj Kamilka

Gucia trzymam kciuki za taki wynik tekstu, jaki chcesz.

Mała piękne schody

Aaby śliczny płaszczyk ! Taki elegancki Ja w tym roku oblecę jeszcze w kurtce z zeszłego sezonu. Buty też się trzymają, także te zakupy u mnie odpadają.

Bika super, że nie boisz się i nie stresujesz. To chyba dobrze

Onyks
jak z Twoim L4?

Strippi pokój Julci jest śliczny

W weekend u mnie się trochę działo Nawet nie przypuszczałam, że sprawy przybiorą taki obrót sprawy. Otóż ustaliliśmy z tż datę ślubu Dalej w to nie wierzę, ale stało się i machina ruszyła
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:36   #1692
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

dziewczynki kochane baaaardzo mocno prosze jutro o kciuki gdzies tak od 17:30
:pro si:

bede trzymac

gochaa super,

mysia piekne schody,

aaby ładny plaszczyk tez sobie musze kupic i wlasnie zauwazylam ze mi podeszwa pekla wiec buty tez bede musiala dokupic,
brawa za kolejny rozdział
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:37   #1693
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Płaszczyk z Reserved. Cena na metce 299zł, ale było -20% w miniony weekend (i chyba za 2 tygodnie też jest z jakąś gazetą). Więc wydaje mi się, że nie jest źle. Z resztą ja kurtki też noszę po 2-3 lata. Ostatnią zimową miałam chyba 4 zimy. Rok temu siadł zamek, więc wymienię, oddam do czyszczenia i ani myślę jej wyrzucać!

Łeee, to Ty w buty jesteś zaopatrzona. Ja generalnie butów mam jak na lekarstwo. A na zimę praktycznie ani jednej pary (prócz zjechanych już trzyletnich kozaków). Mam tylko na jesień zamszowe kozaczki.

Cytat:
Aaby a rok temu kupiłam takie http://allegro.pl/krimen-kozaki-bald...672624090.html i jestem z nich bardzo zadowolona, chyba mniej zapłaciłam, ale całe ze skóry są zobacz na inne tego sprzedwacy bo dużo fajnych ma, tylko nie wiem które by Ci do tej kurteczki pasowały........ a kurteczka/płaszczyk bardzo fajny
Ooo, dziękuję za cynk Choć kozaków na all to chyba bałabym się kupić
No i coś czuję, że stanie jednak na niskich z wysoką cholewką...

Tak w ogóle uwaga uwaga, macie w grupie kurę domową. Kurzysko wręcz!
Dostałam od taty mnóóóstwo jabłek z działki (pyyysznych! ) i co? I wczoraj wzięłam od teściowej słoiki i będę dziś robić kompot. No nie jest kurzysko?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-10-08, 09:37   #1694
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Mała piękne schody

Mała też robiła schody?? Hehe, dzieki
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:38   #1695
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
A bo to jest tak, że 39 tydzień i 2 dni liczysz już jako 40 tydzień, nie ma jakis ogólnych ustaleń, jak to liczyć, pytałam gina, powiedział, ze jedni liczą rozpoczęte tygodnie, inni skończone i tak i tak jest dobrze, my tu liczymy rozpoczęte tygodnie, czyli np 22+6 (22 tydzień i 6 dni) to będzie 23 tydzień.
Dobrze Dziewczynki prawię???[COLOR="Silver"]
A ja właśnie inaczej liczę...tzn. jak wczoraj zaczęłam 17 tydzień...to dla mnie to jest cały czas 17, a nie 18...

Zmieniłam to liczenie, jak zauważyłam, że mój lekarz tak liczy, a właściwie patrzy na tydzień, a nie na ilość dni...a do tego potem zobaczyłam, że tak naprawdę w książkach i nawet naszych suwaczkach też tak liczą

A w ogóle to dzień dobry!

Dziś wizyta i nie mogę się doczekać...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:40   #1696
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie,
ojoj, a co sie dzieje?

Cytat:
Niestety dopadła mnie choroba i ledwo siedzę Muszę szybko zdrowieć, bo w środę mam ważne zajęcia, których opuścić nie mogę!

