![]() |
#1981 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
![]()
![]() |
#1982 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1983 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a jest takie badanie cukier z krwi na czczo, albo glukoza z krwi na czczo.. która to poprawna forma? mi się wydawało, że to to samo, ale już nie wiem.. ![]() ![]()
![]() |
#1984 | ||||
Zakorzenienie
|
płaszczyk jeden z moich ulubionych, super jest, szkoda że już za mały
![]() haha dziś też już 100zł zarobiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zazwyczaj w różnych kolorach np http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/139/2903#i bądź http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/126/2501#i i tak zrobię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() będzie pasować do pokoiku bo ściany mają być biało-niebieskie i meble biało-zielone z niebieskimi uchwytami ![]() do tego jakieś żółte i czerwone dodatki i już pokoik zrobiony hehe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1985 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wrzucam Wam zdjęcie spodnicy i przepraszam za jakość oraz moje skarpetki, ale chciałam pokazać Wam jej długość. Jej skład to 95% bawełny i 5% elastenu. Jest bardzo podatna, ale nie rozciągnie się z czasem. bardzo wygodna, nie uwiera brzuszka. Pasuje i do koszuli, i do t-shirtu. Moja ma kolor dojrzałej śliwki, ale nie wiem czy są inne, bo moja mama ma talent do wyszukiwania ostatnich sztuk. Pytałam u siebie w TM, ale mówili, że trzeba zaglądać, bo rożnie dostawy mają. Co do getrów, to już je prałam i na niczym nie ucierpiały. 19,99 zarówno getry jak i spódnica, a jak będzie dobrze to wykorzysta się je przez większość ciąży ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- czarny flamaster brzuszek już widać. Ślicznie ![]()
![]() |
#1987 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiecie co ostatnio Wam mówiłam, że nic mi się nie śni a jak już to i tak nie pamiętam co. No i dzisiaj śniło mi się, że miałam urodziny no i babcia szła za mną żeby mi dać prezent ja nie chciałam bo myślałam, że pieniądze ale w końcu dogoniła mnie i dała mi różaniec ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewentualnie jest jeszcze www.buecher.de tam przesylka jest bezplatna, raz zamawialam, ale to bylo juz tak dawno, ze nawet nie wiem, jak z tempem wysylki. aha... ksiazki w Niemczech maja stale ceny, w kazdej ksiegarni, czy to internetowej czy zwyklej ceny za ksiazke sa takie same. Taniej mozna kupic tylko ksiazke uzywana lub w jakies promocji. na amazon tez jest mozliwosc zakupu wlasnie tanszej ksiazki (czesto te uzywane sa jak nowe (a czesto sa nowe), a mozna kilka euro zaoszczedzic) np. http://www.amazon.de/Alles-%C3%BCber...9681349&sr=8-1 na dole jest odnosnik 18 gebraucht: http://www.amazon.de/gp/offer-listin...condition=used a co do dzieciecych rzeczy to nie wiem... jeszcze sie nie interesowalam tym tematem ![]() u nas czesto widze reklamy: http://www.baby-markt.de/ i http://www.baby-walz.de/ ale nie wiem, jak ceny, czy warto itp. ![]()
![]() |
#1989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1990 |
Zakorzenienie
|
Mi ostatnio szefowa mówiła, że jak bede robić glukoze na czczo, to mam wziąc ze soba pół cytryny, bo to takie jest niedobre i tak uderza do głowy, że ona ostatnio zasłabła, jak ta glukoza jej do krwi dotarła....Nie wiem, na czym to badanie dokładnie polega, ale cyrtynę tak, czy siak wezmę;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1992 | |||||
Zakorzenienie
|
no ja niestety ogladam te odcinki jakie leca w tv a raz leci 2 sezon raz 7 raz taki owaki. ale 8 nie bo z tego co wiem to telewizja nie wykupila ;/
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do zusu jak ja zmienilam nazwisko bo bylam zmienic w zusie, ale ja nie pracuje wiec moze dlatego sama. Cytat:
Cytat:
![]() co do badan to na pierwsze szłam rano bo było ich sporo różnych. ostatnio na morfo ide troche pozniej po lekkim sniadanku ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1993 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() tylko z krwi się bada poziom cukru.. bez picia tego świństwa.. czyli jednak glukoza? bo nie wiem jak powiedzieć w lab.. ![]() ![]() a to co się pije to do dziś pamiętam.. ![]() rzygałam jak kot (przepraszam za wyrażenie) ![]() to badanie polega na wypiciu kubka baaardzo słodkiej glukozy.. później pobierają krew i sprawdzają poziom cukru, przed wypiciem też pobierają.. sprawdza się czy nie ma cukrzycy ciążowej.. jak dla mnie to jest straszne..
