|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Przy rozkręcaniu biznesu każda para rąk się przyda
Tylko co my będziemy kręciły z tych silikonów i glikoli? Żadnych olejków, maseł, ekstraktów itp. nie chcieli dorzucić![]() ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Cytat:
Aa na II roku kolega oddał swoje sprawozdanie wraz z "bibliografią", czyli ze sprawozdaniem o rok starszej przyjaciółki
|
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i swój zapas w lodówce mam spory, coś się ukręci
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie przeczytałam 400 stron książki.
![]() Dałabym radę zjeść ostatnie 200, ale muszę wcześnie wstać.
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Noc z cyklu:
Mam jutro 1 dzień okresu próbnego w pracy, jest godzina 4 nad ranem, muszę wstać za 3 godziny, a przed sobą mam pracy, którą muszę wykonać jak najszybciej, na jakieś 5 godzin. Hell yeah.
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-10-08 o 04:59 |
|
|
|
#1145 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka wysłała kiedyś zadanie z informatyki, które dostała od znajomej bez zmiany imienia i nazwiska. Ale prowadząca się nie kapnęła .
|
|
#1146 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Sondrina, jak takie kwiatki w ogóle przeszły?
U nas na laborkach pod koniec zajęć trzeba było pójść i zdobyć podpis pod wszystkimi zebranymi pomiarami, jeśli potem oddało się inne dane albo dane bez podpisu, to zajęcia były niezaliczone... Raz przyszłam na zajęcia z wydruczkiem jakiegoś cudzego sprawozdania - strony z tabelką na wyniki, bo niestety jak mialam dostęp do drukarki to w momencie, gdy nikt jeszcze nie wrzucił jak ma to wyglądać na stronę laboratorium - no to wzięłam ze studenckiego serwera jakieś stare, ponoć dobrze ocenione i druknęłam tabele Oj gęsto musiałam się tłumaczyć Rok temu I rok wysłał prowadzącej pewną pracę bez sprawdzenia, z ironicznych dopiskiem na jej temat stworzonym przez jednego ze studentów. Na egzaminie przemaglowała ich tak dokładnie, że 30 osób powtarza przedmiot :| Ludzie jednak są głupi skoro mając pomoc w postaci gotowej pracy spełniającej dane standardy nie są w stanie stworzyć własnej... Ciekawe co zrobią, kiedy taki kit nie przejdzie w pracy i szef zorientuje się, że co miesiąc dostaje to samo ze zmienioną datą
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem nieprzytomna.
![]() Pies dziś w nocy nie dał nam spać.
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36943358]Mi pizza w Polsce nie smakuje za bardzo... Ale dałabym wiele, żeby znowu być we Włoszech i zjeść prawdziwą
Ja dopiero jajecznicę sobie zjadłam [/QUOTE]Też uwielbiam pizze we Włoszech Cytat:
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
![]() wolne mam dzisiaj i jutro mąż w pracy więc trochę nadrabiam zaległości bo z nim to nic się zrobić nie da - normalnie jak z dzieckiem muszę dzisiaj tylko zamarynować paprykę, ogarnąć mieszkanie i zrobić obiad - dobrze, że na 18 dopiero ![]() a przed chwilą napisałam notkę na blogu - oczywiście zapraszam |
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj u mnie na blogu pojawi się recenzją Kallos Latte, a jeszcze napisze na zaś posta z lakierem do paznokci
![]() chyba mam wenę
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Zaspałam do roboty
![]() Dobrze, ze w domu też mogę sprawdzać co i jak ![]() Oglądałam do drugiej pierwszy sezon Castle ![]() Idę upolować kawę, a na 12 do PIPu
|
#1153 |
|
Zadomowienie
|
oj jak ja nie lubie poniedziałkow w pracy.. jeszcze 6 godzin buuu
a w domu czekają na mnie grzybki... zrobie sobie takie w śmietance... już się nie mogę doczekać a wątku jeszcze nie nadrobiłam bo jakoś zajęta byłam w ten weekend, teraz czytam ale nie mówcie mojej kierowniczce
|
#1154 |
|
Rozeznanie
|
czeeeść wszystkim
|
|
|
|
#1155 |
|
Konto usunięte
|
Idę zaraz do lekarza, bo nadal leci ze mnie na wszelkie możliwe sposoby. Ale chociaż chudnę!