W weekend u mnie się trochę działo Nawet nie przypuszczałam, że sprawy przybiorą taki obrót sprawy. Otóż ustaliliśmy z tż datę ślubu Dalej w to nie wierzę, ale stało się i machina ruszyła
Gratuluje podjecia decyzji o slubie!
I mam nadzieje, ze szybko wrocisz do zdrowia. Ja mam dzisiaj isc sie zaszczepic przeciw grypie ale sama nie wiem czy isc czy nie, boje sie, ze mnie moze choroba rozlozyc... No ale chyba pojde.. ech

Stary 2012-10-08, 09:41   #1697
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Abby a teraz? http://www.mediamarkt.pl/golarka-bra...5560,id-185707

Widzę, dziękuję
Bardzo fajna Tylko Ty masz kompletną golarkę (w sensie szeroką z różnymi nakładkami), a mi zależy na samym trymerze, więc będę szukać czegoś tańszego. Ale dziękuję

A w sprawie dnia paszteta przytulam mocno

Cytat:

Gratulacje Kochana

I zdrowiej!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2012-10-08 o 09:45
Stary 2012-10-08, 09:42   #1698
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Tak w ogóle uwaga uwaga, macie w grupie kurę domową. Kurzysko wręcz!
Dostałam od taty mnóóóstwo jabłek z działki (pyyysznych! ) i co? I wczoraj wzięłam od teściowej słoiki i będę dziś robić kompot. No nie jest kurzysko?
Kurzysko pelna geba!
Ja sie nosze z zamiarem zrobienia dzemu z dyni ale nie mam sloikow, ma razie mam tylko dynie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
jupiiiiiiiiii, alez mi sie chce zdjecia kropkow! koniecznie potem wstaw!!!!

Stary 2012-10-08, 09:46   #1699
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Mała też robiła schody?? Hehe, dzieki
Widzisz? To ta choroba robi wodę z mózgu Przepraszam, miało być Mysia

Cytat:

Gratulacje Kochana

I zdrowiej!

Cytat:
Gratuluje podjecia decyzji o slubie!
I mam nadzieje, ze szybko wrocisz do zdrowia. Ja mam dzisiaj isc sie zaszczepic przeciw grypie ale sama nie wiem czy isc czy nie, boje sie, ze mnie moze choroba rozlozyc... No ale chyba pojde.. ech
Dziękuję Strasznie się cieszę, bo w grudniu stuknie nam z tż 8 lat bycia razem

Co do szczepienia, to ja jestem sceptycznie do tego nastawiona, ale to oczywiście indywidualna decyzja każdego
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:48   #1700
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Widzisz? To ta choroba robi wodę z mózgu Przepraszam, miało być Mysia

Nic sie kochana nie dzieje No i gratki z podjecia decyzji o ślubie
Marcel <3

Stary 2012-10-08, 09:48   #1701
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Co do szczepienia, to ja jestem sceptycznie do tego nastawiona, ale to oczywiście indywidualna decyzja każdego
No ja wlasnie tez sceptycznie dlatego sie wacham...Ale za darmo daja to az grzech nie wziac.

Stary 2012-10-08, 09:50   #1702
ButterBear
Zakorzenienie

Aaby, no z rabatem cena całkiem całkiem. Muszę pójść, przymierzyć były inne kolory?

Dodaja, gratuluję ustalenia daty...no to kiedy??

Nikita, chyba każda z nas tak ma, że idzie po jedno, wraca z czymś innym
Mnie jednak najbardziej wkurza inna wersja: jadę z mężem do sklepu coś sobie kupić....a wracamy z czymś dla niego

Gucia, co to za dzień paszteta?

Aaby, prawdziwa z Ciebie kura.... ja też dostałam wczoraj cały kosz jabłek od teściów...zrobię mus jabłkowy..chociaż wcale mi to nie na rękę, bo czasue nie mam na to...ale nie lubię wywalać jedzenia. A moi teściowie robią tak, że nie pytają czy chcę, tylko ni z gruchy ni z pietruchy przywożą...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:53   #1703
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
jupiiiiiiiiii, alez mi sie chce zdjecia kropkow! koniecznie potem wstaw!!!!
Hehe, a jak ja się nie mogę doczekać!

Wczoraj wołałam męża i chyba udało mu się zauważyć jednego kopniaczka I fart był taki, że kopniak był na gołym brzuchu...bo jak tylko go odkrywam, to małe skubańce cichną...