Edytowane przez joanna200 Czas edycji: 2012-10-08 o 08:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1994 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() a patrzyła któraś na x-lamdera xq 2012? Bo ja nie zwracał uwagi dopuki nie zobaczyłam w sklepie jak się nim jeździ.. ![]() a tak wogole to zakochałam się w tych napisach ![]() http://allegro.pl/kolorowe-literki-3...636580802.html Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi siostra też da mi z fisher price a moje siostrzenice go uwielbiają, tylko że mała będzie mieć wtedy 2 lata więc już nie będzie jej potrzebny ![]() Cytat:
![]() ja sobie wszystkie linki odkładam do zakładek ![]() ![]() Też ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez problemu ja mam 31.10 ![]() ![]() no ja mialam dzis sen beznadziejny, snilo mi sie ze wlasnie czekalam na usg a tam mi laska mowi ze sprzet ukradli !!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() i wez tu badz madrym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1996 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a te o dzieciach to właśnie juz ogladalam. cen sie nie wypowiem bo nie wiem jak u was jest. ale jak jeszcze by ci sie cos przypomniala to daj znac ![]() my z tż ostatnio lego ogladalismy, on sie juz cieszy ze bedziemy te wszystkie kupowac, ale ceny szok. lego duplo duże zoo 400zł ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ok nadrobiłąm ![]() widze ze czesc juz odpisalam z opoznieniem ale trudno ;p
![]() |
#1997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ze stacjonarnych to polecam najpopularniejsza Thalia, raczej w kazdym miescie powinna byc ![]() maja tez strone internetowa www.thalia.de Lego jest strasznie drogie, ceny to czasami maja z kosmosu.. ale jako dziecko chetnie bawilam sie klockami, i mysle, ze kiedys na pewno zainwestujemy ![]()
![]() |
#1998 | |
Rozeznanie
|
zapytaj swojego lekarza..
bo co lekarz to inaczej mówi.. ![]() Cytat:
![]() nie miałam tego, teraz mam zrobić.. a obciążenie glukozą czyli krzywą cukrową znam i wiem.. dokładnie pamiętam sprzed 3 lat.. ![]()
![]() |
#1999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/wozek-2w1-x-lander...667295005.html też byl dla mnie za drogi ale teście wczoraj dzwonili że nam 2 tys dają na wózek.. więc jakby co to skorzystam na taki który mi się wymarzy ![]() bo akurat na punkcie wozkow mam swira od dziecka.. zawsze wiedziałam że musze mieć wymarzony, nie koniecznie drogi i najnowszy ale wymarzony ![]() Napaliłam się na Tutek Grander ale jego jeszcze nie widziałam na żywo ![]() a tego x-landera to tak przypadkiem i jak dotknełam to jakby sam jeździł taki fajny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Rozeznanie
|
aha.. prośba..
![]() podajcie jakiś sprawdzony przepis na pizzę domową.. ![]() ![]()
#2001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurde najlepiej by bylo samemu jechac i ogladac tylko nie mam za bardzo jak wiec chcialam wybrac i kolezanke od mamy poprosic zeby kupila jak bedzie jechala do polski to by mi przywiozla. a lego w tym baby-markt to znalazlam w promocji to troche taniej niz w polsce. ale to jeszcze czasu a czasu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2002 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() te literki co wstawiałaś są cudne, pewnie też zamówię dla Michałka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
ja robię taką
1/4 kostki drozdzy(pozostale 3 kostki mroże i mam na inny raz)+1 lyżeczka cukru +3 łyżki ciepłej wody wymieszać. niepełne 2 szkl mąki+sól +2 łyżki oleju (ja oddaje do ciasta oregano) + drożdze rozpuszczone +pół szklankicieplej wody wymieszać najpierw lyżką zagnieść ręką i na 30 min do wyrosnięcia odstawić, później na blache i na to skladniki ![]()
#2004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo na pchlim targu, raz na miesiac czy dwa w kazdym miescie organizowane sa tzw. Flohmarkt (albo Trödelmarkt) i tam mozna za niewielkie pieniadze kupic uzywane ![]() albo na www.ebay.de
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2012-10-08 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2006 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tutek ma fajniejsze kolory ![]() ja narazie jestem miedzy tutkiem a tako. ale jeszcze sporo firm nie widzialam. zreszta tutaka na zywo tez nie ;/ potrzebuje duza hurtownie wozkow ![]() dzis o 12 jade. trzymajcie kciuki zeby mi promotor temat mgr zaakceptowal ;p ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja jestem ciekawa czy mój synek na nastepnym usg będzie łaskawszy dla tatusia ![]()
![]() |
#2007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2008 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
za 2 dni kończy się aukcja mojej kołyski, już mam stresa
![]() tak mi na niej zależy
![]() |
#2010 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a gdzie Liwka która (wg drugiego sposobu liczenia) ma dziś 21 tydzien? halo?
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2012-10-08 o 09:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.