![]() Jakby jelitówka to było za mało, to jeszcze okres dostałam A mój kot myśli, że umieram. Od wczoraj non stop siedzi przy mnie na baczność, nie chodzi nawet jeść czy do kuwety (chyba, że ja też idę do kuchni czy łazienki) i gapi się wielkimi oczyskami. Robił tak samo jak zdychał nam pies i świnka morska
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36963214]Idę zaraz do lekarza, bo nadal leci ze mnie na wszelkie możliwe sposoby. Ale chociaż chudnę!
![]() Jakby jelitówka to było za mało, to jeszcze okres dostałam A mój kot myśli, że umieram. Od wczoraj non stop siedzi przy mnie na baczność, nie chodzi nawet jeść czy do kuwety (chyba, że ja też idę do kuchni czy łazienki) i gapi się wielkimi oczyskami. Robił tak samo jak zdychał nam pies i świnka morska [/QUOTE]No wiesz, schudnąć to trochę umrzeć
|
|
|
|
#1157 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dopiero dziś Was nadrobiłam wczoraj do północy z tymi grzybami siedziałam ![]() Cytat:
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36940246]Przepraszam, że długo się nie udzielałam, tak samo na blogu. Zerwałam z tżem. Powiedział, że mnie nie kocha, ale nadal bardzo lubi i dalej by chciał ze mną być. I, że gdybym się o niego teraz starała to może by uczucie by powróciło Pff... a ić pan w ciorty... przestępstwo na nim mam ochotę popełnić. Czegoś takiego to ja nie chcę. Pewnie w bloga ponownie zaangażuję się w przyszły weekend, teraz wewnętrznie się regeneruję. Tak tylko wpadłam dać znać, że żyję, jeśli kogoś to oczywiście interesuje [/QUOTE]Przykro mi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chciałabym mieć jakieś ładne tło do zdjęć podoba mi się na przykład tło Obsession ten biały wiklinowy kosz czy co to jest i naszej Orchidei to chyba różowy szalik i ja tez bym chciała coś takiego tylko co![]() Cytat:
Napisała bym o czymś tylko nie wiem o czym
|
||||
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Pisanie regulaminów w języku angielskim to jakiś hardkor
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam Fifty Shades of Grey.
![]() Fajna, szybko się czyta, ale wkurzało mnie to, że oni ciągle marszczyli brwi.
|
|
#1160 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Nie marszczyli brwi, tylko przewracali oczami :P
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
się zdenerwowała, napisałam notkę chcę dołączyć zdjęcia i co ja patrzę, zdj niewyraźne
, teraz się bedę czaić na ładną pogodę..![]() już miesiąc czekam na paczkę i sie nie mogę doczekać, grrr jak długo zwykle idzie paczka wysłana pocztą? |
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
malina mi paczka priorytetowa polecona ok 3 dni
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj dostałam przesyłkę ze swetrami. Wszystkie śliczne, ale babka wysłała mi jeden w kolorze beżowym zamiast jasny beż (i chcę go wymienić), a w jednym brakuje jednego ćwieka. No i jeden wygląda tak sobie, ale od biedy będę w nim chodzić
![]() I dostałam też przesyłkę z brokatami - o mamo, ale są piękne
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36964861]I mierzyli się chłodnymi spojrzeniami i przekrzywiali głowy i zmieniali wyrazy twarzy.[/QUOTE]
Też marszczyli brwi co chwilę. I ona ciągle włączała "podłe urządzenie". ![]() Arcydzieło to to nie jest, ale chętnie przeczytam kolejną cześć.
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
trust będą real zdjęcia na blogu? Albo tutaj
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zamówię sobie paletę sleek'a ACID.
|
|
#1169 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() witam kupiłam dziś w tej księgarni co pisałam zaopatrzyłam się w tło różowe pastelowe, różowe ciemne, fioletowe, niebieskie i białe chyba starczy
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę wrzucić - na razie chcę wymienić te 2 swetry ;>
Btw. dziewczyny, ta propozycje z linkowaniem słów kluczowych była od agencji W...&S...?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

Tylko co my będziemy kręciły z tych silikonów i glikoli?
Żadnych olejków, maseł, ekstraktów itp. nie chcieli dorzucić

おはよう! 

, teraz się bedę czaić na ładną pogodę..