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Dodaja gratulacje!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 09:56   #1704
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Nikita, chyba każda z nas tak ma, że idzie po jedno, wraca z czymś innym
Mnie jednak najbardziej wkurza inna wersja: jadę z mężem do sklepu coś sobie kupić....a wracamy z czymś dla niego
Moj ze mna nie chodzi na zakupy chyba ze idziemy kupic cos dla niego. Wtedy zakupy trwaja 30 min bo w pierwszym sklepie kupuje wszystko co potrzebuje po 1 przymiarce

Cytat:

Wczoraj wołałam męża i chyba udało mu się zauważyć jednego kopniaczka I fart był taki, że kopniak był na gołym brzuchu...bo jak tylko go odkrywam, to małe skubańce cichną...
Poczekaj az urosna i beda rzucac rekami i nogami bedziesz miala tanczacy brzuch

Stary 2012-10-08, 09:56   #1705
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

Skąd ja to znam
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-10-08, 09:57   #1706
onyks
Zakorzenienie

Cytat:

czy mi sie wydaje, czy juz dawno nie bylo fotki twojego brzuszka???
były niedawno, ale specjalnie dla Ciebie mogę wstawić

Cytat:
Cześć dziewczyny,

Onyks[/B] jak z Twoim L4?

Strippi pokój Julci jest śliczny

Zdrówka

za ustalenie daty

Chyba od środy

A chyba nie podziękowałam wam za wszystkie odpowiedzi w tym temacie,
dziękuję dziewczyny:cm ok:

Cytat:
A ja właśnie inaczej liczę...tzn. jak wczoraj zaczęłam 17 tydzień...to dla mnie to jest cały czas 17, a nie 18...

Zmieniłam to liczenie, jak zauważyłam, że mój lekarz tak liczy, a właściwie patrzy na tydzień, a nie na ilość dni...a do tego potem zobaczyłam, że tak naprawdę w książkach i nawet naszych suwaczkach też tak liczą

Kciuki za wizytę

A ja się właśnie nie mogę połapać w tym suwaczku.
Za tydzień w piątek skończę 26 tydzień więc powinnam zacząć 7 miesiąc i to by nawet było logiczne bo to będzie 19 października, a ja mam termin na 19 stycznia, a na suwaczku nawet na 6 miesiącu jeszcze nie jestem

Stary 2012-10-08, 09:58   #1707
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:

Oooo i ja też licze na jakieś piekne portrety maluszków do obejrzenia
I ja też mam dzisiaj wizyte kontrolna u gina
Marcel <3

Stary 2012-10-08, 10:00   #1708
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
były niedawno, ale specjalnie dla Ciebie mogę wstawić

A ja się właśnie nie mogę połapać w tym suwaczku.
Za tydzień w piątek skończę 26 tydzień więc powinnam zacząć 7 miesiąc i to by nawet było logiczne bo to będzie 19 października, a ja mam termin na 19 stycznia, a na suwaczku nawet na 6 miesiącu jeszcze nie jestem
Chyba, ze masz w profilu to polece tam luknac .

Ty juz masz 7 miesiac?????????????????? ?????????????????????
Matko swieta, przeciez dopiero co bylo swietowanie, ze sie udalo.. nie wierze!

Stary 2012-10-08, 10:01   #1709
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam kciuki!

Cytat:
ojoj, a co sie dzieje?
jak to przy dniu paszteta bywa... nic! Tak po prostu. Myślałam, że poprawię sobie humor jak ubiorę się jakoś ładniej, w sukienkę czy coś. I du.pa. Czuję się gorzej niż źle. Żałuję, że nie ubrałam jeansów, rozciągniętego swetra... chcę dzisiaj stać się niewidzialna

Cytat:
Widzę, dziękuję
Bardzo fajna Tylko Ty masz kompletną golarkę (w sensie szeroką z różnymi nakładkami), a mi zależy na samym trymerze, więc będę szukać czegoś tańszego. Ale dziękuję
ja nawet nie wiedziałam, że ona taka droga była Dostałam ją od męża kilak lat temu. I zdecydowanie nie wykorzystuję jej w całości, bo żadnych nakładek nie stosuję

mam nadzieje, że znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie!

Cytat:
Gucia, co to za dzień paszteta?

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 10:01   #1710
onyks
Zakorzenienie

Abby, ładny płaszczyk a z kozaczkami też zawsze mam problem, czy krótka cholewka, czy długa...tylko nad wysokością się nie zastanawiam, bo co bym nie planowała to i tak zawsze na wysokim obcasie kupuję, a potem przeklinam siebie jak jest śnieg i ślisko
A teraz to jakieś "człapiące" mi pewnie pozostaną

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości